6068
  • Murder3
    Még pár kérdés először is:

Az ágyúknak eddig nem sok hasznát vettem még ostromkor se.
    mozgatni nem tudom őket,a távoli célpontokat meg nem lövik,mit kell kifejleszteni, hogy mozogjanak is?:D
  • Murder3
    Az Empiréhez van olyan mod ami javítja azt h 2-3 sortűz után is alig halljanak emberek meg?
    de azt tudja valaki h melyik fájlba lehet az egységek pontosságát,sebzését álítani?
  • Petiii94
    Nah még 1 kicsit szenvedtem kattingattam és oda jutott ba dolog ,hogy a menübe be bírok menni ,de ha elkezdem folytatni a road to indipendence küldetést az első kör elpörgetése után kidob.
    (DMUC ban a custom campaign -el léptem be meert mással nem is tudtam.MAgyarrországgal még véletlen sem lehetett játszani....LEhetőséget sem adta ki...
  • Petiii94
    Letöltöttem ma a DMUC-ot.Feltelepítettem most azthiszem 6.6-os
    TEgnap letoltöttem a magyar mod ot és kicsomagoltam és minden bin filet oda másiltam ahova kellett.Beírtam a 2 modot is ahova írtátok.És elinditom a játékot és bejön az írás amikor tölteni szokott a legelején(A British Museum-os) és utána fehér képernyő és hiba üzenet:(
    NAgyon szeretném kipróbálni a játékot.Kiváncsi vayok a magyar egységekre és jó volna végigtölni a Rákóczi szabadságharcot.Kérem valaki segítsen:(
  • GaBika6
    Olvass vissza te lusta disznó...
    Áhhh, ez jól esett.
  • Petiii94
    Légyszives:)
  • Petiii94
    DMuc-t belinkeli valaki???
  • Petiii94
    sziasztok.Nagy bajom van és sürgős:(Véletlenül kitöröltem a campaigns/main mappám tartalmát ,mert oda másoltam be a MAgyar mod dolgait tegnap este:S
    Elveszet.Ha valaki átküldené msnen a mappát nagyon örülnék:( Így nem megy a játék:(
  • SZEG007
    csak europába, az amci steam kifejezetten jo, csakhát mi az oceán tulpartján élünk:P
  • bgabor
    Azért az mekkora már, hogy van pofájuk majdnem az eredeti, megjelenéskori áron árulni a játékot két teljes évvel a megjelenés után. Hát igen, erről szól a Steam, a lehúzásról, semmi másról.
  • Curing
    Köszi!
    Telepítettem, és már elindult a telepítő!
    Vagy valami ilyesmi. Nem tom mi ez,de működik!
  • fatsy
    ohh látom, már volt erről szó korábban...
  • fatsy
    Üdv az Uraknak!

A napokban olvastam h készült a gamehez(az alaphoz, nem a a Napoleonhoz)magyar mod(!).Igaz ez?Ha igen hol találom?Játszotta e vki és milyen?origi gamem van azon is fut e?egyelőre ennyi:)köszi!
  • SZEG007
    vagyed meg itt: http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Strategy/Empire-Total-War-Napoleon-Total-War-GOTY-Edition/~r351709/?s=Empire
    kicsivel kevesebb mint 8000-ért megkapod Napoleon-al együtt
  • bgabor
    Sziasztok!
    Honnan lehet tudni, mikor van a játék leárazva Steamen?
    A napokban terveztem hogy megveszem, most hogy már két éves, erre kiderült, hogy a csöppet pénzhajhász Steam még mindig 8.000 pénzért(30Euro) árulja.
  • Curing
    Ezt fejtsd ki légyszives h. miről is beszélsz!!!
    Előre is köszi
  • GaBika6
    Steam fent van???
  • Curing
    Helló mindenki!
    Segítséget szeretnék kérni! Az Empire Total War játék telepítőjét szeretném elindítani WIN7 32bit alatt, de csak a DOS parancssor ablaka ugrik fel egy pillanatra, és el is tűnik. Mi lehet a probléma, és hogyan tudom megoldani???
    Előre is köszi.
  • obe
    szerintem a blink video (ha jól tudom)- val nem bír a géped, tehát valami kodekhiba?..csak tipp
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!

