6068
  • sakkay
    Próbáld meg..lebontod az elágig, aztán azt választasz amit akarsz. Vagy nem..de az biztos..
  • ugribugri
    Bocsi © fatsy nakválaszoltam
  • ugribugri
    Ha megveszed a warpath kampányt már is lehetsz az indiánokkal. Egyébként meg van valami MOD is de tönkreteszi a játékot. Nekem ha fenn van a MOD nem győzöm kivárni a körváltásokat
  • Taylor10
    am.nekem eredeti a game.
  • Neoncsoves
    Kicsit occó a Total War Megapack :)
  • Taylor10
    Állítólag van valami sound fix.Találkoztam még egy hibával hogy az episod II-nél jártam amikor már az utolsó francia város elfoglaltam és utána elkezdett töltődni valami és le fagyott.
  • fatsy
    Sziasztok!

Azokkal a népekkel h lehet lenni amit nem dob be az elején(pl indiánok)?Ha leverem őket megkapom mint a Rome-ban?
  • GaBika6
    Próbálkozz másik codec-al, vagy erősebb géppel! Nálam is akad picit, de sztem nem vészes, fő hogy nem fagy ki a game.
  • Taylor10
    A hangot hogyan lehet orvosolni hogy ne akadjon minden videónál???
  • GaBika6
    "Az építési listán visszafelé IS bonthatod az épületeket"

Én erre lennék kíváncsi!!! Ugyanis én úgy tudom, hogy le kell rombolni teljesen az adott épületet és újra felhúzni fokozatosan, nem pedig visszafelé bontok majd az elágazástól tovább építem.
  • sakkay
    bocs..piros(narancssárga kinek hogy) a gazdasági..
  • sakkay
    Egyszerű..amikor az elején választani kell, vagy katonai, vagy a gazdasági épületet húzod fel(piros vagy kékes szürke a színe azszem').
  • Taylor10
    Sziasztok.A hangot hogyan lehet orvosolni hogy ne akadjon minden videónál???
  • Warton
    Erre én is nagyon kíváncsi vagyok.
  • GaBika6
    Ezt hogy lehet???
  • Nagy99
    Hog lehet indiánokkal lenni?
  • Nagy99
    Köszi
  • Nagy99
    Köszi
  • fatsy
    Sziasztok!

Már megjelenéskor megvettem a gamet, de akkor nem nagyon tetszett.Most újra tolnám egy kicsit, de a telepítéskor elkezdi updatelni steamet és 38%-nál nem megy tovább.ez mi?
  • GaBika6
    Valakinek van kedve multizni?
  • Amergin
    Mazochistáknak ajánlom az indiánokat, vagy a perzsákat, dagesztánt, örményeket...
  • Warton
    Svédeket tudom ajánlani, a lényege az, hogy Moszkvát minél hamarabb el kell foglalni, hogy az oroszok ne okozzanak sok gondot.
  • Nagy99
    Én most Poroszokkal vagyok, de utána valaki tud ajánlani mást?
  • a.carkey
    Az építési listán visszafelé IS bonthatod az épületeket, és az elágazásoknál választhatasz, hogy mit akarsz: több bevételt, vagy több alakulatot építeni.
  • Nagy99
    Köszi
  • GaBika6

Rebels-re kell katt!!!
  • obe
    fel fogja ajänlani
  • TDantes
    terület függő. Ha csak azt lehet építeni, akkor ez van.
  • nono55
    szasztok!

érdeklődnék, hogy hogyan tudok egy elfoglalt tartományt várossá alakítani? van 1 db kaszárnya féle ahol csak units-okat lehet venni, de semmi más épületet nem lehet építeni. ez terület függő? azért akarom várossá alakítani, mert az jobban tejel, mint az 1 szem katonai épület...valaki segítsén légyszi! köszi!
  • creed92
    hellosztok!
    az lenne a kérdésem, hogy nem eredeti a játékom sajnos, és a razor1911-es verzió van meg. ugye a telepítésnél kiadja hogy az 1. dvd-ről hiányzik egy fájlt, 1_0.sid.. ki is tallózom, megy tovább.. jön 2.dvd, kéri a 2_0.sid-et. kitallózom, megy tovább. majd jön a 2_1.sid, kitallózom, áll a telepítés, újra kiadja hogy hiányzik a fájl, újra kikeresem, és harmadjára meg kilép a telepítésből, és ennyi:S ezt többször eljátszotta, nem tudom mi lehet a teendő, mivel mindent úgy tettem, ahogy a telepítő írta..lécci segítsetek! nagyon hálás lennék!

a másik:
    az 1.5-ös patch-et honnan tudom letölteni? előre is köszönöm!
  • Nagy99
    Hogy lehet melléjük állni?
  • obe
    melléjük kell, különben giotin alatt végzed:)
  • Nagy99
    Automatikusan melléjük állok vagy melléjük kell állnom?
  • Nagy99
    Köszönöm.
  • TDantes
    Adókat összes tartományban leveszed nullára.
    Kivéve a fővárosban, ott maxra húzod.
    Vársz három kört, a főváros fellázad
    A lázadók mellé állsz
    Elfoglalod a lázadó seregekkel a fővárost.
  • Nagy99
    Hogy lehet köztársaságot csinálni?
    Valaki tudja?
  • GaBika6
    Bocsi csak 5%-os később olvastam, de hátha így is érdekel valakit!
  • GaBika6
    Ezt találtam:
    Magyarosítás
  • GaBika6
    Biztos, mivel én is megrendeltem ez a tapasztalatom!
    0.99 font a szállítási költség! Az itthoni árakról inkább ne beszéljünk...
    Örülök hogy segíthettem!!!
  • ragaxy
    Biztos , hogy csak 300 Ft a postaköltség ?
    furának tűnik ,mert hazai honlapokról is szoktam rendelni és van ahol 1200&1800 közé esnek a szállítási árak
    ha igen akkor örülök, és valószínű megrendelem.