6682
Önbizalomhiány
-
#1361 Hét..erre...nem tudok mit mondani....Mondjuk nálam se jobb a helyzet..Tegnap sikerült szemezni,de én annyira..ámmm... "nem vagyok hozzászokva" a csajokhoz,hogy erős késztetést éreztem,h ne nézzem..:S
nem tudom x időnél(max 3mp tovább nézni).De dolgozok rajta,csak az a baj h ritkén találkozik a tekintetünk..Majd aleközelebbit nem hagyom ki..Atán már csak oda kell menni hozá.Ez is egy másik baj,mert ritkán van egyedül,mindig a b.nőivel megy vhova,ha megy..:S -
#1360 Most azt nem tudom hogy írjak-e neki msn-en, vagy hagyjam... -
#1359 Jó darabig dumáltak, utána engem hívtak telefonon megbeszéltem valamit, közbe láttam csávó lelép, aztán mondom miután leteszem a telefont odamegyek... Hát mikor indultam volna már el is tűnt.
Úgyhogy erről ennyit. -
#1358 Odamentél volna,megkérdezed ki vag te?mit akarsz(csávótól)?Ha nem rokon kophat lefele vagy leb*szod a csajt h micsinál a csávóval..Legalábbis én ezt csináltam volna(lehet nem a lekjopp megoldás) -
Vlala #1357 Nem értetted félre? A legtöbb lánynak cvan bátyja / haverja / osztálytársa.
Sokáig dumál vele? Abban mi van ? -
plump #1356 extra bunkóság a csaj részéről egy randira másik fiúval elmenni.. -
#1355 Hát ez nem jött össze. :(
Ott vártam kicsit messzebbről és láttam hogy tök sokáig dumált egy csávóval, és nagyon elment így a kedvem tőle oda se mentem.
Szerintem ennek is annyi. -
#1354 csajfüggő. a jóképű ámde tajparaszt/síkhülye srácok nem minden csajnak (legalábbis a normálisabb, igényesebb fajtának) nem jön be. de szerintem itt ilyesmiről nincsen szó. :) -
#1353 Köszi :)
És köszi a segítséget is! :) -
cucma #1352 Tanulmányozd át az iwiw, myvipjén a hobbi, kedvencek stb. részeket! készülj fel belőlük akkor majd jön magától a téma.
szurkolok. -
#1351 Holnap fogjuk látni egymást először.. eddig csak képek voltak meg ilyenek..
Azért kértem tanácsot mert azért amennyi időt vele fogok lenni csak nem egymás nézésével kellene eltölteni. :DDD -
cucma #1350 ha külsőre bejössz neki, a mai világban már majdnem mindegy, hogy mit mondassz.
[ellenérvekre kíváncsi] -
#1349 köszi ezt is megpróbálom majd. :)
meg mindenféle hülyeséget :D -
plump #1348 szvsz beszélgess a kedvenc időtöltéséről, vagy ha netán érdeklődő tipus, a te kedvenc időtöltésedről is. (a 2 téma ne nagyon térjen el egymástól) -
#1347 Hát 1-2-őt elsütök de egy idő után unalmas lesz neki szerintem. -
plump #1346 Nem győzőm hangsúlyozni, mondjál favicceket :D
az oldja a feszültséget -
#1345 ismerős :S -
#1344 Én holnap talizok egy csajjal, már msn-en elég sokat dumáltunk, elég jól megismerkedtünk...
Most azért írok mert talán nem is önbizalomhiányom van, mert oda oda megyek majd hozzá és az még menni fog, hogy "szia.. én vagyok.. hogy vagy?.. stb..." csak attól félek, hogy beszélgetés közbe hosszú szünetek lesznek mert semmi jó téma nem fog az eszembe jutni. :(
Mert már most irogat msn-en és semmi jót nem tudok neki írni, már itt is hosszú szünetek szoktak lenni. :( -
Jacky #1343 Mit veszthettek? Semmit. Legfeljebb nem jön be. Na és?
