11074
-
katarzis #1818 Ja az nekemis nagyon tetszett :) -
#1817 Na abbahagytam,angolul nem megy,még szerencse hogy lesz magyaritás (pedig pont amiatt sirtak sokan).Legalább a térképen lenne jelölve hogy hova kell menni... -
#1816 Igaz, nem a szépségükről híresek az angol csajok, de ottvan pl; Vicky-Buttler Henderson (remélem jól írtam) Na Ő igazán dögös egy tyúk! Pedig nem ez a típus a zsánerem... -
#1815 Amúgy az a rész kurva feeling, amikor a hangosbeszélőn kell lelketönteni a legénységbe.. Játékban eddig a legjobb ilyen jellegű jelenet.. Ha film lenne, akkor kicsit erős lenne, de így, hogy közbe lehet szelektálni, hogy mit mond, nagyon király :D -
csgj #1814 Én szeretem a fehér csajokat :P Meg szeretem az angolokat is :D -
Paranoia #1813 én a hagnokra szükitettem kijelentésem,más problémám nincs vele -
#1812 Akkor ez nem a te játékod, ne játsz vele. -
Paranoia #1811 még vmi gyorsgombokat,h rakok be oda ball felső sarokba -
Fbn Lx #1810 nekem csak egyetlen problémám van az egész játékkal, de az rohadt nagy.
nem indul el :p
a launcher még bejön, de ha a play-re nyomok, akkor "a mass effect működése leállt."
olvasgattam, de ilyennel viszont nem találkoztam. Egyedi hiba? :/ -
Paranoia #1809 nemtom nekem a játék,hangjai beleértve a zenéit is nem nagyon jönnek be:S
lehetne szebb,jobb is... -
gyuri12 #1808 Kicsit fehér lett,nem? Mint egy angol.(ez nem dicséret) -
csgj #1807 Gabrielle Shepard :) Vanguard, Earthborn
-
csgj #1806 Itt van... -
#1805 Annak mi is a címe? (warez topik) -
#1804 Nforce fórumokon diskurálnak erről, eredetivel nem jelentkezik. -
#1803 Márpedig ezek nagyon úgy tűnnek hogy a korai crack dolgai. -
csgj #1802 Az elején működik, de később majd nem fog menni... De mivel ez akkor úgy néz ki warez probléma, ebben a topicban hagyjuk lógva. :P Ott a spam topic... -
Theutron #1801 Hy!
A normális hogy ha belépek a starmapba nincs kép, csak néha felvillan... kicsit ciki mert így nem tudok a hajóval továbbmenni. -
#1800 Nah eljutottam addig a részig, hogy megkaptam a hajót.
Hibák:
1.) Galaxy map nagy fekete képernyő. Jobb klikkre felvillan néhány foszlány, de semmit nem lehet csinálni.
2.) Fűrészgyár az egész játék. Engem pl zavar a dolog. Kényszeríteni se lehet az AA-t szóval nem értem ez miért jó a készítőknek.
3.) Az árnyékok néhány karakter arcán elég érdekesen működnek.
4.) A játék egy bizonyos szakaszában gondolt egyet és nem enged menteni.
Ezek amik szemet szúrtak nekem. Amúgy az egész játék úgy ahogy van jó. Ha az Original verzióban nincsenek hibák akkor amint lesz magyar megyek a boltba. -
#1799 nekem működik a mentés... -
xido #1798 megrendelte USAból? -
k4rL #1797 Mert te megvetted a játékot, de itt a jelenlévők 90%-a warezról beszél... -
#1796 érdekes én tudok-.- -
k4rL #1795 Sehogy sem lehet menteni :) -
k4rL #1794 A zöld nyilat kell bejuttatni a belső részbe, úgy hogy kikerülöd a sárga és piros akadályokat, W A S D-vel -
#1793 nem. rossz a crack -
#1792 harc közben nem lehet menteni -
csgj #1791 Nálatok működik a mentés? Mert nekem csak az autosave működik... A quick save-re kiírja, hogy failed... Az elejám bezzeg működött. Btw, tele vagyok hibával :P (a Citadel problémám már nincs) -
#1790 Talán azért mert csak kipróbáltam... -
#1789 Csőtők mi a faxt kell csinálni az ajtóknál?
Forog az a retyó sok téglalap, de nem értem mit kell csinálni.
-
#1788 mit vigyorogsz? -
#1787 Az install mindenkinek gond nélkül végigment? Nekem fogja magát kb. 20% körül, és kidob belőle. Semmi hibaüzenet, csak kilép. Volt már valakinek ilyen? -
#1786 :DDD -
#1785 ugrani lehet?
-
#1784 Én lelőttem Fist-et :D -
Action #1783 Nekem meg az tetszik h lehet itt is szerencsejátékot játszani...(bár a Pazaak jobban tetszett a KOTORban).
De amig nincs megoldás a galaxy map bugra addig gyüjtöm a pénzt.:) Eddig valami 7-8 ezer creditnél járok amit quasarban nyertem:) -
Drizzthsz #1782 Az nagyon tetszik amúgy, hogy lehet picit agresszorkodni. Pl.: volt egy idegesítő asszisztens, derék Shepardunk lepofozta, mint a büdösszart, hogy egy hétig nem kel fel. :))) -
#1781 Akkor miért játszol vele?!! -
xido #1780 én ezt nem értem...ha valaki szokott játékokat venni,hogy nem ismeri az 576 vagy a cdgalaxis oldalát,ahol minden ilyen jellegű alapinfo kint van általában? -
#1779 Remélem nem rontják el a magyar fordítást úgy hogy alig lesz köze a mondani valónak az eredeti nyelvühöz mint már korábban történt bizonyos játékoknál...