Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok!
nekem olyan kérdésem lenne, hogy látom a csatamapon,hogy a gép, tud akadályokat felállítani,pl az ágyui védelmére,vagy a lovasság ellen ilyen kihegyezett fa akadályokat lerakni.
Ilyet énis tudok lerakni,csak eddig nem jöttem rá, hogy hogykell,vagy nem is lehet?
köszi!
nekem olyan kérdésem lenne, hogy látom a csatamapon,hogy a gép, tud akadályokat felállítani,pl az ágyui védelmére,vagy a lovasság ellen ilyen kihegyezett fa akadályokat lerakni.
Ilyet énis tudok lerakni,csak eddig nem jöttem rá, hogy hogykell,vagy nem is lehet?
köszi!
:S furcsa
Most próbáltam ki õket és mindkettõ megy rendesen.
Próbáld ki ezt:
http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=1126
Most próbáltam ki õket és mindkettõ megy rendesen.
Próbáld ki ezt:
http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=1126
u.i.: A perzsákkal úgy sikerült jó kapcsolatba kerülnöm, hogy megajándékoztam õket egy porcelán készlettel vagy mivel.
u.i.: A perzsákkal úgy sikerült jó kapcsolatba kerülnöm, hogy megajándékoztam õket egy porcelán készlettel vagy mivel.
Csak a brittektõl 8000 jön be, ha több országgal is sikerülne kereskednem hatalmas pénzt szakíthatnék...
kingtomi:
Nem próbáltam de a gugle ezt írta:
XP: C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\The Creative Assembly\Empire\save_games
Vista: C:\Users\<username>\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Empire\save_games
kingtomi:
Nem próbáltam de a gugle ezt írta:
XP: C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\The Creative Assembly\Empire\save_games
Vista: C:\Users\<username>\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Empire\save_games
egyébként nagyon gondolkodom rajta h megveszem az eredeti játékot...mert a tõrt verziokkal csak probléma van.állandóan szarakodnak....
sziasztok! a mentéseket hol tárolja a játék? melyik mappában? tõrt játékom van sajnos(sonergy féle) tud vki segíteni?
A Perzsák ezzel utasítottak el, miközbe nagyon jó a kapcsolatom velük:
"money the only thing that you worship in your dishonorable nation"
Magyarul:
"pénz az az egyetlen dolog, amit imádsz a becstelen nemzetedben"
Nincs már semmi ötletem mi bajuk van velem, Perzsia kapcsolata velem very Friendly és mégis elküldött a pi***ba. 😞
Egyedül a játék eleje óta meglévõ Brit egyezményem van😞
"money the only thing that you worship in your dishonorable nation"
Magyarul:
"pénz az az egyetlen dolog, amit imádsz a becstelen nemzetedben"
Nincs már semmi ötletem mi bajuk van velem, Perzsia kapcsolata velem very Friendly és mégis elküldött a pi***ba. 😞
Egyedül a játék eleje óta meglévõ Brit egyezményem van😞
Kellene egy kis segítség.
A United Provinces-el kezdtem, Indiára összpontosítottam, elfoglaltam már a felét, viszont nem hajlandó velem senki sem kereskedni a britteken kívül. Elég rossz a megítélésem szinte az összes országnál(nem tudom mért)
Az államformám alkotmányos monarchia, sok kereskedõ hajót állítottam rá afrika körül a Trade Port-okra, és Indiában is nagy a termelésem.
Próbáltam már fizetni az egyezmébnyért 1-2 ezret, meg technológiát adni(1-2db) de így se ment. A britteken kívül a megitélésem max: Indifferent.
A United Provinces-el kezdtem, Indiára összpontosítottam, elfoglaltam már a felét, viszont nem hajlandó velem senki sem kereskedni a britteken kívül. Elég rossz a megítélésem szinte az összes országnál(nem tudom mért)
Az államformám alkotmányos monarchia, sok kereskedõ hajót állítottam rá afrika körül a Trade Port-okra, és Indiában is nagy a termelésem.
Próbáltam már fizetni az egyezmébnyért 1-2 ezret, meg technológiát adni(1-2db) de így se ment. A britteken kívül a megitélésem max: Indifferent.
xp-n nincs hangja a fegyvereknek mit kéne csinálni h legyen?
