11074
-
gyuri12 #1174 Tessék szépen nyelvtant tanulni.
-
#1173 maga a játék stílusáról, történetéről, maga a gameplayéről nem tudna walaki walamit mesélni??? :D -
#1172 Igen az wan neki -
#1171 na én még új waok, nem hallottam még erről a gameről soha ... de nézztem egy pár trailert .... ennek ilyen brutál grafikája wan játék közbe is mint a videók közbe? ... -
MrAndree #1170 Persze, hogy az. Miért tényleg elhiszi azt valaki, hogy az aktivációs limit a kalózok ellen van? Szarnak ezek a kalózokra. Azok 95 százaléka akkor se venné meg ha soha nem törnék fel. Azért van, hogy ne tudd eladni. Mert vannak olyanok akik végigvisznek egy játékot és utána eladják. Ez pedig ugye kiesett bevétel az EA-nak. Ezzel a lépéssel viszont ezt tök jól megölik. Nem véletlenül nem mellékelnek valami programot amivel visszanyerhetnéd az aktivációkat. -
#1169 Az a gond, hogy elméletieg ez a védelem a warez ellen van, az ellen viszont nem ér semmit. Egyetlen értelme marad, hogy ne tudd eladni. Onnan, hogy aktiváltad, a lemeznek csak számodra marad értéke. Senki nem annyira hülye, hogy megvegye, hiszen nem tudhatja, ér-e egyáltalán valamit még a cucc. Semmi más ez a netes aktiváció, mint ki...szás azokkal, akik fizettek. -
MrAndree #1168 Rosszul tudod. Hiába uninstallálod egy gépről, ha utána egy másikra felrakod akkor az már 2. aktiváció. Ugyanarra a gépre viszont valóban végtelenszer fel tudod rakni. Állítólag, mert Bioshock-ra is ezt mondták aztán mégse így volt. -
adammmmmmm #1167 Lehet hogy rosszul emlékszem de lehet hogy ezen lehet hogy más fóruon vagy hírben olvastam valami olyat hogyha rendesen uninstallálod akkor újra 3 aktiváció van. (de lehet hogy rosszul tudom) -
#1166 Nem, a netes aktiválásról beszéltem.... -
#1165 Te most a gém hekkeléséről beszélsz? minek kell belenyulni? persze hogy akkor gondok vannak... -
#1164 Tudod, időnként tényleg jó a warez mégha alapból, lopásnak is minősül. Egy példa. Bioshock-ot nem mertem uninstallálni, pont a hasonló védelem miatt. Mivel várom a magyarítást, így rendszeresen feljárok a forditók oldalára. Volt egy kis gondjuk, segítettem, le kelett tesztelnem az aktivátort. Felraktam, inaktivizáltam a játékot, majd aktivizáltam, gond nélkül, képeket készitattem, elküldtem. Aztán valamelyik este unatkoztam, és gondoltam, megnézem az elejét. Nem volt aktiválva a játék. (pedig aktiváltam!!) oké, ellövök még egy aktivációt... hiba. megint hiba.
7x inditottam el az aktivációt, mire elfogadta. (elment rá durván egy órám) Szerinted, ha kész lesz a honositás, mi lesz az első dolgom? beteszem a lemezt, vagy megkeresem a virágbolti exé-t? És a játékom eredeti, gyüjtői darab...
