• ratgab
    #3875
    Mágiának az a nagy előnye, hogy erős, a nagy hátránya, hogyha elfogy a mana italod akkor gyakorlatilag halott vagy, ilyenkor megpróbálhatsz elfutni. Szóval mágus kicsit szétdarabolja a játékot: főz mana potiont, menj kalandozni, ha elfogyott a mana poti, akkor vissza főzőcskézni.

    De ha úgy nézzük a harcos ugyanez a recept csak gyógyító itallal...

    Én igazából nem tudtam eldönteni melyik a könnyebb, mindkettőnek más feelingje van. Mágus távharcász, Harcos is lehet az (ugye íj),de inkább közelharcra alkalmas szerintem. Mindegyik jó szórakozás szerintem!

    Ha elfogadsz 1 tanácsot ne úgy játssz( ez minden játékra érvényes), hogy mi az erősebb, hanem, hogy mihez van kedved, mi szórakoztat. Ezért szoktam én a lehetőségeket kipróbálni (döntés előtt csinálok 1 mentést és belenézek, hogy mi mit tud és utána azzal folytatom ami jobban tetszik) Olykor előfordul, hogy több stílusú karaktert is viszek pl. Risenben van 1 mágus, rend harcos és Donhoz hű harcos karakterem csak a teljesség kedvéért. Egyébként előbb utóbb megunod a sok karaktert és úgyis egynél maradsz... a számodra legszórakoztatóbbnál.