Xwhyzed egyik link se mûködik:S
Kuruc modról amit olvastam jól hangzott, érdekes lett volna a Rákoczi szabadságharc, mért fejezték be?
Kuruc modról amit olvastam jól hangzott, érdekes lett volna a Rákoczi szabadságharc, mért fejezték be?
sziasztok
lenne egy problémám
1, letöltöttem egy american civil war modot.
a csata megy de a kamányba akarok menni akor leál alkalmatázhibával
2, ebe a road to independec-be játszok az episode 1-ben az elsö pálya ahol az indiánokat kell lödösni megnyerem és mikor töltödik a következöre szintén leál alkalmazás hibával
segitsetek létszi
lenne egy problémám
1, letöltöttem egy american civil war modot.
a csata megy de a kamányba akarok menni akor leál alkalmatázhibával
2, ebe a road to independec-be játszok az episode 1-ben az elsö pálya ahol az indiánokat kell lödösni megnyerem és mikor töltödik a következöre szintén leál alkalmazás hibával
segitsetek létszi
Annak írtam, aki még mindig nem vette meg és warezol...<#nevetes1>#nevetes1>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Nincs.
Igen, aki képes volt kivárni, annak biztosan ez a legjobb vétel. Mindenféle DLC-s okosság is rajta van.
nem 5%os hanem normális magyarítás van a játékhoz?
Most sztem megéri megvenni:
ETW
ETW
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Próbáld meg letölteni az újabb verziót, már van 6.2
Ha Windows 7-ed van akkor administrator jogokkal kell futtatni
Kuruc mod végül nem lett kész viszont csináltam
egy magyar modot 😊
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=357340
DMUC kell hozzá:
Darthmod Ultimate Commander 6.2
Ha Windows 7-ed van akkor administrator jogokkal kell futtatni
Kuruc mod végül nem lett kész viszont csináltam
egy magyar modot 😊
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=357340
DMUC kell hozzá:
Darthmod Ultimate Commander 6.2
A darthmodot szívesen játszanám, de egyszerûen nem indul el a darthmod indítómenûbõl egyik kampány sem: hibaüzenet nélkül visszalép a darthmodos indítómenübe, mindegy akármit választok. A játék eredeti, egyébként tökéletesen fut, reinstall nem segít...
Nem tudom mi lehet a gond.
Nem tudom mi lehet a gond.
iSS!
Köszi, kipróbálom õket!😊
játékon kívül vissza lehet állítani a felbontást? Mert átállítottam és lefagyott a gép,azóta meg folyton befagy indításkor..:S
Én ezeket használom és brutál jó tõle a game:
-DarthMod_Empire_6.0_Enforced
-unit_pack_compatibility_project_v5_8
-Battlefield Smoke Mod Full v 2.6
-
ezt a sound modot
<#wave>#wave>
-DarthMod_Empire_6.0_Enforced
-unit_pack_compatibility_project_v5_8
-Battlefield Smoke Mod Full v 2.6
-
ezt a sound modot
<#wave>#wave>
Van valami jó mod az empirehöz vagy a napoleonhoz?
Hello
RégeBben olvastam a Kuruc modról, akkor még készült, mi lett vele?
RégeBben olvastam a Kuruc modról, akkor még készült, mi lett vele?
de sajnos most egy kurva idegesítõ gondom van: 1725 körül egyszerûen egy nemzetnek sem tudok hadat üzenni...ha háborúba kerülök akármelyik nemzettel egyszerûen leáll a játék és kilép...
tud esetleg vki segíteni? legyen szíves!
tud esetleg vki segíteni? legyen szíves!
hát látszólag békében vagyok velük,de valóban nem rajonganak értem....ketten ugye szövetségben vannak egymással,de a franciák kb 6-8 hatalommal vannak háborúban köztük anglia is(én meg természetesen anglia kebelbarátja vagyok😄)...meg meg akarja szerezni az egyik leggazdagabb gyarmatomat holland guyana-t,de persze hülye lennék neki odaadni...szal nemsokára megtámadom õket hisz kell flandria is meg több gyarmatot szeretnék szerezni😊
Franciák meg spanyolok nem utálnak téged? Egyébként kikötõfejlesztésre van szükség, vagy a meglevõket tovább vagy új kereskedelmi kikötõket nyitni.
