Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iSS!
Még Rómában, az automata tornyoknál, egyetlen paraszttal meg lehetett védeni bármilyen várost. Hátsó kaput ki kellett nyitni, akkor az egész serege elmasírozott a fal alatt... Aztán az orruk elõtt bevágni. Aztán kinyitni egy másik kaput....
A hülye még a létrákat, ostromgépeket is eldobta, amikor kinyíltak a kapuk, és nem ment vissza értük.
Simán lehetett nulla veszteséges csatákat játszani ezzel a buzizással...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Waaaaaagh!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Waaaaaagh!
Na mondom haggyadmááár 😄 olyan alt-f4et nyomtam hogy csak zörgött 😄
Legelsõ Darth Mod amúgy még tetszett, de látom ott is elbaszarintották az eszméletlen hatalmas létszámú seregekkel. Persze, hogy ne tudjam Ultrán tolni 😄
Max fenn hagyom a Startpos file-t meg belenézek abba amit mondtál, miket tud az 😊
majd 1 év múlva már biztos lesznek igényes modok. meg addigra már a játék is kiforrja magát a remélhetõleg sok peccsel...
Waaaaaagh!
A marathák befoglalták indiát, perzsiát az ottomán birodalom jó részét, grúziát... minden körben 5 percig tartott mire lépett az az egy nép, azután egy idõ után már nem lépett... lefagyott a program. A svédek is befoglalták fél európát, azoknak is 3-4 percig tartott egy kört megcsinálni...kínszenvedés volt így játszani.
Szóval pár napot rááldoztam a semmiért!
Mielõtt még jönne a "szar a géped" címû dal jelzem: a játék mod nélkül úgy megy mint a kisangyal...
Váltottam: most a Proper Empire - Terra Incognitával nyomom. Az sem rossz és nem csinál ilyeneket.
iSS!
Waaaaaagh!
Ja, kérdésem az lenne hogy a megdrágult egységek azok az IS mod-tól vannak, vagy a legújabb patchtõl? Nem ellenzem mondjuk, eddig túl könnyûnek találtam végefelé a minden nagyvárosban inváziós hadsereg gyártódást 😊
Az viszont eddig pozitív, hogy oroszokkal kezdve 1. lépésként hadat üzentem Svédországnak, ahogy Nagy Péter is tette 1700-ban és a Lengyelek küldték is a seregüket segíteni, szintén valós atmoszférát nyújtva 😊
Építs olyat ami növeli a nép jó kedvét. Ha már ez sem elég forradalom, vesszen a király, legyen köztársaság...és jééé sokkal kevésbé lázadoznak.
A viszont éppen elfoglalt területek lakosai lázonganak így is, mert nem tetszik nekik ,hogy el lettek foglalva...ez is logikus. De ez idõvel magától csökken. Ha az ember megnézi a tartomány adait, láthatja mi kínja van a népnek...van hogy reformokat követel , van hogy a megszállás nem tetszik neki. Mind a kettõre van megoldás, a megszállás miatt, például dragonyosok, meg idõvel ,,beletörõdnek"
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Különben is, 1584-ban és 1956-ban nálunk az egyetemisták igencsak kivették a részüket a forradalomból. A valóságban is így volt hát.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
reménykecxjünk, hogy jön majd egy peccs ami ilyet csinál.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Van, hogy elégedetlenkedik egy tartomány. Ha kivonod az adózás alól nem lesz piros ugyan, de attól még lázadozik (ez csak akkor látszik, ha rámész a tartománmy fõvárosára). Ilyenkor néha jön egy üzenet, hogy fellázadtak a népek (elõtte csak sztájk szokott lenni), megjelenik egy sereg, mint ahogy az egy rendes lázadásnál elvárható, és elkezd randalírozni. Az a tippem, hogy mindkettõtöknél ez történt.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
nekem a saját lázadóim foglaltak el egy városom, és abból született meg az a nemzet, akit lemészároltam már indiában:S érdekes...
legalább nehezebb a játék mint eddig, igaz ezt nem így kellett volna elérni hanem az ai jobbá tételével, de ha ezt nem tudják megoldani akkor nehezítsék valamivel.
majd megy ez jobban is, bele kell még ebbe jönnöm, anno a med2-vel is szoptam az elején😊
itt mega azt sem tudom még mik azok a miniszterek, meg a fejlesztéseket is ki kell még tapasztalni...
Waaaaaagh!
más: indiával vagyok. nem álltam rosszul, erre a birodalmam közepén megjelent valami lázadó banda és befoglalta az egyik városom, erre létrejött egy önálló állam belõlük. el is kezdtek hódítani, mert természetesen a birodalmam közepén mi a fenéért tartanék sereget, el is foglalt ott mindent. vissza sem tudom venni, mert ha a határokról eljövök a seregekkel akkor meg ott törnek be.
tiszta faszság már ez...ilyen baromság a med2-ben nem volt hogy a semmibõl feltûnik egy sereg csak úgy magától. ill. voltak lázadók de azok nem foglalgattak városokat...
így nem is tudok mit csinálni, minden városomban kéne egy nagy sereget tartani...
