Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Békére akkor hajlandók, ha egy körben sok veszteség éri õket (1-2 totális vereség + tartományvesztés) ÉS nekünk marad hódítani is képes seregünk, míg neki csak azok roncsai. Persze, amint újból felállt, szinte azonnal hadba lép, hogy visszavegye azt, ami az övé volt... 😊
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nekem anno volt olyan játszmám, hogy poroszokkal voltam és mind az osztrákok, mind a legyen-litvánok hadat üzentek, de nemcsak nekem, hanem egymásnak is. És nem lehetett egyikkel se békét kötni! Tehát egy deathmach alakult ki és mindenki ütött mindenkit. 😊
1711-et írunk, és most léptek partra Indiában az Osztrák-Magyar seregek.
Nemsokára a Mogul birodalom is Poroszország sorsára jut, és eltûnik a történelem süllyesztõjében. India északi fele pedig Ausztria gyarmata lesz.
A kezdeti tervem az volt, hogy 10-15 évig senkivel nem élpek háborúba, és birodalmamat békésen fejlesztgetem.Ám 1701-ben a poroszok lehetetlen diplomáciai kéréssel állottak elõ, melyet visszautasítottam, igy elõállott a hadiállapot, mely Poroszország teljes és megsemmisítõvereségével zárult. Én hajlottam volna a békés egyezségre, õk viszont nem. Így pusztulniuk kellett. Néha Berlinnél még feltûnik egy -egy rebellis porosz sereg, de csupán hadgyakorlatnak tekintem a likvidálásukat. Aztán 3 szövetségesem a lengyelek vezetésével hadba szólított Franciaország ellen, amit nem utasíthattam vissza😊
Persze a dolog ugy áll, hogy vlem végeztetik a piszkos munkát. Párizs 1 éven belül elesik.
Szóval maradt egy lekötetlen seregem, igy jutott eszembe a gyarmatositás. A magyar gránátosok igen jók.
Lengyelekkel, velenceiekkel igen jó a viszonyom, pedig a küldetés feladataim között az szerepel, hogy el kell pusztítanom õket. Simán megtehetnék, de még nem visz rá a lélek.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
az simán megéri😄
Honnan tudnám leszedni a javításokat a játékhoz?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Visszanézve minden oldalon találtam ebbe a témába vágó eszmecserét, konkrétumok leírásával!
Nem igaz, hogy van aki akár 6 hozzászólást is tud írni - a 4.-ben végre kinyögi, hogy warez... - , de a lap 2/3-d átnézni, netán keresni (fönt, középen), már nem! <#shakehead>#shakehead>
Harmadjára már igazán nem szerettem volna leírni, hogy Razor + 8 + 8a + 9 ...
'A Kalózöböl' mond neked vmit - angolul?!
Anno náluk is fórumoztam TW ügyekben, de egy idõre eltûntek a színrõl - nem önszántukból - , így a mostani fórumukról nem tudok érdemben nyilatkozni, de akkor téma volt a Magyar mod, többször is neki álltak, de legfõképpen a térképen, a magyar városok típusbesorolása miatt, mindig voltak a modokkal gondok.
Ha itt, a témán belüli keresés nem ad számodra elégséges választ, akkor itt, vagy a NTW-s terv, esetleg az ETW-s terv oldalakon találhatsz a kérdésedre választ.
Van valamilyen másik mod manager a Empire total warhoz a ETW MOD MANAGER - en kivûl! (Tudom hogy van csak már sajnos elfelejtettema a nevét!) Mert nekem ez nem indul el! Nem kezelt kivételt jelez!
Köszi
Ja és hogyan lehet a magyarokkal játszani! Ugy halottam van egy mod amelyben az összes néppel lehet játszani! Köszi
www.twonline.hu
A Victory kicsik erõsebb, de 3-4 hasonszõrûvel simán fogható hajó - csodát nem kell tõle várni...
Passz...
A törökökkel kezdek,asszem. mi a tapasztalatotok vele? Van egy 64 -es kaliberû ágyújuk 😊
Angolok HMS Victorija erõsebb, mint a 122-ágyús cucc???
A minden nép játszható mod mennyire instabil?
Köszi!
A csaták utáni összesítõ táblázatban írja ki, hogy melyik egység mennyi veszteséget szenvedett el és abból mennyi gyógyult meg a csata után, akik azonnal vissza is tértek az alakulatukhoz. Ezért (is) éri meg gyõzni 1-1 csatában, mert a vesztesnél ilyen nincs, vagy csak minimális mértékben.
Sajnos GYIK mellett is mindig lesznek olyanok(?), akiknek már azon az egy helyen való kattintás is "megerõltetõ" és inkább kérdeznek. 😊
<#circling>#circling><#circling>#circling><#circling>#circling><#circling>#circling>
Hogy mimnél kevesebb nemzet vesszen el és mindenki ott legyen ahol én akarom.
Sajnos általában az lessz a vége, hogy kiirtanak mert túlságosan beleszólok mindenbe.
Amúgy nem akarunk kicsit részletesebb magyar módot összedobni? szívesen csinálnám de ezt nem olyan könnyû mint a medieval 2-õt.
Apropó van erröl valami leírás?? mármint a modolásról...( magyarúl)
Vagy kezdjem el google forditóval??,
Vannak jelentkezõk akik foglalkoznának ilyesmivel??
Mondjuk Én személy szerint azt vallom, hogy a total warnak az lenne a jövõje ha kiadnának egy 40 gigás ultrapakot ami ókortól- újkorig vezet és külömbözõ korokban változna a játékmenet és több szerepet kapna a felylesztés és épités.
Vagy a módszerüen változtathatnál kort.
Petiii!
5629 hozzászólás nem is olyan sokkal lejebb.<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
ELõre is köszönöm.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Bár én azt hiszem a legjobban attól jönnék lázba, ha pl. 2012-re kiadnának egy Rome II. total wart. Szerintem sokan álmodoznak róla.
Én személy szerint egy 15. században kezdõdõ verziódra adnám le a voksom ami tarthatna a 19. század eleéig.És akkor még mi is benne lennénk. Nem is lépne török a Kárpátok közelébe sem😄
Medi 2 -ben úgy volt, hogy a játék 1530-ban kvázi véget ért, de azért mégis lehetett tovább vinni. Nos, a kérdésem az, hogy itt is így van-é? Ugyanis ez ugye 1700-1799-ig tart, az 200 kör, de, vajon lehet-e tovább is játszani?
Köszönöm , ha megmondjátok.
Ha sikerülne netalántán egy kis intelligenciát beleverni a csata AI-ba akkor végül is nem baj a sok azonos egység. Az egyforma egységek megléte meg a késõbbi DLC-knek kedvez. Az Empire-be is az elején a sor gyalogságon kívül alig akadt más egység (kinézetre is ugyan az). Aztán pár, east, west unit DLC-vel hozták meg a frissítést.
Én a shogun 2-t várom, de azok alapján ami írtak, h mindenkinek ugyan olyan egységei lesznek, elég egyhangú és unalmas csatákra számítok.
Több erõt kell a határokon tartani, hogy ne 'merjen' támadni az ellen. 😊
Többen támadhatnak, több katonát küld, és kevesebb pénzed van vagy drágábbak az egységek erre már nem emlékszem. A lényeg, hogy pénzügyileg nehezebb a játék, kevesebbõl kell gazdálkodnod.