6068
-
Amergin #4308 Ne kell mellre szívni, pajti
A magyarítás állapotánál sokkal nagyobb bajnak érzem, hogy nincs magyar mod és nem is lesz. Lemondtak róla, mert az emergent frakciókként esetleg megcsinált Magyarország stabilan nem játszható, mert kihal a program.
A francos Napoleon kiegészítő helyett (vagy mellett) inkább ezzel kéne foglalkozni, tisztelt játékfejlesztők, hogy leprogramozni az emergent frakciók stabil játszhatóságát!
A MTW2-ben miért lehetett megcsinálni és itt meg miért nem lehet???
Irgum-burgum!! -
tombadillo #4307 Kösz, hogy kvázi lehülyéztetek ketten is. Én is tudom mennyi 5 %, csak arra gondoltam, hogy pl. a főmenü elég kézenfekvő lenne, és lássatok csudát, általában tényleg azzal szokták kezdeni. Másrészt jártam már úgy, hogy nem oda települt, ahova gondoltam, és nem működött. De bocs, hogy élek.... -
Amergin #4306 Kalózok? Vagy esetleg akivel kereskedsz annak a kikötőjét blokád alá veszi az ő ellensége.
Megoldás: kalózok karibi területének elfoglalása és ezzel a kalózok kiírtása (alap sztem)
A blokád keményebb: nem avatkozhatsz bele, hacsak hadat nem üzensz te is (általában nem éri meg sztem)
Ha tartósan szopatják a kereskedelmi partneredet, akkor mond fel a megállapodást és kereskedj olyannal, aki nem háborúzik, vagy a kikötőit meg tudja védeni. -
BIKA95 #4305 ajjjj arany arany arany nemértem ezt valamikor majdnem 4000 meg 3000 ret megy körönként máskór meg minuszban vaok. Mér van eez? tudnátok segíteni? -
SZU #4304 Istenem, 5%-os magyarosítást letölteni és keresni benne a magyar szöveget...
Kb. tök magyarul írja ki a fejlesztések közül már 2nek is a leírását... -
TDantes #4303 5% a magyarosítás... -
tombadillo #4302 Letöltöttem a magyarítást, telepítettem, de egy kukk magyart nem találtam. vagy rosszul csináltam, vagy nem tudom. Mondjuk én a főmenüvel kezdtem volna, már csak a látvány miatt is, de lehet, hogy máshol köbnnyebb volt, ....
Valakinek valami ötlete? -
Amergin #4301 Ez sirály! Közbe én meg elég szarul állok -
#4300 Hm most olvasom hogy már magyarítják a game-et.5%-os magyarítás már tölthető is!Info innen -
ugribugri #4299 Hali,
most a poroszokkal nyomom, és nincs minden kifejlesztve.
light infrantik, már vannak, és az ágyúknál az alsó kettő még nincs kifejlesztve, de védekezésnél van akna. közvetlen az egységek elé tudom tenni, és csak az ellenkező irányba robban.
valamint a line infrantiknál, (eddig csak várban volt) mikor lerakattam velük a karókat az is robbant, pedig csata előtt nem raktam le aknákat.
bár lehet ez bug is...:) -
rexsimus #4298 Persze, nekem is több gépen van fent a játék, semmi gond nélkül. -
#4297 ÖÖÖ
Ha ugyanazt a accountot használom egy másik gépen, amin fent van ETW. Tehát regisztrálva van...Akkor elvileg oda is feltelepíthetem nem de ?
