6068
-
wednes #5708 Hát ebbe nem tudok segíteni, nekem eredeti példányom van azt meg a steam automatikusan felpatcheli, így azzal nincs gond. Sokáig nem is lehetett tört verziókat normálisan patchelni. Egyébként az alap verzió javítások nélkül tényleg nagyon bugos, azt muszáj lesz feljavítani. -
spitfire0106 #5707 nem tudna valaki linkelni egy patchet? ami mükszik tört verzíón:D -
spitfire0106 #5706 nincsenek leszedtem egyet de amik elindítom a játékot kidob -
wednes #5705 patch -
wednes #5704 Pathek fent vannak? -
spitfire0106 #5703 Szóval a road to independence indiános küldetésnél amik kilép azzal nem lehet semmit se csinálni v csak nem írja le senki?:S -
Kotomicuki #5702 Bocsi, az előző huinerke (#5696) felé kellett volna hogy menjen. -
Kotomicuki #5701 Hali!
Anno náluk is fórumoztam TW ügyekben, de egy időre eltűntek a színről - nem önszántukból - , így a mostani fórumukról nem tudok érdemben nyilatkozni, de akkor téma volt a Magyar mod, többször is neki álltak, de legfőképpen a térképen, a magyar városok típusbesorolása miatt, mindig voltak a modokkal gondok.
Ha itt, a témán belüli keresés nem ad számodra elégséges választ, akkor itt, vagy a NTW-s terv, esetleg az ETW-s terv oldalakon találhatsz a kérdésedre választ. -
spitfire0106 #5700 hello a kérdésem még mindig az hogy hogy lehet orvosolni a küldetéseknél a hiba üzenetet? -
huinerke #5699 Pedig a játékban (ezzel a all factions moddal) kilehet választani a magyart is meg a kalózókat is stb. Csak az a gond hogy amikor betöltődik ugy a 2/3-nál hibaüzenetet dob ki. És mindegyik népnél amivel eredetileg nem lehet játszani. De akkor minek van ez a mód!? -
spitfire0106 #5698 Hy bocsi egy kérdésem lenne ha már egyszer leírtátok akkor bocs de szóval azt hogy lehet orvosolni hogy a játék a küldetéseknél amik pl az indiánok ellen harcolok megnyerem utána meg hibaüzenet és kilép előre is köszi. -
Justinianus #5697 Félek, nem tudsz a magyarokkal játszani, szerintem, bár nem biztos. Tudod, akkoriban sajnos labanc uralom volt, nem voltunk függetlenek. -
huinerke #5696 hello!
Van valamilyen másik mod manager a Empire total warhoz a ETW MOD MANAGER - en kivűl! (Tudom hogy van csak már sajnos elfelejtettema a nevét!) Mert nekem ez nem indul el! Nem kezelt kivételt jelez!
Köszi
Ja és hogyan lehet a magyarokkal játszani! Ugy halottam van egy mod amelyben az összes néppel lehet játszani! Köszi -
garreth #5695 Szevasztok, itt a magyar oldal - érdemes megnézni, mindne infó fentvan rajta:
www.twonline.hu -
Kotomicuki #5694 A törököknek idő kell, amíg "igazi" sorgyalogosai lesznek, így addig a közelharcot kell vele előnyben részesíteni - de az oroszoknak is inkább az az erősebb oldala (meg úgy általában, az egész játékban, a közelharc jobban megéri, mint egymással szemben felállni és lövöldözni - pl. a pikások 2-3 sorgyalogost is lenyomnak az elején, közelharcban...). :)
A Victory kicsik erősebb, de 3-4 hasonszőrűvel simán fogható hajó - csodát nem kell tőle várni...
Passz... -
Justinianus #5693 Nos, ma végzek a road to independencével, és belekezdek, a nagy kampányba. 1804-ben járok. Néhány dolog, amit tapasztaltam: AI okosabb lett, néha egész meglepő húzásai vannak a csatában, megpróbál bekeríteni, a széleken rohamozni, sat. szóval élvezetes, bár, egy-két dologgal meg lehet lepni keményen. Pl . ha megpróbálod 3 oldalról bekeriteni, könnyen összezavarodik. Vagy pl. két alkalommal volt, hogy teljesen oldalba kaptam, és egy ideig semmi okos manővert nem hajtott végre, csak mindig a széleken oldalról megtámadott egységét forditotta velem szembe, amit persze túlerővel lemészároltam. Franciák voltak az Isten barmai, nem is indiánusok. Mire észbekapott, késő volt.
