11074
-
Neoncsoves #1738 srácok kövezzetek meg, de nincs megoldás a Galaxy Mapra? -
csgj #1737 Na, hát kipróbáltam. :) Nagyon klassz, gyönyörű, olyan, mint egy film. Egy apró problémám van, hogy nem megy olyan kitűnően a gépemen. A Normandy-n akadt egy helyen, de az első küldin a bolygón már nincs probléma. És teljesen mindegy, hogy max grafon tolom-e, vagy low-on :P Most high textúrákkal, high effektekkel, 1024x768-as felbontásban, árnyékok, film effekt és blur nélkül tolom. Így élvezetes, szép, és tűrhető sebességgel megy. Holnap majd jobban belemerülök... Ja, nem holnap, mert már 2 órája elmúlt éjfél xD Hoppá... Akkor majd délelőtt, úgy mondom... :P Ja, és meg fogom venni, ez a kicsi teljesítménybeli dolog nem érdekel. -
#1736 Wow. Örömmel tapasztalom, hogy egy 7600Gt-n is vidáman elmegy (high beállítások mellett - nincs nagy fps igényem, ez nem quake3 )
A galaxy map-es bug nálam is jelen van, gondolom a warez hibája.. Különösebben nem nagy gond, csak mosmá hogy így beleéltem magam szar lesz várni még ilyen sokat :DDDDD -
#1735 kössz :) és jóccakát -
#1734 Jó éjt haver, bő gyermekáldást, és az "első kölköd fiú legyen"!
-
#1733 tökmindegy, ebbe a fórumba nem is írhatna senki jun.6-ig, legfeljebb ilyeket h hú de várom már :D
na de off off, jóccakát :)
-
#1732 Hehe :D
Mindenesetre sok sikert, remélem én is nekifekszek a baba-témának hamarosan :D
De asszem, nem fogom osztani itt az észt, mert némely fórumozó ugrik az ikszboksz szóra, anélkül, hogy elolvasná az írásomat. Agyhalott lobotómia-páciensek országa kezdünk lenni, sajnos... -
Drizzthsz #1731 A Throwot akartam, de asszem gombnyomásra rögtön célzott. -
High Voltage #1730 Nekem csak a bio-s cuccokat engedte oda berakni, azt meg ugy, hogy a SPACE-es menuvel leallitod, es nyomva tartod a speckon a gombot, majd behuzod oda fol. -
#1729 jaj, most belepiszkítottál a patyolat tiszta kis topikba!
hát lassan nekifexünk a (baba)konzol-projectnek, csak ki kell pofozni a lakást kicsit... nem is gépezhetek csak titokban... :) -
#1728 Talán olvasd el az egész posztot. Másoknak sikerül...
De úgy hallom, hogy a diszlexián is lehet segíteni.
Bye. -
Drizzthsz #1727 Hogy lehet a quick use ikonokra beállítani valamit? -
Prof William #1726 A nem nagyar verzót meg lehet buherálni úgy "A la Witcher" hogy magyar felkirattal menjen? -
#1725 akkor átfáradhatsz ide. bye -
#1724 :DDD
Hát akkor jó termékenységet kívánok! :D
Én is lassan 30 felé tendálok... Életem mondjuk nincs, de van egy PC-m meg egy Xbox-om :P
Na jó, azért ennyire nem vészes a helyzet :D -
#1723 így van, kinek mi a szimpi :) én má 30 vagyok lassan, lehet kicsit maradi lettem, de ha megin behal ez a cuccom lehet veszek 1 konzolt én is, ha meg nem, akkor ha jön a kölök kap az 1. szülinapjára valamit :) -
#1722 Én már tegnap óta Xboxon nyomom. Vicces, világ életemben PC-s voltam, azelőtt C64-es és fanatikus, egész mostanáig. Rég terveztem, hogy kipróbálok valami nextgen konzolt, és 2 hete vettem egy 360-at.
