6068
  • JoeCole
    Helló készült a játékhoz magyarosítás mert nem sokat tudok angolúl és így elég nehéz vagy nem lehet letölteni valami magyar kézikönyvet amibe le van írva minden légyszi segítsetek nekem adjatok tippeket előre is köszi!!!!
  • Kotomicuki
    Hálás köszönet a segítségért!
  • Xwhyzed
    Szia

Be kell másolni a
    startpos.esf és a
    scripting.lua
    fájlokat a ... /Empire Total War/data/campaigns/DMUC_Cmain mappába

Aztán
    Hun_units.pack
    hungarybuilding.pack
    unit_pack_compatibility_project_v5_83.pack
    fájlokat másold be
    ... /Empire Total War/data/ mappába

DMUC indítómenüjénél mikor belépsz a Custom campaignhez
    van egy "Edit UC Script" gomb, ha arra rányomsz megnyitja neked a script fájlt.
    A legtetejére írd be ezt a két új sort:
    mod hun_units.pack;
    mod hungarybuilding.pack;

Ezután mentés és már indíthatod is a Campaignt.

Az egyetlen dolog ami nem működik az az államforma váltás. De ha
    a Causa Belli modot töltöd le abban már az is javítva van.

Causa Belli

Amúgy én nem vagyok fent totalwar.hu-n csak twcenter.net-en :P
    talán majd ha lesz időm (DMUC 6.8 után) felteszek oda is mindent magyarul de egyenlőre 3 mod frissítése eléggé leköt.
  • Kotomicuki
    Tudtommal még nem sikerült egyik Magyar-mod sem tökéletesre az ETW-n - persze indulni, indult - , de erről DaNova-Mester biztosan ki tudja fejteni a véleményét ott...
    Ha még az első portáljuk lenne meg, akkor mindent tudhatnál, mert ott is gyakori kérdés volt és egyből az alkotókkal lehetett róla diskurzust kezdeményezni - hogy mi miért is nem működik (volt benne az ETW részéről is ok).

Mivel én még nem próbáltam ki egyiket sem, pont a fent említett okok miatt, ezért tényleg onnan kaphatnál csak információt, ha a többiek, akik tapasztalattal bírnak ezen témakörben, most nem válaszolnak -> tényleg, "Keresés a fórumban:", fönt, középen...
  • landor00
    megvan minden! csak egy a baj... ha el indítom a magyar kampányt vagy más olyan országokét amelyikek a mod-dal együtt vannak (pl. Bavaria, Westalphia, Cherokee Nations) akko ahogy elkezdi tölteni be a kampányt hibajelentést küld
  • Kotomicuki
    Ez ügyben Ők lesznek a legmegfelelőbb személyek a válaszadásra, mivel az alkotók is ott leledzenek.
    Csak ne kellene állandóan költözniük...

Remélem, még sokáig fejlesztgetik, csiszolják a DMUC-t, mert ETW-z az egyik legjobb mod!
  • landor00
    sziasztok! valaki nem segítene hogy hogy kell fölrakni a Hungary Mod-ot? azt tudom h DMUC kell hozzá de nem értem hogy mit kéne vele csináljak egyébként fönt van a DMUC
  • Kotomicuki
    Nem azért írtam, mert cserélni kell, csak érdekesnek találom, hogy még mindig "kínlódnak" vele, amikor már rég van NTW() is.
  • DAFFANGER
    Igen!Nekem a 6.2-es DMUC van fenn de istenkirály ez is:)
  • Kotomicuki
    Nocsak, már 6.7-nél jár a DMUC ? :)
  • DAFFANGER
    Igen egy Rome 2 nagyon jó lenne állytólag már vmi kiszivárgott róla hogy tervbe van vagy készül az is.-.-
  • Justinianus
    Igaz, de lehet, nem azt várjuk a legjobban, vagyis pl én , és szerintem sokan vagyunk úgy, hogy bár a shogun is érdekes, azért a rome 2-őre jobban vágyunk
  • Warton
    Emberek! Még a Shogun2 sem jött ki!!!
  • Justinianus
    ratgab: remélem a készitők is igy gondolják

grebber: annak én is
  • wednes
    Szerintem az reménytelen. Bár elvileg megoldható, hiszen már nem patchelik tovább a játékot.
  • grebber
    Hogy minek örülnék? Empire Total War magyar nyelvű megjelenésének!
  • ratgab
    Természetesen Rome 2! Nem kérdés!
  • Justinianus
  • obe
    gondolom nem esne be az eső a hadvezér urak orrába a büszkeségből, ha adjisten arra vállalkoznának a creativ assembly-nél, hogy..srácok, van ez a very exotic nésön, ju no, tö huns, attila, or wathewer....total war: attila the huns king...x kör alatt a zőshazából a kárpát medencéig, számos néppel hadakozva, csavarként egyik szál mehet a finn öböl felé..ecetera

