6068
-
#4468 Én tegnap késő este csináltam egy reinstallt de csak majd délután tudom megnézni, hogy volt e értelme. A Sega fórumon mondtak olyat, hogy ha felraktál hozzá modot akkor szarakodhat és nekem fent volt egy mod szvsz majd meglátom... -
sakkay #4467 Ilyet én nem tapasztaltam, de az eddigi játékhoz képest bug mentes az biztos...persze lesz egy- két kis hiba a játék során de az belefér. -
obe #4466 hmmm...a kutatásoknál egyszer én is összekeverve találtam a felső ikonokat, ez igaz...de azóta nem találkoztam más gonddal...a mai frissítés valami ágyú bug-ot javított...de összességében már nincs nagy hiba benne, olyan meg pláne nem, ami úgy akadályozná a játékmenetet hogy játszhatatlan lenne..persze akinek 1.5 után is kilép asztalra annak ez nem vigasz
-
#4465 tudom, az 1.5 van fenn és sajnos nekem ebben is vannak bugok rendesen. eddig semmi különös, de azért még is csak zavaró(pl.: egyes üzeneteknél hiába kattintok a pipára nem lép ki, a kutatásoknál öszze-vissza keveri a képeket meg ilyenek...) -
obe #4464 hányszor leírtuk már, az eredeti, tehát 1.0 verzió hemzseg a hibától, felrakod, egyből rátolja az összes peccset automatikusan
egyébként épp most frissít újra a steam, a héten ez a második frissítés már -
#4463 én most vettem meg az eredetit és sajnos több benne a bug mint a törtben. -
obe #4462 nälam nincs gond...ugye ne kerdezzek olyan hülyeseget hogy peccs utän restart steam akinel nem müxik ? -
BIKA95 #4461 Nekemis ez a gond :(
-
sakkay #4460 Nyugi néhány embernél előfordult, itt néz körül.-http://fbl.jatekok.hu/forum/viewtopic.php?f=24&t=399&start=3560 -
#4459 De milyen szar patch már az ami elbassza az eddig tökéletesen működő játékomat??? -
Berv #4458 ah, ez nem jó hír, épp most rendeltem meg Ámerikábó', h. nekem is meglegyen eredetiben. -
#4457 Na szép kis új patch. El sem indúl a játék kivág, hogy az ETW exe hibát észlelt ezért leáll. Mielött bárki mondaná a játékom totál eredeti bolti verzió! -
sakkay #4456 Veheted. A játék alap keretein belül minden hibát kijavítottak, és az egyik legjobb lett. Tényleg megéri. -
#4455 Ez a peccs már kijött??? Mert ha igen akkor ha haza értem egyből megnézem, hogy a steam felrakta é már :) -
geri9118 #4454 hmm. Ez is eszembe jutott, de reméltem, hogy nem ez a baj. Meg szeretném venni a játékot, csak per pillanat nem áll elég pénz a rendelkezésemre, mert kell másra is(Tudjátok hogy megy ez: asszony, sör, egyetem, sör, sör sör... )Meg szeretem a megvásárlás előtt azért tesztelni a játékokat...Szart én sem akarok megvenni, a demó pedig nem a legjobb szerintem...Szóval: Megéri megvenni? És a konfigon el is megy RENDESEN akkor már?
És kösz a segítséget! -
Amergin #4453 Hooogyne! Peersze hogy!
Letöltöd ezt, a megfelelő fájlokat felülírod vele és máris lehetsz a dicső amerikai szabadságharcosokkal!
-
Beni521 #4452 üdv. lehet vhogy amerikaiakkal lenni grand campaign-ba? -
sakkay #4451 Nem csak kiadó, hanem stílus függő is. Pl. a stratégiák bizony ilyenek.(nem rts. baromságokra gondolok, vagy call of-okra, azokat nagyon egyszerű jól megcsinálni, de egy komoly str. nagyon bonyolult) Minden komoly strat. kijövetelkor egyszerűen nem elégé tesztelt. Gondolják majd a játékosok megcsinálják és jeleznek. A pénz meg jön.. -
Amergin #4450 Na jó kiadója válogatja, hogy mit enged meg magának meg a fejlesztő csapatának, meg hogy milyen üzletpolitikát folytat. De ez nem hinném, hogy számít már MOST, amikor is teljesen rendben van a játék és az 1.5-tel, még a régi motorosoknak is (nekem) sikerült még élvezetesebbé tenni a játékot a MI feljavításával.
Gyakorlatilag szerintem ÍGY is (ahogy most lett az 1.5 után) akarták kiadni eredetileg, mert most lett 100%-os a játékélmény és akkor MOST (2009.10.01-én) jelent volna meg... nem vagyok róla meggyőződve, hogy úgy jobban jártunk volna. Eddig sem volt ez "szar" játék, csak olyan ami még nem tökéletes. Mostmár az. -
Zsil #4449 ok,de azt ne add be hogy igy jonnek ki a jatekok,azert ez nem igaz,h minden jatek játszhatatlan az 1.o as verzioval.
ok h javit a patch es kell is...de ne már... -
obe #4448 jobb ha hozzäszoksz, majdnem minden jätek igy jön ki mär..de leszämitva az 1.0-äs verziot, ami botränyos ällapotu volt, az elsö 1-2 peccs hamar rendbe vägta, ha jol emlekszem 2 heten belül kijött mind2, azota semmi komoly hiba, most meg mär nem is talälkozni semmilyen hibäval (legaläbbis nälam)
ez a jövö, sietni kell a kiadässal mert nem bir värni a juzer, azt majd menet közben lehet kalapälni...megertelek mert az 1.0 verzioval en is vert hugyoztam, de värtam türelmesen 2 hetet es jätszhattam is -
Zsil #4447 ás akkor ez igy rendben van?veszel egy eredeti gamet,és a 1o.patchel elviselhetö lesz,nevetséges,szánalmas,és felháborito és lehuzás
uh medieval 2 vissza.... -
obe #4446 mär irtam pärszor, ha nem eredeti es 1.0-äs az tele van buggal, chras-el stb, a mostani verzio a 10. frissites !! -
BIKA95 #4445 Ha nem eredeti a játék akkor azért. Nekemis ez volt de amióta megvettem nem irt ki semmiféle readot.
