11074
  • berlinboy6329
    Ha jól olvasható én elolvasnám...

BTW multi lesz a gémben?
  • adammmmmmm
    Ezt most hogy érted?
  • Snexi
    Lefényképezzek a GS tesztet?Nem tudom beszkennelni de a fénykép is valami..(csak azért kérdezem meg mertt ha berakom félek hogy lehurrognak hogy nem tudják elolvasni normálisan
  • csgj
    Ez most egy "csak", vagy egy csak volt? :D
  • adammmmmmm
    Csak?
  • csgj
    Megtudtam máshonnan, 94 % :)
  • Dante73
    MI, pc-sek sem vagyunk elkényeztetve. Bioshock most lett kész, épp lektorálják. Összeált pár ember, létrejött pár csapat, akik ingyen és bérmentve forditgatják a játékokat. Tehát megoldottuk mi, magunk.
    Páran közben rájöttek, hogy a "kis" piac is piac, (EA, CD Projekt) és nekiálltak ők maguk fordítgatni.
    Mondjuk, mi előnyben vagyunk, mivel a PC-s kultúra kissé régebbi, mint a konzolos.-Bizonyos szempontból. Másik az, hogy konzolon -legálisan- csak hivatalos fordítás létezik. Tudtommal, csak a telepített játékokat lehet honosítani utólag, mivel a DVD-be kell belepiszkálni, így flashelt gép szükségeltetik hozzá.
    A witcheren való röhögést pedig kikérem magamnak! Tulajdonképp az első hivatalosan szinkronizált játékról van szó! Még ha nem is volt hibátlan, de első kisérletnek bőven megteszi, és annak, aki eleve magyarul kezdte el, semmi gondja nem volt vele! Én, a magam részéről remélem, hogy látunk még szinkronizáltan kiadott játékot a CD Projekt-től!
  • csgj
    Ma jött ki az új Gamestar, és van benne Mass Effect bemutató. Nem tudjátok, hogy hány %-ot kapott? (Csak mert nem fogom megvenni az újságot, de erre kíváncsi vok)
  • csgj
    A magyarítás már kb november óta készül a PC-s verzióhoz a CDprojekt-nél :P Bizonyos titkos forrásból tudom, már a pc-s megjelenés bejelentése előtt írta nekem "vki" :)
  • Hoz_Hun
    Xboxos változtra SOHASEM lesz magyar felirat. Magyarországon az Xboxosok le vannak sz*rva. Nálunk LUXUS termék az Xbox és relative kevés embernek van (akinek van pénze manapság egy 50e forintos játékgépre az önmagában egy mocskos állat, azt sem érdemli meg hogy ember számba vegyék). Ezzel együtt szép próbálkozás a felirat pc-e. Gondolom napszában dolgozatnak valakit az meg majd előhoz egy Jade Empire szerű remekművet. Na de legalább van és néha még stimmel is az eredetivel amolyan randomszerűen. Még a LIVE-ot sem képesek átültetni hozzánk.
    Mondem ezt úgy hogy Xbox tulaj vagyok és NAGYON feldühít hogy ennyire lesz*rják nálunk őket.
  • Sir Quno Jedi
    Mér lenne boxra magyarítás, így több mint fél évvel később?! Még magyar Live! sincs. Ha nem adták ki elsőre idehaza magyarul, most már nem is fogják, mivel az elenyésző kereslet és a szürke importtal már telített piac kizárja a nyereségességet. Mondjuk én akkor sem venném meg a magyar verziót, ha csak azt lehetne kapni (max. ha full szinkronos, mert a Witcher-en jókat röhögtem, bár azt is jobban tudtam vón értékelni angolban).
  • adammmmmmm
    Június 6.
    Azt nem tudom hogy mikor lesz magyarítás boxra. Eddig úy tudtam nem is lesz de lehet hogy tévedek.
  • Alias91
    Bocs, hogy ide a masik on csak évente egy ember császkál.
    1080: mikor is lesz a hivatalos Pc-s megjelenés mert én úgy tudom hogy junius de ,hogy egész pontosan mikor?
    x-box-os verzióhoz mikor várható már magyar felirat. Kicsit dura már hogy lassan fél éve megjelent box-ra és még mindig nincs magyar pedig már lassan pc- is lesz
  • offkorz
    mért?:-o
  • Hoz_Hun
    Én se nagyon értem mijen "baromság, találgatás, hülyesség" gondolszm, ami itt elhangzott. Lévén hogy szinte mindent lehet tudni az ME-ről mert már fél éve kiadták Xbox360-ra, és a PCs megjelenési dátuma is hivatalos.
  • tobias88
    orvos látott már?
  • offkorz
    jajj úgyvárommár :-|
    gta iv-t is leszartam.nekem nemjönbe igazán,3x játszottam vele elég is volt :c
  • Sir Quno Jedi
    Én meg nem. És még sokan mások is inkább monitornak is (PC-hez pláne) használják a nagy LCD-jüket és a sima TFT moncsikat szépen visszacsomagolják a dobozukba (esetleg másoddesktopnak jó).
  • fsgh
    fél méter?? én pl lcd tv-met 2méterről nézem mikor játszom...
  • csgj
    Jaja, ez igaz, megoldható az élsimítás UE3 esetében is. De engem speciel nem különösebben izgat, hogy lesz-e a Mass Effect-ben élsimítás, vagy sem...
  • Sir Quno Jedi
    jaaa, bocs...
  • Istencsászár
    Ő erre gondolt

