6068
  • bardocz
    Csak a fővárosban emeld fel az adót maxra,mindenhol máshol expect regio from taxes,vagy mi:)
  • Amergin
    Svédekkel kezdtem és gondoltam államformát váltok. Litvánok betámadtak, na amíg háború van nem változtatok -gondoltam.
    Lenyomom őket, erre a dánok üzentek hadat. Őket is lenyomom. Na most végre van egy kis időm nézzük csak. Mentek.
    A szegények adóját az égig emelem: a perifériákon van CSAK lázadás, Stockholmban nincs, ott több körön keresztül max sárga a tartomány. A perifériákon meg megjelennek azok a seregek akiktől foglaltam az adott tartományt (dán, litván).
    Na ez így nem megy gondoltam. Visszatöltés.
    Most a nemesek adóját nyomtam fel de így sincs lázadás már több kör óta, csak dumál a néni, hogy ez nem tesz jót a gazdaságnak...
    Bennem meg volt a jószándék, de ezek egyszerűen nem tudnak jól fellázadni!
  • wasd77
    Sziasztok.Lenne egy kérdésem hogy hogyan lehet HOTSEAT-et játszani?
  • uwu
    Nem tudom meg merjem-e említeni, hogy találtam még egy bugot.
    Illetve nem biztos, hogy az csak gyanús.
    Többször is előfordult, hogy mikor foglalni akrtam hajót kifagyott a játék. Eddig ezt betudtam a szokásos tengeri csatás kifagyásnak, de most 3-ból 3-szor fagyott pont akkor mikor meglett volna az ellenséges hajó.
    Úgy tűnik ewgyszerűen nem enged hajót foglalni, csak süllyeszteni.
  • Kange
    Szerintem összekevert Zsillel... :D
  • Kange
    nah erre már én is nagyon kíváncsi lennék! :)
  • Amergin
    Melyik a legjobb államforma a játékban? Melyiknek mi az előnye-hátránya?
  • Amergin
    Akik modozgatnak kérem osszák meg a tapasztalataikat a többiekkel. Köszi
  • rexsimus
    Te ezt mondod, én azt hogy remek játék, vannak hiányosságai, de semmi sem tökéletes, buggal én még nem találkoztam, egyszer lépet ki csak játék.
    Véleményedet már többször is közölted nem éppen visszafogott módon, mi lenne, ha nem törődnél vele, és hagynád ezt a topikot??
  • Zsil
    szar az egész,szánalomhalmaz nem game
  • WOLF3x6
    Van valami megoldas a nem steam-es verzio patch-elesere?
  • uwu
    Most mit vagy ilyen paraszt?
    En szeretek ezzel játszani még így is.
    Csak találtam még egy bugot, és közöltem a világgal, hogy ne lepődjön meg senki.
    Talán te csináltad a játékot, hogy ennyire fáj?
    Majd legközelebb eltitkolom, nehogy összeroggyanjon még jobban a kis elméd.
  • TDantes
    Akkor ne játsz vele bazd meg töröld már le a BÜDÖS PICSÁBA!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • uwu
    Képzeld zsenikém eltelt 10 kör.
    Ne nézzél már amatőrnek! Nagyon jól tudod, hogy sokat játszok ezzel a bughalmazzal.
  • TDantes
    Ez nem bug, zsenikém. Várni kell több kört míg oda érnek.
  • uwu
    Még egy bug.
    Eltünt egy flottám. Átküldtem őket másik régióba, és azóta semmi hír róluk.
  • tpalko99
    Tegnap feltettem. Mondjuk nem szűz installra.
    Elég hamar elöjött a tradenode bug a tengeren, de hál isten, egy mentés visszatöltés megoldotta.
  • rexsimus
    Nekem nem tűnt fel semmi extra, bár az is igaz, hogy én egyből azzal kezdtem a játékot!
  • Amergin
    Ha az amerikai függetlenségi kampányt végigcsinálja vki, akkor kap valami pluszt a másik kamányban vagy semmi extra?
  • Kange
    köszi!

ezeket jó tudni!

azt nem tudod pontosan, hogy melyiknek mi az előnye???
  • McCartman
    Gyorstalpaló államforma-váltáshoz:
    Mindegyik államformának megvan a maga 2 társadalmi osztálya. (upper , lower class)
    abszolut monarchiában a nemesek és parasztok.
    alkotmányos monarchiában nemesség és 'középosztály'.
    köztársaságban 'középosztály' és parasztság.

ill. ezen osztályok mindegyike egy-egy adott államforma tipust preferál.

ezek alapján, a következő metódusban következhetnek be államforma váltások:
    abszolut monarchiában alsobb néprétegek(parasztság) fellázitása -> köztársaság
    köztársaságban a felsőbb népréteg (középosztály) fellázitása -> alkotmányos monarchia
    alkotmányos monarchiában ugyancsak a felsőbb népréteg (nemesség) fellázitása -> abszolút monarchia.

ellenkező esetben az államformát illetőleg nem , csak az uralkodó személyében történik változás.
    Szvsz igy mukodik , ha mégsem , cáfoljon rám vki. :)
  • Warton
    Ilyen nekem is volt, csak én addig keresgéltem, mire lejárt az idő és elvesztettem a csatát, úgyhogy a térképen az ellenséges erőknek hírmagja sem volt. Anyáztam is rendesen!!
  • marci0217
    Kedves Total War játékosok!
    Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en működik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
    1.lépés Belépsz a steam-be
    2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
    3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
    4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Először ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
    Minden új tagot nagy örömmel látunk!
  • Nos
    Azért szép bug. Az ilyen kihívásokért érdemes játszani :) Ez egy igazi total waros very hard/very hard bug volt, de még a játszható kategóriából. Gratula.
  • a.carkey
    Nem, mert csak 1x fordult elő 99999 kör után ...
  • tpalko99
    Tegnap este kiprobáltam a Darthmod 0,9-t. Igaz csak tengeri csata volt.

