11074
  • Kandurex
    szinte mindenki támogatja
  • csgj
    Pff... Észre se vegyél, thx!
  • Kandurex
    , kész is!
  • ProGabe #1051
    viszont ezt már tényleg nem lehet nem észrevenni!GTA IV PC topikjában is van egy "mielőtt kérednél,FAQ" lent,a jobb sarokban és a szokásos kérdések helyett olyanok jöttek,mint:"de jó a FAQ","milyen ötletes",stb

szóval ha be lesz rakva,akkor már egy normális minőségű legyen,ne az ide beszúrt képből kivágott.feltöltöttem a galériámba.plusz ha valami változás kéne (halványabb,kisebb,bármi) akkor természetesen jelezzétek
  • Kandurex
    kicsit koszos a kép, az eredeti kellene!
  • rotator
    Én úgy tudom, hogy az EA szerverein tárolják majd az Achievementeket.
  • Zóanagyvarázsló
    NA: május 28.
    EU: június 6.
  • Zóanagyvarázsló
    Egyetértek, engem kifejezetten zavar, ha a szövegbox "nem tiszta", de azért nem lennének álmatlan éjszakaim ettől a megoldástól sem.
  • Dante73
    Pdig ennél van egy csepp esély, hogy csökkenjen a warez hsz-ek száma. Azt, sajna nagyon sokan lesajnálják hogy tilos, vagy egyszerüen nem tudják. de ahoz már pofa kell, hogy a no warez feliratra warezkérdést írj...
    Sőt, lehet ellopom az ötletet, és betetetem a TDU topikjába is. Ott is kivan írva bannerban, a játék több, mint 1 éves, 4 ropi jelenleg, és tuti, hetente 2,-3 alkalommal megkérdezik a warez-t...
  • AntiHero
    Mikor jelenik meg?
  • csgj
  • Snexi
    Mért?
  • csgj
    *Mármint maga a "NO WAREZ"-szövegláda lenne irritáló.
  • csgj
    Én is be tudom rakni... De ez sztem enyhén szólva irritáló lenne. :/ Ha viszont mindenki más ezt akarja, akkor legyen...
  • Snexi
  • Kandurex
    ha megcsinálod külön képként a feliratot, szívesen berakom
  • Snexi
    http://gamestar.hu/bioware-a-pc-s-piac-erosebb-mint-valaha.html

Egyébként mikor lesz betéve az a No Warez cucc ide?
  • tommyboi22
    Lesz benne achievment-s, uaok lesznek mint box-on, azzel a különbséggel, hogy nem tölti fel online sehová, csak a gépeden tárolja, szóval amolyan "offline" achievments-ek lesznek.

de lesznek, a hivatalos fórumon sok topik van erről, sajna lusta vok most megkeresni de valahol itt
    http://masseffect.bioware.com/forums/
  • ProGabe #1036
    7990, igen
  • kobra223
    mennyibe kerül a game? magyar feliratos?
  • Zóanagyvarázsló
    s eddig sem voltak az Xes portoknál.

Van rá példa, de egyelőre ritkaságszámba megy - na meg Vista kell hozzá.

Wikis link, ennél jobbat, átláthatóbbat hirtelen nem tudok.
  • Istencsászár
    Minden Xboxos játékban vannak, a pécésbe nem lesznek mert felesleges nincs kiépítve rendszer amiért érdemes lenne... s eddig sem voltak az Xes portoknál.
  • ProGabe #1032
    feltörhetetlen védelem nincs,nem is lesz (mármint szoftveres...).ellenben a Blizzard már régóta megoldotta ezt a problémát:multizni akarsz egy normálisat?vedd meg!

