11074
  • SötétBarom
    Monkey Island 3-ban összejött a vizuál/tartalmi tökély :D
  • DarkSector
    Az a gáz, hogy az unrealt nem képzeletbeli játékokhoz kell mérni, hanem a piacon lévő már megjelent játékokhoz!!!!!!
    Ez sokaknál téveszme.
    A Mass Effect nem minden irányból tökéletes játék.
    Viszont tény hogy a palettán messze a legszebb, ha nemis a legjobb.
    Ezt fogadd el, nemtudom mit hittél az U3-as motorról, de nem tud CG minőséget, sőt készülj fel, hogy a többi még 1-2 következő generáció sem fog tudni.
    Az örök igazság meg!!!
    " ...külcsin vagy tartalom... "
    A büdös életben nem lesz olyan, hogy mindkettő teljes egészében megleygen.
    Max 40év múlva.
    Nembeszélve a fejlesztési időről, és a játék árakról, ami így is iszonyat magas...
    Ráadásul ha 3x ennyit foglalkoznának egy ilyen játékkal.
    Nekem is vannak kivetni valóim, viszon ellenpéldát nem tudok, úgyhogy egyenlőre top ván.... Természetessen a SAJÁT KATEGÓRIÁJÁBAN!!!!!!!!!!!!
    Persze ez embere válogatja, hogy ki mit szeret, ha rpg-részt nem vágod, akkor bárki bármit mondhat te akkor is szar játéknak fogod látni.
    Turok meg más tészta.
  • SötétBarom
    Sztem ez egy gané engine.. Egyedül a gears nézett ki valahogy, a Bio csak az effektek miatt volt szép, amúgy hótprimkó modellekkel és textúrákkal volt teletömve..

Jelen esetben (Mass Effect) határeset.. A helyszínek nem a legszebbek eddig (Eden Prime kifejezetten hányás, 4 évvel ezelőtti színvonal, a Citadel viszont egész korrekt), viszont a modellek, arcok gyönyörűek, főleg a mimika. Mondjuk a játék szempontjából mind1 (A deus ex is jó ronda volt mikor megjelent, de én még évekkel később is vigyorogva toltam végig. :) )
  • Edward2
    -a galaxy map fekete nekem is
    -AA-t én se értem, tiszta stalker :)
    -ezek az árnyékok meg szerintem akaratosak csak még nem tudják igen szépre csinálni :)
    -a játékban sohasem enged menteni :)
  • DarkSector
    kösz de nics magyarul?
  • reaper4
    ok. bocs félreolvastam ahogy már írtam. csak azt akartam éreztetni, h nem a turokkal kéne ezt a motort jellemezni.
  • Hoz_Hun
    Akkor ez a játék nem neked való. Ennyi. Nem kell erőltetni, ha hánysz a kinézetétől. Amúgy melyik az a játék aminek elégedett vagy a grafikájával? Létezik már olyan vagy a jövőböl jöttél?
  • Istencsászár
    Az unreal engine jó motor, de hogy milyen játék készül belőel az már a fejlesztőkön múlik a top 3 gém ami vele készült a Mass Effect, Bioshock, Gears of War... nem tökéletes motor mert semmi sem az, de az Unreal enginével készített gémek a mai napig a legjobbak között vannak grafikában, de pl a Turok nem.
  • hapi
    Ja bocs nem tudtam hogy itt ez a színvonal, jézusom.
    Tudod a turok most nemrég jelent meg max 2 hónapja ugyan ezzel a szar unreal (nem 1-es) engine-vel. De ha tudom hogy itt ilyen agyatlan emberek szólnak hozzá valamihez akkor sose írtam volna ide a véleményemet. jesszus....
  • FlyHigh
    Nincs kivel eljégerezni, vidámtakarék helyett játékba fekteti a pénzét.:(
  • reaper4
    ja az első mondatomat benéztem :) de a második jogos :)
  • Hoz_Hun
    Gondolom van képzetsége a Shepördödnek gépfegyverre (ha nincs akkor eleve felejtős a kérdés, mert képzetlenül tulajdon képpen használhatalan). Fejleszd fel, nagyon kajak tud lenni, meg idővel lesznek egyre jobb fegyverek. A legjobbat pl első végigjátszásra meg se lehet szerezni, mert csak lvl50 felett jutsz hozzá. Aztán ott vannak a különböző Upgradek. Magas (inkább közepes) szinten két fegyver upgredet és egy lőszer upgrade megy bele. Az se mindegy mit használsz.
    A játék ugy van kitalálva, hogy egyik fegyver se legyen túl erős. A Biotikusok, pl csak pisztolyt használnak. Ha jól ki van fejlesztve lehet azzal is aprítani, de persze biotikusoknak ott az erejük ami brutális magas szinten.
  • reaper4
    főleg az unreal 1es motort emlegetve. ja és pont a turok-ot.
  • SötétBarom
    xD
  • reaper4
    "a háttér meg nemérdekel, mindenki teremtse elő hogy ha ez a hobbyja"
    ez olyan depressziós öregember stílus :)te kis antiszociális. gondolom küzdened kell , h legyen barátod :).
  • Skyline
    hapi ha egyszer azvagy akkor azvagy kész:D
  • Skyline
    Hagyd a francba HAPI-t aki olyan hülye hogy egy grafikai motort okol a pályák sívársága miatt/konzolokat (amiken olyan összetett rpg-k vannak hogy a legtöbb pc game csak pisloghat tisztelet a kívételnek) arra nincs más szó: balfasz:D
  • SötétBarom
    Köszönjünk, Herr Erkölcscsősz -.-
  • HeadHunter86
    A gépfegyver azért hord félre mert olyan kasztal vagy aki a varázsláshoz jobban ért. :D
    Egy két kasztnál a sniperral nem is lehet zoomolni, csak a pisztollyal...
    Erről ennyit.
  • hapi
    válogasd meg a szavaid te taknyos szar!
  • Istencsászár
    Off : Akinek van pénze netre, játékgépre az nse sírjon a szoftwerek miatt... a háttér meg nemérdekel, mindenki teremtse elő hogy ha ez a hobbyja.

