Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem két gépen is fent van, és simán engedte újratelepíteni win instal után.
Valaki nem tudja, hogy van e már kilátás magyarításra, vagy a magyar verzió megjelenésére?
köszi!
köszi!
srácok...609 db trójai kiírtása után ujra húztam a rendszert, mindent újra kellett telepítenem, szeretném felrakni az empires-t, legális példány: duplicate error...írja a steam😞
volt aki már újra rakta közületek, mi ilyenkor a leggyorsabb módja hogy újra játszhassak saját játékommal?...remélem nem telik napokba..köszi
volt aki már újra rakta közületek, mi ilyenkor a leggyorsabb módja hogy újra játszhassak saját játékommal?...remélem nem telik napokba..köszi
Hm. Ez viszont érdekes..mármint ,hogy akkor is át állnak. Most Francia kampányt nyomok, sajnos megint elhaláloztak Luisék. Lemészárolták õket a rézbõrûek.
Nem. Egyértelmûen hadban állt velem, sõt blokádolta egy kikötõmet is. Valamint lerombolta egy bányámat.
igaz sokáig húztam a kritériumok teljesítését. De mikor teljesítettem, szó nélkül csatlakoztak.
igaz sokáig húztam a kritériumok teljesítését. De mikor teljesítettem, szó nélkül csatlakoztak.
Hali. A másik online oldalon már voltam zöld úr, de a viccet félretéve vh. fokozatban a gyarmatok segítségem nélkül mindig elpusztultak, ha életben tartottam õket, és elértem a kritériumokat, csatlakoztak..de soha nem fordultak ellenem. Ha lousiána elvesztette az utolsó kikötõjét, megszakította a kereskedelmi egyezményt , de ez természetes mert kikötõ nélkül nem tud. Nem lehet , hogy ezt nézted el?
A Franciákkal, vagy a Spanyolokkal is hasonló?
próbáltam egyet az angolokkal, hogy nehezített-e az utolsó frissítés...
Nos az Amerikai kolónia nem csatlakozott, hanem hadat üzent😊
Nos az Amerikai kolónia nem csatlakozott, hanem hadat üzent😊
Akkor ezexerint az, hogy a németekkel csak köztársaságra lehet váltani és alkotmányos monarchiára nem, az nem bug hanem fícsör<#eplus2>#eplus2>
Egyébként a gyarmatokkal játszva (pld. Lousiana) sem sikerül államformát váltani, mert a rebels az õslakos lesz és nem választhatóak, illetve a 13 kolóniánál meg megalakul a rebel US, csak az sem választható: csak leverni lehet õket...
Egyébként a gyarmatokkal játszva (pld. Lousiana) sem sikerül államformát váltani, mert a rebels az õslakos lesz és nem választhatóak, illetve a 13 kolóniánál meg megalakul a rebel US, csak az sem választható: csak leverni lehet õket...
iSS!
Az alkotmányos monarchia az királyság. 😊 Csak más feltételek között mûködik, mint mondjuk egy abszolutizmus. 😊
A medve nem játék.
Na most mi van?? Poroszokkal királyság van alapból ugyebár. Szeretnék alkotmányos monarchiát. Elkezdem szopatni a nemességet. Fellázadnak és kérdi melyik oldalra állsz? Mondom neki rebels.
Nyernek és...
ÉS MINDEN MARAD A RÉGIBEN!!! Ugyanúgy marad a királyság meg az uralkodó...
Anyukád!
<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf><#wilting>#wilting>
Nyernek és...
ÉS MINDEN MARAD A RÉGIBEN!!! Ugyanúgy marad a királyság meg az uralkodó...
Anyukád!
<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf><#wilting>#wilting>
iSS!
1:eredeti?
2:frissíts drivert,mert nekemis ilyen gondom volt,de az helyre rakta.
2:frissíts drivert,mert nekemis ilyen gondom volt,de az helyre rakta.

