Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nemtudom nekem is és másoknak is van hasonló próblémájuk talán a patch, majd orvosolja(elvileg jöv. hét eleje) ,de videokarira is gyanakszom neked mi zötyörög a gépedben?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amúgy az okozhat gondot,hogy folyton kevés pénzem van?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
This limit is reached.
Üdvözlet!
A diplomácia lapin amikor azt írja ki az én erõmre,hogy borzasztó,akkor az azért az mert,borzasztóan gagyi a seregem,vagy borzasztóan nagy?<#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Üdvözlet!
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Empire: Total War manual english
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
-bankcsõd(nem tudom h összefügg-e?
-irtad hogy a kereskedelmi hajóval a térkép sarkába klikkelek-világtérkép....Ezt nem vágom,hiába klikkelek.leirnád pontosan h van?
-+bankcsõdkor mi a teendõ és összefügg-e a kalózkodással?
help+köszönöm
Üdvözlet!
jó, én csak 1280*720-ban nyomom, minden az engedélyezett legnagyobbon (4x élsimítás+8x aniso), de semmi akadásom sincs, noha csak 8800 GTS-m van...
(megnéztem 1680*1050-ben is, ott is frankón ment, de nem láttam rendesen a betüket... <#email>#email>)
Steam acc: kange82
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Én arra lennék kiváncsi hogy miként lehet államformát váltani? Mert úgye sok városban sírnak érte...egyelõre még kordában tudom tartani õket,de elöbb-utóbb lépni kell.
Köszi elõre is
\"We are only slaves to our temptations\"\"
éppen most volt... Ausztria, Magyaro., Románia, Lengyelo fellázadt egyszerre... Seregem fele is átállt, cserébe kaptam egy rakás alapkatonát, területeim felét buktam kapásból... Nagy nehezen mindet visszavettem, erre továbbra is reformot akarnak... <#gun>#gun><#szomoru1>#szomoru1>
Steam acc: kange82