11074
-
#1858 Ha van olyan géped amin ez a gém elfut normálisan ( ha meg nem akkor nemtudom mit kell rinyálni, vagyél konzolt ), akkor megtudsz venni 1-2 játékot hogy ha szeretsz gémelni, amugymeg kifogás.txt:) -
k4rL #1857 Ha a játékot megállítod egyszer, akkor a bal felső sarokban vannak a gyorsbillentyűk, oda betudsz tenni, már akkor tudsz használni biotikus képességet. -
#1856 Köszönöm:) -
#1855 Figyelj sajnos nme mindeki engedheti meg magának azt hogy játékot vegyen... egyedül élek anyummal.. és tudod nem olyan egyszerűű anyagilag.. -
#1854 300-400 métert visz simán, de 600 méterre lévő célpontot is találtak már el vele. :) -
gyuri12 #1853 AK-val 400 méterre lévő katonát már el sem lehet találni. No meg nagyon lassú a lövedék sebessége. -
#1852 nem lehet -
#1851 Az egy dolog, hogy pofátlanul lewarezolja, de még, hogy utánna a magyarításért kuncsorog...pff... -
#1850 Sziasztok őőőőőőő itt akkor nme kérdezhet olyan aki letőltötte?? Vagy igen??
Ha igen akkor, légyszi arra válaszojatok, sehogy se lehet magyarrá varázsolni??
Köszi előre is:) -
#1849 Az erőőket csak stoppolva gamet lehet előhívni és ráküldi a kijelölt személyre?Nem lehet ojat mint a Jedi academiban h mi erőzünk? -
High Voltage #1848 a menuben ki tudod valasztani hogy a cimbik magukat fejlesszek. meg egyebeket. -
#1847 AK47 hatásos lőtávolsága 800 méter(nem a pontossága), és nem ma készült, és a játék meg picit előrébb jár az időben. -
TPG #1846 Erre van a mesterlövész puska, a gépfegyverek a való életben is nagy távon használhatatlanok. Egy rohamkarabéllyal egy golyós üzemmódban örülhetsz ha valakit 300 méterről eltalálsz. Egy hordozható mesterlövész puska is 1Km alatt használható (az első és második VH-ban használt Springfield M1903 is maximálisan 690m-re volt pontos). A géppisztolyok a legsúlyosabbak ilyen szinten, 50-100m közötti hatótávval. (A Thompson átlagos hatótávja 75m volt, az MP40-é 100m.) Az ME rohamkarabélyai karakterisztikában súlyosabbak a géppisztolyoknál is a sokkal kisebb lövedékek miatt, ráadásul se huzagolt cső se semmi ilyesmi szóval nagyjából reális az hogy az ember csak az orra előtt állókat találja el vele normálisan. -
#1845 Ez a játék egész egyszerűen EMBERTELEN JÓ! A Citadelben vagyok, dumálgattam, majd megtaláltam a Codex menüt elkezdtem olvasgatni és azon kaptam magam, hogy eltelt egy óra :) Kurva jók a sztorik a lényekről, a háborúkról, meg mindenről. Kotor feeling ott van erősen, azokat is imádtam! Aki nem tud angolul szvsz, lemarad a játék 95%-áról. Javaslom, hogy várja meg a magyart. -
xido #1844 csupán ott a bibi,hogy regeditben ennél egy deka utalás nincs a nyelvi kódra..az volt az első,amit megnéztem... -
gyuri12 #1843 Ez egy RPG,nem vagy az elején szuper katona. -
#1842 Mindenkit te fejlesztesz. -
#1841 Ugye ebben a gamebn csak egyetlen embert kell pátyusgatni.V a társaidnak is te adsz fegyvert és fejleszted?Mert azt utálom. -
#1840 helo szerintem itt is be lehet állítani a magyart próbáljátok meg hogy a registryben átírjátok az en-t hu-ra,eng-et hun-ra és úgy magyar lesz szerintem itt is bejön mint a pros streetnél.nincscs meg a játék így nem tudom megpróbálni. -
xido #1839 ez csak a minden nyelven benne lévő help-file-ból van..kérdezz/felelek magyarul is...
3 területi kiadás lesz,ahogy írták is már korábban itt,3 nyelvi verzió,sajna ez nem olyan egységes,mint a cdprojekt anyagai:) -
#1838 Nem hiszem,már a Gamestar-ba is a magyart tesztelték aminek a lapzártája 2 hete volt -
#1837 Amugymeg fejlődsz, mert ez egy RPG, hogy ha kellő szinten leszel és kifejlesztetél képességeket akkor a célzás is pontosabb lesz... -
#1836 Miért kéne a géppityunak messzire hatnia? Én ugy játszottam végig hogy nekem ( Shepörd ) volt gépfegyver, másiknak sznipa, 3.nak pisztoly... ha messzire kelett lőni akkor szinpás kiszedte, énmeg tudtam közbe rambózni meg kommandózni, vagy megfogod és beteszel egy sznipát magadnak ha messzire kell lőni. -
#1835 Nem hiszem hogy 1 hónappal a magyar verzió boltba kerülése előtt még dolgoznának a fordításon, remélem csak a lemezek elkészítése és csomagolása van már csak vissza, és már befejeződött a magyarosítás, mert különben rossz jel lenne! -
#1834 Ebben a játékban már most van egy számomra nagy hiba, hogy gépfegyver, szinte felesleges.