• Justinianus
    Szerintem is jobb az etw/ntw térképes része.
  • DAFFANGER
    Én egy ROMA 2-nek örülnék elsö-második világháborús nem lenne jó szerintem az már nem igazán lenne total waros lehetne még fejleszteni a Roma total wart még egy kicsit részletesebben de igazából szerintem a egy Ókori még nagyon bejönne ilyyen feltunigolt grafikával meg hasonló fejlesztésekkel.
  • wednes
    Szerintem meg pont, hogy könnyebb az ETW/NTW féle tartomány kezelés. Ránézésre lehet látni, ha valahol elérhető egy fejlesztés. Rome-ba meg van az embernek 20-30-40 provinciája és pörgethetem végig majdnem minden körben az összes települést, hogy hátha valahol elérhető valami. A csapat utánpótlás is jobb.

Modern kor meg nem való szerintem total war-ba. Annyira más lenne a játék mechanikája. Nem lenne rossz persze egy II. VH-s stratégiai játék, de azt megcsinálhatja valaki más.
  • Kotomicuki
    A Rome 2-höz csak akkor adnám a voksomat, ha a Rome stratégiai (térkép/tartomány) kezelését kapná az utód is - vagy ahhoz nagyon hasonlatos, könnyen áttekinthető félét - , de amíg az ETW/NTW-t akarja erőltetni a kiadó, addig inkább evezzenek új vizekre is akár, azután, ha lehiggadtak, vagy az ápolószemélyzet végre jól teszi a dolgát körülöttük, akkor essenek neki a RTW 2-nek, hogy legalább egy címük maradjon, aminek a folytatását nem fuseráljál el...
  • Justinianus
    OBE mester, a legteljesebb mértékben oszom a véleményedet.

Többiek?
    ti minek örülnétek?
  • obe
    csak és kizárólag a rome 2 jöhet, nem alkuszom...aztán utánam az özönvíz, választhatnak kedvükre a korok közt
  • Justinianus
    Én leginkább egy Rome 2 total warnak örülnék, de a nem, hát lehetne egy első vh-s is. Mert abból a korból bizony nem vagyunk elkényeztetve. És hát kik is tudnák jobban megoldani, mint a total waros srácok? pERSZE NEM DŐLNÉK KARDOMBA EGY ÉSZAK-Dél ellen amerikai polgárháborútól, vagy egy WW2 total wartól sem.:)
  • Warton
    Nagyon helyes, én sokkal jobban szeretnék egy Modern Total Wart mintsem egy középkorit, vagy ókorit.
  • DAFFANGER
    A Total War sorozat készítői úgy néz ki a reboot-ok után egy másik irányba akarják vinni a játékot - a legutóbb megjelent Empire, és Napóleon talán a ennek az előfutára lehetett, mert úgy néz ki, hogy az eddig főként puskapor nélküli korok/részek után az a következő játékban ezúttal ismét a tűzfegyvereké lesz a főszerep.
    A játék dizájnere, Jamie Fergusson az alábbi bejelentést tette.

"Rengeteg színtér vár még ránk. Ott van Kína és ott vannak a modern háborúk is" - árulta el Fergusson. "Cégen belül is vannak, akik más irányba akarnak menni. Egyesek szerint a 18. század nem volt túl vidám, mások szerint pedig a középkor unalmas. Épp ezen sokszínűség miatt van egy elég hosszú listánk, melyen számos folytatás és új címek szerepelnek."

"Ahhoz, hogy modern korba helyezzük át a Total War sorozatot, számos változtatást kell végrehajtanunk a dizájnon. Nem lenne korrekt, ha csak simán lecserélnénk a skineket és úgy adnánk ki egy Total War: Modern Warfaret. Egy ilyen program sok változtatást igényel és ez hosszabb fejlesztést jelent. De tervezzük a dolgot."