Obenak: Nem tudom mit pipaltam meg be az graphicsnel fel raktam ultra highra vagy mire es ott lent shadows 3 meg mindent es amikor indititottamm ujbol meg jelenik az iras es egy masodpercre a bevezeto video es azutan kilep es el kockasodik az egesz keprnyo olyan kis apro petyek jelenek meg a teljes kepernyomon.
Amerginek:Nem hiszem hog kitoroltem de megnezem 😊 csak most windows 7 esem van es olyan furcsa semmit nem kapok meg😊
Amerginek:Nem hiszem hog kitoroltem de megnezem 😊 csak most windows 7 esem van es olyan furcsa semmit nem kapok meg😊
A documents and settings\felhasználónév\application data\the creative assembly rejtett könyvtárat gondolom törölted...
(csak a rend kedvéért mondom, mert alap)
(csak a rend kedvéért mondom, mert alap)
iSS!
attol nem lehet inditäsi gondja ha tul magas grafikai beällitäst alkalmaztäl..vajon milyen süketsegeket pipältäl meg be?...meg fökepp hol?
Felraktam az empire total wart elindult highon siman ment meg se akadt,es gondoltam akkor meg birja very highot es meg valami suketsegeket is be pipaltam es azota nem indul el a jatek,mr 4 x ujbol raktam de sajnos nem indul talan azert mert be taplalta a windows amit be allitottam?Kerlek segitsetek ha tudtok nagyon fontos nekem ez a jatek 😞(
Ki van zárva, hogy megvegyem újra a Medieval II-t csak azért mert magyar. <#szomoru2>#szomoru2>
Találtam egy érdekes bugot: custom battle-tem gondoltam rakok be pár mozsárt ágyút is (nem jut eszembe az angol neve, amelyik nem kerekeken van), kicsit dimbes-dombos mappot választottam, jött is az ellen, lõttek az ágyúk, de néhány ágyúgolyó, ami túl nagy ívben csapódott be, nem tovább pattant, hanem hihetetlen sebességgel vissza, annyira gyorsak voltak, hogy nem is tudtam nyomon követni. 😄
Õ meg a csapata fordította le eddig az összes Total War játékot.(Talán a Shogunt nem.)Oldaluk.
Csak a medi2 lesz kiadva magyarul a cdprojekt jóvoltából. Az ETW pedig, mint olvastad - elérhetõ lesz ingyen.
Csak a medi2 lesz kiadva magyarul a cdprojekt jóvoltából. Az ETW pedig, mint olvastad - elérhetõ lesz ingyen.
ja és ha segíthetek az empire magyarításában, akkor szivesen besegítek, a mihamarabbi elkészülés reményében😊
leginkább egységleírásokat fordítanék szivesen...
leginkább egységleírásokat fordítanék szivesen...
Waaaaaagh!
te cd projektes lennél?
a med2 topikban írta valaki, hogy megkérdezte a cd projektet emailben, és azt a választ kapta, hogy ki lesz adva hivatalosan a med2 meg az empire is magyarul:S
akkor mégsem? nem értem... vagy csak a med2 lesz? vagy az sem? én monjduk örülnék neki😊
a med2 topikban írta valaki, hogy megkérdezte a cd projektet emailben, és azt a választ kapta, hogy ki lesz adva hivatalosan a med2 meg az empire is magyarul:S
akkor mégsem? nem értem... vagy csak a med2 lesz? vagy az sem? én monjduk örülnék neki😊
Waaaaaagh!
Sziasztok!
Tévedés, az Empire magyar kiadására nincs szerzõdésünk. A magyarítás letölthetõ lesz a weboldalunkon. Az elsõt néhány hét múlva tesszük elérhetõvé - teljesen ingyen, ahogy azt korábban is tettük.
Timur Lenk
Tévedés, az Empire magyar kiadására nincs szerzõdésünk. A magyarítás letölthetõ lesz a weboldalunkon. Az elsõt néhány hét múlva tesszük elérhetõvé - teljesen ingyen, ahogy azt korábban is tettük.
Timur Lenk
Nálam se lassult be.
