6068
-
Xwhyzed #5628 DMUC-t is feltelepíted előtte? 6.0-ás vagy 6.2-es verziót -
puerto #5627 nem tuggyatok valamér feltezsem a játékot beillesztem a magyar modot és hibaüzenet jön ki mikor ráklikkelek a magyarokra meg elinditom meg az öszses többi népnél -
Armisael #5626 Ajánlj pénzt. A játék elején 2-3000 pénz késöbb ez értelemszerüen feljebb kúszik. -
Trantorius #5625 A kereskedelmi egyezmények elfogadásáért tudtok valamit javasolni, hogy fogaztassam el bárkivel is az egyezményt? -
#5624 Persze, sokat játszottam a Medievallal is angolul, csak mikor kijött magyarul, akkor értettem meg pár apró dolgot!
Viszont most nem akarok kétszer pénzt adni ért! :D -
#5623 Ez így van... -
wednes #5622 Én is örülnék neki nem tagadom. :) De már elkezdtem vele játszani, mert lehet örökké várhatnék, meg ha már fizettem is érte akkor használom. Angolul is lehet vele játszani, 1-2 rövid bemelegítő játék után meg már az egésznek a menetét is lehet érteni, még angol tudás se nagyon kell hozzá. -
#5621 Reménykedek hogy a cdprojekt ezt is honosítja, mint a többi total wart!
Addig mard a Medieval 2. :) -
wednes #5620 Pontosan már nem emlékszem, ha 2-3 körig nem mozdul el a sereged egy helyről, akkor te is tudsz megfelelő egységeknél ilyen védműveket felállítani. Onnan látod, hogy a nagy térképen hegyes karók veszik körbe a csapatodat.
Neuman: Semmi hír, hogy készülne hozzá honosítás, akár hivatalos akár hobby fordítás. Valószínű nem lesz hozzá. Még régebben olvastam, hogy minden egyes új patchnél kukázni kellett volna az addigi munkát (vagy nem tudom), úgyhogy komolyabban bele se vágtak. -
#5619 Hali!
Megjelent már magyarul a játék vagy még dolgoznak rajta? A galaxis oldalán nem találtam az 576 pedig nem tart raktáron, de az még angol! -
hwik #5618 sziasztok!
nekem olyan kérdésem lenne, hogy látom a csatamapon,hogy a gép, tud akadályokat felállítani,pl az ágyui védelmére,vagy a lovasság ellen ilyen kihegyezett fa akadályokat lerakni.
Ilyet énis tudok lerakni,csak eddig nem jöttem rá, hogy hogykell,vagy nem is lehet?
köszi! -
Xwhyzed #5617 :S furcsa
Most próbáltam ki őket és mindkettő megy rendesen.
Próbáld ki ezt:
http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=1126 -
Trantorius #5616 #5612
u.i.: A perzsákkal úgy sikerült jó kapcsolatba kerülnöm, hogy megajándékoztam őket egy porcelán készlettel vagy mivel. -
Trantorius #5615 Csak a brittektől 8000 jön be, ha több országgal is sikerülne kereskednem hatalmas pénzt szakíthatnék...
kingtomi:
Nem próbáltam de a gugle ezt írta:
XP: C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\The Creative Assembly\Empire\save_games
Vista: C:\Users\<username>\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Empire\save_games -
kingtomi #5614 egyébként nagyon gondolkodom rajta h megveszem az eredeti játékot...mert a tőrt verziokkal csak probléma van.állandóan szarakodnak.... -
kingtomi #5613 sziasztok! a mentéseket hol tárolja a játék? melyik mappában? tőrt játékom van sajnos(sonergy féle) tud vki segíteni? -
Trantorius #5612 A Perzsák ezzel utasítottak el, miközbe nagyon jó a kapcsolatom velük:
"money the only thing that you worship in your dishonorable nation"
Magyarul:
"pénz az az egyetlen dolog, amit imádsz a becstelen nemzetedben"
Nincs már semmi ötletem mi bajuk van velem, Perzsia kapcsolata velem very Friendly és mégis elküldött a pi***ba. :(
Egyedül a játék eleje óta meglévő Brit egyezményem van:( -
Trantorius #5611 Kellene egy kis segítség.
A United Provinces-el kezdtem, Indiára összpontosítottam, elfoglaltam már a felét, viszont nem hajlandó velem senki sem kereskedni a britteken kívül. Elég rossz a megítélésem szinte az összes országnál(nem tudom mért)
Az államformám alkotmányos monarchia, sok kereskedő hajót állítottam rá afrika körül a Trade Port-okra, és Indiában is nagy a termelésem.
