Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Megnéznéd, hogy a sok "új" egység mellé mit kapunk még, vagyis legalább kijavították az eddig el nem érhetõ egységeket, amelyek elvileg bugosak? (grenzers, austrian dragoons, stb)
A medve nem játék.
A "units_to_exclusive_faction_permissions" résznél minden NYUGATI! nagyhatalomhoz" beírtam "sp_ed_deaths_head_hussar" "austria True"-t (plusz a többi NYUGATI nemzet).
A "units_to_groupings_military_permissions" fejezetben pedig az "sp_ed_deaths_head_hussar" "austria_group" (plusz a többi NYUGATI group).
A medve nem játék.
A medve nem játék.
1. Letöltöd etw unpackert innen:http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=232578
2.Be tallózod innen a main pack fájlt:\Program Files\Steam\SteamApps\common\empire total war\data
3.megadod neki hova bontsa ki (mind1)
4.a kibontott mappába megkeresed ezt a mappát:db\units_to_special_editions_juncs_tables ami ebben a mappában van fájl kitörlöd.
5. Letöltöd az etw packert 1.lépés linkrõl.
6. Elindítod.Bal oldalt(Source files location)megkeresed azt a mappát ahová kibontottad main.pack tartalmát.Pack file path:megadod hova mentse el,és elnevezed.Ha ez kész,rányomsz hogy pack.
7. A kész main.pack fájlt bemásolod a régi helyére,és felül írod.
8. Megnézed custom battle-ban elérhetõek-e Spec egységek.
A sima alap gamenek +9 egység,akinek ETW Spec Forces van +3.
Eredeti játékkal is nyugodtan lehet használni.
Képesek pénzt kérni azért, hogy mindenkinek meg legyenek az új egységek, különösen, hogy pont a Hungarian Grenadierst már megcsinálták szabad kezek? Qurva jó! Nézze már meg valaki, hogy pl. a Grenzerst végre átírták-e austria_home_regionsra vagy még mindig grenzers, és így nem lehet alapból választani!
Az is szép, hogy a poroszok FIZETÕS huszárokat kapnak. Minek? A Deaths Head mellé minek még egy? Azt meg mindenki tudja aktiválni, akinek nincs speckó editionja.
A medve nem játék.
ezen a hétvégén féláron kapható az E:TW a STEAM-en. Pontosan 24.99 EUR az ár, ÁFÁ-val együtt. Én CIB-es vagyok, PayPal-on keresztül fizettem, 7160 HUF volt a cehh. CDGALAXIS és egyéb helyeken jelenleg is majd 11 ezer lenne az ára, szóval jó vétel, használja ki aki szeretné, aki tudja
zsolti
üdv: zsolti
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en mûködik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Elõször ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!rltt
ahány iskolád van annyit fejleszthetsz egyszerre, viszont vigyázz mert az iskola leviszi a morált eléggé, lázadnak majd a városok. 1 iskola elég sztem.
mit érdemes fejleszteni? ami neked szükséges, ha harcolsz inkább akkor olyanokat, ha a gazdaságra gyúrsz inkább akkor meg azt😉
Waaaaaagh!
Felraktam az empire-t. a Roma és a Mediva 2 után nagyon bonyolultnak tûnik.nem tud hozzá valaki magyarosíttást? Angolul soha nem fogom megérteni.Arra rájöttem h itt már technikát is fejleszteni kell.Egyszerre csak egyet lehet? és mit érdemes az elején fejleszteni?
elõre is köszi.
Nah jó, oké, nem voltam 1értelmû. Illetve az elsõ hozzászólásomnál az voltam, ezt írtam: "Aztán arra lettem figyelmes, hogy a "parasztok" megint elkezdtek lázadozni, hiányolják a reformot. Ilyenkor mi a fene van?"
Tehát, fõvárosban is lázadoztak (1 iskola, adó szinte minimálison) és ott fent, ahol az a "sorminta" van, ott felülrõl a 4. sormintában olyan kis piros zászlócskák voltak, amire ha rávittem az egeret azt írta ki, hogy "clamour for reform"........
De most minden irónia nélkül, az volt a probléma, hogy túlságosan korán váltottam államformát és még nem voltak eléggé intelligensek a köztársasághoz. Amint elkezdtem gõzerõvel fejleszteni csitult a sírás, amíg végül teljesen megszûnt.
Steam acc: kange82
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Duplaklikk a fõvároson, aztán fönt az a sok színes, az nem csak sorminta, hanem kiderül belõle, mennyire lázadoznak, és hogy _mitõl_. Minden kis ikonka jelent valamit, a felsõ sor a pozitív hatások, az alsó a negatívak, külön a nemesekre meg az aljanépre. Ráviszed az egeret, és kiírja, hogy az adott kiskocka mi miatt van. Az ökölbe szorított kéz a hódítás utáni elégedetlenkedés, elmúlik idõvel, az égõ gyufa a vallás miatt van, azt meg pappal és templommal lehet gyógyítani, stb.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A medve nem játék.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Abszolutizmusban ha fellázad az alsó réteg, köztársaság lesz. Ha a nemesség, alkotmányos monarchia. A többinél is hasonlót lehet levezetni. Tehát tõled függ, hogy mivé alakítod. Abszolutizmusban (Poroszország) megsarcolhatod a nemességet, és kapsz egy alkotmányos monarchiát, de ha köztársaságot akarsz, akkor szopasd az alsó réteget. stb.
A medve nem játék.
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Hosszú idõ után újra elkezdtem játszani vele és egy számomra új dologgal találkoztam. Elkezdtem Poroszokkal, majd az elsõ gyanús jelnél lázadás, így létrejött Németo. Eddig oké. Aztán arra lettem figyelmes, hogy a "parasztok" megint elkezdtek lázadozni, hiányolják a reformot. Ilyenkor mi a fene van? Legyen még egy lázadás? Akkor mi fog megalakulni? Nem igazán értem a szitut.
Szóval egy tartományba egy iskola. ha több van kell mellé színház templom stb. a fõvárosod mellett ajánlatos a több suli, mert ott tudod kifejleszteni a legnagyobb iskolát, tehát oda kell színház is, és minden egyébb ami a boldogság érzetet növeli. a tartományokban a végén már lebonthatod az iskolákat, mivel az utolsó technológiákat, csak a legnagyobb, gentlemanussal teletömött iskolával érdemes fejleszteni. Egyébb esetben eltart vagy 60-70 körig 😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Ráadásul agresszívan leíjjászkodik, ha csak a tornyok tövében gyenge egységekkel álldogálsz! 😉
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-