Mimeg erre
  • Sir Quno Jedi
    TV-n mi nem látszik???? Szerinted 37" LCD-n, fél méterről, HDMI kábelen nem látszanak a képpontok élesen?!?!?!??!?
  • Snexi
    A Vegas2-be menüböl lehetett álítani az AA 8x-osig DX9 alatt is
  • Riddick21
    OFF (sry érte): ahhoz -amennyiben az első részről beszélsz- van valami mod/patch/akármi, amivel a 2. rész felbontásában és grafikáján tudsz játszani vele, legalábbis úgy tudom, úgyhogy megoldható a dolog, bár az ilyesmit soha nem szerettem, Fallout2höz sem használtam a highres-patchet, jó ez így, tényleg nem számít!
  • tommyboi22
    Riddick: igaz, igaz, csak mégis... mondjuk van benne vmi, én is játszottam BG-t 20-as monitoron, és csak ez első 10 percben zavartak a ronda sprite-ok, a maradék 80 óra játékidőben már nem:)
  • Riddick21
    szerepjáték, huszadrangú kérdés a grafikája, pláne úgy, hogy ez itt még csak nem is ronda...

én ezzel játszom most egy 20"-as monitoron, szerinted?
    best rpg ever!
  • tommyboi22
    eszméletlen gyönyürű ez tény, bár igazán sux, hogy az UE3 engine, nem támogatja az élsimitást, ergo nem lesz a játékban antialiasing

idézet hivatalos fórumból:

"The Unreal 3 engine and DX9 do not support anti-aliasing, so it is not in MEPC.
    Chris Priestly
    Community Communications Coordinator"

ami azért kellemetlen, mert ha drájverből erőszakolod rá az élsimitást
    (tapasztalat egyéb UE3 játékok kapcsán, pl. vegas, stb.) akkor erősen csökken az FPS+mouse lag lép fel.

amúgy látszik is a HD videón, hogy bizony igen-igen darabosak a poligonok szélei, ami xbox-on jó volt (lévén hogy TVn nem látszik),
    de sajna PC-n látszani fog:((

no persze ettől még megveszem ahogy megjelenik, és összevissza játszom vele magam:)))
  • ProGabe #1066
    milyen találgatásokat? meg miről beszélsz egyáltalán? tényleg nem értelek :S
  • gyuri12
    Amit eddig láttatok kis felbontású videókat a grafikáról,képeket satöbbit felejtsétek el, ez a játék HD-ben eszméletlen gyönyörű!
    Ég és föld a különbség egy mezei videó,és a HD minőség között.
    [megnézett a tévéjén egy videót]
  • adammmmmmm
    2 és fél hét. Szépen hangzik. Ha belegondolok hogy nyáron olvastam elöször erről a játékről és októberben kezdett érdekel ahoz képet ez a két és fél hét semmi. Könnyű lesz kivárni.
  • Riddick21
    Ó, jaj, adná az ég...
  • csgj
    Azért nem semmi, már csak 2 és fél hét :P (az európai)
  • strebacom
    "NA: május 28.
    EU: június 6.", na erröl van szó, nem bántásként mondom, isten ments, de végig olvastam az utolsó 100 hsz, de ennyi baromságot találgatást, hülyességet csak egy angol fórumon olvastam, akkor most mi olyanok vagyunk mint az angolok.....
  • Snexi
  • strebacom
    Megjelent már a game???
  • Hoz_Hun
    Nem annyira zavaró,... de azért egy kicsit még is. ^_^
    Felőlem martadhat.
  • ProGabe #1057
    csekkoljátok most milyen a GTA IV PC topikban!

ide is kell majd FAQ,az biztos!szerintem az egyáltalán nem zavaró,lévén plusz területet ad a boxhoz

ldavid tud valamit :)
  • csgj
    Nos igen, egy kicsit várni lehetett volna több véleményre... és akkor be is raktam volna, ha sokan azt mondják, hogy kell. Mert ezt be tudom rakni, NWN2 topicban pl van egy kép a szövegládában. Házigazdaként kötelességként megcsináltam volna. De helyettem már másodjára a moderátor intézi a dolgokat. Ez előtt kivette vki a hátteret. Amit ugyancsak kivettem volna, mert volt rá panasz. De mindegy, nem olyan lényeges, lehet segíteni, meg hát a modi szinte azt csinál amit akar :P
  • Zóanagyvarázsló
    Mintha olyan sok vélemény hangzott volna el vele kapcsolatban. Hárman (+a készítő: szinte mindenki) üdvözölték, ketten pedig nemtetszésünket fejeztük ki. Ettől függetlenül nekem mindegy, ott a sarokban kevésbé zavaró, jelzőtáblára pedig sajnos szükség van.