6068
  • GaBika6
    Csak egy kis figyelmesség részemről!
    A játék nagyon jó és érdemes megvenni! Ez az összeg igazán nem sok érte és 5-6 munkanapon belül megérkezik a játék! Postaköltség 300 Ft körül van!!!

Empire Total War

Na remélem a warez nem itt, hanem "priviben" fog menni!!!
  • Taylor10
    elindítom a setup exe fájlt és elkezd valamit telepíteni majd le áll és bejön egy mappa benne egy fájlal amire rá kattintok és ki írja hogy törli a fájlt.
  • Taylor10
    A Razoros verziót hogyan lehet fel telepíteni??
  • GaBika6
    Többen írták, hogy nem indul a game!
    Uninstall után ki kell törölni Windows Xp oprendszerben C:\Documents and Settings\"Felhasználó"\Application Data\The Creative Assembly\Empire mappából mindent, és akkor el fog indulni a játék. Legalábbis nálam működött! Mentéseket vissza lehet másolni ha később használni akarjuk.
    Remélem segítettem!
  • Hunor1
    nem biztos! Én már vagy 8 szor újraraktam a steamet, többször oda is ahová akarta magát rakni és mégsem konnektált a gépem vele! Steam uninstallok után a registry-ből is kiszedtem pedig minden adatot és mégis...volt AVG vírusírtóm, azt is lecseréltem mert a honlapjukon fenn van hogy miket "nem szeret" a kis aranyos , de semmmi javulás:(((((
    STEAM SUCKS!
  • Eperzselé
    rájöttem: steamet nem szabad másik könyvtárba telepíteni, csak amibe alapból teszi ... legalább is nekem így sikerült. (előtte hónapokig ez nem volt gond, biztosan valami faja upgrade ...)
  • Eperzselé
    Sziasztok,

Nekem is ez a villódzós problémám van, eredeti a játék, hónapok óta nyúzogatom (ha van időm) még az oprendszert is újra raktam ... külföldi fórumon sem láttam használható segítséget csak a problémát ... valaki esetleg?
  • Smilodon
    igen, én is a bétára gondolok, de hogy tudom letörölni? Hova teszi vajon, mert én sehol sme találtam, pedig a játékot már vagy 3 szor újratettem. valahogy a steamből kéne kitörölni, hogy ne tegye fel újra, mikor felteszem a játékot. De nem tudom hogy kell:S
  • obe
    biztos hogy a multi béta zavarja, szedd le mindkettőt, és csak az eredetit rakd vissza
  • Smilodon
    Valaki segítsen! Kb három hete vettem meg eredetiben az empire total wart, és két hétig nem is volt gond, de 3 napja egyszerűen nem lép be. MIkor indítom, akkor elkezd villogni az a steam ablak, hogy felkészülés a játék indítására, és csak villog, de nem indul el a játék. Már újratettem a steamet is, meg a játékot is, de ugyanaz. Néha azt írja ki, hogy a játék nem érhető el, és próbáljam meg később, vagy valami ilyesmi. MI a fene lehet a gond? már rohadtul idegesít, eredetibe megveszem, és két hetet tudok vele játszani, mert nem indul. csak egyik napról a másikra:S pls help! A multi béta bezavarhat? ha igen, hogy lehet letörölni, hogy a játék megmaradjon?
  • Taylor10
    ezt írta ki:
    Upgrade Suggested: Unfortunately, your CPU does not meet this requirement.Click here to see some recommendations.
  • Taylor10
    Meg néztem azt az oldalt amit adtál és azon a procesorom nincs ki pipálva zölddel.A procesort nem lehet valahogy frissíteni??
  • Taylor10
    tavaj előtt meg volt a game nekem és akkor egy kicsit szaggatott de elvileg mennie kell.
  • SötétBarom
    Maximálisan határeset :)
  • JethroHUN
    systemrequirementslab.com/referrer/srtest
    Ez majd megmondja
  • Taylor10
    de vajon a gépemen menne??
    Processor:Intel(R) Celeron(R)CPU 2.80 ghz
    Ram:1,25 gb
    Videó kártya:NVIDIA GeForce 7600 GS 256 mb
  • Taylor10
    hát ja.
  • Taylor10
    oké.
  • JethroHUN
    Egy csatánál, állandóan kilép, vagy közben vagy utána :S Már 30 órája játszok de még 1x sem volt ilyen hiba. "Az empire total war működése leállt" ennyi az üzenet win7 van. semmi hibajelentés vagy vmi, elvesztek az adatok stb. semmi. leállt kész....
  • GaBika6
    Sztem vedd meg, mert nagyon megéri!
    A másik dolog meg ha nem találsz magadnak linket, akkor pláne hogy eredetivel játsz, mert pórul járhatsz! (A nagy testvér figyel minket!!!)
    Ezt csak azért mondom, mert gondolom nethuszár lehetsz ha nem találsz linket, vagy priviben kérd legalább vazze olyantól, aki azt használ. Bocs csak fájt ez nekem!!!
  • MaRee
    Torrenttel mindenhonnan csak napok alatt fog lejönni.
  • Taylor10
    sziasztok.valaki adna egy működő linket ahol gyorsabban jönne a game.
  • Warton
    Tescoban nem lesz, inkább a cdgalaxist próbáld meg.
  • SötétBarom
    Faszom negyed ötkor értem haza, nem volt erőm megnézni teszkót, majd ma :D
  • SötétBarom
    ?