Viszont megjelent Napóleon! Franciákkal vagyok 1790 után, legyártottam egy sereget tábornokkal, és a neve: Bonaparte Napoleon.
Nagyon fasza, egybõl sok csillagos tábornok.
Viszont megjelent Napóleon! Franciákkal vagyok 1790 után, legyártottam egy sereget tábornokkal, és a neve: Bonaparte Napoleon.
Nagyon fasza, egybõl sok csillagos tábornok.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
1760 után nem lassul be a strat.térkép? Ez jó hír. Köszi!
nem ertem mi bajotok van porgetni kell a gazdasagot
ha nem vasarolsz akkor nem lesz a programozonak/forditonak penze<#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1>
ha nem vasarolsz akkor nem lesz a programozonak/forditonak penze<#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1>
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Remélem, hogy a már meglévõ angol Empire-ket valahogy majd le lehet magyarosítani, mer az úgy kicseszés lenne, hogy még egyszer meg kellene venni 😞
a cd projekt fogja kiadni magyarul év vége felé. nem lesz letölthetõ változata a magyarításnak, ahogy már a med2-höz sincs fent sehol, ezt is kiadja a cd projekt magyarul (meg is veszem).
viszont remélem hogy az angol empire-t be lehet majd cserélni magyarra, vagy aki bemutatja az eredeti példányát az letöltheti a magyarítást hozzá steamen.
viszont remélem hogy az angol empire-t be lehet majd cserélni magyarra, vagy aki bemutatja az eredeti példányát az letöltheti a magyarítást hozzá steamen.
Waaaaaagh!
Tényleg, ide úgy látom még senki se írta ezt...Total War Online - ETW magyarítás topikba írt Timur Lenk.:
Sziasztok!
Már elkezdtük az ETW magyarítását.
A szövegfájlok mennyisége alapján azt kell mondanom: sosem fogunk vele elkészülni. :-)
Timur Lenk
Sziasztok!
Már elkezdtük az ETW magyarítását.
A szövegfájlok mennyisége alapján azt kell mondanom: sosem fogunk vele elkészülni. :-)
Timur Lenk
Akkor a Razor hibája, már csak az a kérdés, hogy az orig verzióban kiküszöbölték-e.
Köszi!
Köszi!
Én tapasztaltam ilyet a crackelt verzióval, most megpróbálom az eredetivel, hátha így már jó lesz.
ok, csak az a baj hogy még pénteken vettem az egységeket😊
de mind1 is, most is a med2-õt tolom, sokkal jobban tetszik. majd ha kiforrik rendesen az empire, meg lkesz pár jó mod akkor áttérek rá. de most a med2 nagyságrendekkel jobb...
de mind1 is, most is a med2-õt tolom, sokkal jobban tetszik. majd ha kiforrik rendesen az empire, meg lkesz pár jó mod akkor áttérek rá. de most a med2 nagyságrendekkel jobb...
Waaaaaagh!
Nem adja oda egybõl steam. Olyat is olvastam, hogy csak 10 óra után bírt velük játszani a csávó. De szerintem holnap már bírsz velük játszani.
Kitartás.
Kitartás.
nekem ott steam store van írva. akkor ezekszerint tényleg nem kaptam semmit a pénzemért😞 fasza...qrva steam, többet tuti nem veszek semmit steamen, még jó hogy csak 700ft-om bánta...
Waaaaaagh!
Steamben jobb klikk a játékon, tulajdonságok, és ott a végén van asszem a DLC, de aktiválás után újra kell indítani a steamet, hogy frissítse az infókat.
megvettem az extra egységeket a steamen.
hol látom hogy tényleg megkaptam-e õket, ill. hogy bekerültek-e a játékba?
mert gyanús nekem hogy nem kaptam meg õket😞
azt írta a steam hogy küld majd emilt de nem küldött. a pénzt bezzeg levonták. paypal bácsival fizettem...
hol látom hogy tényleg megkaptam-e õket, ill. hogy bekerültek-e a játékba?
mert gyanús nekem hogy nem kaptam meg õket😞
azt írta a steam hogy küld majd emilt de nem küldött. a pénzt bezzeg levonták. paypal bácsival fizettem...
