6068
-
Beni521 #4228 elindulni elundalna akár fullon is, csak nembiztos h élvezhetően -
rexsimus #4227 A No FOW Bug-ost "telepítsd" az normálisan megy nálam, telepítésnél meg annyi maradt le a leírásban, hogy a data\campaigns\main -ba kell bemásolni. Ha a protektorátusosat akarod, akkor ot még egy scrips.valami t ki kell törölni a rejtett mappájából a C meghajtón. Nem tudom pontosan, mert ez nekem nem futott, ezért nem is nagyon szenvedtem vele. A másik simán fut vele nálam, és még a mentéseket sem kavatja mod-modnélküliekkel, csak a kalózokkal nem lehet játszani, mer tott fog of war bug van :D -
#4226 Erről a linkről töltöttem le és elvileg követtem a telepítési útmutatást is. -
rexsimus #4225 Linkeld már be légyszi, hogy melyiket töltötted le, mert szerintem azzal a verzióval van a gond(pl.: valamit kihagytál a telepítésénél). Asszem 3 lappal visszább, pont ilyen modokról volt szó, és vannak is linkek. -
#4224 Hali!
Letöltöttem a minden nép játszható patch-et,ám amikor elindítanék egy kampányt(pl. Dagestánnal) akkor a töltés felénél kidob a menübe. Mi lehet a probléma?(eredeti játékom van) -
TDantes #4223 Nem. Kizárt. -
tonyo9 #4222 áááá biztos hogy nem te hülye -
huiner #4221 Hello! Szerintetek ezen elindulna a játék akár fullon is?
-core 2 duo p8700 2,5ghx2
-4gb ram 800mhz
-1gb 4650 videokártya -
#4220 Magyar mod - A kereszténység pajzsa !
A legújabb verziójában rengeteg új egység lesz. Pár kép az új egységekről:
képek
Szerintem nagyon jó lesz...Most is van elérhető verziója, de abban nincsenek új egységek. Max pár alapjátékban meglévő egység át van skinelve. De amúgy kilehet próbálni... -
rexsimus #4219 Azt én is néztem, hogy eladhatóbbra szabták Napóleont :D -
#4218 Bár nem Empire, de van olyan mod Med2höz, ami kicsit később - 14. század kezdődik - esetleg korrekt és történelmileg hű magyar adatokkal teli?
Lehet alap és kieg is. -
Amergin #4217 A Napoleonnak beállított krapek a videoból nem igazán hasonlít a történelmi Napoleon korabeli ábrázolásaira.
Gondolom ez utóbbinak nem volt eléggé markáns férfiarca, hogy marketing szempontból "megfelelő" legyen, így lecserélték.
Nehogy már emiatt kevesebb eladás legyen -
rexsimus #4216 Azért az már tényleg pofátlanság lenne, én úgy képzelem, hogy az Empire megléte nélkül is fut majd, de nem teljes értékű játék, bár láttam már sok furcsaságot, ez sem elképzelhetetlen, hogy tényleg teljes árú lesz :S -
Beni521 #4215 SG-s cikk/www.totalwar.com -
TDantes #4214 Hát, mert nem azt írja a Sega, hogy kiegészítő... szerintem a kiegészítőt önálló játékként fogják eladni -
rexsimus #4213 Honnan veszed, hogy önálló lesz?? Persze, hogy kieg lesz!! -
Beni521 #4212 Total Commanderbe az .01 v .rar file-ra nyomsz egy alt+f9 -et és kicsomagolja.
Egyébként eza Napoleon Total War rendes önálló játék lesz? majdnem ugyanaz a kor, kiegészítőnek bőven elmenne, most csak azért mert lesz 3 új hadjárat -
paksi #4211 :) -
Amergin #4210 Nation destroyed!
Ó, milyen nagy kár... -
paksi #4209 Grat, de legközelebb ha segítséget kérsz, tedd meg hogy nem oktatod ki, aki segíteni akart... és nem biztos hogy le kellene barmolni. -
DETEKTIV5555 #4208 egyébként nem említettem, hogy CSAK tömöríteni lehet?:D
na mind 1 már a TC vel megoldottam.. -
TDantes #4207 Akkor vedd meg te barom...ha ennyire béna vagy... winrar, beolvastatod, kicsomagolás...ennyi..
Vagy töltsd le máshonnan...vagy bánja a franc különben -
DETEKTIV5555 #4206 vagy az is egy lehetőség, hogy becsomagolom őket és úgy próbálom DAEMON Toolsal megnyitni?? vagy ez hülyeség? -
DETEKTIV5555 #4205 onnan tudom, hogy csak tömöríteni tudom őket kicsomagolni sajnos nem :(
NFO meg rendszerhiba miatt nem nyílik.. ^^ -
#4204 honnan tudod hogy nincsenek becsomagolva?
lehet hogy fel van darabolva az ISO
NFO mit ir ? -
DETEKTIV5555 #4203 :D OMG...csak vicceltem te barom...:D persze ,hogy nincs hamis steam ..lol :D
am nem tudom kicsomagolni mivel nincsenek becsomagolva..csak önmagukban névtelen fájlok... szóval ezzel megszívtam... -
TDantes #4202 Nem a steam-nek kell eredetinek lenni, hanem a játéknak...hamis steam nincsen...atyaég... -
rexsimus #4201 csomagold ki a fájlokat! -
DETEKTIV5555 #4200 nekem van eredeti steam-em! :D
-
TDantes #4199 Nem is fogod tudni feltelepíteni normálisan, mert steam-es...steam fiók nélkül nem települ.
Ám, persze ezt is megoldották, de én már nem emlékszem hogy kel la steames warezt telepíteni -
DETEKTIV5555 #4198 jól van akkor megadom az msn címemet ha van valakinek valami ötlete! -
#4197 nem azert de warezt inkabb priviben... -
DETEKTIV5555 #4196 hát ott még nem tartok sajnos :D
De tényleg számítok rátok !
Próbálkoztam azzal amit mások mondanak , hogy Mount image de az a baj,hogy amik a DVD meg DVD 2 mappában vannak azok névtelen fájlok
így ha megpróbálom őket Mountolni nem történik semmi..
-
Amergin #4195 Már hirtelen arra gondoltam a Kalózokat választottad a játékban! -
DETEKTIV5555 #4194 Sziasztok!
Van egy nagy nagy problémám
Nem szokásom kalózkodni, de nagyon rá voltam kényszerülve.
Szóval letöltöttem pontosan ezt: "Empire_Total_War_Special_Forces_Edition-Razor1911 "
Van benne DVD1 és DVD 2 mappa mind a 2 mappában 84 db 95 mb os fájl van.
megpróbáltam DAEMON Tools-al életrekelteni a telepítőt de sikertelen.
Tudna nekem valaki segíteni?
Előre is Köszönöm!! :) -
sakkay #4193 Az iskolázási rendszerük miatt (az alap oktatás jóval rosszabb mint nálunk tényleg több a gyökér), de felesleges bántani őket, mert a rendszer másik vége hihetetlenül jól működik.Ugye nem ők jönnek hozzánk tanulni, hanem mi... -
#4192 Magyarországon ugyanilyen ha nem nagyobb a primitívek aránya. -
#4191 Napoleon: Total War
-
#4190 Ez igaz, hülyék mindenhol vannak.. na de ennyi????
No1 gazdaság
No1 primitívség
http://www.vicclap.hu/pic/9703/ -
rexsimus #4189 Egyenlőre még nem derült ki, de én is remélem, hogy ezt is belerakják.