11074
  • grebber
    Valaki aki ért hozzá megtudná nézni hogy az angol felirat fájlok milyen fájlban vannak vagy hogy hány mb???
  • overlocker
    aki akarja azt a bizonyos ingyenes DLC/Add-on kb 90 perc játékidőt az vegye meg mert letöltéskor CD-kulcs ellenörző van benne
  • TPG
    Én ebben nem bíznék. :) De fő az optimizmus. :)
  • TPG
    "Különben is, olyan, hogy szar nem létezik. Olyan igen, hogy neked nem tetszik." Általában egyetértenék ezzel de a szinkron pont az a terület ahol igenis van olyan hogy szar. A szinkronizált játékok idáig még elkerültek de a filmeknél néha könnyesre röhögöm magam akkora baromságok vannak a szinkronba. És ez a feliratos játékoknál is erősen tapasztalható.
  • xido
    akkor jól tippeltem,köszi:)
  • k4rL
    Downloadable Content :)
  • Istencsászár
    downloadable content
  • xido
    mi az a DLC?:)
  • wedge31
    Nálam az SH2 az etalon ,lehet azért mert már nem is tudom hányszor végigtoltam.
  • MerlinW
    Speciel Silent Hill 3 után a Witcher szinkron lett a második legprofibb alkotás.

Különben is, olyan, hogy szar nem létezik. Olyan igen, hogy neked nem tetszik.
  • overlocker
    De a warez verziora nm megy fel a DLC!! HAHAHAHA
  • strebacom
    Hát mitom én nekem a Witcher, tetszett de toltam az angolt is és néha röhögtem a szinkronon, de azért jó volt, na mindegy magyarul nagyon faxa lesz, én teszem a Witcher mellé a polcra a dobozos verzsönt...
  • wedge31
    Igen nagyon igaz mivel hallás után nem értem annyira ezért baromira koncentrálok a feliratokra hogy ne maradjak le semmiröl utána visszatöltés és jöhet a vizualitás.
  • MrAndree
    "Hát még szinkronosan milyen jó is lenne."
    Na még csak az kéne. Épp elég baj, hogy nem lehet majd átállítani angol feliratra.
  • xido
    Leó vinnyogó ovis-buzis hangjára gondolsz?
  • xido
    örülni kell a feliratnak is..remélhetőleg a fordító tisztában van a katonai zsargonnal és rangokkal
  • Mentoloshurkaka
    Isten őrizz szinkronos verziót, a Witcherbe is olyan szar lett...
  • strebacom
    Na az ilyen gameket megéri...meg kell venni, ez tényleg faxa.....Hát még szinkronosan milyen jó is lenne..
  • strebacom
    Nagyon szép játék, nagyon jó, optimalizáció, meg minden nagyon ott van, de angol tudás nélkül senki ne fogjon hozzá!!!

• sanyiiiii
    Szerintem senkit nem érdekelne hogy letölti vagy megveszi hogyha nem itt pattogna hogy milyen rossz neki....
  • Riddick21
    oké, leálltam, viszont az, aki arra veri magát, hogy letöltötte és azzal játszik, az oké, ugye? csak azért, mert épp most pötyögöm rá mindezt egy NO WAREZ! feliratra...
  • sanyiiiii
    Semmi szandekom ilyen sárdobálásba belekezdeni de azert egy ilyen megszolalas amit produkált az nekem is sok-.-''

@1664- Létezik diákmunka ( tudom szopatós és keveset fizetnek de ez van...), meg ahogy Riddick is említette lehet gyujteni felrerakni.

más: szerintem nem kellenének ilyen dögöljenek meg a warezosok szintu beszolasok sem..... Főleg egy felnőtt embertől aki az utána következő két posztból láthatóan tud értelmesen is forumozni. Ha poénnak szántad, nos, szar volt és csak flémet termelt szoval gj
  • Kandurex
    hát,...bekéne tolni neki egyet a miheztartás végett,...de egyelőre,..módosítom a hozzászólását,..

íííííígy ni,...

ha folytatja akkor viszont kap
  • wedge31
    Te kandurex cigányozásért nem jár pont ennek a kis faroknak ?
  • Action

NOst mivel azthiszem most én inditottam el ezt a lavinát egy 1xű technikai kérdéssel, igy elmondanám hogy megfogom venni a játékot,mint ahogy megvettem már sok másikat is.DE ha tetszik ha nem elöbb kipróbálom,mégpedig úgy h letöltöm...úgyanis nincs kidobni való pénzem még akkor sem ha "csak" pár ezer forintról van szó. Márpedig valljuk be a játékvásárlás manapság zsákbamacska.
    Ennyit akartam.Nem akarok warezolni sem pedig állástfoglalni.
    Egyszerüen szerettem volna választ kapni egy kérdésre miszerint másnál is van-e galaxy mappes hiba...
    Ennyi
    Uff.
  • Istencsászár
    Ne.
  • Riddick21
    tolvaj vagy, ragozhatod még...

ON:

Azokat kérdezem, akik esetleg megvették online storeból vagy ne adj' Isten végignyomták boxon: mindenki a KotORhoz hasonlítja a játékot, tehát ne is álmodjak Fallout/Arcanum szintű komplexitásról, ugye?
  • Kandurex
    Akinek nincs pénze keressen más kevésbé költséges hobbit, nemde bár? Én is szeretnék hajókázni Hawai -on, de nem tehetem meg, így megyek helyette nyáron a tiszára...salz..
  • ProGabe #1670
    nehogy már megint a warezhuszároknak álljon feljebb b+!
  • MrAndree
    Oh, Istenem, kezdődik megint.
  • wedge31
    Miröl beszélsz te szerencsétlen lúzer szerinted mi törtük fel a gémet ?
    Az a tolvaj aki feltörte és terjeszti én csak letöltöm magamnak amihez senkinek semmi köze és fejezd be itt a feszkozást nem hiányzik senkinek.
  • offkorz
    ügyesvagy:-|
  • Riddick21
    És akkor azonnal lopni kell?
    Gyűjteni, félretenni nem lehet, ugye?
    Mentalitás kérdése az egész, de amúgy meg nem én kapok majd büntetőpontokat, uraim, hanem a warezoló lámáknak jár, ugyanis itt a szövegdobozban, ahová éppen firkálok, mintha lenne egy felirat... ;-)
  • MrAndree
    Most fejezzétek be jó? Nincs kedvem tizedszer is végigolvasni ugyanazoktól ugyanazt. "Nincs pénzem!", "Apuci nem gazdag!", Akkor dolgozz köcsög!" stb.
  • offkorz
    nemmindenkinek van még itt saját keresete,és kőgazdag szülei,szal kussolhatsz temeg -.-
  • sanyiiiii
    Megdolgozni is lehet ám azért amit akarsz nem csak várni hogy anyuci apuci betolja a segged alá..
  • Riddick21
    Dolgozó ember vagyok 3 éve.
    A gépet is én vettem, amin fut majd. Nem hitelből ;-)
  • Action
    CSak gratulálni tudok az intelligenciádhoz...
    Nemfogok neked magyarázkodni mert nemvagy rá érdemes...
    Ennyi
  • Neoncsoves
    anyuci apuci nekem nem újgazdag
  • offkorz
    te meg remélem legalább kapsz vagy 2pontot ezért. :-|