6068
  • spitfire0106
    razorral felteszem és egy üres ikon jön ki sőt a telepített programok között benn sincs
  • spitfire0106
    de ilyen razoral kell feltenni és nem steam es
  • GaBika6
    Betetted a dvd-t akkor alapból feltelepíti és steam-en keresztül kell indítani a játékot más dolgod nincs vele.
  • spitfire0106
    valaki segítene válaszoljon pls
  • spitfire0106
    feltettem a játékot de csak egy parancsikont kaptam amit ha megnyitok kijön h tallózás és nem tok vele mit csinálni mit kell tennem help pls
  • Mozes
    Na kipróbáltam a dolgokat és nagyon sokat segítettek, kicsit jobban állok már! :) lett is egy 6 órás játék belőle hajnalig :)

Köszi még1szer a segítségeket!

• JethroHUN
    De azért a nemesek adóját se vidd túlzásba, mert akkor nem fog a városod gyarapodni, sőt ha nagyon magas akkor el is szegényedik és akkor kevesebb lesz a bevételed évről-évre
  • JethroHUN
    tegyük hozzá, hogy csak önkényuralomban (absolut monarchi) tudod őket váltogatni kedved szerint, a a constitucios monarchiában, körönként egyet rúghatsz ki, köztársoságan pedig senkit, csak választás van.
  • Mozes
    Tök jó ötlet, köszi, nem is tudtam, hogy ez így működik, este ki is próbálom! :)

Köszi szépen a segítséget!
  • Swarczi
    Ja, mégvalami:az adózásnál a nemesek adófizetését növeld, a jobbágyokét csökkentsd. ezzel kb. uanott vagy bevételileg, de kevésbé lázonganak a tartományok.
  • Swarczi
    A miniszterekkel megéri játszani, érdemes olyanokat rakni a posztokra, amik bónuszt kapnak oda(pl gazdasági, katonai beállítottság). Ezekkel plusz bevételt, mozgási sebességet és egyébb bónuszokat is nyerhetsz(pl 3 csillagnál jobb miniszter csökkenti a sereg fentartási költségét, rosszabb meg növeli stb.) Érdemes ezen a részen átnyálazni magad, és beraknii a megfelelő minisztereket a megfelelő posztokra.
  • Mozes
    Köszi az ötleteket! Kipróbálom őket! :) ez az iskolás dologban nagyon igazad lehet, mert pont ott van egy iskola a régióban aztán azon kívül semmi, megpróbálok építeni valamit.

a miniszterekkel még nem is "játszottam" eddig megpróbálom azt is.

THX
  • wednes
    Lehet túl ellenálló régiót foglaltál el. :)
    Velem fordult elő, hogy az elején a hollandokkal elfoglaltam Párizst és az egész franciaországi régiót, hát nem tudtam megtartani. :) Inkább gyorsan eladtam Ausztriának pénzért, szenvedjenek vele ők. :) Mondjuk vesződni se akartam vele, más céljaim voltak. Próbálj kitartani, lehet jobban jársz ha a lázongások felkelésbe csapnak át és megjelenik a lázadók serege. Gyorsan megsemmisítő vereséget mérsz rájuk már nem fognak annyira elégedetlenkedni. :XD

Happiness növelését (vagy csökkenését) minden egyes épület leírásánál láthatod. Az iskola (ami a fejlesztések mozgatórugója) csökkenti és elégedetlenséget szül. Ha az adott régióba van iskola és nincs rá szükséged inkább bontsd le és építs helyére egy happiness növelő épületet. A kocsmák, színházak egyéb épületek növelik. Befolyásolják maguk a miniszererek is. Érdemes átnézni, nincs -e egy alkalmasabb ember az adott pozícióra.
  • Mozes
    Sziasztok!

Lenne még kérdésem :) ha tudtok segíteni megköszönöm.

Elfoglaltam egy régiót, de folyamatosan lázongás van ott pedig egy nagyobb haderőt is állomásoztatok itt és adó sincsen, de mindig sztrájk van és lázonganak. Más államformát akarnak!!

Mit lehet még ilyenkor csinálni?!

Másik kérdés, hogy összességében mivel lehet növelni a happiness-t egy régióban?!

