Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
itt az email címem: [email protected]
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
rzr-etw1 rzr-etw1.001 tõl rzr-etw.083 ig rzr-etw1.sfv ez a DVD 1 map ba
rzr-etw2 rzr-etw2.001 tõl rzr-etw.091 ig rzr-etw1.sfv ez a dvd 1 map ba
és a mappákon kívül van egy rendszerinformáció aminek rzr-etwa a neve
Elõre is köszönöm a segítséget! 😊
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Itt szerintem mindent megtalálsz róla:
http://twonline.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=79&Itemid=94
Ezekhez még az #5739, és már kész is a tökéletes "próbaverzió"! 😊
#5748, JoeCole:
Magyarosítás még nincs - t'án nem is lesz - , a kézikönyv nekem sincs meg, de nem olyan bonyolult - az elején macerás a szótárazás, azután már minden megy magától. (Ebben azért nincs olyan sok angol szöveg, amit le kéne fordítani - szvsz jobban jársz, ha itt a fórumot átolvasod, az is bõven ad annyi háttérinfót...) 😉
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A gépem: Intel Core2 Duo 2,2GHZ, 2 GB ram, Nvidia Gforce 8600 GT
Be kell másolni a
startpos.esf és a
scripting.lua
fájlokat a ... /Empire Total War/data/campaigns/DMUC_Cmain mappába
Aztán
Hun_units.pack
hungarybuilding.pack
unit_pack_compatibility_project_v5_83.pack
fájlokat másold be
... /Empire Total War/data/ mappába
DMUC indítómenüjénél mikor belépsz a Custom campaignhez
van egy "Edit UC Script" gomb, ha arra rányomsz megnyitja neked a script fájlt.
A legtetejére írd be ezt a két új sort:
mod hun_units.pack;
mod hungarybuilding.pack;
Ezután mentés és már indíthatod is a Campaignt.
Az egyetlen dolog ami nem mûködik az az államforma váltás. De ha
a Causa Belli modot töltöd le abban már az is javítva van.
Causa Belli
Amúgy én nem vagyok fent totalwar.hu-n csak twcenter.net-en 😛
talán majd ha lesz idõm (DMUC 6.8 után) felteszek oda is mindent magyarul de egyenlõre 3 mod frissítése eléggé leköt.
Ha még az elsõ portáljuk lenne meg, akkor mindent tudhatnál, mert ott is gyakori kérdés volt és egybõl az alkotókkal lehetett róla diskurzust kezdeményezni - hogy mi miért is nem mûködik (volt benne az ETW részérõl is ok).
Mivel én még nem próbáltam ki egyiket sem, pont a fent említett okok miatt, ezért tényleg onnan kaphatnál csak információt, ha a többiek, akik tapasztalattal bírnak ezen témakörben, most nem válaszolnak -> tényleg, "Keresés a fórumban:", fönt, középen...
Csak ne kellene állandóan költözniük...
Remélem, még sokáig fejlesztgetik, csiszolják a DMUC-t, mert ETW-z az egyik legjobb mod! <#worship>#worship>
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
grebber: annak én is
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Modern kor meg nem való szerintem total war-ba. Annyira más lenne a játék mechanikája. Nem lenne rossz persze egy II. VH-s stratégiai játék, de azt megcsinálhatja valaki más.
Többiek?
ti minek örülnétek?
A játék dizájnere, Jamie Fergusson az alábbi bejelentést tette.
"Rengeteg színtér vár még ránk. Ott van Kína és ott vannak a modern háborúk is" - árulta el Fergusson. "Cégen belül is vannak, akik más irányba akarnak menni. Egyesek szerint a 18. század nem volt túl vidám, mások szerint pedig a középkor unalmas. Épp ezen sokszínûség miatt van egy elég hosszú listánk, melyen számos folytatás és új címek szerepelnek."
"Ahhoz, hogy modern korba helyezzük át a Total War sorozatot, számos változtatást kell végrehajtanunk a dizájnon. Nem lenne korrekt, ha csak simán lecserélnénk a skineket és úgy adnánk ki egy Total War: Modern Warfaret. Egy ilyen program sok változtatást igényel és ez hosszabb fejlesztést jelent. De tervezzük a dolgot."
http://www.sg.hu/cikkek/78634/total_war_a_modern_korban