A törökökkel kezdek,asszem. mi a tapasztalatotok vele? Van egy 64 -es kaliberű ágyújuk :)
Angolok HMS Victorija erősebb, mint a 122-ágyús cucc???
A minden nép játszható mod mennyire instabil?
Köszi!
-
Justinianus #5692 PL lehet, hogy néhány megfutamodott egységed visszatért. -
Kotomicuki #5691 Úgy, hogy pl. a DMUC Mod-ban 500 fő lehet a lövészegységek maximális létszáma, amiből egyszerre legfeljebb 20 lehet 1-1 oldalon, ez összesen 20000 katonát jelent egyszerre a csatatéren - az alapjáték nem ilyen "bőkezű" velük...
A csaták utáni összesítő táblázatban írja ki, hogy melyik egység mennyi veszteséget szenvedett el és abból mennyi gyógyult meg a csata után, akik azonnal vissza is tértek az alakulatukhoz. Ezért (is) éri meg győzni 1-1 csatában, mert a vesztesnél ilyen nincs, vagy csak minimális mértékben. -
SH3 #5690 Hogyhogy azt írják mindenohol h nagyon nagy számú egységeket tud megjeleníteni a motor, amikor egyszerre nem szokott pár száz egységnél több lenni a csatákban... és fura mód a végén mondjuk maradt 40 emberem, és kiírja h maradt 500... nem értem :D -
Justinianus #5689 Most fejeztem be a road to independence 3. részét. A végére (1791) kifejlesztettem egy brutál sereget. 50 veszteség mellett 1400 indián hullát produkáltam. Agyaggalamblövészet filingje volt. Már a seregem látványától is berezeltek. kőkorszak vs 18. századi fegyverek.Vicces... -
Petiii94 #5688 Lehet ezért utálni:)
-
Kotomicuki #5687 Ez a játék is megérdemelne egy GYIK-t, amiben a keresni lusta egyének is hamar ráakadhatnának a válaszokra.
Sajnos GYIK mellett is mindig lesznek olyanok(?), akiknek már azon az egy helyen való kattintás is "megerőltető" és inkább kérdeznek. :) -
Kallahiosz #5686 Pedig ha az ember nagyon akar valamit akkor meg is teszi barátom...
-
Petiii94 #5685 Nincs kedvem keresgetni:(Pedig annyira akartam:( -
Kallahiosz #5684 Én mondjuk soha nem a győzelemre megyek hanem a történelmi szépségre.
Hogy mimnél kevesebb nemzet vesszen el és mindenki ott legyen ahol én akarom.
Sajnos általában az lessz a vége, hogy kiirtanak mert túlságosan beleszólok mindenbe.
Amúgy nem akarunk kicsit részletesebb magyar módot összedobni? szívesen csinálnám de ezt nem olyan könnyű mint a medieval 2-őt.
Apropó van erröl valami leírás?? mármint a modolásról...( magyarúl)
Vagy kezdjem el google forditóval??,
Vannak jelentkezők akik foglalkoznának ilyesmivel??
Mondjuk Én személy szerint azt vallom, hogy a total warnak az lenne a jövője ha kiadnának egy 40 gigás ultrapakot ami ókortól- újkorig vezet és külömböző korokban változna a játékmenet és több szerepet kapna a felylesztés és épités.
Vagy a módszerüen változtathatnál kort.
Petiii!
5629 hozzászólás nem is olyan sokkal lejebb. -
Petiii94 #5683 Sziasztok.Megszereztem az empire total war alapjátékot.Ausztriával kezdtem játszani és elég szép eredményeket értem el normal modban.DE még csak most kezdtem.És úgy érzem nem tud már többet nyújtani a játék.De gondolom van már 6 millió patch meg kieg.Meg külömböző modok.Kérek valakit ,ohgy linkeljen be egy pár patch-et(lehetőleg dorrendben).
ELőre is köszönöm. -
#5682 Szerintem is sokkal jobb lenne. Nagyon tetszett anno. -
Justinianus #5681 Igazad van, de csak abban az esetben, he feltesszük, hogy a csaták továbbra is ezen a nehézségi szinten maradnak, és ugyanolyan nagy hódításokat lehet tenni, annyi idő alatt, mint most. Viszont, ha a jövőben a játék egy kicsit nehezebbé válna, akkor bizony több kör kellene a győzelemhez. Érdekes lehetne.
