Risen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Megmondom õszintén nekem a rend jobban bejött. Õszinték, nem csak földhöz ragadt elveik vannak, kasztrendszer ellenére is nyitottak. De a hátrány hogy fanatikusok is vannak köztük.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Rend? A rend harcosai botokat és mágiát használnak. De én úgy párosítottam hogy kard (kilences szintig lehet csak fel húzni így. mert hetes szintig tudod megtanulni aztán két gyûrût veszel fel) kilences szinten a kétkezes kardot egy kézben fogod pajzzsal, azért jó. és mágiából a tûz labdát használtam. de a fagyasztás is jó.
A városból ki lehet jutni valahogyan?
mondjuk ezek csak tippek, íjásszal még életemben nem játszottam, és ez várhatóan nem is nagyon fog változni <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
Szóval akkor természetes? Örülök, köszönöm!
Ma kezdtem bele a játékba és a kérdésem az lenne, hogy mitõl lehet, hogy idõnként a karakterem elkezd remegni és a kép is követi, majd lassan abba marad olyan 20 mp múlva. Ez mitõl lehet? Vagy direkt?
Sok új infó még nincs, de azért lassan gyûlik. 😊
Készül a Risen 2 - és a Sacred 3 -, jelentette be a GamesCOM alkalmával a Koch Media. Ezek szerint jó befektetésnek bizonyult a Gothic fejlesztõk által készített, kiváló játékélménnyel szolgáló Risen, így legkorábban jövõre bíbelõdhetünk a folytatással.
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
Lebegés, telekinezis, átváltozás nautilussá - ezek alapvetõ varázslatok, a zárnyitást pedig annak is érdemes minél hamarabb megtanulni, aki esetleg mágusnak készül.
A barlangból kiérve (elõtted a gnómok felé vezetõ út, balra fordulva a vadászház az idomított farkassal) sétálj balra a szakadékhoz, s nézz le.
Ha jó helyen nézegetel látod a templom bejáratát, s egy lebegés varázslattal landolhatsz elõtte (elképzelhetõ, hogy megtámad valami).
A mocsárban bolyongva nehezebb megtalálni a bejáratot, valószínû többször elmentél a bejárat mellett, ahová egy keskeny ösvény vezet a mocsárból, illetve találhattál egy ráccsal lezárt részt (belülrõl nyitható, a mocsár felõl nem)
Miért nem mutatja a küldetéseket a hös könyvében? Csak barna folt van a helyén tehát nem látszik az aktuális és a végrehajtott küldetés. Segítenétek, hogy ezt mi okozza?
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
I want to be a mighty pirate ever!
Van a nagy híd, ami ugye átvisz a sok gnómhoz meg a gnómvezérhez, nem mész át a hídon, hanem épp az ellenkezõ irányba mész, akkor egy hegyre jutsz egy barlang bejáratáig. Na, ne menj be a barlangba, hanem keveredj le annak a hegynek a lábához. Ott ilyen vízes, mocsaras rész van és a vízben állva, észak felé eljutsz a bejáratig. 😊
Hol találom, a keleti templomot? Bejártam már szinte mindent, de nem találom sehol. Most vertem le Gyrgert a gnomok vezetõjét. Innen merre van?
Igazából Olf-ot keresem, meg akarok tanulni bányászkodni...
még próbálkozom a hétvégén, van egy-két ötletem, de ahogy látom az állásodból, nem voltál a banditatáborban és a városban elõtte. ha nem lesz megoldás, kezdj egy új játékot, de ne a monostorban kezdj, hanem a banditatáborban. Aztán jöhet a város és csak utána a monostor, így jársz a legjobban a küldikkel. most, ha végig is tudod majd csinálni valami csoda folytán a monostort, a városi és banditatábori küldik nagy részét már nem tudod majd felvenni.
(most szedek le egy patchet,hátha azzal jól mûködne)
a mentések a Dokuments and Settings / profilod / Dokumentumok / Risen / SaveGames könyvtárban vannak.
Teljesített:
-szerezz harci botot
-küzdelem akickal
-megtaláltad a bölcsességet a harcban
-küzdelem katoval
-kato leckéje
-dalman bízik benned
-küzdelem wiliemmel
-belépés a temetõbe
-vizsgáld át a bûnügy helyszinét
-kövesd kalibot
Aktuális:
-alap kiképzés
-a mester próbái
-erlan nem tudja mit tegyen
-kölcsönös segítség
-találd meg hemlar gyilkosát
-az erõd kapuja
innentõl nem tudok semmit sem csinálni és az õr sem enged ki a területrõl!
Egyébként meg ez a harcrendszer a kitérésre épül: AMint üt, harap, rúg az ellenfél jobbra, balra vagy hátra felé el kell ugrani és utána támadni (javasolt az ellentámadás hatékonysága érdekében oldalra ugrani).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.