Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor telepíteném az empire total war disk1-et és telepítené már a c-re rögtön jön a simpack-kal és nem tudok tovább jutni akármit csinálok nem engedi a telepítést tovább. Már próbáltam utánanézni ennek a problémának, de sehol semmi. Valamit be kell oda írni vagy helyezni?
a gep eros,s low beallitasokkal tolnam a gamet.laptop-asus aspire 5542g-4mb ram,s eros rpg,FPS akciojatekok is hibatlanul futnak rajta(ujszeruek)
tehat itt a TW -vel van vmi baja a gepnek.
nem elkepzelheto ho a win7 a bibi??
ujjabban pl a tartomany szekhelye sem reagal a click-re,stb,,,szoval egyre carabb,neha 1705 tele,es desktop😞(
mar uncsi ujra install,stb,,,erdemes patchelni??
1.5 ossel programhibat ir ki,el sem indul😞(
korabban a roma,medit szetmoddoltam,tonnaszam nyomtam a modokkal,betakkal,stb,,s nem volt ilyen keyboard bibi,,,,
Elgondolni nem tudom, hogy mi lehet a gond - gondolom más se nagyon, ha még nem válaszoltak a segélykérésedre. :S
Géped(fõleg vidkarid) teljesítménye is megfelelõ a kívánt kameramozgás-sebességéhez, ha az options-n szerepelnek az elején a fenti betûk a hozzárendelésnél - por/meleg miatt visszaveszi a teljesítményt (bár írtad, hogy egérrel meg megy...)? :S
Az elem nem merült le a rádiós bill.-ben - jól csatlakozik a bill. vezetéke a géphez - vírus/tiltás/korlátozás, de ezen utóbbiak már nagyon extrém rémképek...?!
Egyszerûen nem tudok user-error-nál többre gondolni, mert alapból mûködnie kell(ene)! :S
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
ugyanaz a hiba,szinte semmit sem tudok billentyurol vezerelni.
pls egy helpet..
a billentyukiosztas valamiert full falls!
a wsad,abszolute nem muxik,a num gombok sem...max egerrel tudok kameramozgast kezdemenyezni...(ez igy nagyon car)
a klasszik (mtw,rtw)pl:control/select alatt tartani egysegeket,grouppolni,nem muxik....ez valami bug?
vegigprobaltam a stilusokat...tulkeppen le van degradalva az egesz iranyitas egerre,es max az ikonokra....igy egy csata elvezhetetlen,,kaosz...
kerek ehhez helpet.
koszi
Ha nem, akkor a miatt nem mûködik még mindig a játék nálad - szvsz.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Special forces edition-t hasznalok.
Kerdesem:all nation mod,unlock itt hogyan kell csinalni?
Szerintem a DLC-k miatt a registry-t és a felhasználók elöl rejtegetett dokumentum-mappákat kéne átnézni és törölni mindent, ami ETW, majd újból rakni a gémet - DLC-k nélkül...
A DMUC (és külön sound-pack-ja) tuti, hogy varázsol hangot (Razor 8+8a+9 után) - bár az is igaz, hogy nem vállalnak érte felelõsséget, ha a miatt omlik össze a játék, mert azt a részét õk is csak átvették más modderektõl, nem teljesen a sajátjuk. Nálam mindenesetre hibátlanul hangoskodnak az egységek vele, rendszerösszeomlás nélkül...
Pedig, ha hangzavart óhajtól hallani, akkor a virágbolti verziókon csak a modok segíthetnek!
De Razor is kiadott több "patch"-t, ezért javaslom, hogy a 8-t, a 8 hotfixet és a 9-t tedd fel! Nékem így semmi gondom nem volt vele... 😉
Felejtsd már el a DLC-ket - vagy vedd meg az eredeti játékot, ha azokkal (is) akarsz játszani, mert a kiadók szeretik azokba, vagy a patch-ekbe berakosgatni a warez elleni "apróságaikat"!!! (Egy normális mod amúgy is többet nyújt bármelyik DLC-nél, és ez verziótól függetlenül fix!)
Petiii94:
A sorozat elsõ 2 része (és kiegészítõik) inkább w98 és az akkori hardverkörnyezet alatt érzik jól magukat - a kompatibilitás átváltása sem jön be náluk... 😞
Talán ha beszerzel egy 6-10 éves gépet, akkor több eredményt tudsz elérni náluk -> túl nagy winfos és a DirectX (ami egy OGL koppintás!) eltérése már és a régi - de amúgy bevált - dolgokat nem nagyon támogatják a mai verzióik.
Shogun Total War az egy 2000-es játék
(az elsõ játék a Total War szeriából)
nem kapcsolódik az Empire Total War-hoz
Felraktam a dlc-ket a játékra. Mindegyik megy. A sound fix-et majd csak ezután raktam fel,és a játék nem akar elindulni, hanem kilép. 1.5 updatet felraktam és crack-keltem is. Vmi ötlett?Elõre is köszönöm.
hungary
aum
dmuc
de nem próbáltam még
Nem hiszem hogy bármibe is bekavarna, annyi lehet, hogy a magyar mod kikapcsol az osztrákoknál sok magyar egységet, ha az aum-et teszed felülre akkor lehet az visszakapcsolja
aum
hungary
dmuc
a sorrend vagy esetleg vmi más?