Köszi előre is :)

• Mozes
    Köszi szépen a segíséget! :)
  • JethroHUN
    A fővárosodtól függ, az a fő kikötőd, ha azt elfoglalták akkor vége.
    Oda kell építeni minél több kereskedelmi kikötőt, más városokhoz építve nem biztos hogy beszáll a kereskedelmi útvonalba.Pl nekem angolokkal, a törökökkel szárazföldön kereskedünk o.O
    A kémkedéssel meg vigyáz, kapod a diplomáciai minuszokat.
  • Mozes
    Szuper, köszi mindenkinek a segítséget! :) Este ki is próbálom! :)
  • hollófernyiges
    Az a főkikötő ahová a zöld vonal bemegy :) arra megy az útvonal, azt kell védened, a többi kikötő csak abban segít hogy nagyobb legyen az export volumene. Mondjuk nagyobb volumennel új országokkal is köthetsz szerződést és akkor azokra is kiépül egy újabb zöld vonal.
  • wednes
    Van egy nem túl elegáns módszer. Mentesz egyet kém küldetése előtt és ha nem sikerül visszatöltesz. :) Így el lehet indítani a fejlődés útján. Ahogy haladsz a játékban úgyis egyre több ügynököd lesz. Van esély a 30-40%-os küldetéseknél is a sikerre. Ha leleplezik viszont romlik a kapcsolatod az adott országgal. Ha sokszor buksz le, az akár idő előtti háborúhoz is vezethet.

Én úgy vettem észre a kikötők kihasználtsága a kereskedelmi kapcsolatok számától is függhet. Egyébként is a cél, hogy minél több kereskedelmi kapcsolatot építs ki.
  • Mozes
    bocsi még valami:)

mitől fő egy kereskedelmi kikötő?!
  • Mozes
    Értem és hogyan szoktad többet használni?! Mert én ami munkát adnék neki az mindig 30-40%-os valószínüséggel van és ezért nem bízom meg vele, nehogy bekrepáljon..... de így meg nem szerez tapasztalatot.

Köszönöm, hogy segítesz.
  • Mozes
    köszi a választ.

Csak azt nem értem, hogy van vagy 4 kereskedelmi kikötőm és az egyiket blokád alá vonták akkor miért áll le teljesen a kereskedelmem?!
  • hollófernyiges
    Amikor kinő a kikötő a faluból, akkor döntheted el hogy kereskedelmi, flottabázis vagy halászkikötő legyen. A fő kereskedő kikötődet meg védd, állíts bele egy milíciát legalább, akkor hajóval nem lehet rongálni csak blokádolni, ahhoz meg nagy flotta kell hogy effektív legyen.
  • Warton
    1. passz. Így lett programozva. Szerintem is hülyeség.
    2. A kémed akkor fejlődik, ha minél többet használod. Ha pl. egy kémet kémkedésre használsz akkor abban fejlődik, ha orvgyilkosságokra akkor abban. De vigyázni kell ezekkel, mert ha minden körben egymás után csinálsz vele valamit, akkor előfordulhat, hogy kivégzik. Úgyhogy ókor-ókor adni kell egy kis pihenőt neki.
  • Mozes
    Sziasztok!

Ha valaki tud segítsen plíz:

Mitől kereskedelmi kikötő egy kikötő?! Van vagy 4 kikötőm de csak az egyikből megy kereskedelem és azt "elfoglalja" egy ellenséges hajó akkor sem veszi át másik kikötöm a szerepét. Miért van ez?

Hogyan tudom a kémeim hatékonyságát növelni mondjuk egy szabottázs esetén?! Mitől lesz jobb egy kém?!