Messzire annyira félrehord, mint amekkora az a kegyetlen nagy célzó.
És ez iszonyatgáz.
Pisztoly úgyahogy, de ráadásul még a lövedéket sem látom hogy az ellenfél testén becsapódik-e vagy mellé megy.
Jah és ezek a pajzsok meg azt sem látom, hogy melyik ellenséget sebzem éppen vagy csak lepattog a töltény a pajzs végett, hiszen a torkolattűz kivételével semmit nem látok.
Ezen nem lehet változtetni? -
#1833 Szerintem még ezerrel fordítják/tesztelik a magyarítást... -
#1832 jah lehet hogy a dialógusok viszont hiányoznek... -
#1831 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azzal a Fist nevű csókával, aki futtatja a night clubot lehetett volna valamit kezdeni? Én sajnos különös kegyetlenséggel hidere tettem:D -
#1830 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és mi van ha a két űrlényt lecsukattam? :D (mármint akiknek kellett volna scannelni ezeket a zöld lényeket) -
strebacom #1829 Én is találtam benne magyart, bár én nem értek hozzá valaki ránézhetne, hátha elölehetne hozni!!
-
#1828 Ájjjjj paszmek, tolnám már ezerrel :D
Kicsit nekem visszadja a Deus Ex feelinget (amit hiányolok, hogy nem lehet random akárkit legyilkolni :/), sok duma, action, titkok, még duma, nagyon király.. ÁÁÁ meg Ferrust is megnézném má.. Sebaj melózok úgyis éjfélig..
Télleg, a Xel'naga nem teszi tiszteletét a gémben valahol? Jópofa easter egg lenne :D -
#1827 Nemírtam spojlert:) még a nevüket sem irtam le:) "robot szerű élőlények" -
#1826 Valahogy gyanítottam, hogy komoly szerepük lesz még :)
But no Spoiler PLZ :D -
xido #1825 nincs benne csak help file-ok,azokat egységesen minden nyelven benne hagyták..de a játék feliratok csak a lokalizáltságnak megfelelő nyelven vannak benne... -
#1824 Na látod, semmit nem értesz... nem érted meg mit akarnak. Amugy ezek a robot szerű élőlények melyek a Citadell több pontján vannak az elején nem derül ki micsodák, csak később... ezt is FEL KELL KUTATNI és meg kell TUDAKOLNI vagyis az egész gém a beszédre épül, arra hogy minél több infot össze tudja szedni a dolgokról és utána megfelelően cseledeni...
Amugy ezek a keress meg x tárgyat mellékfeldatokat nem dfogják az orrodra kötni hogy holvannak, meg kell keresni... ezeket a lényeket a játék végig kell keresni és csak akkor lehet összeszedni mindet, nade nem menjünk a dolgok elébe. -
#1823 xDDDD
Ez valami kis melléküldi, egy vicces éliennek kell scannelni a bogárszerű lényeket a citadellában.. :) Pont ezen gondolkoztam, hogy amíg nem tudok kihajózni, addig megkeresem az összeset :) -
#1822 Elmondják,elmondják de annyit hogy Citadel Tower azt kereshetek mindent össze vissza,azt kapot egy küldit hogy Plot Scaner 0/21,gondolom össze kell szedni 21 olyat de fingom sincs hogy hol keressem és az a sok liftezés.Mint mondták már elöttem,majd magyarul :) -
#1821 Elomdjaák hogy hova kell menni... a quest menüben le van irva pár mondatban hogy mit kell csinálni és hova kell menni. Aki ennyire lüke a jászáshoz miért erőlteti? ez egy rpg a könnyebbik fajtából, ha 0 angol tudással és 0 érdeklődéssel állsz neki, mert lehet benne lőni akkor felesleges neked ezzel fárasztani magad... -
#1820 Ez csak magyarul lesz érdekes így elég unalmas.
Nembaj majd megvárjuk magyarosítását.
Bár szerintem mintha ebben lennének magyar fájlok, de nem tudom hol kell átállítani ha létezik ilyen.
Mert telepítéskor láttam hungarian fájlokat vagy mi!!!... -
Thanatos #1819 elmondják hova kell menni :)