Waaaaaagh!
Had legyenek szabadok, legyen önálló államuk, akkor majd megbékélnek.
mi a fenéért lázadoznak az emberek? adók a minimumon, katonák a maxon a városban. erõs birodalomban vannak. mi a fenét akarhatnak még? fene egye ki a belüket. gyújtogatnak meg lázadoznak.
mit lehet ez ellen tenni?
Waaaaaagh!
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en mûködik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Elõször ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!rlt
Így ha vonalban jönnek a hajóim egymás után, akkor akár egyszerre 3-4 sajátom is lõhet egy ellenséges hajót.
Viszont el szoktam felejteni néha továbbklikkelni az útjukat, na akkor van baj, lehorgonyoznak, a következõ mögé áll és nem tudnak lõni egymástól, ilyenek...
Egyébként érdemes használni a pause-t, fõleg sok hajónál. Max speed, amior meg manõverezni kell, akkor meg pause.
Ez a csatázgatás valami rohadtul nem mozgat meg.
Ha sorban megyek, akkor a legerõsebb hajó (nem a tûzerõre) megy elõl, és próbálom körbehajózni a többit, a lényeg, hogy legalább 2 hajó lõjön egyet
A gályákkal egymás mellé sorakoztatom õket és szembõl neki az ellennnek. jó szokás szerint a gép sorba rendezi õket, így elõtted csak egy hajó lesz azt szétlövöd, majd sorba jön a többit ha van 5-6 gályád akkor ezzel a taktikával elég nagy hajókat lehet lenyomni.
a tengeri csatákban az a jó, hogy a tûzerõ csak akkor ér valamit, ha tudod használni...
Akkor a leghatásosabb a tüzelés ha tudsz úgy manõverezni, hogy két vagy több hajóval egy ellenséges egységet folyamatosan tûz alatt tartasz.
Egy ilyen szerencsétlen nagyon hamar kigyullad és ha ég, még gyorsabban rongálódik a sorozatoktól.
Kicsit mókás, amikor a second rate-kel is így játszottam. Csak mondjuk 5-6 hajó felett már nem nagyon megy a kattingatás, odafigyelés.
Akkor egyszerûen vonalba és áthajózni az ellenfél alakzatának a közepén. Õk 1-1 oldalukról tudnak tüzelni, míg én mind2 oldalról.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Annyit szoktam még, hogy két vonalba állítom fel a hajóimat, és két irányból megpróbálom körbehajózni az ellenséget. De õszintén nem vágom, hogy mitõl függ a dolog, van, mikor egész hamar felrobban az adott hajó, vagy leugrálnak róla és elsüllyed, meg van, amikor lövöm már nemtom mióta, azt' mégsem akar az istennek se elsüllyedni.
Ráadásul olyan tetûlassú normál sebességen, hogy gyorsítva játszom, úgy meg igen sûrûn lehet beleszaladni a hibákba, veszteségekbe... Jó, hogy lettek tengeri csaták, de nem szeretem õket... 😊
minél nagyobb flottával állsz rá, annál többet szakítasz a kalózkodással.
van egy másik, egyszerûbb mód: nézd meg a teljes bevételedet elõtte és utána.
Azt hol látom pontosan hogy mennyi pénz folyik be nekem ebbõl?
hát ha kilép a telepítõbõl akkor sztem hibás a telepítõ...
Waaaaaagh!
Egyébként meg akarom majd venni de elõtte meg akarom nézni h megy-e a gépemen normálisan.
Elõre is köszi a segítséget.
egye fene. tallózd be neki manuálisan azt a fájlt amit kér deamonba, ott van a lemezen😉
de elõre szólok hogy nem fogsz tudni vele játszani rendesen. a letöltött verzió tele van hibával. mindig ki fog lépkedni meg ilyenek.
vedd meg, megérdemlik a fejlesztõk hidd el...
Waaaaaagh!
Letöltöttem a játékot 2 helyrõl is.Elkezdem razorral telepítteni. berakom daemonba a dvd1-et.indul a telepíttés . Kéri a dvd2-t egy kis idõ mûlva .berakom. eddig minden ok. azt utána kéri a dvd2-rõl az empire total war disk2_1 sid-os és azt nem tudja beolvasni.mi a hiba oka? 2 helyrõl is letöltöttem. nem hiszem h a letöltött cuccal van a baj. valaki segíthetne.
így gyönyörû (mi lenne ultrán, majd meglesem úgy is), nyomtam egy csatát hóviharban, király volt, addig gyönyörködtem a látványban amíg jól ki kaptam😄
Waaaaaagh!
laptopon 8200 videokarival 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en mûködik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Elõször ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!rl
iSS!
Sajnos egy idõ után nagyon redukálódik a velem kereskedni akarók száma. Ha sok pénzt adok egy-egy államnak akkor is néhány kört követõen felmondják a kereskedelmi megállapodást. Talán egyedül Anglia az, akivel jó a viszonyom. A kis államok, franciák elfoglalva, a spanyolok pedig nem túl barátságosak. A diplomácia megint érdekesre sikeredett.