11074
-
Hoz_Hun #1014 Nem ez nem szpoiler, majd meglátod. :) -
#1013 Igaz! :D Azon nem mertem elkezdeni... -
#1012 szervusztok,egy ideje már tudomásom van ennek a játéknak a létezéséről,de tegnap láttam végülis először egy videót róla,tudom hogy konzolon már régen van.nade nagyon örülök hogy most pc-re is lesz ez.alig várommár hogy megjelenljen.nem érdekelt mostanában egy jó ideje,már így játék,dúrva.ez nagyon dúrva.:) -
#1011 Ja kevrtem, jóvan, De a 2 határozottan jobban tetszett. Nagyon mly beszélgetéseket lehetett benne folyattani és ez tetszett. Ez sajnos az ME-ben már le van azért jócskán primitivizálva... -
MrAndree #1010 De. De hol írtam én ennek az ellenkezőjét? :) -
#1009 Bármilyen furán is hangzik, DE ebben a játékban nem is a sztori a lényeg (epdig az aztán van bőven), hanem az ÉRZÉS/HANGULAT! AZ maradandó és brutális. -
#1008 Kotor 1-ben az volt a csavar igen!2-t nem sikerült végigvinnem,untatott,hogy MEGINT emlékezetkieséses volt a hős,és újra nagyon pici darabokból kellett összerakni a nagy egészet.hm,finnyás vagyok úgy látszik :) minden esetre ezért várom ezt a gammát,eddig minden arra utal,hogy most nem csalódok semmilyen szinten! -
MrAndree #1007 Hát én a történetről szinte semmit se tudok, szeretném ha ez így is maradna... -
#1006 Őőőő, ugyan régen volt már, de nem pont arról van szó, hogy MI magunk vagyunk Revan?!!? (lehet már keverem) -
#1005 ez már azért tényleg spoiler! :)
amikor írtam azt a hsz-t egészen pontosan az Oblivion lebegett a szemeim előtt.persze hozzáteszem:éppen azt nyúzom.ott tényleg túlzásba vitték ezt.minden csipp-csupp dolgot nekünk,főszereplőnek kell megoldani.az az érzése az embernek,hogy nélkülünk nem is működne az a világ :S -
#1004 Jó, de az a mitológia ott már, amire az egész épül! -
#1003 Én pl. minden fellelhető videót/képet megéztem, SŐT a végigjátszás másfél órás elejét is, amit kiraktak az xboxyde-ra stb.-stb. Mégsem tudott felkészíteni a valódi játékra!!! Kurva jó! -
MrAndree #1002 Hát mindössze 5 év külöbség van a két rész között és kb. minden 5. percben utalgatnak benne Revan-ra szóval ennyi erővel akkor róla is szólhatott volna.
"Arra a nagyonbüszkék, hogy az összes részre kihatnak az előzőekben tett döntéseink hosszú távon is"
Hát ez Kotorban úgy nézett ki, hogy az elején egy beszélgetésben válaszoltunk 2 kérdésre. Persze ha Mass Effect szoros folytatás akkor ennél többre lesz szükség. -
Hoz_Hun #1001 Nem, itt tényleg király leszel olyan előjogokkal, ami nem sokaknak van az univerzumban. -
#1000 Ugyan. Ha szószerint leírnám végig, hogy mi történt a gammában, te lehet hogy akkor is mással játszanál... :DDD Ez egy jó játék. -
haxoror #999 Na asszem most jött el az ideje hogy kivegyem a topikot a kedvencekből, az elmúlt pár hozzászólás bár óvatos volt de egyre inkább érzem hogy idő kérdése és valaki spoilerezni fog -
#998 Mer át kell venni a céh vezetését, a harcosoknál, aztán a mágusoknál is ésatöbbi. Utána a földön csúsznak előtted... :DDD -
#997 A kát KOTOR két abszolúte külön sztori, időben is. Nincs tehát komolyabb korreláció a karik között. Ez azonban szoros trilógia.