-
sakkay #4444 Na-na Zsil. Vagy nincs meg eredetiben,(és nem játszottál az 1.5) vagy a gépedben van a hiba...a harmadik verziót nem mondom, mert nem akarlak megsérteni. -
obe #4443 ??...mi szar?...1.5-el mär nem sok hibät/bugot tudok emliteni -
Zsil #4442 megvan az eredeti,de sajnos ugyanolyan hulladák az egász.botrányosan szar a játék -
geri9118 #4441 Nekem az a bajom, hogy bár a menü bejön, az intró meg semmi nem szaggat, a menü is műkszik gyorsan, mikor elkezdenék gamelni, akkor kivág asztalra és kidob egy hibaüzenetet, hogy az adott memóriaterületen nem végezhető el a parancs:read. A konfigom:Intel Core 2 Duo(2.00GHz,1.99GHz) NvidiaGeForce 9600GT 512 MB VRAM meg 1 GB RAM..tán DDR2-es. Lehet az utóbbi a gond? XP-nél elvileg elég a többi meg far better a minimum gépigénynél... -
wednes #4440 Én is gondolkodom rajta 2. steam játék megvételén, történetesen erről a játékról van szó. :)
Elég egyszerű dolog a vásárlás. A legtöbb bank kártyával lehet vásárolni. Nekem Visa-m van. Tedd fel a steam-et ha még nem tetted volna meg, és regisztrálj. Ehhez a reghez fogja csapni a megvásárolt játékokat. Ha ezen túl vagy jöhet a vásárlás. Ha megvan a szükséges bankkártya akkor 2 perc az egész. Értelem szerűen kitölteni a rublikákat. Itt azért egy kis segítség: vásárlás a steam-en -
#4439 Üdv! Nem teljesen ide tartozik de most hogy féláron kínálják a játékot arra készülök hogy meg vegyem életem első eredeti játékát. Szóval valaki elmagyarázhtná hogy hogyan a legyegyszerűbb a steam-es vásárlás(amilyen bankkártyákat ott felsorolt nekem egy sincsen). -
BIKA95 #4438 Hát nemtudom mi lelte az Empiremet de amiota felülirtam nemakarja elinditani :/ -
#4437 vagyis Ctrl-Del, mert fizikiailag nincs mit kidobnod:) -
Zsil #4436 köszi,akkor még mindig kuka.... -
#4435 Szvsz felejtsd el, nem fog menni. Egyébként most STEAM-en féláron lehet megvenni. Megéri egyébként... -
Zsil #4434 sziasztok'egy kis info kéne nekem.Mikor megjelent a game probáltam,de a sok hiba és bug megkeseritette az élményt.
most szeretném ujra elovenni.
A nagy kérdés a patch'mit javasoltok?van e valami összefoglaló patch,ami ok?
steam,et mellozném,mert nem tudom mi az...
hagyoményos patch káne valahonnan.
nem eredeti....a game
köszi -
bajsz #4433 Az ,hogy minden frakció választható ,azt hogyérted?:D
kb nálam ugyan azok vannak akik eddig. -
rexsimus #4432 ÉS ne felejtsük el, hogy most féláron van a játék a Steamen!!!!! -
Amergin #4431 Ha minden igaz a bugjavítás mellett tovább erősödött az AI az 1.5-ben!
E ölöm e bódottá!
Min javít az 1.5 peccs?
Egy kis meglepi a peccs mellé: Opcionálisan választható startpos modok!
1. Minden frakció választható
2. Késői kampány (1783-1825)
3. "Emergent" népek játszhatóak! A Late campaign-ban, köztük a MAGYAR IS!!! Persze "láttam én már karón varjút", de állítólag ez más A 284-es post nagyon biztató...
4. 1647-ban induló hadjárat: "Amerika kolonizálása" 6 európai és 5 féle indián nép választható. -
obe #4430 nekem nem tűnt el, alap óta elérhető, pedig újra kellett raknom később, épp most képzem bulkeley regimentjét a franciák oldalán...hmmm, pedig ha jól olvasom, ez az új DCL pont az a 6 egységet + 3 at tartalmazza ami az alap óta megvan -
Amergin #4429 Na szóval... az előző hozzászólásom után nyomtam tovább és rájöttem, hogy elhamarkodottan alottam véleményt.
A játék sokkal nehezebb lett És nem igaz, hogy csak az emberi játékosokat "szopatják". Szívatják azok egymást is
Bár történelmileg extrémnek tűnik, de ott próbál lecsapni az MI, ahol a legsebezhetőbb vagy
És ha hadban álltok minden képességét beveti, hogy legyőzzön és ebben nagyon jól jön a most már tényleg nagyon jól működő tengeri invázió! Remekül használja a gép! A britekkel a marathák is hadban álltak és mire felülkerekedtem a briteken, akkor vettem észre, hogy a marathák már előttem elfoglalták a britek összes karib-tengeri gyarmatát!!! YESSSS!
Nagyom megerősödött a gép, hála a jóistennek! Persze így is meg lehet verni, de sokkal élvezetesebb
És most látom tölti a steam az újabb frissítést, már alig várom!