11074
-
MrAndree #894 "ha választani kell,hogy normálisan fusson a játék,vagy hogy tökéletes legyen grafikailag,mindig az elsőt fogják választani az értelmes cégek"
Még jó. Szerencse, hogy nem mindenki Crytek... :) -
#893 jó persze,ha egy nagy rózsaszín paca lenne a háttér,annak én sem örülnék.de az egész vita oka az,hogy ti kb. ilyennek látjátok azt a bizonyos sziklát.nem is tudom pontosan miről beszéltek,mert nekem nem tűnt fel,hogy bármelyikkel is gond lenne.esetleg nem vettem észre egy kavicsot a földön? :)
tény,hogy vannak elnagyolt textúrák,hiszen a megatexture,amit Carmack kóderpápa alkalmaz még nem terjedt el!ha választani kell,hogy normálisan fusson a játék,vagy hogy tökéletes legyen grafikailag,mindig az elsőt fogják választani az értelmes cégek -
csgj #892 Igazad van. Teljes mértékben. Btw, a játék zenéje is klassz, totál sci-fi-s hangulatot teremt. -
adammmmmmm #891 Szerintem a háttér már elég jól ki van dolgozva ahoz hogy ne rontsa a játékélményt. -
csgj #890 Öh, nemtom miért nem működik a bannerban az url-ezés. -
adammmmmmm #889 Én teljesen egyetértek. Én amikor egy rpg-vel játszok nem érdekel a grafika. A történet jobban érdekel. Ebben a játékban az npc-k az arca van nagyon jól kidolgozva. Az most kit érdekel hogy egy kavics nem tökéletes. Én baromira örülök hogy végre kiadtak egy sci-fi rpg-t egy baromi jó történettel (mondjuk a történetről nem tudok sokat de amit eddig vidaóban láttam az már meg győzött) a grafika max a második ami nekem nem is olyan fontos. -
#888 Egyedül azzal nem értek egyet, hogy:
"kit érdekel,hogy a szikla a háttérben hogy néz ki,vagy egy robbanás,amikor a JÁTÉKÉLMÉNY a lényeg!"
a háttértől IS függ a játékélmény. -
#887 A sziklákkal sincs semmi gond, a bolygók csodálatosak a közetek a felszínek... pl a holdra is le lehet majd szállni, látod a földet és tehetsz egy kis ürsétát:) csodálatos. -
#886 akinek jelen játék esetében baja van a grafikával,annak ez a játék nem való!
1:persze hogy úgy néz ki,ahogy a trailerekben!el kéne felejteni azt,hogy egy X erősebb mint egy PC!ha normálisan portolnak,akkor semmi gond nem lehet.főleg UE3 esetében
2:most komolyan.mi a gond ezzel a grafikával?a legszebb,amit valaha láttam!szar a robbanás?hol élsz ember?esetleg HD-ben kéne nézni,és akkor láthatnád hogy semmi gond nincs vele!de komolyan érdekel,hogy mi vele az a nagy gond,amiért ez 2008-as szint :\
kit érdekel,hogy a szikla a háttérben hogy néz ki,vagy egy robbanás,amikor a JÁTÉKÉLMÉNY a lényeg! -
csgj #885 Hm, egész jó ötlet volt... így legalább oda fog csődülni a warezoló tömeg. :P Csak be kell tennem a bannerba vhogy. -
#884 Megelőzve a dolgokat nyitottam egy Mass Effect warez,spam,off topikot -
#883 Minden bolygóra azzal a géppel mész le, és sok ilyen rész lesz mert a bolygókat felkell fedezni ( mindet ) és az ellenséget likvidálni kell, akiket kézifegyverrel nehéz lenne, persze nem lehetetlen de jóval egyszerűbb a járműből lövöldözni. -
#882 Van róla videó, a neten, mert megnézném.
Hiába türelmetlen vaok. -
#881 Ez nem űrhajó robbanás szimulátor, de majd ha riől tájm nézed a gépeden a játék végén lévő csatát ( az a rész onnan van ) majd akkor ird h nem 2008as:), render minőség... ) -
#880 Igen viszont ha megnézed azt a részt, mikor egy holdjáróval lövöldöznek valami sugárral ilyen mituomén robotokat, ott nem a látvánnyal van baj, hanem az egész kivitelezéssel.
Kicsit illúzióromboló.
Remélem kevés ilyen rész lesz. -
#879 Valóban a háttér elég silány, de én ezt átverésnek tartom, de majd kiderül.
