6068
  • yooyoo
    Csá!
    Az lenne a kérdésem hogy a protektorátusokat hogy lehet az országomhoz kapcsolni? Csak mert a gép Nagy britannia például első körökben magához veszi a 13 kolóniát. Előre is köszi a segítséget.
  • Jeszy
    Hy! Az lenne a kérdésem hogy egy idegen országgal hogyan tudom fellázítani Mo-t?, Mert éppen az osztrákokkal háborúzok és jól jönne a magyar segítség:D ha ezt meglehetne oldani pls írjátok le hogyan
  • sakkay
    Köszönöm. Megvárom a legújabb hiv. javítást,aztán a hozzá valót darth-felrakom.
  • aati91
    Berv a honlap amit küldél!
    Letöltöttem mind a 3 fált de nem engedi kitömöríteni azt írja, hogy:
    "Kérem a jelszót a titkosított fáljhoz"
    Valami ötlet?
  • Amergin
    A sorozat előző darabjainál jók voltak a darth modok. Addig azonban, amíg ilyen kiforratlan nem fogom feltenni. Szinte naponta új verzió jelenik meg! Talán majd 1-2 hónap múlva...
  • CamelX
    Én Darth Moddal toltam végig harmadszorra, de akkor asszem csak 0.7-en állt és csak néhány egység mérete volt megnövelve aminek az erőviszonya igazságtalanul gyenge volt eredetiben. Unit Size-t opciókban meg kéne nézned. Újról nem tudok nyilatkozni, de 0.7-es jobban tetszett mint az original.
  • Szaca
    bocs de problemám, hogy 1715-ben körfordításnál kidob a game az asztalra (razoros) tud vki megoldást?
  • aati91
    kössz mégegyszer meglátjuk h sikerül-e
  • undying777
    hy! remélem vki tud segiteni mert nagyon mérges cvagyok,játszottam a játékkal pár napot és már el foglaltam a fél ilágot ugymond aztán mentettem és másnap mikor viszatölteném nem engedi kilép,csk egy nagyon régi mentésem engedte beölteni,aztán ujra eljutottam addig ahol megszitam ujra mentettem aztán megint nem töltötte be,ugynéztem h a mentésnél 90 turn után nem engedi betölteni,mit lehetne tenni?vkinél volt ilyen?remélem meg lehet orvosolni mert nem szeretném elölröl kezdeni meg sztem vmi a játékkal bajos.elöre is kösz a segitséget
  • sakkay
    Valaki nyomja komolyan a Darth modot? Jó lenne ha tudna mondani valamit az egység méretekről. Jól látom ,hogy 300 fő körül vannak az egységek?!(1.2v.)
  • Berv
    Kenjél nekik ajándékot, akkor (very) friendly lesz a kapcsolat, és utána lehet szövetséget felajánlani, ált. el is fogadják majd
  • rexsimus
    Akkor azért nem tudsz szövetséget kötni, lényegében egész Európa nem kedvel.
  • Berv
    Szeva, tőlem kaptad - szivesen - várni kell a rapidshare-s megosztott cuccokra. Gondolom mindet egyszerre akartad leszedni, de nem engedte. Próbáld újra a hiányzókat.
  • Rolika16
    Kedves Total War játékosok!
    Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en működik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
    1.lépés Belépsz a steam-be
    2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
    3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beíroda hogy Hungarian Total War
    4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Először ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
    Minden új tagot nagy örömmel látunk!
  • aati91
    Németekkel.
    Írtam, hogy nincs hang a csaták közben erre kaptam itt egy ilyen linket http://digg.com/d1mXUV itt 5 becsomagolt mappát kell letölteni de a kettes és a hármas mappát nem engedi letölteni tud valaki valami más honlapot ahonnan lelehet szedni a sound fix-et?
  • rexsimus
    Kivel vagy?
  • aati91
    Az mértvan h velem senki sem akar szövetséges lenni csak partner?
  • HunnernesKonge
    Hollandoknál akartam Monarchiát, de volt egy paktumom a Poroszokkal, és mikor kitört a forradalom egy Porosz sereg épp a fővárosom mellett állomásozott. Nem sok esélyem volt :DDD

Szóval figyeljetek a military acess-ekre is mikor államformát akartok váltani
  • rexsimus
    ha sehogy nem tudod legyőzni a védőket, akkor igen :(
  • HoReSz1975
    de nekem nincs mentésem a forradalom elött, akkor már cseszhetem gondolom egyből azzal kezd az auto betöltése után, hogy jön rám a sereg és annyi
  • rexsimus
    Iskolákat kell építeni, alapból egy darabod van, és a jobb oldalon lent a koszorú melletti ikon!
  • aati91
    technológia
  • aati91
    Hogy lehet a teknológiákat kutatni?
