11074
-
#1778 Hát igen ,már töbször is írtuk hogy angol tudás nélkül nem érdemes belevágni mert nem fogsz érteni semmit. -
Action #1777 Akkor pont a játék egyik legjobb részétől fosztod meg magad sajnos,mivel hihetetlen jók lettek a párbeszédek... -
#1776 nyomd meg a J gombot, ott vannak a küldetések :d
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy tényleg beszélgetned kell mindenkivel... Ha nem megy az angol, akkor meg szerintem inkább várd meg a magyart ;) Később még durvább lesz, angoltudás nélkül nincs értelme játszani... -
#1775 Itt egy Guide hogy ne akadjatok el :]
Ja és ENG. -
#1774 Na az nem fog menni,fölleg hogy nem is értem amit mondanak -
#1773 Asszem hivatalos oldalon olvastam, hogy a Realtek alaplapi hangkártya drájvereivel van nyűge, egyszer engem is kibaszott, de úgy, hogy csak a reset hozta vissza :D -
#1772 Ismerkedj... beszélj mindenkivel, faggasd őket, ismered meg a lényeket, ez mebereket és sodródj az árral... -
#1771 Amiután elmentem a Citadel-hez és azzal a nagy hologrammal beszéltem hogyan tovább?Hol lehet küldetésekel vállalni vagy valami? -
csgj #1770 De nekem XP-m van :S -
#1769 Vistán hallotam ilyen problémáról xp-én nekem eddig semmi ilyen nem volt. -
csgj #1768 Ehh, elkezdett akadni mint a fene a Citadel féle haladva az űrben... Aztán kifagyott, és újra kellett indítanom a gépem. Ha jól emlékszem hivatalos fórumon is volt vkien ilyen problémája... faxa, remélem most menni fog :P -
#1767 1. E gombbal2
2. Passz, gondolom azér nagy a szórás mer nagyon low a skill
3. SPACE-t kell nyomni
4. hajrá. -
#1766 Zoomolni jobb klikkel lehet meglepő módon.Magától fedezékbe vonul ha közel mész pl egy falhoz.Lepausolni a space-vel lehet amivel előjön egy jókora menü -
#1765 No tegnap, vagy már ma... nem tudom... játszottam vele egy keveset. Az irányítást még szokni kell. Minden tekintetben tetszik, csak van néhány dolog amit nem értek.
1.) A mesterlövész puskával hogy a bánatban lehet zoom-olni?
2.) A karabély miért a hátam mögé lő akkora szórása van? (és miért nem lehet vele zoom-olni?)
3.) Videóban láttam olyat hogy le-pause-olta a játékot és tudta küldeni az embereit fedezék mögé. Hogyan?
4.) Ezen még gondolkodom...
Szóval hírtelen ennyi merült fel. -
#1764 nézd meg a journalodba a főküldiket, hátha az segít -
retek683 #1763 köüsz szépen, és bocs hogy lusta voltam vissza olvasni csak már nagyon kiváncsi voltm:D:D....
RIDDICK: TE meg szeggyé nyugtatót!!!! -
#1762 Akkor hova menjek?Egy fickóhoz oda megyek ahol van a zászló a térképen de ott is csak vmit kíír és nem kezd el velem bezsélgetni -
#1761 Azt írja ki, hogy ne tapogasd azt a kurva térképet, hanem mennyél a dolgodra :D -
#1760 Talán nem vagyok olyan hülye hogy azzal ne próbálkoztam volna?
Egyébként valami cuccot kiír -
#1759 1.: a játék négy forint lesz
2.: igen, 128-an nyomhatjuk majd egymás ellen co-opban
3.: már két hete kint van, de nem az igazi, lásd: #1744-es poszt -
#1758 asszem azt írja ki h mi nem tudjuk megnyitni...de lehet h ő már előrébb jár:) -
#1757 E billentyüt lenyom? -
#1756 7.990ft,nincs,június 19. -
#1755 Itt mit kő csinálni?
-
retek683 #1754 hány forintl lesz a játék? van multi részE? Mikor jön ki a magyar verzió? -
#1753 nem -
#1752 -
#1751 Kipróbáltam én is csak erőpróba képpen. Az első 15 perc alatt zökkenésmentesen megy a gépemen (mindent maxra tolva).
Engem elsőre nagyon megfogott. Ilyen filmszerű élményt még nem láttam játékban. A hangok, zene, kameramozgások, szájmozgás, karakterek mozgása, stb... olyan hihetetlen elegyet alkot, mintha tényleg egy filmben lennék. A grafikára nem mondanám hogy gyönyörű, inkább nagyon hangulatos és nagyon jól beleillik a képbe. Vannak elmosások, pixelek a távolban, de nagyon jó az összhatás. Eredetinek tűnik az egész
Én asszem a magyarral játszok már csak, most tényleg csak kíváncsi voltam, mire lehet majd számítani. Asszem egy újabb játék amire megéri (megérte) várni! -
#1750 Hozzá kell tenni, hogy a 7600GT-t egy Core2 6750 meg 2 GB ram támogatja, szal csak a VGA a szűk.. -
bebe78 #1749 Jó reggelt!!!
Lenne egy kérdésem hogy a játék csak a c:meghajtóra hajlandó feltelepülni? -
csgj #1748 Van screenshot gomb? Mert ha nem, akkor kénytelen leszek Fraps-ot használni. (Akarok mutatni képet az én kis Gabrielle Shepard-omról xD) -
SG #1747 A játékot kb. mennyi idő alatt lehet végigjátszani ? Valószínű hogy beruházok egy eredetire majd, de csak akkor, ha jó sokáig el lehet vele szöszmötölni. -
#1746 beásul helyett természetesen beást akartam írni :) -
#1745 Én úgy halottam hogy a szereplők beásul nyelven fognak beszélni. A főhős szinkronja Győzike lesz -
#1744 hát ilyen nincs.
NEM, sajnos nem. Sőt, nálunk csak kazah nyelven lesz kapható, német hangalámondással, bajor népzenei aláfestéssel. -
Djemba #1743 magyar felirattal nem fog megjelenni? -
markastor #1742 Dehogynem van. Sokat kell nyomogatni a jobb egérgombot. Megoldás inkább arra kéne, ami azután jön: nem enged ki a hajóból. -
#1741 LOL
Ezt azért már túlzásnak tartom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
TPG #1740 7600GT-n High? Az azért nem rossz, a 7600GT nincs olyan messze a minimumtól. :) Egyébként a Galaxy Map-os dolog az eredetiben is előfordul igaz a hivatalos fórumon még csak két panaszt olvastam ezzel kapcsolatban szóval nem gyakori. -
#1739 Nincs.