Remélem nem lesz igazam. -
#878 ja sztem tökéletes és sokkal jobban fog menni a gépeken, mint anno a Kotor, hála ennek a motornak -
csgj #877 De most DarkSector-nak kivételesen tetszett a látvány, csak félreértettük :D De amúgy nemtom miért kell ilyen grafbuzinak lenni :P (bocs a kifejezésért) Egy RPG-hez képest csodaszép a game. Sok mindent kihoztak az UE3-ból. -
#876 Bár az emberek arca az tényleg szép, de a sziklák olyanok mint a Turokban. Úgyhogy most DarkSector, egyetértek veled. -
csgj #875 Ha pontos a gépigény, akkor nincs mitől félnie egy átlagos géppel rendelkező gamernek. Sőt, prociban bőven gyenge is lehet a gép :P -
#874 Az első félperben még tetszett, de amint felrobbantotta azürhajót és láttam a robbanást...
Nem akarok kukacoskodni, de 2008-ban ilyet kiadni... -
#873 de lehetne szebb, bár mondták hogy gyenge gépeken is jól fog futni -
Zóanagyvarázsló #872 A filmadaptációkat és az EA-féle sportjátékokat nem venném egy kaal alá a komolyabb címekkel. Azok esetében azért kapjuk/kaptuk a PS2-es verziót, hogy ennyit is spórolhassanak, másrészt -kiváltképp az előbbiek esetében - az a cél, hogy az átlag 10 éves amerikai gyerek integrált VGA-ján is elfusson. (Arról mondjuk fogalmam sincs, hogy aztán sikerül ezeket tényleg ennyira optimalizálni. Bár a tesómnak a valami kajához kapott PotC 3 demója jól muzsikált az ezer éves gépen is.) -
#871 Ráérsz ezen rágódni, ha kijött. Addig felesleges szerintem. Mondjuk nekem ez a karótnyelt kinézet nagyon nem tetszik, elég hülyén néznek így ki az emberek... De majd meglátjuk, hogy is mutat ez, játék közben. -
#870 Megnéztem minden pécé videót, ugyan ugy nézki mint a 360 verzsön. -
#869 Nade PC-n???
KB olyan érzésem van, mint a crysis-nál. Mutogatják, hogy hú..meg áááá...azt utána mi lett belőle.
Nehéz egyenlőre elhinni, hogy ezt képes megjelenítení egy mai átlag pc.
Meg ott van az Alone in the Dark, ami az egyik nagy istenem, de amiket mutogatnak, azt nehéz megemészteni.
Gondolom csak konzolokon fog úgy kinézni, azt mi meg kapunk valami szart, mint mondjuk nemrégen az IronMan esetében. -
Zóanagyvarázsló #868 Elnézést akkor, csak eddig mindig a grafika miatt aggódtál, így halmozottan félreérthető volt.
Az lehet, de nem CG animáció.
Persze, hogy nem, de attól még jól látható a különbség. -
#867 #862.
kicsit későn irtam valszeg. -
#866 Biztosíthetlek hogy ez igy néz ki 100%ban mivel már kijátszottam:) -
#865 Mi a baj ezzel? az egyik hanem a leg élethűbb kinézető játék, már már közelítő render minőség... próbáld ki HDTVn és keresd az állad:) -
#864 Az lehet, de nem CG animáció. -
#863 Nem gyenge trailer! -
#862 Pont ellenkezőleg. Nehéz elhinni, hogy így nézzen ki. -
Zóanagyvarázsló #861 Nem a párbeszédek és átvezetők közbeni látvánnyal kell összehasoblítani a "rendes" ingame jeleneteket, azok konzolon is fel voltak javítva, PC-n is fel lesznek. Persze mivel nem egy Crysis 2, engem sem érdekel már a játék... -
csgj #860 És ezzel neked mi a bajod?! Cseppet sem rondább a konzolos változatnál... A régi konzolos megjelenés előtti képek persze, hogy szebben néznek ki vmivel, ugyanis azok csiszolt, régi, érintetlenebb képek... és nem is igazán ingame képek... -
#859 Ez így néz ki pc-n ingame-be!!!!!! -
#858 Jaj, istenem... és bugos a visszaszámlálójuk.
Remélem, a játékban ilyen bakik nem lesznek. :))) -
csgj #857 Hehh, most vettem észre, hogy a hivatalos oldal alján ott van az ATI logo is. Ezek szerint végre van egy új olyan game, ami az ATIt támogatja. :D Ha jól emlékszem, akkor a Black & White 2-nél volt legutoljára ilyen... :P Na jó, azok közül a játékok közül, amikkel én játszottam :D (És sorry a tripla egymás után írt kommentek miatt, csak most már nemtom egybefűzni őket, nincs az a szerkesztés, mint a vipeseknek :S) -
csgj #856 Eh, érdekes, nem jelezte a fórum, hogy írtatok már ide azóta, hogy utoljára itt jártam... ikszdé... Akkor már tudjátok, hogy aranyon van :P -
csgj #855 A hivatalos oldalt kicsit átpofázták, visszaszámlálóval együtt :D 10 nap... nekünk persze nem, mi június 6-ig várhatunk :S Mindegy, az sincs messze. Ja, és ARANYon van a game, szóval most már tényleg nem csúsztatják tovább a megjelenést. Nem is lehet már csúsztatni. Örüljünk :P