Arra a nagyonbüszkék, hogy az összes részre kihatnak az előzőekben tett döntéseink hosszú távon is. Na erre befizetek! :D -
Hoz_Hun #996 Ja igen mikor két csaj között kell dönteni (kell? ha mindketönek csapod a szelet csak akkor kell) lehet olyan szöveget lenyomni, hogy szét röhögöd az agyad. Kár hogy a csajok ezt nem feltétlenül értékelik. :)) -
MrAndree #995 Na akkor Oblivionozz, ott még a világ megmentése után is csak "Hé te féreg" voltam a Harcos Céh főnökének... :) -
#994 Meg van oldva. Idővel felette állsz annak, hogysem ugráltathassanak a feltteseid (ez persze rajtad is múlik). DE ha jó katona vagy, igyexel helyesen cselekedni. EL kell döntened majd, kinek(kiknek) a kezében áll a hűséged. -
MrAndree #993 Jól hangzik. Azt azért remélem, hogy a 2. részben is ugyanazokkal a karakterekkel lehet majd tovább menni. Nem szeretem amikor a folytatások teljesen lecserélik az egész szereplőgárdát /mint a Kotor/. -
#992 gondolom a kettő között (galamblelkű diplomata vs. lelkiismeret nélküli rambó jános) van még jó pár középút is (enyhe képzavar)
ha már a felettesek szóba kerültek:te csak egy katona vagy,aki parancsokat kap!?szóval a mellékküldetések mennyire "némmá béla,itt egy hős!kérjük meg,hogy hozza haza buksit!" szintűek?
mert az ilyenek miatt nem tudtam magam soha beleélni igazán egy szerepjátékba sem!az ok,hogy én vagyok a hős,de hogy ezt egy egész világ összes szereplője tudja,és emiatt egyből hozzám siet az összes bajával az elég gáz.ha ebben ezt is normálisan megcsinálták,akkor elkezdem tervezni a Bioware szentélyemet :) -
#991 Nem. Itt lehetsz valóban gyengéd és törődhetsz azzal akit szeretsz. Sokat lehet vele beszélgetni és meg lehet ismerni, segíteni lehet őt élete/múltja nehéz árnyain átjutni (szó szerint is, akár küldivel, akár szavakkal, akár támogatással). Mindemellett az a pont is eljöhet, mikor, ha éppen úgy alakult a megfelelő személyek között, akkor döntenünk kell, hogy a szerelmünket áldozzuk fel, vagy a bajtársunkat stb.-stb. De persze lehet teljesen másként is más személyekkel.
Profin van megoldva, annyi szent. Kíváncsi vagyok, hogy ezt a kezdeti jól alakult tapogatózást hogyan folytatják a későbbi részekben. Kezdetnek ez nem rossz, már-már valódi élő karikat kapunk így. -
MrAndree #990 Ja nem spoileresen meg részletekbe menően kérdem, csak hogy itt is véget ér-e a dolog amint elérek egy bizonyos pontot. -
MrAndree #989 Románc az olyan mint általában számítógépes játékokban? Dugtok azt jóvan? :) Mert szinte összes RPG-ben amivel játszottam addig tartott a románc amíg smároltak vagy szexeltek /korhatártól függően/ aztán semmi. -
Hoz_Hun #988 Megelőztél :))) -
Hoz_Hun #987 Nincs benne jó, vagy rossz (nem állhatunk át a sötét oldalra, mondjuk hülyeség is lenne) ezt elég jól kiatlálták. Viszont viselkedhetünk önző és önzetlen módon. Ha szemetek vagyunk akkor másképp viselkednek velünk, mint ha segítünk az elesetteken. -
#986 Szal. lehetsz militarista xenofób paranoid emberbuzi, aki feláldozza a saját legjobb emebreit is és szemrebbenés nélkül agyonlövi az ellenségeit/barátait tanúk előtt, fényes nappal, mindenkire gyanakszik, mindenben a negatívumot látja és hátraköp a válla felett, ha idegen fajúakat lát... :DDD Meg persze tök másmilyen is. Szabad a döntés.