Ennyit erről a nagyszerü, a warezosok életét megkeserítő védelemről.... -
MrAndree #1163 Ha megveszem akkor úgy warezolom le ahogy akarom nem? :) -
#1162 Ezek az indokok ott vannak a toppon:) -
csgj #1161 Hehe, nem, én nem fogok vele spammelni. Mindenkinek be kell tartani a szabályt. -
MrAndree #1160 Én se. Mindenképpen megveszem de amúgy is warez verzióval játszottam volna mert ezt a gépet fél év múlva cserélem és nem fogok rá ellőni egy aktivációt a lehetséges háromból. -
adammmmmmm #1159 Én megvárom. Ha elkezdenék játszani a warezos verzióval akkor nem bírnám letenni. Szóval kivárom azt a 4 hetet. -
Zóanagyvarázsló #1158 Csak aztán ne spammeld tele a topikot warezzel :) -
Zóanagyvarázsló #1157 Nem is feltétlenül a fordítás készenléti állapota a probléma. Attól pedig, hogy van már sajtópéldány, még nincsen retail verzió. -
csgj #1156 Mindenesetre én nem fogom kivárni ezt a 4 hetet kipróbálás nélkül... Eddig úgy volt, hogy semmiképpen sem vetemedek "olyan" kipróbálásra. De így is úgy is megveszem, csak muszáj vetni rá egy pillantást, ha egyszer eddig kell várni. -
Spaceghost #1155 Az új gamestarban már a magyarosított változatot tesztelték és egy szó se volt arról hogy a magyarosítás félkész lenne, illetve nincs kész. Max csak simán visszatartják a megjelenést. -
Zóanagyvarázsló #1154 Egyelőre az európai megjelenés nem változott, tehát az vélhetően már nem csúszik. Hivatalos magyar megjelenés viszont eddig sem volt, de amikor hívtam őket (egy hónapja?), akkor még arról volt szó, hogy elvben tartani tudják az európai megjelenési időpontot. Magyarított játéknál - főleg, ha sok szöveg van - erre mindig fel kell készülni, nem csak arról van szó, hogy lefordítják, és kész. (Bezzeg a HoMM V TotE vagy S&M Season One hónapokat csúszott, ahhoz képest ez még nem vészes.) -
#1153 Egyébként ez a 2 hét már elég tűrhető késés, ez előző BioWare játék, a Jade Empire magyar lokalizációja még 4 hónapot csúszott... -
#1152 Fakk! Nem mintha nem lenne mivel játszani addig is, de azért mégis. :) -
adammmmmmm #1151 EZ az infó honnan van? -
#1150 A magyar verzió csúszik csak nem az egész világon -
adammmmmmm #1149 19???? EZ most hogy van? Eddig nem 6 volt? Én már nem is értem. Egyesek itt a fórumon (vagy valamelyik másikban, már nemtudom) hogy nem fog csúszni. -
gyuri12 #1148 Nyugi, én a Boxos megjelenés óta várom,hogy meglegyen, még most sincs meg,de kibírom. Karácsony a határidő,addigra meglesz.
(legrosszabb esetben karácsonyra kapom meg/veszem meg) -
csgj #1147 Ez így nagyon nem jó... 4 hét van még így vissza!! :O És Amerikában 2 nap múlva jön ki. Azaz nemsokára tolhatja a sok warezos, miközben én itt várok 4 hétig... Qrva jó :S A 2 hétbe már beletörődtem, az okés, de 4?!! -
csgj #1146 Áááá, a fenébe :S Addig kell várnom?!! Azt hittem 6. lesz... -
#1145 Nemár...:/ -
#1144 Június 19. a magyar megjelenés.
Ha a lengyelek el nem szúrják.
Merthogy a magyar lokalizáció az ő kezükben van.
Érdekelt vagyok a témában, innen az információ.
Egyébként nagyon jó lesz.
Irány a bolt ... -
#1143 na klassz,pedig várommár nagyon :-| -
MrAndree #1142 Hát galaxisnet-en még nincs megjelölve pontos dátum, csak annyi, hogy június szóval lehet csúszik kicsit. Vagy csak basztak kiírni, hogy június 6. :) -
#1141 okés,köszi -
#1140 Gondolom akkor. -
#1139 értem.és tulajdonképpen akkor a magyart mikorra várjam?eu-s megjelenéskor? -
#1138 Németben német nyelven adják, Oroszba oroszul ( márha volt forgalmzaó aki lefordította náluk ), vannak gémek melyek megjelennek magyarul, ez a magyar forgalmazótól függ, ami felvan tüntetve a borítókon hogy ha magyar kézikönyvel és magyar borítóval jönnek ki. -
#1137 de gondolom nem csak az eu-s megjelenésben lesz ez.vagy nemtudom,hogy lesz ez?plz infót,mert nemtudok erről semmit :-| -
#1136 bocs tényleg hülyén kérdeztem -
#1135 Magyar kiadás lesz, magyar nyelvű tokkal és kézikönyvel:)