Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, de részemrõl befejezve a vita...😉
én megvettem eredetiben, megjelenés után pár héttel😛
habár azóta nem is játszottam vele csak pár órát...nem tetszik annyira mint a med2...inkább visszatérek majd a med2-höz, az a kor amúgyis jobban tetszik...
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
Próbálok tanulni a hibáimból.
- szóval nem két fillér és igazából az tud csak kiakasztani amikor multiban nyerésre álló csatában kifagyok - mínusz sokezer skillpoint... (a kilencedik csillagom így ment el többször)
De még így is azt mondom:
Ennek A JÁTÉKnak a fejlesztõi megérdemlik hogy támogassuk õket a nagyon is élethûre sikerült mûvüknek megvásárlásával.
Figyeljétek steam-et, biztos lesz még féláras akció valamelyik hétvégén!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Igen kihasználja több magos procikat is. I7-t is pl...
You\'ll Never Walk Alone
Akinek tört verziója csinálna egy képet a játék könyvtáráról ? Hogy helyezkednek el a fájlok az érdekel. Mert szerintem, akkor felbírnám törni. Mert Razor1911 kiadta törten a legújabb patchet, és abban szerepel +14 egység...ezért kéne. Esetleg STEAM HunTW group-ban is rám írhattok. Lord_Roland/HunTW a nevem ot.
Én is alig játszok meló mellett, mert nincs idõm. Az Empire is pre-order óta megvan és asszem megjelenés után 1,5 hónappal került csak ki a fóliából. Azóta is jó ha heti 3-4 órám van rá. Mégsem fordulok cheatekhez hisz akkor hol a kihívás? Így hétközben néha azon gondolkodom, hogy a jelenlegi felállás mellett hogy haladok tovább😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ilyenkor tényleg a játékra koncentrál és kiélvezi a tk. a Shogun óta változatlan játékmenetet más skinekkel ...
És nem feltétlenül béna az illetõ, mert más játékra is marad ideje abból a kevésbõl három gyerek mellett, és még a családjával is tud foglalkozni, nem csak a gép elõtt kockulni.
Két haverom is ilyen volt. A Shogun és a Med1 elõtt is képesek voltak ott ülni napokig, és tologatni a bábukat órákon át, minden szarra odafigyelve. Az egyiknél, a Rome kiadásánál született meg az elsõ gyerek, és mivel nagyon várta, így baba-mama-fürdetés-család kategória mellett egy-egy gyors játékot engedett neki a sors, és így a káposzta is megmarad és a kecske is jól lakott. Sajnos, ez a helyzet a korral jár. 😄
De persze ellen példa is akad: volt olyan ismerõsöm is aki egész nap ott ült a gépe elõtt, és éjjel-nappal nyomta az éppen aktuális MMOját. A szerverleállás-szünetekben család, péntekenként a haverok. Munka? Nos, építész volt a srác, így kurva jól keresett, befizette a 18%os adóját, és élt, mint Marci ...
Szóval nem minden fekete és fehér. 😄
A medve nem játék.
Ha nem eredeti, akkor csak régebbi verziószámhoz, ami nem feltétlenül fog mûködni, de bizti van új is, csak promo, vagyis "butított".
A medve nem játék.
Én még most kezdek neki az ETW-nak. Kérdezném, hogy nem e tudtok segíteni? Kód kellene amivel zsét tolhatok valamint a feketeséget feloldom a térképen és látható lesz minden. (Ugye korábban: add_money, togggle_fow)
Köszi.
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek. ismerkedésképpen a Road to Independance kampányt, vagy hogy is hívjat, játszom éppen. Ott tartok, hogy el kellene foglalnom Louisberget, de nem tudom miként juthatnék oda. A hajóknak csak egy pici bejárható terület látok, vagyis a kikötõtõl alig pár mezõnyire tudok csak eltávolodni, távolabbi vizekre még csak kattintani sem enged a program. Tudjátok, a kurzor X-re vált. Ha a szárazföldön próbálom megoldani, akkor meg csak a szomszédos Iroquois területekre tudok belépni, mert velük megállapodtam, hogy katonákkal behatolhatok.
Most vagy én vagyok egy nagy looser, vagy a programmal van valami gond. Ti mit mondtok?
elõre is köszi a segítséget
üdv: zsolti
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en mûködik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Elõször ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!rlttj
Nem árt a jó viszony, hogy elfogadják. Esetleg egy kis pénzt is fel lehet ajánlani (még az elején).
Azonban ha már baromi nagy birodalmunk van, hiába friendy a státuszunk, hiába ajánlunk fel bármennyi pénzt, technológiát NEM fognak velünk újabb kereskedelmi egyezményeket kötni, ami persze egy illogikus állatság a program részérõl és csak az a célja, hogy hátráltassa a további terjeszkedésünket.
Az is hülyeség volt, amikor New Spain elfoglalása után az észak felõl határos Pueblo indiánok (akik addig nem hadakoztak senkivel) AZONNAL hadat üzentek, levertem õket és elfoglaltam a területeit. Ekkor határos lettem az addig szintén békés Luisianaval, aki szintén AZONNAL hadat üzent. A két területébõl a délit elfoglaltam és határos lettem a Cheroki indiánokkal, akik addig békében éltek Lousianaval és velem is de ahogy határosak lettünk AZONNAL hadat üzent... és még lehetne hosszasan sorolni. Minden azért van mert a program szeretne megállítani és egységesen csak téged támad, ami persze nehezíti a dolgokat csak éppen kiábrándítóan magasról tojik a diplomáciára, ha emberi játékosról van szó.
iSS!
iSS!
iSS!
nem tûntek el az egységeim, sõt rengeteg új egység van!
ezen felül lehet venni 2,5 EUR-ért még többet, pl. magyar gránátos is van a fizetõs új egységek között!!
a kifagyások sajnos igazak, ezen még van mit javítaniuk, de ezt hamar meg szokták oldani.
ezt hol olvastad?...nem értem miért kell kivenni a régi spec egységeket
Az újítások egy része nincs benne (Orosz gyalogság erösítése), a Special Edition vásárlók elbúcsúzhatnak a plusz egységeiktöl (unintall után a HSM viktory-tól is), és az átskinnelt egységek mellett a beígért eli egységek mégsem lettek FREE-k (2 és fél Euró után "megkaphatjuk Öket"...
Továbbá az alap játék óta nem látott fehér képernyös kifagyásokra is lehet számítani.
Azt hiszem nincs mit tenni, ismét várhatjuk a soron következö (ki tudja hányadik) javító patchet, amit talán megoldja ezeket a ... hibákat.