11074
-
TPG #1938 Nincs AA, a ME DX9-es, DX9 alatt meg az UE3 nem tud AA-t mert a DX9-es videókártyákban anno ezt elfelejtették megoldani. Az Ati-nál lehet driverből beállítani hogy legyen, ők a DX10-es karijaiknál megoldották ezt. -
#1937 Néztem 1024x768-on és 1600x1200-on (max ennyit enged a monitorom) és semmi különbség. Talán icipicit simábbak a dolgok 3 méteres sugarú körben, de ennyi. Nem tudom elképzelni hogy 1900 szor XY felbontáson (HD) annyit dobna rá hogy olyan sima mintha 8xAA-kenne rajta. Szerintem valahogy rá lehet bírni az élsimításra... csak hogyan? -
Hoz_Hun #1936 Ez igaz. Szerintem ez a konzol (grafika) lényege. Ha közvetlenül beülsz TV elé akkor mondjuk frankó mozihatás mert a Tv két szélét már nem is látod, mintha ott lennél benne a játékban, de 10 perc után kifolyik a szemed. Normál Tv távról, meg se rece, se semmi gond. Meg aztán szokás kérdése. Én full megszoktam a TV-n játszást... eleninte elég közel ültem (mert azta.. mekkora a kép..király) aztán meg úgy megfájdult a fejem, hogy meni is alig bírtam. -
gyuri12 #1935 A casual az,ami CSAK a színtiszta kikapcsolódást szolgálja,történet teljesen minimális,nehézség szinte nincs, és átlagos grafika. Az,amit egy teljesen új játékos le tud nyelni.
Most,hogyha 10 éves Pistikét leültetem egy Lost Odyssey elé,az meg se tudna szólalni.
Ápropó,ismered te egyáltalán egy kicsit is a Lost Odysseyt? Mert ha ismernéd,akkor nem mondnád rá,hogy casual. -
#1934 Te jó ég!Milyen nagy katasztrófa, hogy nincs benne AA! -
#1933 Konzolon millió monumentális alkotás van, PS2őre is, és Nextgenre is... csak körbe kell nézni, lehet ez nem olyan népszerű cuccok mint bármi más, ahogy pécén sem Total Warozik és Civilizálódik minden második játékos... de ha csak a Jrpgket nézzük már arra fele dől a mérleg, ha meg a Rtseket akkor a pécé fele stb... de lényegesn több van konzolra... pl egy Zelda? a nintendón stb... én nem játszottam vele de tudom milyen. -
gyuri12 #1932 15 perc??!!
Vagy kóddal játszottál,vagy te vagy minden idők legjobb játékosa,de én fél-1 óra körüli missönökre is emlékszem. -
gyuri12 #1931 Nálam pont fordítva volt. Leültem egy box elé, 82 centis HD tévé és csak ámultam és bámultam,hogy számomra a szép grafika kb 2 évvel az ikszboksz előtti grafikát takarja. -
#1930 Látom, megy az értelmes csevely. -.- -
#1929 4 méter azért sok. Mondjuk pécén ülesz a kicsiny monitiridtól fél méterre vs ülesz 2 méterre a HDtévé előtt... valóban nem látszik ha távolabb vagy, de a méretek is jóval nagyobbak, de aki a zúmoláshoz és a 16*oros AA-t fél méterről vizslatjuk dolgokhoz szokott annak szar lehet ha nincs. -
#1928 GTA elég határeset.. A IV-et nem próbáltam, de a San Andreas eléggé az volt.. A leghosszabb mission is max 15 perc volt.. Itt a mass effectben a legutolsó sutyerák mellékszereplővel többet beszélgetek :))) -
Edward2 #1927 láttam elég sok game-t x360on és pc-n is de a konzol valahogy fényévekre van pc-től. persze ha a tvtől 4 méterre ülsz már nem látszik hogy recés, de egy képzett igényes pc grafikához szokott szem megvakul. -
KoPf04 #1926 Megpróbálom,hagyok egy kis időt neki visszalépni.