üdv! olyan kérdésem lenne,hogy csak kevés nemzettel tudok kereskedelmi egyezményt kötni....hollandokkal nyomulok,de eddig csak pár országgal állok ker. szerzõdésben..mondjuk jó hogy az angolokkal tudok,mert õk iránytják az egész világpiacot😊 de franciákkal meg spanyolokkal nem tudok,pedig elõbbivel a karib tengeren utobbival meg flandrián vagyok kapcsolatban...
vki ötlet? thx
vki ötlet? thx
már mind1 megoldottam nehezen magamtólxD de azért köszi😄
Ott kérdezd ahol azt letöltötted, mert itt nem valószínû, hogy akárki is tudja a rengetek törésnél az összes crackelési módszert.<#wow3>#wow3>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
razorral felteszem és egy üres ikon jön ki sõt a telepített programok között benn sincs
de ilyen razoral kell feltenni és nem steam es
Betetted a dvd-t akkor alapból feltelepíti és steam-en keresztül kell indítani a játékot más dolgod nincs vele.
valaki segítene válaszoljon pls
feltettem a játékot de csak egy parancsikont kaptam amit ha megnyitok kijön h tallózás és nem tok vele mit csinálni mit kell tennem help pls
Na kipróbáltam a dolgokat és nagyon sokat segítettek, kicsit jobban állok már! 😊 lett is egy 6 órás játék belõle hajnalig 😊
Köszi még1szer a segítségeket!
Köszi még1szer a segítségeket!
De azért a nemesek adóját se vidd túlzásba, mert akkor nem fog a városod gyarapodni, sõt ha nagyon magas akkor el is szegényedik és akkor kevesebb lesz a bevételed évrõl-évre
tegyük hozzá, hogy csak önkényuralomban (absolut monarchi) tudod õket váltogatni kedved szerint, a a constitucios monarchiában, körönként egyet rúghatsz ki, köztársoságan pedig senkit, csak választás van.
Tök jó ötlet, köszi, nem is tudtam, hogy ez így mûködik, este ki is próbálom! 😊
Köszi szépen a segítséget!
Köszi szépen a segítséget!
Ja, mégvalami:az adózásnál a nemesek adófizetését növeld, a jobbágyokét csökkentsd. ezzel kb. uanott vagy bevételileg, de kevésbé lázonganak a tartományok.
A miniszterekkel megéri játszani, érdemes olyanokat rakni a posztokra, amik bónuszt kapnak oda(pl gazdasági, katonai beállítottság). Ezekkel plusz bevételt, mozgási sebességet és egyébb bónuszokat is nyerhetsz(pl 3 csillagnál jobb miniszter csökkenti a sereg fentartási költségét, rosszabb meg növeli stb.) Érdemes ezen a részen átnyálazni magad, és beraknii a megfelelõ minisztereket a megfelelõ posztokra.
Köszi az ötleteket! Kipróbálom õket! 😊 ez az iskolás dologban nagyon igazad lehet, mert pont ott van egy iskola a régióban aztán azon kívül semmi, megpróbálok építeni valamit.
a miniszterekkel még nem is "játszottam" eddig megpróbálom azt is.
THX
a miniszterekkel még nem is "játszottam" eddig megpróbálom azt is.
THX
Lehet túl ellenálló régiót foglaltál el. 😊
Velem fordult elõ, hogy az elején a hollandokkal elfoglaltam Párizst és az egész franciaországi régiót, hát nem tudtam megtartani. 😊 Inkább gyorsan eladtam Ausztriának pénzért, szenvedjenek vele õk. 😊 Mondjuk veszõdni se akartam vele, más céljaim voltak. Próbálj kitartani, lehet jobban jársz ha a lázongások felkelésbe csapnak át és megjelenik a lázadók serege. Gyorsan megsemmisítõ vereséget mérsz rájuk már nem fognak annyira elégedetlenkedni. :XD
Happiness növelését (vagy csökkenését) minden egyes épület leírásánál láthatod. Az iskola (ami a fejlesztések mozgatórugója) csökkenti és elégedetlenséget szül. Ha az adott régióba van iskola és nincs rá szükséged inkább bontsd le és építs helyére egy happiness növelõ épületet. A kocsmák, színházak egyéb épületek növelik. Befolyásolják maguk a miniszererek is. Érdemes átnézni, nincs -e egy alkalmasabb ember az adott pozícióra.
