6682
Önbizalomhiány
-
ecneb #1201 jó. -
#1200 Majd húzza duplán. xD -
Jacky #1199 Az a lényeg, hogy le ne essen öregem! Főleg ne a csajban! -
Jacky #1198 Ez aztán az önbizalomhiány! Vegyél normált és kész. -
Jacky #1197 A "kis" szón volt a hangsúly? -
campy #1196 ez kemény xD xD ecneb a kis óvszer szakértő:D:P -
#1195 :DDD
És ha veszek akkor végülis a hosszuságra naggyából midn1 nem? Az a lényeg h a rámenjen:D -
ecneb #1194 sztem ha nincs 25centis farkad akkor bármilyet vehetsz...konkrétan én még nem is hallottam óvszerméretekről..azt tudom, hogy van exxxtranagy :D -
#1193 Valaki tudna nekem segíteni?
Az óvszerméretek, hogy vannak?
ugye van 1 2 3... ezek mit jelentenek?(pontosan háyn cm hosszuság + átmérő? -
campy #1192 akkor megpróbálok ON-ra váltani:D:P felkapcsolom a villanykörtét ne aggódj:P -
cucma #1191 mióta betévedt ide campy csak Off megy -.- -
#1190 Flaming, flamelés – Provokatív üzenetek írása, káromkodás fórumokon -
campy #1189 az mi? flame= láng:D -
#1188 na flamet be lehetne mostmá fejezni :| -
#1187 A mondás is azt mondja hogy aki önmagát legyőzi, az a hős
/Meg azt is mondja, hogy mindennek ideje van: önmagunk legyőzésének is/ -
Jacky #1186 Azt mondta hagyjuk a témát
Ott a gomb rajta, már nem kell varrnom. -
campy #1185 nem egyszerű dolog de köszönöm! ha egyáltalán tudok olyat érezni h boldogság!:Ö:) -
#1184 Én biztos vagyok benne, hogy előbb utóbb megtalálod a saját utadat, saját boldogságodat -
campy #1183 ja hát igen! múlttal nagyon szeretek foglalkozni nem véletlen lettem tavaly töriből 5-ös és most idén 4-es lettem de kb olyan szinten h 3-4 oldalakat írunk, volt olyan osztály ahol 11-en buktak meg töriből ugyanennél a tanárnál az ofőmnél:P:D de lényeg nagyon konzervatív vagyok sosem a jövőre gondolok az majd kialakul ugy vagyok vele, vagy pedig meghalok engem már az sem izgatna!!! -
campy #1182 igazad van:) de talán még nem készültem fel arra h magam irányítsam majd ha leérettségizem lehet róla szó:D:D -
#1181 Na, az #1179 -re varjál gombot Jacky. -
#1180 A problémát (legalább is egy részét) már látod.
Most már csak az a kérdés, hogy akarsz e változtatni.
Ha igen, hagyd a pitsaba a mult dolgait.
Elmúlt, nincs.
Nem a múltból kell élni.
Annyit kell csak tenned hogy a kezdebe veszed az életed irányítását, és felelősséget vállalsz magadért.
Nem gond, ha itt-ott ezt azt elcseszel, mert abból tanulhatsz a legtöbbet. (Csak ha hibázol többször ne kövesd el ugyan azt). -
campy #1179 soha életemben nem késtem el sehonnan mindig pontos vagyok... de itt az idegességtől késtem el, tudod miért? mert túlmentem egy megállót idegességemben aztán rohantam vissza, ritkán jártak aznap a dolgok, de nem is magyarázkodok neked semmit se lehet h ugysem sikerült volna... megtanulni meg elég szar a KRESZ-t egyszerűen unom ha olvasom a könyvet van olyan aki könyv nélkül is megcsinálja:S:S tesztlapokat is töltöttem hátha segített volna dehát...nem fogom meguszni a könyvet...