http://www.sg.hu/cikkek/78634/total_war_a_modern_korban
  • Kotomicuki
    Igen, de az csak akkor igaz, ha a sok közül 1-2-t tartományát veszíti el az ellen, minden más esetben TOTAL WAR a frakció pusztulásáig! (Azaz, Porosz szemszögből NY-Poroszország (és Varsó) elfoglalása a Lengyelekkel szemben, Prága és Szilézia az Osztrákok ellenében.)
  • Justinianus
    Poroszoknak egy tartománya maradt, beállítottam egy bazi sereggel az utolsó városa elé, és még ebben a helyzetben sem alkudott, pedig semmit nem kértem, csak békét. = veszniük kellett.
  • Kotomicuki
    Az még a jobbik eset, ha egymással is torzsalkodnak - de inkább csak -nának, mert ritkán alakul ki közöttük "igazi" csörte, többnyire állóháborút folytatnak egymás ellen (bár ez is leköthet néhány egységet, mindkét oldalon, addig sem a poroszokra vadásznak).

Békére akkor hajlandók, ha egy körben sok veszteség éri őket (1-2 totális vereség + tartományvesztés) ÉS nekünk marad hódítani is képes seregünk, míg neki csak azok roncsai. Persze, amint újból felállt, szinte azonnal hadba lép, hogy visszavegye azt, ami az övé volt... :)
  • Justinianus
    Lengyelekkel mindig is jó viszonyom volt, még technológiát is adtak el nekem. Amit meg nem, azt elloptam:)
  • wednes
    Szerintem a porosz-osztrák ellentét kivédhetetlen. Valami hatalmas negatív előjellel indul a történelmi előzmény pontszáma. Vastagon kéne ajándékozni a nemlétező pénzből, hogy ellensúlyozzuk. Már az csoda, hogy a lengyelekkel jóba vagy, azt nem tudom, hogy csináltad. :)

Nekem anno volt olyan játszmám, hogy poroszokkal voltam és mind az osztrákok, mind a legyen-litvánok hadat üzentek, de nemcsak nekem, hanem egymásnak is. És nem lehetett egyikkel se békét kötni! Tehát egy deathmach alakult ki és mindenki ütött mindenkit. :)
  • Justinianus
    Beszámoló:

1711-et írunk, és most léptek partra Indiában az Osztrák-Magyar seregek.
    Nemsokára a Mogul birodalom is Poroszország sorsára jut, és eltűnik a történelem süllyesztőjében. India északi fele pedig Ausztria gyarmata lesz.

A kezdeti tervem az volt, hogy 10-15 évig senkivel nem élpek háborúba, és birodalmamat békésen fejlesztgetem.Ám 1701-ben a poroszok lehetetlen diplomáciai kéréssel állottak elő, melyet visszautasítottam, igy előállott a hadiállapot, mely Poroszország teljes és megsemmisítővereségével zárult. Én hajlottam volna a békés egyezségre, ők viszont nem. Így pusztulniuk kellett. Néha Berlinnél még feltűnik egy -egy rebellis porosz sereg, de csupán hadgyakorlatnak tekintem a likvidálásukat. Aztán 3 szövetségesem a lengyelek vezetésével hadba szólított Franciaország ellen, amit nem utasíthattam vissza:)
    Persze a dolog ugy áll, hogy vlem végeztetik a piszkos munkát. Párizs 1 éven belül elesik.
    Szóval maradt egy lekötetlen seregem, igy jutott eszembe a gyarmatositás. A magyar gránátosok igen jók.
    Lengyelekkel, velenceiekkel igen jó a viszonyom, pedig a küldetés feladataim között az szerepel, hogy el kell pusztítanom őket. Simán megtehetnék, de még nem visz rá a lélek.
  • DAFFANGER
    Meg meg én má meg is rendeltem Hétfön hozzák elvileg:))
  • spitfire0106
    most figyeltem cd galaxin h van 10rugóért empire meg napoleon egybe
    az simán megéri:D
  • stupido
    Sziasztok!

Honnan tudnám leszedni a javításokat a játékhoz?
  • Kotomicuki
    Akkor ismételten elnézést kell kérnem, mindenkitől, mert megin' voltam!
  • GaBika6
    Óvodás még, éppen megtanult írni...
  • Kotomicuki

Visszanézve minden oldalon találtam ebbe a témába vágó eszmecserét, konkrétumok leírásával!
    Nem igaz, hogy van aki akár 6 hozzászólást is tud írni - a 4.-ben végre kinyögi, hogy warez... - , de a lap 2/3-d átnézni, netán keresni (fönt, középen), már nem!

Harmadjára már igazán nem szerettem volna leírni, hogy Razor + 8 + 8a + 9 ...
    'A Kalózöböl' mond neked vmit - angolul?!