Előre is köszi! :)

M
  • kingtomi
    sziasztok! abban szeretném kérni a segítségeteket,hogy letöltöttem a játékot de nem tudom felrakni a gépre..a razoros verzót sem meg a Kaos-at sem...egyszerűen nem akarja kibontani a fájlokat vagy lefagy...nem tudom mit tegyek...
  • Kilop
    meg tudjátok mondani honnan tölthetem le ingyen és jól?:S
  • Xwhyzed
    Először DMUC 6.0-át töltsd le valamelyik linkről:

Moddb.com:
    http://www.moddb.com/mods/darthmod-empire/downloads/darthmod-ultimate-commander-edition-v60
    or
    Filehosting.org:
    http://www.filehosting.org/file/details/141936/DMUC_v60_Full_Installer.exe
    or
    BitTorrent:
    http://thepiratebay.org/torrent/5541498

Utána telepíted, elég gegyszerű, csak megadod neki a játék könyvtárát és kész.
    Létrehoz egy új parancsikont azt elindítod lehet állítani minden félét és azon keresztül kell belépni a játékba is.

6.2-es patchet majd csak akkor próbáld telepíteni ha a 6.0 már működik.
    Amúgy 7zip el kell kicsomagolni (http://sourceforge.net/projects/sevenzip/files/) én a 9.11-es verziót használom és teljesen jól működik.
  • wednes
    Nehéz. :D
    Már megoldottam a helyzetet nem volt olyan vészes. :D
    2-3 vereség az indiaiakra, meg a partraszállós flottájukra aztán békét kértem/vásároltam. Az amcsiknak meg hiába volt nagy seregük, birka módjára harcoltak. Igazából az volt a bajom, hogy az indiaiak mit keresnek Kanadában, a brit-usa háborúban? :D
  • tlafko
    Sziasztok!

Nem tudom jó helyen járok-e a kérdésemmel? Legális Empire példányom van, steam meg minden működik, frissül, ami kell meg van. DE! Telepítettem ezt a darth mod-ot, nem tudom hogy hogyan működik, egyrészt. Másrészt letöltöttem a 6.2 verziót, azt meg végkép nem tudom használni, mert RAR-ban hibásan csomagolja ki.
    ÉPÍTŐ jellegű segítséget kérek, ne hülyézzetek le, légyszi. Nem volt időm 1 év fórumozást átböngészni, friss információt szeretnék. Aki segít ,annak nagy köszönet.
    Üdv
  • JethroHUN
    Ez nehéz vagy nagyon nehéz kampány szint? :D
  • wednes
    A britekkel vagyok kampányban. Minden adott volt ahhoz, hogy egy remek észak-amerikai háborút vívjak az USA-val. Elég jól megerősödtek, az egész gyarmati területet uralták, most hoztak ki elég jó egységeket nem csak ilyen mókusörs miliciákat, a franciák támogatták őket, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Erre mi történik?
    A Maharadzsa, akivel teljesen jóban voltam bedobott egy hadsereget Kanadába.
    És most kénytelen vagyok a hülye tevéivel harcolni a fagyos tundrán, ahelyett, hogy az egybesült államokat mosnám le a térképről. Akik természetesen kihasználják az alkalmat és már olyan seregeket gyűjtenek, amit nem biztos, hogy fel tudok tartani a megmaradt kanadai részeken. vááá
    Nem azt mondom, így még inkább van kihívás, csak olyan illúzió romboló, hogy a "történelem újraírásába" belerondít egy 15 ezer km-re lévő maharadzsa a maugli hadseregével.

Egyébként az indiaiak mindig brutál fejlettek a többi országhoz képest, a poroszokat meg állandóan lemossa a térképről a lengyel-litván hadsereg. Érdekes.
  • SZEG007
    gold edition mikor várhato a játékbol mert én körbenéztem és eddig csak Ausztráliában lehet megvenni:), valamint elörendelhetö a game.co.uk-n, de megjelenési dátum nincsen.
  • Warton
    "Temporarily out of stock"
  • SZEG007
    ott nincs raktáron már 1000 éve
  • grebber
    Akciósan 3100ft-ért is dobálták már!

Zavvi: 4850FT (Házhoz szállítással)
  • SZEG007
    hali

Hol tudom megvenni ezt a játékot steam-en kivül mert ott 14000Ft?
  • Petiii94
    Szijasztok!Nagy kérdésem van.Az Empire Total Warból jó az 1.6 Incl All DLC
    verzió???Mert ezt kezdtem el letölteni.Légyszi segítsetek mert még nem játszottam vele.
  • wednes
    És úgy tűnik, hogy már nem is lesz.
  • wednes
    És szerintem már nem is lesz.