-
Amergin #4296 Elkezdtem játszani a Darthmoddal. Nem is rossz! Nagyobb az egység létszám és még a népek között is vannak különbségek. A több ember ellen a tűzérség nagyobbat tud ütni, jobban használható. A lovasság pedig SOKKAL erősebb, mint az alapjátékban. Ott egy négyszögbe állt gyalogság csukott szemmel megalázta a lovasokat, itt már kétesélyes a gyalogos vs. lovas meccs. Mindezek eredménye, hogy tényleg több tűzérséget és lovast KELL beletenni egy kiegyensúlyozott seregbe, mert csak a gyalogosokat erőltetve nem lehet sikeresnek lenni. Hollandiával kezdtem és az én line infantry-m 225 katonából áll, míg az indiaiaké (akiket támadok) 375 emberből áll. Egész érdekes így -
#4295 Túl vagyok a második csatámon, nyertes :) Ugyan kis csata volt (én 3 egység vs gép 2 egység), de kellenek az ilyenek, hogy az ember megszokja ezt a játékot
Szétvertem a lovasságot, erre csak lődöznek még, közben a másik csapat eltűnt. Beletelt pár percbe, hogy rájöjjek, hogy a házban vannak :) Meglepődtem. -
BIKA95 #4294 Joecole irtam neked 1 privit...
-
BIKA95 #4293 Arra arra csak nem jutott a neve eszembe.
. -
obe #4292 igaz -
#4291 A bóti magától ápdétel. -
JoeCole #4290 Na Tudna nekem valaki akkor segíteni nagyon meg köszönném!
Légyszi segítsetek! -
obe #4289 javaslom a frissítést, bár fogalmam sincs hogy áll a virágbolti verzió, az eredetin kb az utolsó volt a 7-8 ik peccs, az 1.0 ás jellemzője hogy gyakran kressel, tehát ha kőccsön, ha bóti : updateld -
#4288 na látod itt a probléma... -
rexsimus #4287 Road the indep-re gondolsz? (ha jól írtam) -
BIKA95 #4286 Na zet jól leírtam xD
-
BIKA95 #4285 Tod nem a Grand campaginal hanem a másikkal
-
rexsimus #4284 Milyen küldikkel? -
BIKA95 #4283 Ti hogy álltok a küldikel? -
JoeCole #4282 segít akkor valaki?? -
JoeCole #4281 nem -
rexsimus #4280 Eredeti? -
JoeCole #4279 Hello nekem az lenne a gondom, hogy felraktam a játékot majd elindítom és lefagy nem csin semmit légyszi segítsetek sztem valamit nagyon lebasztam valaki vegyen fel MSN-re [email protected] segítsetek légyszi!! -
sakkay #4278 Jó ez így hidd el. Nagyon jó a multi hangulat is, próbáld ki. Ja, és csatlakozzon mindenki a Hungarian Total War csapathoz. -
#4277 majd kiderül, hogy jó-e, vagy sem. -
#4276 Jó, csak itt volt emlegetve, hogy rtw-s tapasztalat után esetleg könnyebb... -
#4275 Doom2-es tapasztalat sem ér sokat a CS-ben. :D -
sakkay #4274 Igen más korszak, más játék.. De az csak jó nem?
-
#4273 wazz, hát elég nehéz a csata. fabatkát sem ér itt az RTW-s tapasztalat ahogy látom. -
Zóanagyvarázsló #4272 Még a megjelenés körül is ígértek multi kampányt, de azt mondták, hogy ahhoz szükség lesz publikus bétára. Azóta se híre, se hamva. (Sőt szerintem az MTW2-nél is szó volt róla...) -
#4271 Egyébként egy kis csavarral simán lehetne kétjátékos multi kampányt játszani:
Annyi lenne a lényeg, hogy a kampánytérkép mehetne civilization fílingben, egyszerre lépkedne a két játékos, és amikor csata van, akkor az egyik játékos a saját seregét vezérli, a másik meg az aktuális ellenséges sereget.
Így nem lenne olyan, hogy másfél órát kell várni amíg a másik csatázik. Meg az az előnye is meglenne, hogy nem lehetne az AI hülyeségeit kihasználni. -
#4270 szeretek multizni :D, de nem izgulok rá, így értettem. -
#4269 ez a telepítő tök kész. mindig kér valamit az első, vagy második dévédéről és csiga lassú. rákattintottam és bezárta amikor majdnem kész volt és legalább tíz gigát vett le...