Zseniális kütyü különben. Gyönyörű rajta minden. Elegem lett a PC fejlesztgetésből. Soha nem volt pénzem, hogy top konfigot vegyek, mindig csak az erős közép kategóriát toltam. Az Xbox-szal ez nem probléma.
Én nem fogok itt ágálni a konzolok mellett, nem azért írtam ide. Csak hát magam is PC-s lévén meg kell mondanom, hogy ez a játék qrva jó! Én Xboxon viszem, ti PC-n, csak örülök, hogy végre mindenki tud játszani ezzel a remek cuccal! :D (Jelzem, szerintem így kéne ehhez hozzáállni, ez a PC vs Konzol dolog a legnagyobb marhaság.) -
High Voltage #1721 Kiprobaltam, es tenyleg mukodik jobbgomb nyomogatassal a galaxy map, csakhogy nem tudok kiszalni az urhajobol sehogyan sem, ha mar utaztam. Mar ha az Airlock-on keresztul kell tavozni... -
#1720 Motion Blur-t és a Tv effektet én kinyomtam, szerintem nagyon zavaróak. -
Drizzthsz #1719 Még egy kép
Ez azért elég szép. :-P -
Drizzthsz #1718 Jó, a helyszínek textúrája nem túl nagy felbontású, de az átvezetők mint a mozifilmek, simán! Az első videóknál viszont egy ideig nem esik le, hogy az bizony nem prerendered...
Fura árnyék alatt erre gondoltam -
Drizzthsz #1717 Oké, csak vagy 5 percet játszottam, de megveszem. A grafikát aki kipróbálás után is szídja, az azt hiszem nem normális. 1680*1050-ben gyönyörű! Viszont az önárnyékok széle amolyan sikk-cakkos, vagy nem is tudom milyennek lehetne mondani. Mondjuk a többi játékból is elég sokban ilyen, de szerintem egy sima éles élű lehet célszerűbb lett volna. -
#1716 Ha csak az lenne, nincs sm3.0 support:(:) -
#1715 De nekem már igen :D -
adammmmmmm #1714 A warez topik linkje nem indul? Az csak akkor indul ha be vagy jelentkezve. -
#1713 Nekem sem indul el:D -
#1712 Csak nekem nem indul el? -
#1711 no warez! meg egy warez topik link :D -
MrAndree #1710 Valaki tényleg dobja be felülre a warez topic linkjét. -
Mentoloshurkaka #1709 Fogalmam sincs mert egyesek azt mondják műkszik (akiknek tört verzió van) másoknak nem, szóval elég vegyes -
Kain3 #1708 Most akkor mi van ezzel a galaxy map problemaval? nem mindenkinek jon elo? -
ricsa008 #1707 bocs
egy nap csend után visszajött a net és naon meglapődtem amikor megláttam
csak egy kérédsem van az előre beharangozott komoly védelemből mi lett? megy rendesen a játék? -
#1706 inkább örülni kéne h egy ilyen mocsok warezolós néppel is törődnek :) -
xido #1705 csak felirat...de azt is le lehet cseszni:))) -
#1704 de ez csak feliratos lesz, nem? vagy szinkronos? -
xido #1703 ebben tökéletesen egyetértek... -
TPG #1702 Az egy dolog hogy a szinkronszínész jó de ha a szöveg vacak amit kap akkor meg van lőve az egész. És szerintem inkább a fordítás minősége az ami problémásabb lehet. -
xido #1701 Stohl András egy nagyon is profi szinkronszínész,kövezzetek meg érte,de őt nem tudnák megfizetni,azért hallunk játékokban többnyire B-tévés hangokat:) -
adammmmmmm #1700 Ezzel én is így vagyok. (imádom az rpg-ket és az ilyen jó rpg-k mint ez megérdemlik hogy félretegyekrá némi pénzt) Megy a witcher mellé a polcra. (nekem a szinkronnal nem volt bajom de annak örültem hogy Leo már az elején meghalt) -
#1699 John Sephard magyar hangja Stohl András!