6068
  • obe
    lehet hogy a patch is ludas, de az osztrák birodalom hard/very hard fokozaton kemény melo:(...gyakorlatilag mindenhonnan basztatják őket,gondolom már nem hajlandó senki békét kötni veled, maradt egy megoldás: ellentámadás a gyenge pontjaikon gerilla módon: gyengén őrzött városokra csapj le, adj el minden épületét, és ajánld egyből visszavételre akitől elszedted, így lesz pénzed, plusz az ellen is megtorpan egy időre
  • ugribugri
    Te még nem hallottál a híres porosz tunéziai hadtestről?
  • SZEG007
    hát ez már nonszensz, miaz hogy lenygelek 4 régiobol fentertanak 6 hatseregre valo katonát, én meg 11 régiobol nem tudok két hadseregre valot eltartani osztrákokkal de olyannyira hogy még leamortizált épületekre, meg utánpotlás legyártására is több köröket kell várnom és csak a szerencsén mult hogy eddig nem kaptam ki mert minden létezö szomszédommal hadba állok

franciák rendszeresen küldenek 1 hadsereget,poroszok gyujtogatják, meg ostromolják Drezdát Prágát, és környékét, lengyelek sziléziát és környékét néha bécset, meg Pozsoinyt is beütik, mig oroszok baszogatnak bulgáriába csak a törököktöl nem kell tartanom, de ez igy totál képtelenslég kb 10x s tulerövel szembe már nem tudok mit kezdeni hard fokozaton csak védekezni pusztán azért mert szinte semmi bevételem nincs, mondjuk a kereskedelmi kikötöimet is poroszok tartják blokád alatt, nem akárhonnan Tunéziábol hát beszarás ez az uj patch.
  • ugribugri
    Hali az 1.4 óta nem találom a spec egységeket a régi, itt a fórumon leírt módszerrel nem lehet elő csalni. van valakinek ötlete?
  • obe
    peccs ota azt sem mutatja hogy a katonäidnak mekkora a lötävja csata közben, eddig piros ives vonallal jelezte (nekem tetszett, hasznos volt)...viszont tetszik a fömenü uj indiän zeneje, valamint a strategiai terkep alatt is uj zene szol, sokkal korhüebb
  • bazza
    Kicsit korábbra vette a Krími háborút a gép. :)
  • Amergin
    A peccs óta csinál "érdekes" dolgokat a progi
    Oroszokkal vagyok most épp 1705 körül. Anglia kereskedelmet ajánl, elfogadom. Rá két körre hadat üzen és partra száll na hol? Nem Szentpétervár környékén, nem is északon, hanem a Fekete tengerről a Grúziától északra lévő tartományomban. Nem szar? Mennyire életszerű ez?
    Mert ha a törökök szállnak partra (akikkel hadban állok az elejétől kezdve), akkor azt mondom ügyes!
    Egymást viszont érdekes módon nem szopatják így a gépi játékosok...
    Nem az a gond, hogy nehezebb a játék, mert minél nehezebb annál jobb. Az a baj, hogy ilyen életszerűtlen, logikátlan, csak az emberi játékosok szopatására irányuló hülyeségekkel gondolták a fejesztők, hogy "benehezítik" a játékot. Egyébként 1 körön keresztül volt Angliáé az a tartomány...
  • sakkay
    Lehet , hogy a seregre vagy kattintva,(nyomj rá külön is a flotta szóra) nem a flottára. Vagy esetleg, ha piros terület vesz körbe, kattintsál a szélébe és akkor át tudsz menni a blokádon (de gond. nem erről van szó)
  • Spy32
    Sziasztok!

Láma kérdés: A tanuló kampányban annál a résznél ahol hajóra kéne szállni és megtámadni egy francia kikötővárost Amerikában (talán a második része a kampánynak) valamiért csak egy nagyon kicsi sávban lehet mozgatni a flottámat. Minden más küldetést megcsináltam rajta csak ez az egy hiányzik de kb csak 5 hajóhosszt mozog a flotta egy kis sávban. Valakinek volt már ilyen problémája?
  • bajsz
    most,hogy újra raktam ,ha csak azt játszom le tényleg nem adja be őket.
    Valszeg egy teljes játékot lekell játszani a game-el,hogy beadja.Ill lekell őket győzni sztm.
  • gallardo
    én is végig csináltam de én se mehetek velük grand campaign-ba
  • sakkay
    Mind a négyet? Eredeti a game? ha igen nemtom' mi lehet a gond.
  • bajsz
    csak újra kellet raknom a gamet-et mert nem tom nektek,hogy van ,de nekem kilép ha akkor ha én akarom a csatát megvívni.Tököm kivan azúj patch-kel komolyan.
  • bajsz
    nekem lehet azért működik,mert grand-ben legyőztem őket már.
  • Amergin
    Érdekes. Én végigcsináltam az independence kampányt, utána mégse választhattam amerikát a grand kampányban.
  • bajsz
    Köszi!
    Megvolt és működik. örök hála.
  • obe
    többsegeben itt mindenkinek eredeti van, ugyhogy ebben en nem tudok segiteni...steam-os cuccokkal nem szivesen hazardiroznek, egy game miatt lehet oda az acc-od...ez a jatek minimum 10x ujrajätszhato csak single-ben, mod-okrol, multirol nem is beszelve !!...szerintem ha mär kiprobältätok, vegyetek meg (tudom, a rohatt penz mindig)ha csak ez a jätekom lenne is evekig ellenek vele
  • sakkay
    Először végig kell csinálnod azt amit írtam, (négy részből áll) és aztán már lehetsz az Amcsikkal. Eltart egy ideig, az 1-2 rész gyakorlatilag oktatóként is felfogható.
  • Metts
    Engem is érdekelne ;)
  • gallardo
    üdv! Azt szeretném kérdezni hogy nem eredeti játékot hogy kell patch-elni?
  • bajsz
    Igen arról tudok.Grand Campaignre gondoltam.Ahol a népek választhatóak.
  • Pierre75
    Köszi!
  • obe
    tessék: sound file
  • sakkay
    Van egy külön kampány. Independence campaign.
  • bajsz
    bizony:D
    +5 nép.

