6682
Önbizalomhiány
-
#1041 nah ez az:)
de gondoltam leveszi csak ha meg rákérdezek h szeritned neked szól vagy valami akkor már ott fulos vallomás jön... -
cucma #1040 egy baj van vele. honnan a fészkes fenéből tudná a lány, hogy ez Neki szól? -
#1039 sziasztok. Önbizalomhiánnyal fordulok hozzáto... mi mással?
Van egy oszttársam 3. éve már... És most felpörögtek a hormonok, de nem csak testileg, sőt nagyon jó fej és ugy érzem h szeretem. Már tettem neki enyhe célzást, de nem mere ma teljes igazságot elmondnai még, nehogy lesokkoljam, most még szerintem most full köüzel kerülök hozzá mint barát, aztán vallok... Ez volt a célzás: szerintem nem igen vette a lapot...
18:46] chucky. i(L)you.why.don't.you.realise.it???:(: milyen az uj nevem?
[18:46] xxxxxx: fogalmam nincs mit jelent:S:D
[18:46] chucky. i(L)you.why.don't.you.realise.it???:(: szeretlek téged, miért nem veszed észre?
[18:47] (xxxxxxxx: :)teljesenszépp--
[18:47] chucky. i(L)you.why.don't.you.realise.it???:(: köszii
[18:47] chucky. i(L)you.why.don't.you.realise.it???:(: angolul sokkal jobban ki tudom fejezni magam meg azt amit érzek
-
#1038 Szerintem is hagyd a csajt..van még csomó lány a földön, és ha nem vagy belé szerelmes akkor végkép, nehogy aztán az ujja köré csavarjon mint "barát" :P -
pLau #1037 Nőket ne akard megérteni hülye mind:D Velem majdnem ugyanez megtörtént mint veled.Még párszor megcsinálják veledis és máshogy fogsz hozzáálni hidd el.A lényeg ne siesd el ismerd meg jól a csajt ez lényeg és ha akkoris szimpatikus és teis neki akkor ok. -
#1036 ígyvan! zt kell csinálni! :-)kicsit várakoztasd meg! :-) jó lesz az a jövőhét közepe! :-) -
újonc tomi #1035 Belemegyek a találkába de most én szabom meg, hogy mikor hol stb...
És tényleg elbeszélgetek vele, és ha ott is azt mondja egyenlőre csak barátságot akar akkor hagyom...
Annyira azért nem vagyok beleesve, csak rendes csajnak tartom, vagy tartottam addig amíg kiderül, hogy csak játszik velem.
Aztán csak nem ő van a világon. :-D -
Jacky #1034 Nézd, az jó jel, ha talizni akar veled. Menj el, puhatold ki, hogy mi a helyzet, hogy áll hozzád, aztán majd meglátod. -
#1033 Hát én azt mondom neked szard le azt a csajt magasról
vársz kicsit és hidd el el lesz egy sokkal jobb aki még szeret is és nem csak szórakozik veled ... -
#1032 tipikus szar helyzet...
jó döntést nem lehet hozni...
ha belemész lehet hogy lefujja... és pofára esel...
ha nem mész bele akkor pedig lehet hogy jól éreztétek volna magatokat és te kihagytad, késöbb pedig bánni fogod... -
újonc tomi #1031 Nem azt mondtam neki én sem, hogy holnap nyálcsorgatva futok hozzá.
Mondta, hogy szeretne találkozni. Mondtam neki ezen a héten dolgozok de belemegyek egy taliba valamikor.
Még idő hely semmi nincs megbeszélve. -
ecneb #1030 Lemondta a találkát... lehet hogy senki nemvolt a dologban..nemkell egyből pasira gondolni.
Oké felhívtad..megbeszéltetek egy másik talit..ahelyett h elmész simán le kellett volna mondanod.Kész érzekelteted vele, hogy neked gyak tökmind1, máris nem úgy néz rád mint valakire aki megőrül érte ergo növekedsz a szemében...másnap ha hív vagy akkor amikor közlöd vele, hogy nem mész akkor tuti hogy találkozni akar veled újra ( ha nem akkor tényleg lesz*r, bár kicsi erre az esély ha egyáltalán volt köztetek valami ) mondjad, hogy sok dolgod van..de x helyen x időpontban neked jó ... megbeszélitek elmész... tadam... nem vagy olyan alacsony státuszú mint ha egyből elmentél volna...kicsit többet kellett volna vele jáccani de így ténylegesen nagyobb esélyed lett volna.