amúgy ha jól tudom ebben a játékban vannak achivementek,a PC-s verzióban is lesznek vajon?
  • gyuri12
    Szerintem a Starcraft 2 lesz az,ami újra életet lehet a PC-s játékiparba,ami tényleg haldoklik.
    (remélem beleraknak valami tényleg feltörhetetlen védelmet,és a sok warezos csak nézni fog majd)
  • saxicola
    Szomorú, hogy egyesek a tényleg nagyszerű játékokat sem akarják megvenni. Sőt ha valaki legálisan szerzi be az adott gémet, akkor lehurrogják. A PC-s játékipar pont az ilyen emberek miatt van bajban. A jó játékokat meg kell venni, a fejlesztők támogatása miatt is. Nekem is megvan jó pár játék: BioShock, Test Drive Unlimited, Gothic 3 stb.
    A Mass Effectet már előrendeltem, a 8 ezer forint nem sok érte. Még ebben az évben beruházok a StarCraft 2-re is.
  • adammmmmmm
    A warezosokat én is megértem. Nem ismerek olyan aki életében minden játékot megvet amit akart. De ez a játék egy gyöngyszem. 8000 forintot csak megér. Én is megveszem pedig nem szeretek játékra pénzt költeni. Ennek elenére egy polc van tele azokal a játékokkal amiket megérte megvenni. Szerintem ha trilógia akkor mindegyik része meglesz. (örülök hogy lemondtam az assassin's creedet mert ehez képest s**** sem ér. Ha nem mondtam volna le ost bánnám)
  • MrAndree
    Nekem sincs /hogy most a Mass Effect-re van az egy ritka csoda/ de érdekes módon meg szoktam magam találni a megfelelő verziókat anélkül, hogy sírva jönnék SG-re warezért könyörögni. Szóval az ilyenek engem is irritálnak. Mass Effectet megveszem de azért valószínűleg a törttel fogok játszani én is. Nem fogok ellőni egy aktivációt a háromból egy olyan gépen amit fél év múlva lecserélek.
  • csgj
    *ritkán... :P
  • csgj
    Nem kell tudnia, hogy tilos a warez, "elvileg" ez alap :D Úgyis csak törölve lesz a kommentje... Nekem csak azért nem tetszik ez a szövegládába beírt nagy NO WAREZ felirat, mert rontja a topic összképét. Meg nem kell hangoztatni, egyszerűen csak nincs helye, és törölve lesz. Ha pedig panaszt akarnának tenni... nincs mire. Ugyan, warez-szöveg miatt? Btw, bocs a warezolóknak, de nekik is ott van az a warez, spam, off topic! (megértem, ha nincs pénzük a játékra, nekem is ritkén van)
  • rotator
    Ja, arra nem lehet mondani, hogy nem látta, mielőtt beírt. :)
  • MrAndree
    Tényleg az. Haszna nem lesz de ötletnek jó. :)
  • Dante73
    Jó 5let, tetszik!
  • ProGabe #1022
    esetleg a szövegbox képét lehetne kicserélni.mondjuk a sarkába egy halvány no warez.valahogy így:

• rotator
    Berakhatok egy NO WAREZ csíkot a sarkába.
  • csgj
    Nos, látom népszerű a topic, mert amíg suliban voltam, jött 38 új üzi :P Na mindegy... Ugyan eltűnt a bannerból a nagy NO WAREZ szöveg, és nem is teszek be újat (nem akarom elrondítani a bannert), de attól még TILOS a WAREZ! A "honnan szedhetném le?", "hogyan kell elindítani", "Mass.Effect.Reloaded"-bejegyzés és stb szöveg törölve lesz (amíg suliban vok, kicsit lassabban...)! És különben is van egy Warez, off, spam topic a saját fórumban. Akinek kell, megtalálja. Viszont büntetőpont gondolom nem lesz, mert az moderátorok dolga, és már nincs kiírva a bannerba.
    Remélem megértitek ezt a lépést, ez a játék amúgy is megéri a pénzét! :) És jó lenne, ha most nem szólnátok le, hogy álszent vok, mert én is sok gamet letöltöttem már. Ugyanis az ellenkezőjét sem írtam. De mindenkinek a maga dolga, hogy honnan/hogyan szedi le a gamet, ha már erre vetemedik :D... Én mindenesetre megveszem ezt a nagyszerű játékot!
  • offkorz
    ezen most jót nevettem
  • bélanéni #1018
    Ne legyetek már gyerekesek.
  • gyuri12
    Ő utál engem,valahogy viszonozni kell.
    De ez már egy másik történet...
  • Hoz_Hun
    Ezt most nem értem, ti utáljátok egymást?
  • gyuri12
    El kell rontsam a kedved,nincs benne gay-szex.
    Tudom-tudom,így már nem is éri meg a pénzét neked a játék,de majd csak készül hozzá valami mod,ne aggódj.
    ( jól van,abbafejeztem)