és hagyjuk a témát salsoul, Jacky -
campy #1178 de nekem semmi ilyesmit nem sugalltak én azóta vagyok ilyen (jó sok dologban már amióta az eszem tudom) de azóta mióta elkezdödtek a gondok... apám halála meg a tesóm bűnöző van itt 1-2 problem...ez az év is szar volt leszámítva a nyaramat mert az szuper volt, de egyre jobban lesüllyedt 5 év alatt az önbizalmam meg az ilyen nyalámságok...előtte gyerek fejjel nem is törődtem ilyen dolgokkal!!! mégegy dolog! ha anyám alig tudja belém magyarázni a dolgokat akkor te sem fogod:D ne is reménykedj úgyis tudom h szar az egész élet és nincs értelme a világnak -
campy #1177 figyelj a vonatos résznél igazad van! próbáltam változtatni de túl büszke és gyáva vagyok!!!! ez van így születtem...am nem tudhatod milyen családi körülmények közül és környezetből jöttem! sztem hagyjuk ezt... majd megcsinálom a KRESZT ha készen állok rá! de régen még annyira félénk vki voltam (nem kell sokára visszamenni) olyan 13 éves koromban még a boltba se mertem lemenni mára azért ez más, mert mindig segítek bevásárolni a mamámnak ha odamek hozzá:) szval nehezen szokom meg az ujat, van bennem elég nagy makacsság és sztem túlságosan büszke vagyok arra amit kaptam! mert kicsit el lettem kényesztetve mint egyszem gyerek!
még valami semmiféle sírást nem csináltam csak szóltam h szánalmas h nem tudtam elvégezni én nem vártam azt h te sajnálni fogsz hogy is hihetném:D de már látom h az is baj ha csak beszélek a problémámról h még ez se jött össze! -
#1176 El lett mondva. Milliárdszor milliárdszor. -
#1175 Hogy konrét, bölcs tanácsokkal is előálljak a KRESZ-hez kapcsolódóan:
1. meg kell tanulni a megtanulandót
2. időre kell vizsgára érkezni -
Jacky #1174 Szerintem meg egész egyszerűen el kell mondani neki, hogy mik a megoldási lehetőségek, aztán ha eleget hallja, és akár látja a környezetében, meg is fogadja.
Mert látja majd, hogyan lehet sikert elérni és ez ambicionálni fogja.
Ha valakinek azt mondják folyamatosan, hogy te hülye vagy, egy idő után maga is el fogja hinni.
Ha azt sulykolják beléje, hogy te annyira béna vagy, hogy ezt nem tudod megcsinálni, el is hiszi és ezzel be is igazolja az állítást.
Inkább pozitív dolgokat kell mondani ahhoz, hogy a reakció is pozitív legyen. -
#1173 Ha kicsit visszaolvasol láthatod amint mások saját hibájukból tanulva megoldásokat javasoltak, és erre mindig csak kifogások érkeztek, hogy miért nem jó megoldások.
Campy gyakrolatilag úgy ment el KRESZ-t tanulni, hogy nem érdekelte és szíve szerint neki sem állt volna mert nem akarta.
Továbbra is nevetségs, ha valaki kiáll a vonat elé, hogy majd ő megállítja. Esélye nincs.
Ugyan így felkészületlenül levizsgázni valamiből: esélytelen.
Vizsgáról elkésve levizsgázni valamiből: esélytelen.
És nevetség tárgyává válik az olyan ember aki még fel is háborodik, hogy mivel kiállt a vonat el az elütötte, és megvágták vizsgán mert nem tudott semmit.
Ovodás gyerekek látják mi hasonló szitukban a megoldás.
Én is győztes embereket akarok láni magam körül.
Győztes Campy-t és nem töketlen panaszkodót.
Csak az a gond, hogy Campy már többször kifejtette, hogy ő olyan amilyen, nem tud és nem is kíván változtatni magán, a sorsán.
És ebben az esetben nem lehet segíteni.
Max kínban sírni vagy röhögni.
Abban sem amikor az ember nem látja be a hibáit.
Időnként azt, hogy bizony-ebben abban töketlen és nem azért mert ő kevesebb mint bármelyik másik ember.
És miután az ember belátta hol a hiba a saját készülékében - ami egyáltalán nem szégyen, sőt az egyik legbátrabb és legdícséretesebb tett - nekiláthat a hiba kijavításának. Ami - koránt sem lesz - kellemes.
