6068
-
Kallahiosz #5668 Hozzátenném, hogy felraktam a DMUC-nak a 6.2-es verzióját.
Tehát akkor a kérdésem, hogy hova kell másolnom a magyar modban letöltött filekat, hogy működjön a mod???
-
Kallahiosz #5667 Illetve még 1 kérdés.
Letöltöttem a magyar módot és az lenne a kérdésem, hogy hogy kell installálni, illetve felrakni, hogy működjön?????
Előre is köszi -
Kallahiosz #5666 Okés megvan minden Köszi srácok...
Hajrá magyarok! -
Kallahiosz #5665 Alig várom...
Nincs az a hiba ami el tántoríthatna, hogy magyarokkal legyek:D
Esetleg valami összes nép játszható??, -
#5664 Biztos van és biztos h hibákat fog okozni. -
Kallahiosz #5663 Szerbusztok...
Megnéztem az első jó pár oldalt és nem találtam, ezért gondoltam megkérdezem van e magyar mód???,
És esetleg, honnan lehet beszerezni.
Előre is kösz a választ. -
Kotomicuki #5662 [OFF]
Talán azért, mert itthon - és az elszakított részeken - kevesebbet vásárolnak - -hatnának, ugye... - belőle, mint az általad említett országokban, ahol többet költhet szoftverre a felhasználó, mert több a jövedelme (is).
[OFF] -
wednes #5661 Kár, hogy mi alapból nem kaptunk fordítást, nem úgy mint a csehek meg a lengyelek. -
#5660 Hadjáratban? ahhoz végig kell vinni a függetlenségi háborút? azt nem nagyon csináltam végig. -
Atesz91 #5659 Akkor reménykedni kell és felkeresni jó fordítókat akiknek van bevállalható munka(Empire). -
wednes #5658 Igen, nagyon úgy tűnik már nem jön patch a Empire-höz (szerintem a Napoleonhoz sem), hiszen most már teljesen a Shogun 2-re koncentrálnak. Ezért tényleg jó lenne, ha valakik lefordítanák a játékot. -
Atesz91 #5657 #5152: Ott le is írták, hogy egyenlőre nem jön a fordítás, mivel minden patch felülírja a nyelvi fájlokat! Sajnos nem olyan mint a rome volt anno txt-ben. Sok vele a munka és ha véglegesítik a patchek-et, nem lesz több javítás, akkor talán valakik nekiállnak és elkészítik. Elhiszem hogy baromi sok munka van vele, mert anno medieval2-ben is ez volt, de végül azt megvették és kiadták magyar nyelven. Empire magyar kiadásról nem hallottam, de jó lenne.
A 7. oldalon írták és szerintem már nem jönnek patchek ETW-hez úgyhogy vki aki ért hozzá felvállalhatná. -
Atesz91 #5656 Megkeresem, itt a fórumban írtak ilyet, elég ésszerű, de akkor még nem adták ki az NTW-t. -
#5655 Honnan az info? -
Atesz91 #5654 Utána olvastam, nagy valószínűséggel a Napoleon Total War megjelenése után várható, mivel akkor már nem nagyon fogják pacthelni az ETW-t és lesz egy stabil game amit már nem alakítanak át. -
hwik #5653 fff...van,olvas vissza,tömören annyi h most nem olyan egyszerű mint a m2-ben. -
Atesz91 #5652 Hát ez rossz hír, és van ennek valami oka? -
hwik #5651 hi!
nincs hozzá,és nincs folyamatban sem. -
Atesz91 #5650 Hello!
Magyarosítást kerestem kb 1 órán keresztül ehhez a gamehez, de nem találtam, medieval 2-höz találtam tavaly ott 2 mappát kellett a kampányokhoz bemásolni itt is hasonló megoldás mert ha igen elkérhetném valakitől? Angolul vettem meg, és nem lenne jó újra megvenni azokért a pár megés fájlokért. -
hwik #5649 hali!
van külön kereső amivl lehet keresni online csatát v mndenki a beépítettet használja?
nekem az average connectionnál laggol,pedig digim van.. -
Kotomicuki #5648 Hali!
Ilyesmiért itt (is) harapnak ám! :)
De a 8 (rzr-etw8.exe), a 8a (rzr-et8h.exe) és a 9 (rzr-etu9.exe) kellene neked a 'kalózkikötőből'!
Amúgy ezen játék azon kevesek egyike, amit érdemes megvenni, mert valóban a jobban sikerültek közé tartozik - még nem rontották el teljesen az alapkoncepciót... - és mostanra már az ára is mérséklődött valamelyest. (Sajnos lassan ott tartunk, hogy évente csak legfeljebb féltucat, említésre is érdemes játék jelenik meg PC-re - konzolokra talán még annyi sem... - és ha nem támogatod a kiadót pénzel a vásárlásod útján - aki talán majd kegyeskedik dobni is abból egy keveset az azt megalkotó fejlesztő cég felé - , akkor lassan kihalnak a normális PC-s játékok!) -
roque #5647 Sziasztok!
Nekem a Razor 1911-es empire total war van meg.Az lenne a kérdésem,hogy milyen patchek kellenek hozzá?És egyáltalán hol találom őket?
Elég kezdő vagyok benne.
-
CooperXY #5646 a Road to indepencere gondolok -
CooperXY #5645 értem. akkor előtte meg kell csinálni azt a 4 részes kampányt? -
#5644 Játszható. -
CooperXY #5643 légyszi hadd kérdezzem meg az USA játszható nép Grand Campaignban?vagy valamilyen patch , DLC kell hozzá? -
hwik #5642 csak a beépített multival lehet nyomulni?
vagy van esetleg vmi külön kereső amivel magyarok ellen tudok jáccani?:) -
#5641 Nem kell hozzá hamacsi. -
hwik #5640 sziasztok!
leírná nekem vki hogy hogy tudok ezzel multizni?
annyi megvan h hamachi kell hozzá,de azt sem használtam még soha:)
köszi!
-
CooperXY #5639 ok -
#5638 Vedd meg és tökéletesen fut, még patchelni sem kell, megy az magától... -
Xwhyzed #5637 Nekem Windows 7 64b-en simán fut
próbáld ki hogy rendszergazdaként futtatod -
CooperXY #5636 sziasztok windows 7 alatt nektek tökéletesen fut a játék?mert ha felpatchelem (1.1-re akár) akkor mikor elindítanám kiírja h a működés leállt és kilép. valaki nem tud esetleg valami megoldást? -
spitfire0106 #5635 Lenne egy kérdésem h ha elkezdek egy küldit és megcsinálom faszán meg minden pl az előt az indiánosat akkor csak úgy kilép amik mentenie kéne ez mitől van és hogy lehet megoldani előre is köszi:D -
#5634 Steamen kell regelni, a két játék plusz összes DLC van benne. -
Villa Webező #5633 Vannak-e benne olyan extrák, mint a TW:Eras csomagban(pl. ost)?
Illetve van-e valamilyen bug benne (pl. nehézkesen települ)?
+ Ezt is kell regelni a steam-en?
-
hwik #5632 nekem pár napja jött meg:)
mire vagy kíváncsi?: -
Villa Webező #5631 Van valaki aki beszerezte már a Game of the Year edition-t?
Nekem csak az alap ETW van meg, s érdekel, hogy megéri-e beruházni rá. -
Trantorius #5630 Titeket is utál az egész világ vagy csak én érem el folyton, hogy megutáljanak az országok?
Az ajándék hatása meddig tart, hosszú távon javít kapcsolatodon az országokkal? -
Xwhyzed #5629 DMUC