Most jut eszembe.Nem sokat játszok vele sajna,de olyan kérdésem lenne,hogy érhetem el a játékban ,hogy az amcsikkal legyek?.Mindig meg akartam kérdezni ,csak kiment a fejemből.
  • rexsimus
    Bizony, és lesz egy csak nem dobozos kieg, indiánokkal :D
  • Pierre75
    2003-ban időztem felétek, de most 500 km-re onnan... Köszi, hogy felteszed.
    1.2-t és az 1.3-t feltéve, mit vettél észre, mennyit változott a helyzet az alap állapothoz képest?
    Agresszívebb-e a gép VH-n (alap ver-nél ritkán támad, akkor sem vonva össze az erőit, hanem szétforgácsolva - ez változott-e)? A hangproblémák javítva lettek-e? (soundfix révén lett fegyverropogás, de pl. lovasrohamoknál előszeretettel hagyott ki.)
  • obe
    most tart a 9. update-nél, verziószám: v1.4.0 1241.7895
  • obe
    már tölti, 9-10 óra kb, holnap délelőtt melóhelyről adok linket
  • bajsz
    Csak most vettem észre ,hogy patchelte:D
    Ennyi infot kaptam róla

[-]September 22, 2009 - Empire: Total War Update Released

Updates to Empire: Total War have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:

New Content

Two (2) new historical battles: Battle of Rossbach and Battle of Fontenoy. Both available in single player and multi player

Missile cavalry can now fire and reload whilst on the move

Balance Changes

Overhaul of naval balancing

Dragoons are available from higher building levels and now have fire by rank

Light Dragoons have gained longer range guns to allow them to skirmish better

Reworked cavalry costs to better reflect their value on the battlefield

Increase in cost to Windbusche Jaegers and Ferguson Rifles

Some improvements to projectile balancing

Balance improvements made to Road to Independence Episode 3

Fixes

Fix for auto unlimbering causing the attack order to terminate prematurely resulting in an inability to stop the unit from firing

Fix for troops on fort walls not using fort gun range when judging when to fire on enemy troops

Fix for fort guns using wrong targeting formula

Fixes to fort pathfinding and use of ropes

Multiplayer soft lock fixes

Fix crash in quotes table

Improved AI diplomacy

Cumulative updates to improve AI invasion behaviour

Added tooltips for alliance button in diplomacy

Bug fixes and improvements to AI counter offers

Improvements to AI diplomatic valuation of military access and alliances

Fix for wind sounds not working in naval battles

Fixed ship wakes not always working

Fixed disembarking subsets of armies and agents from navies

Fixed potential crash disembarking agents from navies

Fixed armies not being booted out of regions when losing military access gained by joining an ally in war

Improved AI diplomacy valuation of technologies

Fix for bug where general's unit for an upper class rebellion was coming from the region owning faction rather than the faction rebelling

Fixed reinforcements from unreachable positions

Fixed bug preventing disembarking

Balance of power fix for attack of opportunity

Fixed bug that was causing issues with embarking an army containing multiple characters

Minor tweak to stop some ship sails endlessly play furling sound

Fixed path blocked bug

Diplomacy counter-offer improvements

Fix for fast forward not working as intended on some PCs. Will always speed up if camera is still, if camera moves fast forward will be as fast as possible on each PC
  • obe
    meglátom, nekiállok azért, ha felment szólok..de ha szombathely fele jársz egy pendriveal a kezedben könnyebb lenne
  • Pierre75
    Sajna nekem sincs más ötletem.
    Legfeljebb megvárom a Napoleon-t, az úgy is jobban érdekel.
    Azért köszönet a jó szándékért!
  • obe
    ajaj, azt hittem valami pár megás file lesz ez, erre 800 mb:(...ezt mire feltölti nekem egy nap kb:(...más ötlet?
  • Metts
    Az alapjáték alapból hányas verziójú? 1...?

• Pierre75
    Köszi! Ha lehet az addat.hu-ra vagy a megaupload-ra tedd fel, mert onnan viszonylag gyorsan le is tudom szedni.
  • obe
    ha hazaerek fellököm (kb 19 ora)
  • Pierre75
    Ezt írja: however a file of the same was found. no update done since contents do not match vagyis megtalálja ezen a néven, de nem egyezik. Vki fel tudná tenni vhová ezt a file-t: sounds_sfx.pack?
  • Pierre75
    Ugyanez nálam is a gond: old file not found (patch_mod_sfx.pack) holott ott a könyvtárban.
    Ha találsz rá megoldást, jelezd/jelezétek.
  • Metts
    Már letöltöttem a patcheket csak még nem raktam fel... old file not found okat jelez... :/

De köszi majd valahogy megoldom
  • obe
    felpeccselted, vagy az 1.0 val játszol?..ha az utóbbi, akkor a gond továbbra is megmarad...az 1.0 szaggatott így a kampánytérképen, nekem is ezt produkálta, - ati 4870 es vga val - míg ki nem jött pár javítás, most már folyamatos a kép