11074
-
adammmmmmm #1658 Szerintem csak warez miatt van. Egyépként van egy wareztopik az ilyenhez. (gondolom nem vásároltad) -
#1657 Remélem ez a Galaxy Map hiba a törés miatt van és az összes tetvedék verziónak meg lesz ez a hibája, bár sajnos tudom, hogy nem, de adná az ég!
Szopjon, aki nem veszi meg, pont annyit értek, mint amennyit költöttetek rá -
Action #1656 Nos a Galaxy mapet nekem sem nyitja meg és nem azért mert korán próbálkozom vele...eljutottam már odáig a storyban.Egy nagy feketeség van helyette.Szóval ez igy elég gáz,mert nemnagyon lehet továbbhaladni...Vkinek van esetleg vmi ötlete vagy megoldása?
Vagy ez a warez miatt van csak? -
#1655 nemveszem le -
#1654 De más hogy 82cmeres HDtévén tolod 2 méterről, mint 20 colos moncsin fél méterről... más, meg is értem mert nem ugyan az a hatás, sőt nagyon nem. -
#1653 Én ugyan konzolon nyomtam, de az általad említett "film grain" effektet nehogy levegyétek, az nagyon kell a fílinghez, ezen kívül ápol és eltakar. =) -
mcgrape #1652 A galaxis térképét csak a játék egy bizonyos pontja után tudod megynitni, az elej a játéknak elég lineáris, kb mint a Kotorban emlékeztek, ott előszőr Taris majd a Jedi akadémi Dantooinon és csak utána utazhattál szabadon a galaxisban, itt is igy van -
MrAndree #1651 De van akiknek meg működik. Fene se érti. :) -
#1650 erről beszélek :DAS:DS: -
Mr. Perfect #1649 Máshol azt írták, hogy amikor megnyitod a galaxy map-et csak egy sötét képernyő jön be. ciki -
Mr. Perfect #1648 Mondjuk ez szerintem elég gáz:
Ilyen fényeket kb 10 évvel ezelőtt láttam utoljára. -
#1647 Az nem lehet hogy nem lehet már a játék elején használni,hanem majd csak jóval később?? -
Mr. Perfect #1646 Más fórumokon is olvastam, hogy ilyen probléma van. -
#1645 nállam is,meg sok ilyen fény meg kicsit távoli dolgok,de amint közelebbről látható már éles.nemtudom miért van amúgy :-| -
#1644 ja ilyen pixeles -
k4rL #1643 Hát mégsem törték fel rendesen a játékot, mivel a Galaxy Mapot nem lehet használni. Ahogy néztem külföldi fórumokat nem csak nálam jelentkezett ez, bár itt még nem láttam, hogy bárki is írta volna... -
#1642 pixelességre gondolsz?mondjuk azt nemláttam annak,vagy nemtommár. -
#1641 Másnál is csúnyák az árnyékok? -
#1640 de mondjuk döntcsd el hát magad :-| -
#1639 ennél nincs ilyen. -
#1638 Majd meglássuk. Volt már úgy hogy aszonta valaki elég a 2xAA én meg ránézni se bírtam 6xAA alatt a monitorra (Mittommilyenjátékvótmá) -
#1637 és én megvárom a magyart mint mondottam most csak leteszteltem hogy megy a gépemen,meg hogy milyen kb,megnéztem.most pihenek még. :) -
#1636 nincs semmi gondom a játék futásával,maradhat így hát.csak ha elkezd folyni a szemem akkor kapcsolom majd ki. :) -
#1635 annyira nemzavaró,tényleg szinte észrese venni :) -
mcgrape #1634 Egy egy ilyen opci ez a mosodás, amit ki lehet kapcsolni valhol, ilyen filmes efekt álítólag jobban futha kivan kapcsolva, legalábis x360 töpp volt a frame, de ezt is csak ugyhallotam, nincs xboxom és még a pc-s sincs meg, de azt tudom hogy ez egy efekt, de nyilván ha jol fut a gépeden maradhat, én valszeg kikapcoslom majd -
#1633 Úgy olvastam valahol, hogy az AA-t azt driver-be be lehet lőni és akkor nem recésedik.
Remélem este én is írhatok egy elemzést :-P -
Micsu #1632 jah elmagyarázod, ezt elmagyarázta a másik srác csak nagy a szemellenző :)
szted átportolni egy játékot olyan nagy költség, nemkell milliós eladás a profithoz egy portolásnál.. -
xido #1631 Felajánlotta az elején a karakterlapnál,de nem éltem vele:) -
#1630 ja és remélem majd a sok mosott effectől nem folyik majd kia a szemem pár óra után :D:AS:DS -
#1629 Igen?:) hmm, no mind1 erre én nemjöttem rá de butaság átirni, nekik ez a nevük igy kell szeretni:) -
#1628 na helósztok.megvolt a teszting.közel 15 perces.
a grafikát ultra high-re toltam egyből majd mehet a móka.elindítom hogy mivár,egészen szép,mondhatni megvagyok elégedve,csak egyetlen dolog zavar,kicsit ilyen szemcsés vagy milyen a kép,ja és hogyha messzebb lévő fény van vagy bármi kicsit ilyen pixeles mosott megoldás van rá,meg tulajdonképp az egészen van egy effect amivel elterelik a figyelmed a recékről.végülis jó ez,15 perc alatt nagyon nem is volt gondom ezzel,csak azért elgondolkodtam miért így oldották meg,na mindegy. a grafika kb mint a képeken,valamivel mégis másabb kicsit szebb,meg hát mozgás közben más az egész.végülis tetszik nincs vele bajom.első harcokat kipróbáltam,tetszik,jó az irányítás is,mindne,elején most még kicsit furcsa a grafika is,meg az egész,én nemvagyok benne az ilyen űrbéli játékokban ami ilyen kúrva modern kor,de tulajdonképpen nagyon tetszik.végülis azt kaptam amit vártam,csak kicsit grafika terén picit eltér.de nagyon nincs vele baj mondom,és ha már én mondom akkor,mert hát rohatt kényes vagyok.ja és nincs kúrvára nagy gépigénye.mondjuk nagy grafikai beállítások sincsenek,egy át portolt cucc ez egyértelmű,konzol átírat,kicsit javítva. de mondom jó ez.de a magyart megvárom,azért ennyire kúrvajó angolom nincs hogy mindent értcsek,már pedig szeretnék.és fontos része ez a játéknak. -
#1627 Konzolos verzióban át lehetett, valószínű itt is át lehet. -
#1626 Próbáltad áritni vagy csak tippelsz??? -
#1625 Aoooooooo....*szomorú ó-zás* Fene. No nembaj majd úgy gondolom, hogy az van oda írva :-D -
xido #1624 de ezzel a szóval/névvel már úgyis kivan a mindenem...ha főnév,akkor máshogy írják,ha személy,akkor megint..sose jegyzem meg:) -
MrAndree #1623 Hehe. A German mehet de a Shepard az fix sajnos. :) -
xido #1622 átírható a név itt is,mint a KOTOR-ban volt:) -
#1621 Nem lehet valahogy átírni a nevét German Shepherd -re? -
xido #1620 én is főleg a fordítás miatt aggódom kicsit...dvd filmek után én már nem hiszek hivatalos fordítóknak,pláne,hogy a sok rajongói fordítás ezerszer pontosabb és igényesebb évek óta:) -
xido #1619 Jó lesz ez,jó a hangulata..olyan klasszikus scifis,kis Wiing commander kis ez+az...és tetszik,hogy John Shepard a neve..Stargate Atlantis-ban jó gyerek volt:))