Waaaaaagh!
OFF
en meg felfedeztem magamnak Mount and Blade - et
jo kis jatek foleg az 1200AD moddal, EU terkepen es igen van Magyarorszag is 😊
(epp masodik Endre a kiralyunk 😊 )
grafika nem nagy szam, de a jatekelmeny az ott van
ON
egyebkent ETW-ban nagyon idegesit hogy ilyen bugos, asszem pihentetem egy ideig
pl. amig lesz mod amivel elerhetok a magyarok es jatszhatoak is rendesen
en meg felfedeztem magamnak Mount and Blade - et
jo kis jatek foleg az 1200AD moddal, EU terkepen es igen van Magyarorszag is 😊
(epp masodik Endre a kiralyunk 😊 )
grafika nem nagy szam, de a jatekelmeny az ott van
ON
egyebkent ETW-ban nagyon idegesit hogy ilyen bugos, asszem pihentetem egy ideig
pl. amig lesz mod amivel elerhetok a magyarok es jatszhatoak is rendesen
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
A moddolás elõtt raktam újra a programot, tehát nem ez lehet a gond, majd próbálkozok még, hátha, bár mondjuk annyira nem érdekelnek az amcsi protektorátusok, csak új anglia, esetleg amerika.
Sziasztok!
Leszedtem Amergin altal linkelt modot, mivel Marokkoval szerettem volna jatszani, elotte probaltam mar masikat, de a FoW bug eleg idegesito volt. Nahszoval felrakom modot, elinditom jatekot, nincs FoW bug, nagy oromomben jatszom is fel orat, de amikor elerek a 12 korhoz, es raklikkelek end turn-re, hogy atlapjen 13.-ba, a jatek kifagy, es kidob az asztalra. Probaltam vagy 3-4szer, korabbi mentesel is, mindig ugyanez tortenik. :S
Nemtom, hogy az alap jatek szarakodik-e, vagy a mod kavar be neki, de akkor minek a 12. korben kezdene?
Leszedtem Amergin altal linkelt modot, mivel Marokkoval szerettem volna jatszani, elotte probaltam mar masikat, de a FoW bug eleg idegesito volt. Nahszoval felrakom modot, elinditom jatekot, nincs FoW bug, nagy oromomben jatszom is fel orat, de amikor elerek a 12 korhoz, es raklikkelek end turn-re, hogy atlapjen 13.-ba, a jatek kifagy, es kidob az asztalra. Probaltam vagy 3-4szer, korabbi mentesel is, mindig ugyanez tortenik. :S
Nemtom, hogy az alap jatek szarakodik-e, vagy a mod kavar be neki, de akkor minek a 12. korben kezdene?
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
Passz. Azt írtam le ami nálam segített. Talán egy reinstall segít.<#confused>#confused>
Azt tanúsíthatom, hogy nálam rendesen mûködik.
A másik modot nem próbáltam még... de lehet próbálkozni vele, hátha az jobban indul. Azért nem próbáltam, mert a cél csak az összes frakció játszhatóvá tétele volt és azt nekem ez is megoldotta.
Ha megnézed ezeknek modoknak a fórumait sok játékos panaszkodik CTD-ra.<#shakehead>#shakehead>
Azt tanúsíthatom, hogy nálam rendesen mûködik.
A másik modot nem próbáltam még... de lehet próbálkozni vele, hátha az jobban indul. Azért nem próbáltam, mert a cél csak az összes frakció játszhatóvá tétele volt és azt nekem ez is megoldotta.
Ha megnézed ezeknek modoknak a fórumait sok játékos panaszkodik CTD-ra.<#shakehead>#shakehead>
iSS!
Errõl a modról van tapasztalatod, és mi a különbség a kettõ között (amit te ajánlottál)
Nem segített, hiába törlöm ki nem indul a kampány, és amikor kilépek ismét ott a fájl.