Legyünk barátok = totál bukó...abból már nem lesz semmi... max jó sokára sztem nem akarlak elkeseríteni... ha nem találkozol vele monnyuk egy fél évig és utánna bepróbálod esetleg de úgy ha tényleg találkoztokis meg minden szinte kizárt. :(
-
újonc tomi #1029 Mondom neki én belemegyek abba a taliba amit mondtál...
Most azt mondta, hogy oké. :-)
De ha megint visszamondja az utolsó pillanatban akkor fúúú. :-D -
#1028 :-D csak nyugodtan! :-) bár ha visszaolvastál volna, akkor tudnád hogy lövésem nem sok van a Nőkhöz! :-) bár elméletben sokat tudok már, de a gyakorllat az nem sok! :-) -
újonc tomi #1027 Jó de még zöldfülű vagyok úgyis jövök tanácsért. :D -
#1026 yaya! :-D azért nyelvtörést Neked! s fogd meg az Isten lábát! :-) -
újonc tomi #1025 Próba szerencse. :-) -
#1024 nőket nem lehet megérteni! ez alap! :-)
tudod mi a Női megérzés?
a logika hiányának finomabb megfogalmazása!
mond most Te neki hogy igen szeretné vele találkozni! erre ugyan mit lép? mert ha előszőr azt mondja hogy nem, majd késöbb igent akkor csak játszik, s Te is kezd jel játszani vele! s mikor már azt hiszi hogy az ujjai köré csavart akkor fordulj meg s menj el! majd fog még akkor utánad jönni! -
újonc tomi #1023 Szóval.
Először akart találkozni, mondom jó megyek... lefújta.... akkor jött az, hogy csak barátok legyünk.
Utána nem mondta meg miért csak így döntött.
Most megint akar talizni, de én meg mondtam, hogy nem tudom... akkor most meg azt mondta jó ne legyen tali, legyünk barátok...
Soha nem fogom megérteni a nőket -
újonc tomi #1022 Hát jól értelmezed :( -
#1021 hmmm nemértem ezt a csajt! előszőr akar valamit, aztán csak barátkozni, majd megint semmit, majd felhív hogy találkozzatok s végül megint csak barátok?!? jól értelmezem?????
mert ha igen, akkor viszont vagy fülig beléd van zúgva s tényleg nincs önbizalma, vagy csak egy game vagyol a számára!
légy résen! -
újonc tomi #1020 Hát most azt mondta legyünk barátok és majd találkozgatunk. Mondtam neki jó, mert én nem akarok senkivel vitázni... aztán majd idővel hátha lesz több is mint barátság.
-
#1019 hmmm én is erre gondoltam, csak nem akartam így kiírni! Te tudod! lehet bele kéne menni s kicsit Te is lazábbra vehetnéd e kapcsolatban a figurát! bután csúnyán hangzik, de utazz nála a skalpra! s lehet hogy több lesz belőle! majd az idő! az amjd eldönti! -
újonc tomi #1018 Én is gondoltam rá. De utána meg mondta kevés önbizalma volt.
Lehet volt egy másik pasi akivel nem sikerült, és "ha ló nincs jó a szamár is" -
#1017 hmmm ez tényleg nagyon érdekes tanulságos s tényleg idegesítő egy sztori! még az a jó hogy nem voltál be fülig szerelmes, s higgattan józan ésszel tudtál gondolkodni! s gratulálok! -
#1016 ugye azt tudod hogy ez csak blabla! nem akarja elmondani tuti akkor hogy más pasi volt a dologban! innentől kezdve Te tudod mit kezdesz Vele! -
újonc tomi #1015 Hát beszéltem vele.