Van egy olyan problémám, hogy játék közben, ha a kémmel lépek, vagy esküvő lenne stb, nem dobja be nekem a kisfilmeket. Ez miért van? Illetve Medivalnál volt, hogyha elfoglaltam egy területet, eldönthettem, hogy kifosztom-e megszállom, kiírtom stb... Ez már nincs ebben a részben ?
  • MaRee
    ETW & Napoleon együtt ma 25 EUR steamen, ha valakit érdekel :)
  • nik1995
    köszönöm
  • Warton
    Töltsd le a Steamet és aktiváld a kódot vele aztán az majd letölti.
  • nik1995
    Akkor hogyan tudok vele játszani még nem telepítettem
  • wednes
    tudjál
  • wednes
    Nincs szükség DVD-re ahhoz, hogy játszani tudják az eredeti játékoddal.
  • nik1995
    Karácsonyra kaptam eredetit de sajnos az öcsém széttorte mind két dvd tazért megprobáltam letölteni sajnos nem jött össze :S.
    itt az email címem: [email protected]
  • GaBika6
    Jah még annyit, ha nem tudsz warezolni, akkor jobban jársz ha megveszed... Ezt több dolog miatt is mondom, aki érti tudja, aki nem azok sokan vannak...
  • GaBika6
    Figyu warez él és élni fog... De ne legyél már akkora paraszt bazd+, hogy nyíltan fórumon kérdezed mit hogy kell! Még a nevedet, meg a lakcímedet írd ki és postán elküldöm hogy mit kell csinálni ok?
  • nik1995
    Javítok az rzr-etw2 rzr-etw2.001 től rzr-etw.091 ig rzr-etw2.sfv ez a dvd 2 map ba van :)
  • nik1995
    Sziasztok letöltöttem bittorrentel az empire total wart 11g volt nagyon sokáig tartott mert gyenge a netem de melléfoktam vele.Nem volt koztuk egy indító fájl.Ha valaki tudna linkelni egy oldalt ahonnan letöltheném azt nagyon megköszönném, és mégjobb lenne ha nem kel leötlteni az egészet mert lehet hogy valami használható ezek közül amiket letöltöttem.
    rzr-etw1 rzr-etw1.001 től rzr-etw.083 ig rzr-etw1.sfv ez a DVD 1 map ba
    rzr-etw2 rzr-etw2.001 től rzr-etw.091 ig rzr-etw1.sfv ez a dvd 1 map ba

és a mappákon kívül van egy rendszerinformáció aminek rzr-etwa a neve

Előre is köszönöm a segítséget! :)
  • DAFFANGER
    Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
  • Kotomicuki
    Hhmm, csak azt a 2GB RAM-ot keveselném kissé - még ha a megkövetelt minimumot teljesíti is - , a proci még elmegy (nálam a E6600 alapon (2,4 GHz) jól viszi), a videokártya viszont kérdéses: a játék minimum elvárása a 256 MB VRAM, amit a kártyád - az NV oldala szerint - éppen hogy csak teljesít -> lehet, hogy alacsony grafikai részletesség mellett lesz csak hajlandó élvezhető sebességgel futni az ETW nálad emiatt.
  • Apa27
    Szia! Ez nagyon jó ki oldal! Köszi!!!
  • Xwhyzed
    Szia!

Itt szerintem mindent megtalálsz róla:
    http://twonline.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=79&Itemid=94
  • Apa27
    Sziasztok! Had kérdezzem meg, az Empire Total War miről szól? Milyen időkben játszódik és hol? Campaingban melyik csapatokkal/népekkel lehet lenni? Ugyanúgy épül fel, mint a Medieval 2? Európa, vagy Amerika a fő hadszíntér?
  • koj
    Ja már értem. Egyébként a gépemen menne?
  • koj
    Köszönöm a segítséget! Az razort értem:D, meg a modot hozzá, de az 5648 nál ahol exe-ket írtál azok mik?
  • Kotomicuki
    Ezekhez még az #5739, és már kész is a tökéletes "próbaverzió"! :)

#5748, JoeCole:
    Magyarosítás még nincs - t'án nem is lesz - , a kézikönyv nekem sincs meg, de nem olyan bonyolult - az elején macerás a szótárazás, azután már minden megy magától. (Ebben azért nincs olyan sok angol szöveg, amit le kéne fordítani - szvsz jobban jársz, ha itt a fórumot átolvasod, az is bőven ad annyi háttérinfót...) ;)
  • koj
    Sziasztok! Letöltöttem az Empire Total Wart hogy kipróbáljam hogy megy-e meg minden, de nem tudom feltelepíteni. Multi8 Prophet-es verzióm van és a amikor beteszem a 2 es DVD-t, azt írja hogy rossz kötet van a meghajtóban, ha visszateszem az 1 es DVD-t kilép a telepítőből. Valaki tudna olyan verziót mondani ami fel is települ és jó is?
    A gépem: Intel Core2 Duo 2,2GHZ, 2 GB ram, Nvidia Gforce 8600 GT