On: @hapi, ülj le a konzol elé és tolja be egy jrpgt pl: Lost Odyssey, és majd utána beszéljünk arról mi a bonyolult és mi nem. A Mass Effectet a készítől igy álmodták meg ennek semmi köze a konzolokhoz.

• reaper4
    hm. ja :DD
  • SötétBarom
    SuperWarez-SuperGamez-SuperNoWarez-CrapGamez

-.-
  • reaper4
    osztod az észt közben meg foggalmad sincs arról, h ki milyen körülmények közt él v veszi a gépet. szánalom.
  • Skyline
    Lololololol:D:D:D:D:D balfasz:D
  • Szpecnyaz
    Aki pontos gépkarabélyt akar annak ott a G36 a Steyer Aug vagy az M468, lehet hogy pontosak de elég a földre rakni és már annyi por megy bele hogy nem műxik. Ellenben Kalasnyikov elvtárs mesterműve erős és elpusztíthatatlan +400m-ig elég pontos.
  • reaper4
    "A családi háttered és viszonyod a szüleiddel nem témakompatibilis" kicsit őszinte volt , ahogy itt nem sokan tennék. szal ezért nehogy már leb@sszad.
  • Titan
    OFF

Szerintem kár megsértődni és eljátszani a hattyúk halálát! Mindenki úgy boldogúl ahogy tud és alap esetben ezt nem teszi más kárára..stb.

De ha egy kicsit lojálisabb lennél és többet hazsnálnád az eszed, akkor visszaolvastál volna vagy ha a képességeid engedik, akkor használtad volna a keresőt! A találatokat értelmezed és minő csoda, meg is kimélted volna magad attól, hogy egy bugyuta kérdéssel koptasd a billentyűdet és a fórumozók idegeit!
    A családi háttered és viszonyod a szüleiddel nem témakompatibilis és szerintem minimum annyi tisztelettel tartozol nekik, hogy nem minősíted őket nyílvánosan!