Én pl egy pálcika vékonyságú ember vagyok és a napokban fogok felkeresni egy edzőt aki összeállítja számomra azt a programot amivel elérhetem azt amit szeretnék. S ezt nyílván nem máról hónapra fogom, hanem évek alatt - ha nem hagyom, hogy bármi is eltántorítson. A legnagyobb akadályom a lustaság és a kényelem...
Egyszó mint száz: a siránkozó ám - (helyzetével titkon elégedett?) - helyzetén változtatni nem akaró embernek max annyit mondhatok: gratulálok. Úgy kell neked! Csak magadnak köszönheted!
-
campy #1172 sokkal nagyobb sportélet is volt...de ez már másik topik, "Hogyan lustult el a gyerek a gép előtt!" bevallom én is a félkamaszkorom a gép előtt töltöttem és miért mert nem volt kedvemre való dolog és nem volt olyan személy akiben megbízzak és eljárjak vhova!!! de mostmár a tenisz lett az életem egyik része ígyhát nemcsak a géppel foglalkozom! -
campy #1171 ilyenek az emberek manapság! csak b*sztatni tudják a másikat, régen nem volt ilyen, ezért is vok ilyen bizalmatlan mert szar világ van és ha régebben születek arany életem lett volna mert én leszartam volna akkor is h szegény vagyok és sokkal nagyobb összetartás és vasfegyelem volt az országban...ez kellene ma is! közönséges munkakerülő szabályt visszahozni, és sok más dolgot ami a kommunista rendszerben volt! de rájöttem h visszahozni nem lehet már, "rendszerváltás utáni bunkóságoknak isszuk a levét!" -
Jacky #1170 Majd le fogod tenni te is. Nem mindenkinek megy elsőre, ennyi.
De én legalább nem röhögök rajtad emiatt, meg nem fikázlak.
"Rendkívül rokonszenves" és "segítőkész" emberek vannak itt az sg-n, nem?
Bezárják az egyik topicot, elmegy röhögni egy másikba.
Pedig csak NORMÁLISAN el kéne mondani, hogy mit hogy kéne csinálni, mi a megoldás.
Mert gondolom ezért jött létre ez a téma is nem? Hogy ne fikázzuk egymást, hanem épkébláb megoldási javaslatokat tegyünk.
Esetleg nekünk hogy sikerült talpra állni a béka segge alól.
Mit tettünk, ami segített a nem létező önbizalmunknak kicsíráznia.
Stb.
Vagy rosszul gondolom, b..gatni jött létre ez a topic? -
campy #1169 hmm félreértettem kicsit hiába péntek van:) Jacky: kit érdekel hadd fikázzon úgyse fogja sosem látni a képemet:D és nem biztos h ő jobb ember lesz mint én csak azért mert egy nyamvadt KRESZ vizsgát letett én vhol nem is akartam letenni dehát ha erőltetik:S:S -
campy #1168 nem fikázok csak véleményt nyilvánítok!:D am csak szórakozom néha:P -
campy #1167 ezekszerint képtelen vagyok tanulni a hibáimból mivel nem vok hozzászokva! kész elvette kedvemet az egész dologtól, mert nem sikerült ez van azért nem csak lustaság hanem balszerencse is volt benne! de ne rajtam filózzatok már, megvan a magam baja -
#1166 Szerinted mit kellene kiváltani az emberből annak, hogy vki felháborodik azért mert vizsgán azért húzták meg mert:
1. nem tanulta meg az anyagot, felkészületlenül ment vizsgázni
2. elkésett a vizsgáról
ha? -
Jacky #1165 Az hogy a 1157-ben nem segíteni próbálsz, hanem kiröhögöd, az szerinted mi? -
#1164 Hol a fikázás? Hol a hiba?
Gyerünk az okokat is tárd fel!
Síráshoz nem kell fórum. -
Jacky #1163 Az hát, ide is megjött a
Nem tud semmi mást csinálni csak fikázni. Minden topicban ezt csinálja. -
campy #1162 király:D