-
Hoz_Hun #1925 Akkor a GTA IV az causal? Nem cinizmus, nem igazán tudom a causal mit takar. -
#1924 8192x4096os felbontás, és olyan tükörsima lesz minden, mintha gilette-el borotválták volna le a pixeleket :) -
Hoz_Hun #1923 Nekem nincs tapasztalatom, lehet hogy lehet, csak azt olvastam valahol hogy ha megy is akkor nagyon nyögve-neyelős. -
#1922 Elmondom, hogy szerintem mi nem casual:
Total War, Armed Assault, Civilization.. stb. Olyanok amik elé nem lehet leülni 20 percet, kicsit kikapcsolni, hanem komolyabb odafigyelést, beleélést igényelnek. Azok a játékok, amik nem arra vannak, hogy elüss egy kis szabadidőt, hanem arra, hogy áldozz rájuk. Tehát a játék nem pótcselekvés, hanem cél. (hú bazmeg de szar ez a melós bill. Tesco márkájú, kb minden második leütést veszi, az E betűt meg taposni kell :S)
A felsorolásodból nálam ennek a Mass Effect felel meg egyedül. Persze ha számodra más jelenit a casual kategóriát, hajlandó vagyok elfogadni a nézeteidet, ez lég szubjktív dolog. :) -
KoPf04 #1921 szomorúvá tesz -
#1920 Nálam nem panaszkodik. Alt+tab letesz, alt+tab felhoz. Csak kb annyit kell várni hogy megjelenjen a kép mint első indításkor. -
#1919 Nekem csak egyetlen bajom a motorral, hogy nem raktak bele AA-t a kedves Bioware-es arcok. Vagy ha raktak azt jól titkolják. Most néztem újra 1-2 PC ingame videót HD-ben és olyan simák voltak az élek hogy csak na. Szóval elő lehet csalni, csak igazán megmondhatnák nekünk is hogy hogyan. Mert így azért ront az összképen. És hiába Film effect ha nem mozgatom a kamerát és megyek előre az emberrel akkor nagyon kibukik ez a dolog. -
Hoz_Hun #1918 Olvastam valahol hogy nem szersse a gém az Alt-Tabot. Szerintem nem nálad van a baj, hanem ilyen. -
gyuri12 #1917 Mert ha ezek nem,akkor mi számít nem casual játéknak? Jézus.. -
KoPf04 #1916 Hello
Nálatok sem szereti az alt+tab-ot a játék?
Nálam és havernál sem lép vissza a játékba,egyetlen megoldás ha ablakos módban futtatnám,de ahoz sajnos túl kicsi a monitorm
Valaki találkozott már ilyesmivel?
-
Hoz_Hun #1915 A sivár tály az a játék terjedelmi miatt az. Eden Prime egy tulzsúfolt helyszín a többihez képest. Arról nem is beszélve, hogy az outpostok és a lezuhant műholdak, szateltek tökegyformák kb 3 különböző van. De ez nem az engine miatt van. -
#1914 És ezek nem kezsüell gémek??? :O Jézus.. -
#1913 Sehol nem volt szó arról, hogy recés.. Én 1024be tolom egy 3 éves VGA-val, és még így sem recés.. Én a primkó helyszínt kritizáltam, ha kell lövök shotot, de gondolom konzolon nem volt több szikla, vagy nem volt kerekebb a domb.. -
gyuri12 #1912 Mass Effect, Gears of War, Halo3, Crackdown,GTA4, Lost Odeyssey, Forza2, PGR4, The Darkness, stb. -
Hoz_Hun #1911 Szó szerint ez mondtad... "ez egy gané engine". Szerintem nem az. -
#1910 lehet énvagyok igénytelen, de sztem nagyon szép játék és a hangulata tökéletes...anno a kotor sorozat fogott meg ennyire meg az nwn-ek....22colos wide lcd monitoron nyomom és a filmhatás is nagyonjol lejön, csak dob a hangulaton.