  • Pluskast
    Mentsd el a forradalom kitörése előtt 1 körrel (mindig van jele, hogy forradalom lesz mert ugye először sztrájkolnak a következő körben forrongnak pl megrongálódik valamelyik épületed utána pedig fellázadnak x számú sereggel) vagy az autosave-t töltsd vissza. Mielőtt next turnt nyomnál vidd ki a fővárosodból a hadseregedet amilyen messze csak tudod. Nyom next turnt. Ezután ugye kitör a forradalom te átállsz a rebellisek oldalára. A seregedet a gép a fővárosod közelébe rakja le. Most, hogy az előző körbe kivitted a seregedet a városból nincs bent semmi csak a milícia amit meg egy rögtönzött azonnali támadással meg tudsz semmisíteni. A fővárost elfoglaltad győzött a forradalom :)
  • a.carkey
    Nevetséges, de minden ki van fejlesztve. Először nem is foglalkoztam vele, nem is tűnt fel, hogy még az erődben, ahol az összes építhetőt kiírja sem jelent meg, meg nem kellett új egység belőlük, de felállítottam egy új sereget, tenném bele a grenzereket, erre nem tudom építeni. Nézek, mint a hülye, nézem a fórumokat, semmi válasz. Mifasz lehet? Lepsénynél még megvolt ...
  • rexsimus
    lázadás előtt ki kellett volna hozni a sereget, plusz ha van miből akkor a falakat is lerombolni, ohgy könnyebb legyen bevenni!
  • rexsimus
    Én tudok, úgy hogy nálad lehet a hiba. Viszont én is felfedeztem egy bugot, illetve többet: az egyik kikötőmet megrongálták, és nem tudom megjavítani, sehogy, nincs ott az a két ikon :(, plusz a másik kikötőből hajókat hozok ki, akkor egy kis időre megáll a játék, de utána meg tovább. Eddig ezek ez első gondok a játékkal, de nem teszik játszhatatlanná.
  • HoReSz1975
    volt egy felkelés a fővárosomban, mert így akartam, az lenne a gondom, hogy átálltam a rebelusokhoz és nem tudom visszafoglalni a fővárost, mert a benne lévő sereg nagyobb, mint az enyém, nem lehet valamit tenni toborzás, vagy ilyesmi
  • a.carkey
    Apropó, a patch óta nem tudok Grenzerst trainelni Ausztriával. Nem tudja valaki, hogy miért van ez így?
  • rexsimus
    Kikutatod!
  • obe
    igen technologiai fejlödes akadäly..egyszerü, ki kell fejleszteni
  • aati91
    Azt megtudja nekem mondani valaki, hogy ha akarok építeni egy új házat de nemengedi a gép mert a jobb felső sarkában egy kis ikon van kiírva:S Vagy ez az a teknológiai dolog amiről beszéltetek? És azt, hogy lehet megszerezni?
  • a.carkey
    Azért az elit egységek elég jól bírják, ha közvetlenül mögöttük helyezkedik el a tábornok ...
    Az előbb egy Indiában kolbászoló fullos elit seregem egy több, mint 3xos fölényben lévő ellenséget vert meg. Ezeknek az egységeknek nagyon komoly a moráljuk, a töltésük és a pontosságuk. Majdnem 10 pontot is nőhet, ha kitartanak.
    Ha rámentek egy-egy értékre az adatlapukon, akkor kiírja, hogy mi módosíthatja és mennyiben azokat.
  • rexsimus
    Hülye internet!
  • obe
    TDantes, rexsimus

köszi, utólag megtaláltam a "cork in a bottle" értelmét, logikus, lám a felületes játékos
  • rexsimus
    Eredeti?
  • rexsimus
    Nem bug!
  • tlafko
    Aztaszájbabasz..ttqrvaéletitneki!!!!!!!!!! Ezer mentéssel végre elértem, hogy ne fagyon le, de ha le is fagyott visszaléptem és másként kavarva továbbléphettem. Így is voltak mumusok, pl. a mórok és ay osztrákok, mert ha nekik mentem biztos lefagyott. De ha kikerültem ezt a lépést akkor oké volt. MOST meg 1570-nél jártam köztársasággal, meg technológiai űberfaszával, erre elmegyek tegnap dolgozni, ma betölteném, de MÁR BE SE TÖLT , AKKOR IS KIVÁG! Széjjel töröm ezt a szart! Valaki mondja már meg a tutit, hogy hogyan lehet a kivágódást megúszni. Mi a szart kell feltennem, átállítanom ,vagy mit? Hogy szarnának sünt a játék írói. Egz fasza játék és szét szopat. Kibaszott erős a gépem, azzal nincs baj....
  • TDantes
    Nem bug. Olyan bajonett amit a puska csövébe bele dugtak.
  • rexsimus
    Nem bug!