Majd a következő bejön, amikor már lazábban csináljátok. -
campy #1342 van ilyen! lehet h én is erre a sorsra jutok:( bár én most megpróbálok pozitív lenni -
#1341 Kicsit én is fosok, hogy úgyse fog sikerülni, akkor minek megpróbálni? :/ :) De hát istenem ha meg se próbáljuk akkor biztos nem fog sikerülni... Így meg legalább adtál egy esélyt magadnak -
#1340 jóóó azt már rég nem tom kijavitani....Sose akartam h akármilyen info kikerüljön rólam(12évesen),most meg már bachatom...17 vok amugy. -
Ronny #1339 rooneynál megértem a dolgot, nade harminc évesen? -
#1338 Látom nem csak én vagyok igy :)
Pont azt várom amit campy mond..Egyedül legyen....
Csak az a baj h én állandóan mindenben a negativat látom..ilyen ugyse sikerül,ugyse jó..De mindenhol..Rengeteg problémám van amnmit le kéne küzdeni.Delsorolni is sok.:)
De próbálkozni lehet:) -
campy #1337 érthető!... ha egyedül lesz azonnal csapj le a lehetőségre! a szövegnek elvileg jönni kell... kezdj el valamiről mesélni kérdezd meg h mi van vele? meg hasonlók nem tudok jobbat... -
#1336 Tehát se szó se beszéd oda állok elé és benyögök egy viccet? :D Inkább ezt kihagyom :D
Amúgy ma is próbáltam odamenni hozzá, de vagy ment mindig valahova, vagy a barátnőivel lógott... Úgy meg nem akarok odamenni :) -
cucma #1335 szar vicc javaslatok:
Miért buta a fa?
mert esze ágában sincs.
Miért nincs Romániában kiscsikó?
Mert romániában nincs lófasz se! -
plump #1334 off: borderline-nal kapcsolatban van valakinek tapasztalata vagy valami? -
plump #1333 Mondj egy szar viccet amitől még ő is zavarba jön, és könnyebben feloldódtok! -
#1332 Am én természetesen viselkedek, csak azt nem vágom, h mikor oda állok elé, akkor mit monnyak :) A többi utána már megy... :)
campy: aha sztem is:D -
campy #1331 Mond azt hogy itt is meleg van Afrikában is meleg van és két ember!!! érteni fogja xD xD -
campy #1330 a francba oroszlán vagy harcolj:D:D:D -
#1329 Hát lehet (nekem se tetszik anyira ez a "beszólás") :)
De ez nem ilyen egyszerű :D -
#1328 pff sztem szar duma, ki fog röhögni :D
am nemtom mit kell ebből ekkora gondot csinálni, nem tervezgetni kell sztem, hanem természetesen viselkedni, azt többre fogja értékelni -
#1327 Kit szarok le és mért? :D Sztem félre ment a válasz erre gomb :)
Közbe beszéltem egyik haverommal (aki egy nagy nőcsábász :D) és azt monta, hogy: "akkor menj úgy oda haverokkal h helo szia téged még nem ismerlek...és ahhoz túl szép vagy h ne is ismerjelek meg most:D
-ez bejön-
kérdezel egy nevet
aztán elkezded a dumát h és mien az osztály...
vagy vmi
találd ki...vmi sablon is jó"
Aztán montam, hogy inkább haverok nélül megyek :) -
plump #1326 brühühü.. az a baj, hogy csak látszatra szarod le. mert ha én valakit leszarok, azon még csak magamba SEM rágódom. minek?! -
#1325 Hát ma megin nem mentem oda hozzá :/ Igaz, csak 1szer láttam, de akkor is ment el valahova... A büdös**csába :@ -
Ronny #1324 akkor inkább várd ki két évet:) -
#1323 Hát... Mitmonnyak :D Fantáziád az van :) Na mind1, majd este az ágyba kiötlök vmit :) -
Jacky #1322 Pedig ez jó jel. Viselkedj vele normálisan, aztán majd meglátod. Figyelj oda testbeszédre, arra hogy mit mond. És hívd el vhova kicsit kikapcsolódni, mulatni!