Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet menni Amerikába és Indiába is.
A hajók marha fontosak, háború idején a gép blokád alá veszi a kikötõket, és máris leesik a bevétel. De amíg nincsenek erõsebb típusú hajók kifejelsztve nem érdemes velük foglalkozni
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Éppen töltöm a játékot, ha megtetszik meg is veszem.
Olvasgattam már vagy 3 napja itt, és azt figyeltem meg hogy a kezdõ csapatnak a Svédeket ajánlja néhány fórumozó.Én vagy Angol, vagy Spanyol, esetleg Osztrák szeretnék lenni, de ha a Svédeket ajánljátok akkor szerintem azzal szállnék be a "harcba".
Állítólag ha Angliával vagyok, onnan nehéz átjutni Franciaországba a kalózok miatt?
Szerintem a fõ egység a lovasság.Ezért úgy gondolom hogy ha csatába mennék, akkor elõször a lovasságot, utána a gyalogos egységeket és végsõként egy lovas támadással zárjam le(persze az ágyúsok végig lõnék az ellent.)a csatát.Errõl mi a véleményetek?
És csak Indiába és Amerikába lehet menni hódítani?Vagy lehet pl. Ázsiába is?
Továbbá a fejlesztések mennyire tudnak beleszólni a játékba, és mennyire fontosak a hajók?
Bocsi az összekuszált kérdésekért.
Elõre is köszi a választ(okat).
I met God. She's black
Általában van néhány rocket shippem, vagy bomb ketchem, amivel megalapozom a késõbbi taktikát. Sok értelme amúgy nincsen, de volt már olyan, hogy felrobbantott egy-egy ellenséges hajót, vagy leégette a vitorláit. Én azt szoktam csinálni, hogy az õ sorával párhuzamosan két oldalról próbálok menni, de nem végig a soron, hanem kb. az elsõ két-három hajóig, majd ott a sorba bevágva azzal merõlegesen keresztezem a sorát, amikor is egyszerre két oldalról tudok lõni a hajóimmal. Egy második szintû hajó egy közeli sorozata általában térdre kényszerít bármilyen ennél kisebb hajót, akár 3-as , 4-es szintût is. Így egy ilyen manõverrel két ellenséges hajót likvidálni tudok. Egyetlen veszélye van ennek, ha netalán felrobban az ellenséges hajók valamelyike az magával viheti az enyémet is. De a robbanás ritka általában rocket shippek és bomb kethek szoktak ilyen módon robbanni, úgyhogy azokra figyelni kell, hogy ne ilyennél csináljam a manõvert.
A AI ritkán mozgatja külön a hajóit, így könnyû a flotta elé kerülni. Ha megvan a T alakzat az elsõ vitorláit szétlövöd, és mivel a 5th-nak nagyobb a lõvávja, gyorsabban tölt ujra, és elég gyors is, szépen leamortizálod az elsõ pár hajót, majd arréb mész és kezded elõröl, míg van az ellennek hajója. volt már, hogy csak azért nyertem, mert lejárt az egy óra és nem én támadtam. a 3 hajómbol csak egy maradt, de zsákmányoltam 4-et😄
Üdvözlet!
Nem javaslom, hogy kisebb hajóhaddal elindulj Amerikába. Sajnos sok a kalóz, akik nem pöcsölnek sokat és 10-15 galley-el péppé zúznak, ha nem sikerül kimanõverezned õket. Én is alig tudtam lenyomni õket a 2 nd rate hajóimmal.
Amúgy a hajócsaták nagyon érdekesek. Úgy tûnik a gép a sok lúd disznót gyõz alapon játszik és rengeteg briget meg sloopot gyárt. Ám ilyenbõl kb. 8-10 kéne, hogy egy 3rd rate ellen esélyük legyen, ráadásul úgy kell manõvereznie, hogy lehetõleg egyszerre lõjje a nagy hajót. Szóval én 2nd rate alatt nem is gyártok hajót, mert nincs értelme. Viszont, ha automatán játszatom le akkor nagyon nagy veszteségeket szoktam elszenvedni, úgyhogy mostanában mindig kénytelen vagyok lenyomni a hajócsatákat.
Hajóhadat kell építenem, plusz egy hadsereget, ami iszonyúan megterheli megint a költségvetést, pedig nemrég álltam talpra, és elég szép, körönkénti 6-8 ezres hasznom van. Egy fullos új sereggel ez szerintem felére apad egybõl.
De azért megpróbálhatom.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Üdvözlet!
Next PC upgrade: 2022
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Lengyelországot én is felosztom, mert halálra idegesít, hogy örökké támad, de semmi ereje sincs, és mindig elfogadja a békét. Így megy ez minden körben...
Aztán lehet, hogy Spanyolországra is ráteszem majd a kezem, elvégre a Habsburg rokonság okán talán van némi jogossága a követelésemnek 😊
Ráadásul elfoglaltam Prágát is, ahol végül megalakult a Magyar királyság, ez gáz, olyan rossz lesz ellene harcolni... Per pillanat szövetséget kötöttem velük, elhalmoztam ajándékokkal õket.
Egyébként világos pángermán célom van 😄
1. Porosz királyság
2. Német Birodalom
ez már megvan, a következõk
3. Szent Római Birodalom vagy Német-Római Birodalom (tudjuk ez mit takar)
4. Frank Birodalom (ezt is tudjuk mit takar)
Email értesítés nem volt beállítva? Ha nem akkor szopás van valóban ha igen akkor nincs gond.
Next PC upgrade: 2022
A következõ problémám lenne! Eredetibe megvan a játék és egy pár napja Steamen megvettem az összes kiegészítõt hozzá... De tegnap feltörték a Steamem és sehogy se tudok belépni😞 Nem lehetne valahogy offlinon játszani a játékkal? Már letöltöttem crackat is de mindig kidob a játék... Pls help és Boldog karácsonyt!
iLove oHs.
Egyebkent nemtom ki latta, de felig idetartozik: a Medieval 2 alap most 2,5 euro a Steam-en.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Ez 50k-val jön.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
http://www.yourbittorrent.com/torrent/653985/DMUC_4_0_Full_Installer.exe.html
Esetleg nem tudjátok, hogy melyik az a mod amellyel növelem a katonák létszámát, mármint,hogy pl:150 fõ helyett 300 fõ egy egység?
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=317039