11074
-
gyuri12 #854 Akkor olvasd el mégegyszer a hsz-emet,mert egy aprócska,de lényeges szót nem vettél észre( "néha" ) -
#853 oké, akkor ne olvasd a hsz-eimet. -
gyuri12 #852 Nem is baj ha lepattannak,flémet ebbe a topikba nagyon nem szeretnék.
Viszont figyelembe vehetnéd,mert tényleg irritáló vagy(néha).
Off vége -
#851 akkor nagy lehet az öröm (én meg a KotOR II. óta várok vmi fasza sci-fi RPG-t), mert aranyba ment a játék, többet késni már nem fog! -
#850 nem beszólni akartam vagy ilyesmi, csak leirtam... :)
;) -
csgj #849 Jól van, semmi baj nincs ezzel... De azt nem árt ha tudod, hogy én már kb 2007. november óta várok erre a játékra. Biztos voltam benne, hogy az xbox360 exkluzivitása nem fog olyan sokáig tartani. És állandóan kutakodtam utána... Aztán a februári hivatalos pc-s kijelentés előtt már tudtam az igazságot (egy "olyan titkos forrás"ból) :) -
#848 kár kelteni a flémet... az ilyen "aládadom a lovat" beszólások max lepattannak rólam :| -
gyuri12 #847 Te annyira hangulatrontó vagy. A hülye aláírásod,meg a hozzáállásod "mindent" elront.:( -
#846 én nem izgulok :D -
csgj #845 Hát neked mi bajod van? :) -
#844 -
csgj #843 Már csak 3 hét. Fú de izgatott vok :P :D -
#842 Háát ajánlom is hogy javítva kapjuk meg. -
MrAndree #841 Nem, nem vették. A minden 10. napon történő "hazatelefonálást" vették le. -
gyuri12 #840 Már levették. -
MrAndree #839 Hu, hát ez tényleg kurva jó. Csak jönne már. Meg vennék le róla az aktivációs limitet. :) -
csgj #838 Ja, hát arra, hogy jobban összerakták. Jobbak azok a kis jelenetek, mint az előző trailer-ben. De mind2-ben az a legfaxább, hogy olyan, mintha egy filmelőzetes lenne. :D -
#837 hm,..hát most hangulatra érted vagy mi? mert én nem látok különséget :/
ütősnek, azért, ütős! -
csgj #836 PC-s trailer és új videointerjú :) A trailer állati faxa! Sztem jobb, mint a boxos :P -
MrAndree #835 Én is elolvasnám akár angolul is, csak nem fogok külföldről rendelni. -
csgj #834 Amúgy én szívesen elolvasnám ezt a könyvet, miután kijátszottam a játékot. Talán angolul is... Talán :D (Btw, rohadtul idegesít, hogy nincs logom, mert nem vok már VIP tag :S :P De már nincs sms-es fizetés, szóval ilyen maradok :/) -
#833 hupsz...bocs. -
Zóanagyvarázsló #832 A könyvről van szó, nem a játékról. -
#831 Szerintem meg hozzánk cd-project alapba magyar felirattal teszi ki majd a termékét. -
gyuri12 #830 Angolul lehet most rendelni,szerintem magyarul nem lesz,max nagyon soká. -
MrAndree #829 Félig meddig off de nem tudja valaki, hogy a Mass Effect könyvet lehet-e majd nálunk kapni? -
#828 #770 & #814! -
csgj #827 Beheh... lejárt a VIP tagságom :C És nem is fogok fizetni, mert már csak bankártyás mód van rá. -
#826 Jelenetek a PC-s verzióból
http://www.gamestar.hu/mass-effect-jelenetek-a-pc-s-verziobol.html -
#825 Na így már tényleg nincs értelme az egésznek! -
#824 kettőt csináltam. Háromat lehet max, nem? -
#823 hány accountot csináltál mert van egy limit.. ha nm megy akkor hivd fel a dboz hátulján találhato telszámon a magyar forgalmazot de sztem probálgasd párszor még.. mert csak akkor adnak ujat ha náluk se megy.. -
#822 Én az ETQV-t töröltem, és amikor újra felraktam, akkor felakartam menni netre játszani, csináltam accountot megint(mert az első feltelepítéskor is csináltam), de amikor kérte a kódot, hiába írtam be ami a dobozban volt, azt írta ki nem érvényes(eredeti volt). Miért lehetett ez? Másodszorra már nem fogadja el? Új pédányt kell venni? -
MrAndree #821 Ezt értem. De minek kellett egyáltalán beletenni ezt a háromszori aktivációt? A hivatalos indoklás szerint a kalózok ellen. Na most tegnapi hírek szerint az orosz verzión nincs háromszori aktivációs limit de még online aktiváció se. Tehát abban az országban ahol a legmagasabb a kalóz verziók száma nem lesz az a fajta védelem amit elvileg a rohadt kalózok ellen tettek rá. Nekem ez nem nagyon áll össze. -
csgj #820 Figyu, lesz/van/volt rá bőven panasz, szóval sztem vagy kihagyják ezt is a dologból, vagy később adnak rá egy patch-et... A 10 napos dolgon is változtattak, mert a BioWare foglalkozik a felhasználókkal. Az EA monnyuk már nem igazán :P -
MrAndree #819 Egyébként, hogy maximum három gépen aktiválható a játék az milyen célt szolgál? Már azon kívül, hogy 3-4 év múlva nem tudom majd használni a játékot miatta. Az online aktiválást telepítés után még megértem /bár a kalózok ellen ez se ér semmit/ -
#818 Lehet nem jött át, de ironikus értelemben írtam. Azért írtam le elötte, hogy az eredetit nem tudom uninstallálni, mert a szolgáltatóm tojik rá, hogy rossz a net-em. Így elveszthetek 1 aktiválási lehetőséget. Viszont a warez verzióra kelett várni majdnem egy hetet, és no para...
Aki azt képzeli, hogy 1 hét miatt akad olyan ember, aki megveszi, egyébként letöltené, annak csókoltatom a felmenőit, és üzenem nekik, hogy ezt elcseszték... Megmondom őszintén, én emiatt gondolkozok, megvegyem-e, vagy érjem be egy feltörttel. Még pár ilyen játék, és betelik a vinyóm... -
csgj #817 "Szívnak a warezosok, mint a torkosborz.... " - A fenéket... Dehogy szívnak, inkább azok járnak rosszul, akik megveszik a gamet. Ingyen játszhatsz, esetleg némi törési problémával? Ez nem szívás. -
#816 Ugyanaz, mint Bioshock-nál. Fel akar majd menni a net-re, addig nem települ. Annál is majd egy hétig tartott, míg feltörték. Aztán csak az eredeti tulajdonosai panaszkodtak, vagyis inkább aggódtak.
Nekem azóta is a gépemen van, biztos, ami biztos. Nem merem uninstallálni, hátha nem számolja az uninstallt. Ugyanis vacak a netem, időnként ok nélkül ledob. Ha rosszkor dob le, akkor egy telepítést elvesztettem, úgyhogy inkább marad a gépen...
De azért jó védelem.... Szívnak a warezosok, mint a torkosborz.... -
#815 lejött
ugyan az amit pár napja linkeltem,csak nincs szétvágva...