Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A második fejezetben is ott van szerintem, ha nem szabadítottad ki, de ha ott nincs, akkor a város mellett a titkos kijárat közelében kell lennie a tengerparton a tábortûznél. Ha ott sincs, akkor vedd fel a Don táborában Finchertõl a keleti templomos küldit, és remélhetõleg a templomban lesz.
végsõ megoldás: csalj egy kicsit. hozd elõ a menü képernyõt és gépeld be csak úgy a levegõbe hogy minsky. elsõre nem biztos, hogy sikerül, addig próbáld, míg megjelenik a képernyõn, hogy test mode. vissza a játékba, esc alatti 0 gombbal konzol elõ, és írd be, hogy goto Olf és enter. Olf nagybetûvel írja a nevét 😊
A menete a küldinek, követed a csávót, közben 1 ribi leszólít az utcán, ha elmész vele szem elel veszíted a delikvenst, ha nem, akkor elvezet 1 sikátorba, ahol 2 bandita tárgyal: mindketten rád támadnak (ha nem akkor menj oda és beszélj velük, ekkor támadnak rád), lenyomod õket, majd vissza weasel-höz, így meg tudod csinálni!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Akár lehet a keleti templomnál is (ahová a don oldalán menned kell a disk-ért, amennyiben azt megcsináltad akkor a mocsári táborban van!
Ezeket találtam!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az a küldetés leadható a rendnél, illetve a don embereinél: Azt hiszem, hogy a don embere a don háza mellett található, pont szemben a doktor házával (azthiszem pont õ lopja a kendert). De egyébként frissülnie kellene a naplónak szerintem! Szóval valamit rosszul csinálsz!
Valaki tud segíteni? Szolval hol találom Olfot, illetve hogy tudom befejezni a küldetést.
Lenne egy banális kérdésem. Bányászatot kitõl tudok tanulni?
A második fejezetnél járok, de még nem találkoztam bányászatot tanító emberrel. (legalábbis nem emlékszem) :-)
Egyébként ha jól emlékszem a Gnómvezér és a csontinagyúr 2 teljesen eltérõ irányban van egymástól, de javítsatok ki ha rosszul emlékszem!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként nem tudom, hogy hogyan küzdesz, de harcossal gyakorlatilag baromi egyszerû (érdemes mellé valami távharci fegyverre is gyúrni).
Fekete farkasoknál (ha van valami szikla arra felugrassz, ott nem érnek el általában) távharci fegyverrel meglövöd elkezd feléd szaladni, ekkor közelharci fegyver elõ. Amikor látod, hogy támad, akkor elugrassz az jobbra vagy balra (hátra nem jó, mert nem tudsz ellentámadásba lendülni onnan) és elkezded csapni. Amint feléd fordul befejezed a támadását és megvárod, míg támad, ekkor újból elugrassz valamerre (javaslom 1 kezes fegyvernél a bal oldali irány elugrásra, mert ha jobbra ugrassz elõfordul, hogy nem találod el).
Kb. Ezek minden ellenfél ellen mûködnek, kivéve a sáskákat és a ghoulokat (ellenük nagyon, de nagyon nem).
A lényeg, hogy ne húzz magadra egyszerre 2-nél több ellenfelet, mert akkor akármilyen karaj vagy meghallsz (nem assassins creed , hogy egyszerre csak 1 támad, de ez így jó). Jah és ha a farkas nem megy, akkor a hamubestiákat nagyon messzire kerüld el (2 ütés meghaltál), de a ghoulokat is!
Mágusnál egyszerûen távolról nyomod beléjük a támadó varázst, ellenben, ha elfogy a manna, akkor cumi van (bottal nem lehet farkas támadást kivédeni, csak elugrani.
Amúgy van az a remete csóka, aki segít összeragasztani az egyik korongot, tõle kelet felé lesz egy házikó ahol egy nõ meg farkasa élnek, azoktól tovább észak kelet felé és ott leszel a hídnál...
Ha így nem egyértelmû, akkor a monostor mögötti sziklaperemre állj ki (ahonnan belátni a térkép nagyrészét) és ha lenézel látsz egy folyót, onnan észak kelet felé lebegj egy lebegõvarázslattal és kb akkor fogy ki a szufla a tekercsbõl mikor odaérsz a farkasos nõ házához....