Próbáltam már fizetni az egyezmébnyért 1-2 ezret, meg technológiát adni(1-2db) de így se ment. A britteken kívül a megitélésem max: Indifferent. -
#5610 Megvenni a játékot. Egyébként meg le kell tölteni egy soundfixet. -
spitfire0106 #5609 xp-n nincs hangja a fegyvereknek mit kéne csinálni h legyen? -
Trantorius #5608 Xwhyzed egyik link se működik:S
Kuruc modról amit olvastam jól hangzott, érdekes lett volna a Rákoczi szabadságharc, mért fejezték be? -
pirospeti #5607 sziasztok
lenne egy problémám
1, letöltöttem egy american civil war modot.
a csata megy de a kamányba akarok menni akor leál alkalmatázhibával
2, ebe a road to independec-be játszok az episode 1-ben az elsö pálya ahol az indiánokat kell lödösni megnyerem és mikor töltödik a következöre szintén leál alkalmazás hibával
segitsetek létszi
-
#5606 Annak írtam, aki még mindig nem vette meg és warezol... -
wednes #5605 Nincs. -
#5604 Igen, aki képes volt kivárni, annak biztosan ez a legjobb vétel. Mindenféle DLC-s okosság is rajta van. -
spitfire0106 #5603 nem 5%os hanem normális magyarítás van a játékhoz? -
#5602 Most sztem megéri megvenni:
ETW -
Xwhyzed #5601 Próbáld meg letölteni az újabb verziót, már van 6.2
Ha Windows 7-ed van akkor administrator jogokkal kell futtatni
Kuruc mod végül nem lett kész viszont csináltam
egy magyar modot :)
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=357340
DMUC kell hozzá:
Darthmod Ultimate Commander 6.2 -
Amergin #5600 A darthmodot szívesen játszanám, de egyszerűen nem indul el a darthmod indítómenűből egyik kampány sem: hibaüzenet nélkül visszalép a darthmodos indítómenübe, mindegy akármit választok. A játék eredeti, egyébként tökéletesen fut, reinstall nem segít...
Nem tudom mi lehet a gond. -
Trantorius #5599 Köszi, kipróbálom őket!:) -
Trantorius #5598 játékon kívül vissza lehet állítani a felbontást? Mert átállítottam és lefagyott a gép,azóta meg folyton befagy indításkor..:S -
#5597 Én ezeket használom és brutál jó tőle a game:
-DarthMod_Empire_6.0_Enforced
-unit_pack_compatibility_project_v5_8
-Battlefield Smoke Mod Full v 2.6
-
ezt a sound modot
-
Trantorius #5596 Van valami jó mod az empirehöz vagy a napoleonhoz? -
Trantorius #5595 Hello
RégeBben olvastam a Kuruc modról, akkor még készült, mi lett vele? -
kingtomi #5594 de sajnos most egy kurva idegesítő gondom van: 1725 körül egyszerűen egy nemzetnek sem tudok hadat üzenni...ha háborúba kerülök akármelyik nemzettel egyszerűen leáll a játék és kilép...
tud esetleg vki segíteni? legyen szíves!
-
kingtomi #5593 hát látszólag békében vagyok velük,de valóban nem rajonganak értem....ketten ugye szövetségben vannak egymással,de a franciák kb 6-8 hatalommal vannak háborúban köztük anglia is(én meg természetesen anglia kebelbarátja vagyok:D)...meg meg akarja szerezni az egyik leggazdagabb gyarmatomat holland guyana-t,de persze hülye lennék neki odaadni...szal nemsokára megtámadom őket hisz kell flandria is meg több gyarmatot szeretnék szerezni:) -
hollófernyiges #5592 Franciák meg spanyolok nem utálnak téged? Egyébként kikötőfejlesztésre van szükség, vagy a meglevőket tovább vagy új kereskedelmi kikötőket nyitni. -
kingtomi #5591 üdv! olyan kérdésem lenne,hogy csak kevés nemzettel tudok kereskedelmi egyezményt kötni....hollandokkal nyomulok,de eddig csak pár országgal állok ker. szerződésben..mondjuk jó hogy az angolokkal tudok,mert ők iránytják az egész világpiacot:) de franciákkal meg spanyolokkal nem tudok,pedig előbbivel a karib tengeren utobbival meg flandrián vagyok kapcsolatban...
vki ötlet? thx -
spitfire0106 #5590 már mind1 megoldottam nehezen magamtólxD de azért köszi:D -
#5589 Ott kérdezd ahol azt letöltötted, mert itt nem valószínű, hogy akárki is tudja a rengetek törésnél az összes crackelési módszert.