6068
  • obe
    srácok..két bajonett fícsör van, nekem az első van meg..ha a kiválasztott csapatnál rákattintok hogy applikálják fel, többé nem tudom leszedetni velük, magyarul nem lőnek többet az adott csatában, csak közelharcra foghatóak..ez a csere dolog csak a gyűrűs bajonettnél működik (2.szintű upgrade)avagy ez is csak bug?..köszi
  • ficka
    Hát sajnos nem jött be. De azért köszi! Valakinek más ötlet???
  • uwu
    A megoldást nem tudom, de van egy tippem.
    Szerintem el kéne bontani a palotát, és felépíteni máshol, hátha ez segít.
    Nem lesz olcsó, és sokáig fog tartani ha lehet egyáltalán.
  • ficka
    Üdv Mindenkinek!
    Lenne egy kérdésem: hogy lehet másik fővárost választani a birodalmamnak? Mert eddig sehol sem találtam.
  • tpalko99
    Kiprobáltam a razor update-4 t. Hááát nem is tudom, egy város elfoglalása után mindig ctd lett.
  • Berv
    hello,
    google a barátnőd, pl innen szedhető le a sf: http://digg.com/d1mXUV
    diplomácia menű: "i" gomb vagy strat. térkép jobb alsó sarok, babérkoszorú
  • aati91
    Itt, hogy lehet intézni a külpolitikát mert nemnagyon találtam diplomatákat?
    Valaki megtudná mondani, hogy honnan tudom letölteni a sound fix-et mert nincs hangja a játéknak csak az alap zene van hozzá!
  • Kange
    jól csinálod... :) vagy nincsen akkor serege... :)
  • Warton
    Így is van elég lóvé, az iskolákat én is el kezdtem bontogatni, mert már szinte mindent kifejlesztettem.
  • bardocz

Próság van,meg hevimetál.
  • bardocz
    Internetről:D Am piratebay,vagy valami torrent oldal.
  • Amergin
    A filmre vett csatákat hogyan lehet visszanézni?
  • rexsimus

Játék közben a beállításoknál, játék beállítások, és ott a kampánynál van, hogy mutassa vagy ne!
    De ezt egy kampány indításánál is meg lehet adni!
  • aati91
    És, hogy tudom kikapcsolni mert nemtalltam rá semmien "parancsot"
  • rexsimus
    Kapcsold ki, hogy ne mutassa a mozgásukat, így még rövidebb lesz!
  • Kapslee
    A Space billenytű lenyomására irdatlan tempóba kezdenek!!!
  • aati91
    Ja igen, mégvalami, azt hol tudom beállítani, hogy ha körtváltok akkor az ellenséges országok gyorsabban mozogjanak mer mire eggyik helyről a másikra átsétafikálnak :S majdnem annyi idő mintamit lejátszok:S
  • aati91
    És azt honnan tudom letölteni? (sound fix-et)
  • Amergin
    Sirály ez a játék. És picit szégyellem, de nálam nem fagy.
    Még jobb lett volna, ha a távol-keletet (Kína, Japán..) sem hagyják ki (ha már India is bele került). Bele lehetett volna tenni a gyarmatosítást is, ha már ebben a korban vagyunk (új települések létrehozása: pld. Ausztrália). Dél-Afrika sincs a játékban, holott 1700-ban már a búrok ott voltak. Dél-Amerika déli része is így járt és az sem került bele a játékba.
    Vajon miért?
    Ha már vannak "kis népek" a játékban, akkor nem tudom miért nem lehetett megoldani, hogy játszhatók is legyenek.
    Fincsi lenne Dagesztánnal igázni Angliát
    Az viszont pozitív, hogy az eddigi total warokból jól ismert pár körönként banditák jelennek meg randomszerűen a birodalmadban című felesleges baromságot végre kivették. Jól tették!
    A bugoktól eltekintve (a peccsek majd kezelik) remek lett és sokkal jobb, mint az eddigiek A tengeri csaták meg nagyon jók!
  • bardocz
    "angol hülyék,hülye angolok":D
  • Cowek
    Angol hülyék...
    Szépen lerakta az ágyúsait az AI