Velem fordult elõ, hogy az elején a hollandokkal elfoglaltam Párizst és az egész franciaországi régiót, hát nem tudtam megtartani. 😊 Inkább gyorsan eladtam Ausztriának pénzért, szenvedjenek vele õk. 😊 Mondjuk veszõdni se akartam vele, más céljaim voltak. Próbálj kitartani, lehet jobban jársz ha a lázongások felkelésbe csapnak át és megjelenik a lázadók serege. Gyorsan megsemmisítõ vereséget mérsz rájuk már nem fognak annyira elégedetlenkedni. :XD
Happiness növelését (vagy csökkenését) minden egyes épület leírásánál láthatod. Az iskola (ami a fejlesztések mozgatórugója) csökkenti és elégedetlenséget szül. Ha az adott régióba van iskola és nincs rá szükséged inkább bontsd le és építs helyére egy happiness növelõ épületet. A kocsmák, színházak egyéb épületek növelik. Befolyásolják maguk a miniszererek is. Érdemes átnézni, nincs -e egy alkalmasabb ember az adott pozícióra.
Sziasztok!
Lenne még kérdésem 😊 ha tudtok segíteni megköszönöm.
Elfoglaltam egy régiót, de folyamatosan lázongás van ott pedig egy nagyobb haderõt is állomásoztatok itt és adó sincsen, de mindig sztrájk van és lázonganak. Más államformát akarnak!!
Mit lehet még ilyenkor csinálni?!
Másik kérdés, hogy összességében mivel lehet növelni a happiness-t egy régióban?!
Köszi elõre is 😊
Lenne még kérdésem 😊 ha tudtok segíteni megköszönöm.
Elfoglaltam egy régiót, de folyamatosan lázongás van ott pedig egy nagyobb haderõt is állomásoztatok itt és adó sincsen, de mindig sztrájk van és lázonganak. Más államformát akarnak!!
Mit lehet még ilyenkor csinálni?!
Másik kérdés, hogy összességében mivel lehet növelni a happiness-t egy régióban?!
Köszi elõre is 😊
Köszi szépen a segíséget! 😊
A fõvárosodtól függ, az a fõ kikötõd, ha azt elfoglalták akkor vége.
Oda kell építeni minél több kereskedelmi kikötõt, más városokhoz építve nem biztos hogy beszáll a kereskedelmi útvonalba.Pl nekem angolokkal, a törökökkel szárazföldön kereskedünk o.O
A kémkedéssel meg vigyáz, kapod a diplomáciai minuszokat.
Oda kell építeni minél több kereskedelmi kikötõt, más városokhoz építve nem biztos hogy beszáll a kereskedelmi útvonalba.Pl nekem angolokkal, a törökökkel szárazföldön kereskedünk o.O
A kémkedéssel meg vigyáz, kapod a diplomáciai minuszokat.
Szuper, köszi mindenkinek a segítséget! 😊 Este ki is próbálom! 😊
Az a fõkikötõ ahová a zöld vonal bemegy 😊 arra megy az útvonal, azt kell védened, a többi kikötõ csak abban segít hogy nagyobb legyen az export volumene. Mondjuk nagyobb volumennel új országokkal is köthetsz szerzõdést és akkor azokra is kiépül egy újabb zöld vonal.
Van egy nem túl elegáns módszer. Mentesz egyet kém küldetése elõtt és ha nem sikerül visszatöltesz. 😊 Így el lehet indítani a fejlõdés útján. Ahogy haladsz a játékban úgyis egyre több ügynököd lesz. Van esély a 30-40%-os küldetéseknél is a sikerre. Ha leleplezik viszont romlik a kapcsolatod az adott országgal. Ha sokszor buksz le, az akár idõ elõtti háborúhoz is vezethet.
Én úgy vettem észre a kikötõk kihasználtsága a kereskedelmi kapcsolatok számától is függhet. Egyébként is a cél, hogy minél több kereskedelmi kapcsolatot építs ki.
Én úgy vettem észre a kikötõk kihasználtsága a kereskedelmi kapcsolatok számától is függhet. Egyébként is a cél, hogy minél több kereskedelmi kapcsolatot építs ki.
bocsi még valami😊
mitõl fõ egy kereskedelmi kikötõ?!
mitõl fõ egy kereskedelmi kikötõ?!