más:Lehet, h unszimpatikus, de amíg nem szankcionálható a warez hatékonyan, addig lopni fogom a játékokat netről....még ha 2000Ft ba is kerülne akkor is leszedném mert hamarabb fennvan míg Mo-ra eljut...temeg csalsz máshol..adóban, pókerben, használtkocsi eladásában, életben etc..kár ezen lovagolni -
gyuri12 #1909 Konzolon sok minden szebb. GRID,FIFA sorozat, Mass Effect(Szerintem szebb,mégha nem is ezt mondják),mindenféle sportjáték,stb. -
TPG #1908 Jaja, az EP2 ott volt rendesen, ráadásul élsimítással maxon futott nálam amiért külön jó pont a Valve-nek (bár ha nekem olyan módszerekkel kellene programoznom ahogy ők a Source-t írják folyamatosan, rövid úton főbe lőném magam :D). Annál nálam csak a Crysis volt durvább maxon. Mikor haverom megmutatta letettem az állkapcsom. :D -
#1907 Akkor mondjál 5 nem kezsüll boxos gémt. -
Hoz_Hun #1906 Azt kritizálsz amit akarsz, csak aztán ne legyen sirás amikor nem jelenik meg valami PC-re. BioWarésok el vannak hűlve amikor a PC-sek többsége lesercintette azt amit konzolon istenítettek, ráadásul még sokat is fektettek az átportolásba. Ja recés let PC-n, nézd meg konzolon milyen. -
#1905 Jaj de leszarom -.-
A Biora is mindenki csattogtatta a fitymát, hogy ennél szebb a világon nincs.. Ott is megkaptam, hogy ökör vagyok, hogy szerintem nem.. Én nem a játékot szidtam (Bioshock esetében azt is..), csak annyit mondtam, hogy a vizuális része nem makulátlan.. Ennyi.. -
gyuri12 #1904 Milyen casual tömegekről beszélsz te szerencstlen?!
Xboxon 1 kezemen megtudnám számolni a casual fosokat!
Akkora egy szerencsétlen vagy,de komolyan.
Olyan tipikus "anti konzol vagyok,pedig nem értek hozzá". Idióta. -
Edward2 #1903 tényleg ez milyen hülyeség már. konzolon semmi sem szebb mint pc-n. és ez történetben elég jo de grafika azért hagy kivetni valot bőven -
#1902 Az ilyen hozzászólásokból indul ki mindig a flém. Most komolyan kérdem; Nektek miért csipi a szemeteket annyira a PC?
Ha kritizálni merüjük azt, amit Ti konzolon istenítetek, akkor élből hülyék vagyunk, és meg sem érdemeljük... Nem Titeket vakít el a konzol egy kicsit? Mert ez bizony ugyanúgy néz ki itt is, mint ott... Nemlehet, hogy a mi igényeink csak mások, mint a tieitek, (hogy azt ne mondjam, a mi szemünket nem lehet gagyival kiszúrni[mivel nem játszottam vele, nem a játékot gagyizom!!]) és nem vagyunk hülyék, mert kritizálni merészelünk? -
Laci82 #1901 Szép játék?
Mostanság az RD Grid,de az örök csúcstartó a Half-Life 2 széria. -
TPG #1900 Arról hogy a játék hogy néz ki elsősorban nem az engine tehet hanem a grafikusok akik feltöltik tartalommal. Az UE3 képes durva dolgokra de ha a grafikusok nem hajtják ki a lelkét akkor nem lesz az eredmény szép. -
Hoz_Hun #1899 Igazad van, kár is volt erőltetni PC-re (konzolon gyönyörű). Meg kell írni a BioWarének, hogy a Mass Effect 2-t már ne is próbálja PC-re kiadni.
...hálátlanok.