Azt mondja nem tudja miért mondta vissza a talit lehet rosszul kelt fel reggel még maga sem tudja... -
#1014 hm elgondolkodtató -
#1013 Hát igen..fontos hogy tanuljunk a hibánkbol és máskk hibájábol. Jobb kikerülni ugyan azt a gödrött amibe már egyszer bele estünk. :-) -
#1012 érdekes... és mindenképpen tanulságos -
#1011 Vissza térve az igért sztorira: Össze jöttem még régebben egy lánnyal(második randin buszra várakozás közben letámadott és megcsókolt), majd 3 nap mulva következő talin bejelentett hogy neki gondolkoznia kell pár hetet..mer nem rég szakított volt barátjával..felidegesített de aztán megnyugodtam és montam hogy OK kap egy hetet, hogy helyre tegye a dolgait, megértem a problémáját, de ha nem akar töllem semmit akkor hagyon békén mer nekem tul sok kedvem nincs feleslegesen várni rá(több mint háromszor megkérdeztem hogy akar e velem valamit egyáltalán..mind a háromszor azt monta hogy igen, csak legyen egy kis ideje rendbe rámolni a dolgait) aztán 1hét mulva közölte,hogy újra össze jöt a volt a barátjával. Gratuláltam neki..és szépszavakal elmagyaráztam hogy elmehet a picsába..letöröltem MSNröl..minden sz*rrol.(jól félre ismertem, azt hittem normális,inteligens lány..de sajnos nem az..van ilyen, a látszat csal) Lelkileg nem gyötört meg a dolog..inkább a vérnyomásomat pumpálta az egekbe pár napig :P Mondanom sem kell 1hónap mulva ujra szakított a barátjával (hát igen itt kacagtam jó ízűeket :-D) Aztán több mint félévig levegőnek néztem..(nem néztem rá, nem köszöntem, direkt elfordultam ha véletlenül találkozott a tekintetünk, ilyesmik) és mindig láttam a szemem sarkábol ő folyamatosan néz sovárogva, szóval nagyon bökte az orrát hogy semmibe veszem..aztán végülis kibékültem vele mer nem szeretek senkivel rosszban lenni..ennyi a sztori..végülis sokat tanultam belölle..az ő hibjábol is. Ha megszivatnak vagy átver egy olyan ember aki neked fontos akkor nézd levegőnek..ha szidod és köpködöd akkor tudni fogja hogy még mindig fontos neked és megint ki fog tolni veled..ha viszont rá se nézel, hozzá se szolsz akkor bántani foglya hogy ezek után télleg semmit se számít neked ami köztetek történt..másrészt igy lehet legjobban éreztetni vele hogy mekkora szemétséget csinált és lelkiismeret furdalása lesz. A lány hibájábol annyit tanultam hogy gondolkodni kell mielött cseleskszünk(jah és hogy ne csak szép legyen egy nő hanem okos is ;-P) és hogy néha érdemes inkább az eszünkre hallgatni nem a szivünkre. Jah és ha egy csaj azt mondja hogy gondolkodnia kell akkor inkább hagyd a francba :D. Hát ennyi a sztori jó hosszú lett. :-D -
#1010 Köszi, jólesz legközelebbre...
ahogy gondoltam... -
#1009 Hát nem tudom..sok lány van még kerek e földön..szoval ne szomorkodj.. :-) sajnos a nőknek van egy olyan rossz tulajdonsága ha azt mondják hogy legyünk barátok akkor azt ugy is gondolják..persze van kivétel..(pl. ismerek olyat akinek csomó ideig volt jó barátja egy lány és aztán össze jöttek) de ritka az ilyen :-( -
#1008 akkor Neked is Nyelvtörést, meg tenyérizzadást! :-)
(álítólag mindig az ellenkezőjét kell kívánni)
de remélem összejön! -
#1007 elvileg ma én is találkozom egy lányal... bár most nem tudom hogy mivan...
-
#1006 nm! sok sikert! vagy nyelvtörést! :-D -
újonc tomi #1005 :) Köszi!
Megpróbálok vele ma tárgyalni. -
#1004 mert fontos Neked! erre ez a legjobb válasz! -
újonc tomi #1003 Igen én szeretnék vele megismerkedni és fel is hoztam neki, hogy miért volt az, hogy visszamondta a múltkorit mert én is arra gondoltam amit te mondtál, hogy neki kevés az önbizalma.
De erre ő azt felelte "minek bolygatni a múltat?" -
#1002 első reakcióba énis azt mondanám, hogy felejtős a csaj! de ha az ember belegondol, lehet hogy érdemes volna Vele elmenni s megbeszélni ezt az előzőeket! mert lehet hogy csak az a baj hogy Neki sincs önbizalma, s egy barátnője nyüsztetésére írt Neked.
szóval az én véleményem, ha kedveled, s szeretnél Vele megismerkedni, akkor hajrá! de csak szép lassan haladjatok előre! s tisztázzátok azt a találkozólemondós dolgot!