Bár én azt hiszem a legjobban attól jönnék lázba, ha pl. 2012-re kiadnának egy Rome II. total wart. Szerintem sokan álmodoznak róla. -
#5680 az túl nagy technikai ugrás, valószínű beleférne egy játékban, de nem lenne amúgy sok értelme, úgysem játszanál 800 körön keresztül... már kb 150 körül is alig 5-8 nemzet maradnak, tényleg jó lenne a játék egy rakás kontinensnyi országokkal. nem tudnának akkor mapot csinálni h kitartson, meg annyi nemzet sincs. -
Kallahiosz #5679 Reagálva Justinianus komentjéhez, miszerint túl nagy az ugrás a középkor és a 18. század között.
Én személy szerint egy 15. században kezdődő verziódra adnám le a voksom ami tarthatna a 19. század eleéig.És akkor még mi is benne lennénk. Nem is lépne török a Kárpátok közelébe sem:D
-
Justinianus #5678 Sziasztok!
Medi 2 -ben úgy volt, hogy a játék 1530-ban kvázi véget ért, de azért mégis lehetett tovább vinni. Nos, a kérdésem az, hogy itt is így van-é? Ugyanis ez ugye 1700-1799-ig tart, az 200 kör, de, vajon lehet-e tovább is játszani?
Köszönöm , ha megmondjátok. -
#5677 Azért vmi videót vártam volna, egy teljesített kampányért :( -
#5676 Az Empire-ben is ugyanolyan egységek vannak. Csak 1-2 ponttal valamilyen tulajdonságuk tért el. -
Kotomicuki #5675 Az első STW-ban is volt mód a 'különbségek' hangsúlyozására azonos egységek mellett -> előállítási költségek klánonként változtak 1-1 egységnél, kovácsműhely bónuszai, tartományok preferált egységei... Így, annak ellenére, hogy csak kilencféle - japán alap - egységből választhatott a stratéga magának hadsereget, egész jó - taktikus - csatákra adott módot az a játék is. -
wednes #5674 Mondjuk nem vagyok japán hadtörténész, de ez a "belterjesség" miatt lehet elkerülhetetlen. A Shogun végül is egy belháború. Ezért vártam én inkább Rome 2-t, hogy többféle néppel lehessen interakcióba kerülni.
Ha sikerülne netalántán egy kis intelligenciát beleverni a csata AI-ba akkor végül is nem baj a sok azonos egység. Az egyforma egységek megléte meg a későbbi DLC-knek kedvez. Az Empire-be is az elején a sor gyalogságon kívül alig akadt más egység (kinézetre is ugyan az). Aztán pár, east, west unit DLC-vel hozták meg a frissítést. -
#5673 Jó rossz, ott a medieval total war 2 abban is vannak puskák, még muskéták is. Próbáld ki, a gyalogos lovagokat ledarálják, a lovasság ellen esélyük sincs. nem fogynak olyan gyorsan mint amilyen gyorsak. xd
Én a shogun 2-t várom, de azok alapján ami írtak, h mindenkinek ugyan olyan egységei lesznek, elég egyhangú és unalmas csatákra számítok. -
Justinianus #5672 Azon toprengek, hogy milyen jo lenne, ha csinalnanak egy 1500-1700 kozotti total wart is. Valahogy nagy az ugras a kozepkor lovagjai es a modern 18. szazadi fegyverek kozott. 16.-17. szazadban vegyesen voltak regi es modern fegyverek, plane egyes orszagok fejlettegeben volt nagy a kulonbseg. Milyen lehet egy osszecsapas a line infantrik es a lovagok, regebbi technikak kozott? -
Kotomicuki #5671 Mintha gyakrabban támadna meg, és akár több állam is, 'egyszerre'.
Több erőt kell a határokon tartani, hogy ne 'merjen' támadni az ellen. :) -
wednes #5670 Az okos csapatmozgatáson kívül minden. :)
Többen támadhatnak, több katonát küld, és kevesebb pénzed van vagy drágábbak az egységek erre már nem emlékszem. A lényeg, hogy pénzügyileg nehezebb a játék, kevesebből kell gazdálkodnod. -
#5669 Mi a különbség normal és hard kampány nehézség között? több állam fog ok nélkül megtámadni vagy a gép okosabban fogja a csapatit mozgatni, több és jobb katonákat hozni? vagy ez elbizakodott kijelentés volt xd