Köszi!
A magyar nevek az alap játékban így vannak bent, lehet a készítõk csak kinyitottak valami névjegyzéket aztán onnan beírtak pár nevet anélkül, hogy tudták férfi vagy nõi név-e.
de elvileg unit_pack_compatibility_project_v5_83.pack javítja, kitöröltem, átírtam benne a nõi neveket férfira
Közben egyébként elindult a magyar mod is, DMUC goldot szedtem le, nem tudom az mennyiben más, mint a sima 6.0-s, de ezzel megy.
Az vmi koncepció egyébként, hogy tele van nõi nevekkel?<#nevetes1>#nevetes1>
sõt ha jól emlékszem alapból nincs is script fájl
más ötletem sajnos nincs
eddig kb 150-en próbálták ki és még senki nem írt ilyen hibát
Na, mindegy.
Tényleg le fogom szedni újra, mert az elsõ csatámnál a lengyelek ellen white screen error lett:-((
Ilyet még nem is láttam, se ultimate, se grand campaign során nem találkoztam még ezzel a jelenséggel.
Custom battlenál egyébként megvannak a nevek, leírások minden.
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=303205
aztán megnyitod vele a startpos.esf-et és megkeresed:
CAMPAIGN_STARTPOS/CAMPAIGN_ENV/CAMPAIGN_MODEL/CAMPAIGN_CALENDAR
Ott az elsõ sorban lévõ számot(2) kell átírni arra ahány turnt szeretnél évente.
Furcsa hiba a mit leírtál, más még nem jelzett ilyet.
Custom Battlenél nézd meg a Magyarokat sok egységnél hiányzik név?
Pl Székely infatry, Székely Hunters vannak ilyenek?
Lehet baj ha nem a legelsõ sorban van a mod hun_units.pack; a scriptben.
az is lehet hogy letöltés közben megsérült a fájl próbáld meg másik linkrõl letölteni:
http://www.twcenter.net/forums/downloads.php?do=file&id=2881
vagy
http://www.strategyinformer.com/pc/empiretotalwar/mod/36507.html
Pár egységnél nincs background és az egység lapon felül a fekete csíkban sincs név, pld. a huszárnál.
Melyik épületeknél, egységeknél nincs leírás? Magyaroknál elvileg csak a prestige buildingnek nincs a többinek lenni kéne.
unit_pack_compatibility_project_v5_83.pack
fájlban vannak az elnevezések ezt csak be kell másolni a data könyvtárba de nem kell beírni scriptbe mert magátol betölti a játék.
Lehet hogy mikor újraraktad DMUC-t csinált egy másik fájlt(korábbi verzióval) és azt használja a játék
töröld le a régit és használd azt ami a modban van
2 kérdés: Custom campaign-nál hol tudom állítani, hogy 4 kör/év legyen illetve néhány épületnél és egységnél hiányzik vagy a név vagy a leírás. Ez bug vagy nálam szaraxik csak?
de szerintem jónak kell lennie mert nem nyúltam olyan részekhez amiket érintene a változás
Hazamentem lecsekkolom a fájlokat is, aztán legfeljebb nyomok egy reinstallt Darthmodnál. Csak az újhoz jó, vagy az 5.4-hez is jó a magyar mod?
Ha a megnézed az egységeket mennyi a range-ük? 110-nek kell lennie line infantrynál
DMUC_CP.pack;
DMUC_NoTrails.pack;
DMUC_BSM.pack;
DMUC_Navy.pack;
DMUC_Grenades.pack;
DMUC_CAN.pack;
DMUC_FORTS.pack;
DMUC_Tech.pack;
DMUC_Deploy.pack;
DMUC_Core.pack;
DMUC_Update.pack;
DMUC_Custom.pack;
DMUC_SkinPack.pack;
DMUC_UnitsPack.pack;
DMUC_Natives.pack;
DMUC_AUM.pack;
DMUC_HUD.pack;
DMUC_DFM.pack;
DMUC_Sounds.pack;
DMUC_Music.pack;
DMUC_Arrows.pack;
DMUC_Borders.pack;
DMUC_Markers.pack;
DMUC_Skies.pack;
Ha valamelyik hiányzik akkor telepítsd újra a DMUC-t
ha Ultimate campaignt indítod el akkor fut rendese?
más a háttér meg a bevezetõ video?
ha törlöd a script filet akkor nem töltõdik be a mod ezért indul a szokásos népekkel
Valószínûleg azért száll el mert nem találja az egyik pack filet amit a script alapján keres.
Azt nézd meg hogy a hun_units.pack és a hungarybuilding.pack ott van-e az Empire Total War\Data könyvtárban
Aztán white screen errorral elszálltam. Rutinosan töröltem a user.script file-t ezután a grand campign elindul, de a custom csak a szokásos népekkel. Sanszos, hogy itt a hiba, de ha benn van az user.script file az application data-s mappában, akkor nem indul el a játék.
Szerintem mennie kell rajta gond nélkül