11074
-
#1134 nyilván japánban is elsődlegesen magyar felirattal fog megjelenni. -
MrAndree #1133 Te most konkrétan azt kérdezted, hogy Amerikában magyar felirattal jelenik-e meg? -
#1132 és ez csak Mo-n fog jönni magyar felirattal?vagy lesz alapból 28-án már a magyar verzsön is?:-| -
#1131 Remélem ez végre olyan cucc lesz, ami oda tud szögezni a monitor elő több éjszakára.. Már nagyon várok egy ilyet.. Utoljára az Oblivionnak sikerült ez félig-meddig.. -
csgj #1130 Meg gyors... Én későn vettem észre :P -
csgj #1129 Grat Mázlista vagy :D -
mondjuk úgy néz ki én is nyerek egyet,csak azért fizetni kell -
Elkor Alish #1127 Nyitottak egy olyan forumot hogy "Who wants a FREE digital copy of MEPC?" és egy pmet kellett küldeni a topic létrehozojának.Utána jött az üzenet hogy benne voltam az elsö 13ba és igy kapok egy ME-t.Csak nem dobozost,hanem digital downloadost. -
#1126 az igen.grat!
amúgy hogyan? -
Elkor Alish #1125 Nekem már sikerült nyernem egy Mass Effectet a hivatalos oldal forumán:) -
#1124 Naja SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végjáték vége:) -
#1123 Pedig az csak egy szűk rész belőle. :D -
gyuri12 #1122 Nekem főleg a hajós-csatázós videó tetszik,az eszméletlen hangulatos. -
csgj #1121 Nem, ez az experience oldal még nem volt ide belinkelve :) Btw, én láttam már, tényleg klassz -
csgj #1120 Hö... jópofa a pc-s dobozkép Rajta van, hogy "Internet connection required for gameplay :P (Az aktiválás miatt ugyebár...) -
gyuri12 #1119 Lehet,hogy vótmá:
Mass Effect PC weboldal
Nagyon jó kis videók vannak fent! -
Hoz_Hun #1118 Valóban az egy elég fontos rész, nem is értem miért rakták pont ezt be, Wrexel ezer más párbeszédet is berakhattak volna. Kicsit spoileres valóban. -
MrAndree #1117 Hu, kösz hogy szóltál, akkor inkább kihagyom. -
gyuri12 #1116 Mondom a GoW-val még nem játszottam. -
#1115 Jézus isten mekkora spojler ez a videó... a gém egyik fontos jelenete, még jo hogy a végét nem mutatták meg de ezis elég sokvolt... -
#1114 pont fordítva a bioshocknál semmi probléma nem volt, míg a gears előfordult, mondjuk ott is csak pár alkalommal -
#1113 két új videó -
gyuri12 #1112 Boxon a GoW-val még nem játszottam,de a Bioshockban voltak ilyen problémák.
(GoW-ban meg pc-n) -
#1111 GoW nemtudom, de Bio-n nekem nem volt pc-n semmi ilyesmi... -
csgj #1110 A box az itt most nem érdekes, mert nem az a fórum :P -
#1109 Boxon nemvolt:) GG pécé... -
csgj #1108 (játszottam mind2-vel én is...) -
csgj #1107 Az érdekes, mert PC-n biztosan volt... és a motor hibája :P -
#1106 Bio, GOW? hol? nekem nemvolt... Mass Effectben volt és ez nem a motor hibája... -
csgj #1105 THX, király vagy! :D
Istencsászár: persze, hogy van, ez sajnos az UE3 nagy hibája :S (GoW-ban, Bioshock-ban is volt) -
#1104 helyes ... sihuhuhu sihuhuhu :P -
#1103 Bocsánatodért esedezem,ígérem az első vonat elé befekszem :) -
#1102 Pécés verzában is textura pop up?? gémsztár szerint igen, ez vicces... -
#1101 inkább változtassuk meg a helyesírás ezen részét :) mert a muszáLY az így néz ki jól :) -
#1100 OFF:
muszáj -
#1099 Muszály volt természetes fényen fényképeznem mert mint mondtam egy 2 megapixeles telóval (W610i) készültek a képek az meg lámpafényen....Enyhény pixelesebb lenne xD -
adammmmmmm #1098 Kösz a képeket. Jók lettek. Az egyetlen probléma csak az hogy a fény miatt az oldalak alján nem olvasható az írás. De azért kösz hogy vetted a fáradságot és beraktad. -
#1097 Na lefényképeztem,nagyrésze olvasható közelről.Ahoz képest hogy telós képek még jók is.Ha valakinek nem tetszik nem kell elolvasni,vegye meg
Szvsz az utolsó képek jobban olvasható -
csgj #1096 Úgy hogy neked kevés ez a 94%, vagy sok? -
#1095 Xbox-osba nem volt,itt se lesz szvsz (meg ez egy rpg)