De.
  • obe
    jaja, jogos, már hagyom is abba..csak arra céloztam hogy nem olyan lehetetlen egy empire-re valót egy szerencsésebb napon összeszedni

ON
  • qwertrt
    nem akarok indiszkrét lenni :D ő maga írta le egy másik topikban. de ez már masszív off, még a fejünkre koppintanak...
  • obe
    hanem?:)
  • qwertrt
    de ő nem vendéglátós :)
  • obe
    vendéglátás = havi fix fizu alamizsna + fix többszöröse jattban
  • SötétBarom
    Na bumm. A fizetésem meg úgy ahogy van elmegy a albi-kaja-autó trióra -.-
  • qwertrt
    menj már, hogy annyi jattod összejön...
  • SötétBarom
    Tescoban vajon hozzájuthatoK? Ha ma jól jattolnak, éjjel kimegyek és megveszem
  • a.carkey
    *huszárok
  • a.carkey
    Husszárok (Hungarian Hussars pl.) kampány mapen is kb. "láthatatlanok" míg nem kerülnek központ közelébe. Tökéletesek városkák rombolásához és egyéb zavarásokhoz.

Dragonyosok rendfenntartásra tökéletesek. Bónuszuk van rá.

stb.
  • sakkay
    Szép ötletek a lovasság felhasználására.
  • ugribugri
    Szerintem uninstall, törölj mindent ami a játékkal kapcsolatos ,majd install ujra. az 1,5 mellé nem kell semmi
  • badsco
    Sziasztok.

Néhány dologban kérném a segítségetek. Ma raktam újra a játékot, miután tavaly június óta kb a közelébe sem mentem. Első kérdésem az lenne, hogy mitől lehet az, hogy összemosódnak a képek, tehát mondjuk a diplomáciai ablakban a háttérben lévő térképet látom a fehér háttérkép helyett bugosan. Illetve milyen peccsek, magyarítások, modok vannak a játékhoz. Elvileg a steam leszedett nekem egy 1.5-ös peccset, de nem tudom, hogy ez mellett kell-e, lehet-e leszedni másikat. Előre is köszi.
  • hornblower
    A lovasság használható arra is, hogyha egy igen erős védelmi állást építek ki, és közben nekem kéne támadni, az ellenség pedig szintén beáll védekezni, a lovasság közeledtére az ellenfél egységei kimozdulnak, aztán már elég őket csak az ágyúk lőtávján belülre csalni, ha azt elérik, inkább rohamoznak és nem igazán fordulnak vissza. VAn, hogy csak az ellenség egy része indul meg, úgyhogy ezt a mókát le kell játszani párszor, felmorzsoló hadműveletként.
  • hornblower
    Ha szomszédságba kerülsz egy relative erős állammal, nem sokáig fog tétlenkedni, és hadat üzen, mert fenyegetve érzi magát. Az is lehet, hogy valamelyik ellenséged szövetségre lépett vele, amiatt támad.
    Amit sokszor nem értek, hogy blokád alatt tartva egy ellenséges ország valamennyi kikötőjét, időnként honnan jön elő flottája, és miért nem omlik össze a gazdasága. Britanniával az összes spanyol, francia és marátha féleszű kikötőjét blokádolom, és mindig előjön hol egy - egyre kisebb - flotta, hol egy fullos sereg.