ON
  • TPG
    Nah ja a Kalasnyikov tipikus orosz technika, mindenhol, minden körülmények közt működik. Még akkor is ha össze nem illő alkatrészekből rakták össze valahol Közép-Afrikában. És ez az amit szeretünk benne. :) (Az orosz technikában ez a jó, gyakorlatilag elpusztíthatatlan, lehet hogy sokat fogyaszt de mindörökké működni fog. :) )
  • netuddki
    no warez ?lolmár :XD
    vegye meg a tököm!
    de nem is kérek segítséget!
    letöltöm freeben yáccom vele aztán ha nem teccett ráérek fikázni :O)
  • tobias88
    vinni visz, de 200 méternél már kitér, ezért jobb az M16os pontosságban, viszont az nem bírja ki hogy átmegy rajta egy dömper
  • Dante73
    Istencsászár, és Kandurex nagy varezellenesek, ne vedd fel tőlük. Mivel itthon még nem lehet kapni, csak letrükközni amcsi szerverről, így kevés kivételel mindenki a virágboltival nyomja...
    Én is cak bizonyos határig nézem el a warezt, de hiába van olyan gépem, amin fut, az elkövetkező 2-3 hónapban tuti nem lesz pénzem játékra, úgyhogy, ha kijön a magyar verzió, magam is kipróbálom majd. Aztán ősszel, megrendelem, és a 2. 3. végigjátszáskor már az eredetivel tolom majd.
    Röviden; 20.-a környékén keresd majd a magyar feliratos verziót!
  • TPG
    Assault Rifles
    Assault Rifle Guide
    Eleinte bődületesen szar lesz az AR, egy halom pontot kell rá költeni de ahogy olvastam megéri.
  • hapi
    Ez az unreal engine 1 kalap szart ér körülbelül. először a Turokon szörnyedtem el most meg ezen. A textúrák gagyik pixelesek (1650x1080 minden maxon. A helyszínek műanyagok kb.6 méter széles "folyosón" kell végig menned lineáris természetesen. gagyi kocka fák meg béna fűcsomók "díszítik" a helyszínt.A gépígény persze az egekben. Az rpg elemek pedig a végletekig leegyszerűsítettek. Köszönjük nektek "nextgen" konzolok, és azon játszó agyatlan casual tömegek. A PC már most sokkal többet tudna ennél hátmég az a 2-3 év amíg kifutnak ezek a szar konzolok. Előre sírok hogy 2 év múlva is ezt a szar minőséget kell majd néznem minimum 6 hónap konzol verzió portolás után. Végtelenül szomorú.
  • TPG
    "The AK-47 and AKM, with the 7.62x39mm cartridge, have a maximum effective range of around 400 meters." Így igaz, elvisz az 800m-re és még halálos is marad de hogy valakit olyan távról eltalálj vele ahhoz inkább mázli kell mint tudás. A játék ennél előrébb jár de a sztori szerint másfelé vitték el a gépfegyverek fejlesztését. Míg az AK-47 rendes karabélyokba való lőszerrel működik, ami nagy, nehéz és van lendülete addig az ME gépkarabélyai homokszem méretű lőszerrel dolgoznak a sztori szerint aminek aminek nincs nagy lendülete, nem tartja úgy a pályáját ráadásul nincs huzagolt cső sem ami a pontosságot növelné. Cserébe viszont gyakorlatilag nem kell tárat cserélni mivel annyi lőszer fér egybe. (Így magyarázták meg miért nem kell tárazni. :) ) Ez elég nagy előny mivel a katonának nem kell pluszba tárakat cipelni és a harcmezőn nem fordulhat elő hogy kifogy a lőszerből.
  • Csibusz
    Apám adott a gépbe.. mert nem él velünk és neki ez a foglalkozás a gyerekkel..de nem akarok személyeskedni szóval hagyjuk..
  • DarkSector
    cső a játék az más és nem 300méterről irtok a gépfegyverrel.
    mert olyan messzire el sem látok.
    kb 10méter és még akkor is olyan mint a késdobáló esetében mindenhová lő, csak a célpontra nem ez kicsit túlzás.
    A kkor minek van a shoti?? ugyanaz!!!!!!!!!
  • xido
    ilyenkor azért jó az ilyen "demo",mert látod,hogy elindul és meg merheted venni:)
  • k4rL
    http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
  • Aspyrin
    Üdv, 6600Gt-n is elindul a program? Bioware weblapján 6800Gt a minimum, nem venném meg feleslegesen..