• Kange
    pöttyet alacsony adón vagy... :) nekem legalább 2 szinttel magasabban szokott lenni az adóm... :) fizessenek csak! :)

lázadást meg ált ott vannak, ahol van iskola és kifejlesztetted már az oda vágó dolgokat... ekkor jelenik meg, hogy túl intelligensek és ezért háborognak... nekem olyan volt, hogy az iskolát tartalmazó országokban hiába vettem nullára az adót, akkor is 4-5 körönként lázadoztak...
  • bardocz
    Töltsd le a sound fix-et,és jólesz.
  • aati91
    Az mértvan h nekem nem hallatszik a muskéták a kardok az ágyúk hangja:S csak a zene hallatszik meg mikor rákkattintok valamire akkor a beszéde :S pedíg az összes max-on van a soundban!
  • GazCamp3r
    Sziasztok, az lenne a kérdésem, h megoldható-e ezzel a játékkal a lanozás? Nem hamachira gondolok. Itthon simán összevan kötve 2 gép, és azokon van a gém (nem eredeti). Azt írja ki, h jelentkezzek be steam-re, amit meg is tettem, de még mindig azt írja :-/
  • McCartman
    nem kell?
  • TDantes
    Miért nem tudod bemásolni? Nem túl nehéz, másolás-beillesztés...ehhez nem kell egyetem
  • ugribugri
    akko olvasd el a telepitési utasítást... benne van
  • aati91
    Az lenne a problémám, hogy feltettem a játékot de nincs indító ikonja szal nemtom bemásolni a crack-ot :S ha van valakinek valami ötlete azt megköszönönném!
  • Rolika16
    Kedves Total War játékosok!
    Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en működik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
    1.lépés Belépsz a steam-be
    2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
    3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
    4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Először ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
    Minden új tagot nagy örömmel látunk!
  • Warton
    Bécsnél nem lázadoznak csak Moszkvánál, meg néha Berlinnél. De ezeket a rebellis erőket ízzé-porrá zúzom.
  • gallardo
    hülyeség lejjebb vinni az adókat. ha lázadni akarnak akkor lázadjanak. ilyenkor mindig a lázadók oldalára kell állni aztán kapsz egy köztársaságot meg szép új zászlót és azt mindenki boldog lesz.
  • Warton
    Jah meg érdemes kocsmákat építeni, meg az iskolákat/egyetemeket lerombolni. Az iskolákat maximum olyan helyen érdemes meghagyni, ahol jó a morál, vagy nagy hadsereg állomásozik. Tényleg, ha mindent feltaláltam akkor érdemes felszámolni az összes iskolát?
  • Warton
    A lázongásokat azért nem túl nehéz leverni és minél tovább birtokolsz egy területet annál kevésbé akarnak lázongani a népek. Ha meg lázadoznak akkor meg lejjebb veszed az adókat oszt jó napot. Korábban én is gondolkodtam államforma váltásban, de aztán rájöttem, hogy egy kicsit túl gyorsan foglaltam el túl sok területet, aminek nem volt meg a katonai háttere, ezért sokat kellett kapkodni. De most, hogy már egyre jobban "szűkül a világ" ez már nem jelent problémát. Még úgy se, hogy elég erőteljesen térítem az embereket a katolikus vallásra. Tényleg a vallásnak van valami szerepe?

Moszkva azért lázadozik, mert nem olyan régen foglaltam el.
  • TDantes
    Meg nem lázongnak... köztársaság értelme=nincs lázadás.
  • Amergin
    Köszi a tippet, így már működik!
  • McCartman
    semmi köze a jateknak a valosaghoz ugyh fölösleges orszaggyulesekben gondolkodni..
    köztársaságban (állitolag) több adót lehet kisajtolni a pórnépből , kapsz egy új százlót azt szevasz.
  • aati91
    De miértelem államformát váltani véleményem szerint akkor lehet a legkönnyebben irnyítani egy népet ha bevezetjük a totalitarianizmust, vagy a diktatúrizmust. Ha egyeduralkodó vagyok akkor nem kell harcolni az országgyőléssel. Vagy miértelme ezt megmagyarázná valaki.
  • haxoror
    jaja, csak a fővárost kell lázítani és 3 kör alatt megvan a forradalom (én lebontom a nyugit adó épületeket is hogy biztosan fellázadjanak)
  • Rolika16
    Sajnos még nem adták ki hozzá.Semmi hír nincs róla...Pedig én már várom nagyon,Single Player-t teljesen meguntam...