A társaid és a feletteseid azonban figyelnek és mindent megjegyeznek, eszerint cselekedve a továbbiakban. -
#985 Nos ki tudja mit takar a full páncél, én inkább óvatos lennék... :D -
#984 Semmi extra, de van azért két alapvető oldal. Na nem a konrét rossz, avagy a jó, hanem "kicsit" másként gondolkodva paragon, vagy renegade. :D De lehetsz ezzel páruzamosan idegengyűlölő, vagy xenobarát stb.-stb. -
Hoz_Hun #983 Technikailag nem leszbizés,... de annak LÁTSZIK. (Nőnek látszó, humanoid életforma )
Perverzeknek Alien szex orrba, szájba (meg ki tudja hova). :)
Amugy én Talival akartam volna romantikázni, csak azzal meg nem lehet. A Bioware forumon még peticiót is írtak páran (amit én is támogattam), de nem hiszem hogy lesz foganatja a második részre. A hangja az valami eszméletlen jó annak a csajnak, még így kissé eltorzítva is. -
#982 "érdemes megcsinálni a "másik" oldalon"
másik oldal?ahol az igazság vagyon?
persze csak akkor válaszolj,ha nem spoileres! -
#981 Leszbizni sem lehet, merthogy tudjukki nem NŐ! Ejnye. -
Hoz_Hun #980 20 óra alatt még be se melegedsz. :))
Na jó ha tudod mindent hol van (mert már kitekerted 1000x) lvl 60 indulsz maxos felszereléssel kezdő szintre állítva és csak a főszálat csinálod meg és minden átvezetőt átugrasz, akkor kb 12-15 óra. De csak akkor!! Elsőre kizárt. Nekem 45 óra volt elsőre. Nem siettem és elég sok mellék küldit is megcsináltam 48. szintre jutottam el (elsőre 50 max, ha egyszer végigtoltad akkor unlockolja a lvl 60-at, és onantól kezdve találsz igazán ütős armorokat, fegyvereket). Szerintem olyan 30-40 közötti idő lehet az átlag és kényelmeseknek akik kiélvezik 40-50 óra közt. De ahoz hogy minden küldetést megcsinálj legalább egyszer ahhoz többször végig kell vinni, mert vannak specifikus küldetések, amik pl a háttértörténetedhez tartozik. Romantikázni két nővel lehet, meg egy faszival (buzulni nem lehet mint a Jade-ben, Kaidan nem homo), viszont leszbizni lehet. -
#979 Kb. 35 óra alatt szinte mindent fullra ki lehet benne pörgetni, ha nagyon profenyákosak vagyunk (melléküldiket stb.). De érdemes megcsinálni a "másik" oldalon újra ugyanazzal a csapattal folytatva és ott már a level 60-ra gyúrni (olyankor a szintedd és a szerkóid megmaradnak induláskor). -
Hoz_Hun #978 Igen trilógiának szánják. De nem kell aggódni ez történetileg nem tűnik fel, mert kerek egész és lezárt, de azért úgy hogy lehet folytatni.
Nem ...to be continued. a végefelirat.
A vége kb olyan hogy utánna otmaradsz a képernyő előtt, kimeredt szemmel, enyhén tátott szájjal, amiből némi nyál szivárog és csöppen lefele miközben alig halhatóan azt motyogod: bakker, ez kurva jó volt. -
Hoz_Hun #977 Én hozzákötöttem az erősítőmhöz. -
Szeszmester #976 Akkor kösd magát a lejátszót a boxra, pl optikai kábellel. -
MrAndree #975 Hát Jade Master fokozaton azért nem annyira. :)