Brutálisan csökkent a pontosság. Gyk csak közelről érdemes lőni különben 20% körüli az eredmény.
  • Zsil
    na erről beszélek,ez nem idegesítő egy rajongónak?
  • a.carkey
    Eh, de durva bugba futottam bele.
    Az ellenséges egységnek nem volt pici zászlaja, csak a radaron jelezte piros pötty. Ilyenkor nem lehet kijelölni célpontnak, és nem is tudsz rá autoshottal lőni sem. Csak úgy tudtam megölni, hogy learktam masszív lineban az egységeket és fel-alá masíroztattam őket, hogy egymásba akadjanak és melee közelharc alakuljon ki. Sikerült megölnöm minden emberét.
    Már örültem, hogy huh, ez kemény bug volt, erre jött egy még durvább bug: a piros vonalon kívül beakadt egy alacsony kőfalba az egyik visszavonuló - már megfutamított - egységének kettő!!! embere, és ki-be járt a csatatérre. :D
    A nehézséget az okozta, hogy nem volt zászlaja, és nem kezelte le a gép sem azt, hogy elhagyta a csatateret, sem azt, hogy egységnek, ugyanis nem lehetett rá kattintani. :D
    Ezt úgy sikerült megoldani - és megnyerni a csatát -, hogy hosszú lineban - amilyen közel csak engedte - és mély sorokban felsorakoztattam az összes! egységemet és egy kivételével egyenként kivontam őket a csatatérről. Na ekkor - bár össze-vissza mászkáltak ki acsatatérről, pár gránátoson - 4 darab - szintén fennakadt azon a falon, ahol az övé is, és elkezdtek közelharcolni, ahol végre az utolsó is bekrepált és vége lett a csatának ... :D

Szóval tud bugokat produkálni ez a progi. Ha védekezem, még nehezebb is lehetett volna, ugyanis nem lehet látni minden csatatéren lévő egységet a radaron, így pixelről-pixelre kellett volna felfedeznem a bebugzódott egységet úgy, hogy széjjel járom az egész csatateret, és ha megtalálom, kb. a már fent említett módokon lehetett volna csak megölni őket. :D
  • obe
    minden warezosnak alap: game copy world....ennél többet nem segíthetek, már ez sem ide való
  • aati91
    Hm?
  • obe
    G.C.W. a megoldäs neked
  • obe
    ok, köszi, kicsit drasztikus megoldäs anyagilag hogy feloszlatsz 5-6 hajot..mindegy amig ki nem jön egy komoly peccs, addig csak probälgatom a jätekot
  • ugribugri
    Az indiaman nélkül is tudsz kereskedni, de kevesebb lóvét kaszálsz, mint az Indiaman-nal.
    Ha nem tudsz kijönni a köv körben az bug nekem is volt már ilyen. Benn ragadt 5 hadihajóm és nem tudtak kereskedni. Nem volt ott a szaggatott vonal. Ha beküldtem még egy hajót akkor az is beragadt, így megszüntettem őket, bementem egy másikkal, és happy :(
  • aati91
    valaki tud mondani hozzá egy cd kulcsot mert az :
    1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
    Nem jó!
  • obe
    ok, köszi...es az indaman nelküli kereskedes is bug, vagy lehet annelkül is kikötöben kereskedni?
  • rexsimus
    Szerintem az bug, hogy nem tud kijönni, mert simán ki lehet.
  • obe
    ..es ha beparkolok pl elefäntcsontpart-ra a zäszlomon egy 1-es szäm jelenik meg, gondolom ez jelenti hogy kereskedek..viszont ebbe a 3 hajobol ällo flottäban nincs is kereskedö hajo, megis küldi a lovet haza?..tehät lehet indaman hajo nelkül is horgonyos helyröl kereskedni?..igaz amit Bf109 irt hogy nem lehet a horgonyos helyröl kijönni?..ha igen meddig?..nem szeretnem ha egy 5 hajos flottäm ott ragadna tratosan mikor a tengeri csatäkban kellene a többsegnek helyt ällnia, nem egy helyben puposkodnia (persze hagyni akarok kereskedö hajot vedö pär csatahajora)

• rexsimus
    Van, mert akkor onnan árukat szállítasz haza, amit eladnak pénzért, magyarul kereskedsz.
  • Kange
    én inkább a másikat szeretném kipróbálni, de egyelőre sem időm, sem erőm rá... :S

jah és türelmem sincs a sok fagyás miatt... :)
  • BF109
    sziasztok!
    ha egy flottával amiben kereskedő hajó is van elfoglalok egy horgonnyal jelzett pontot akkor annak van vmi értelme? meg ki se tudok onnan hajózni. miért nem?