VST-hangszerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az EXSP24 az egy sampler, fájlformátuma, az .exp és .exb - VST formában a samplert meg tudod nyitni bármely kompatibilis host-ban. A Kontakt is felismeri az .exp preseteket, de az .exb-vel nem fog elindulni.
http://steflion.wix.com/studio
A másik kérdésem pedig az, hoyg meg lehet valamivel nyitni exs-24-et pc-n? Elvileg a kontakt tudná olvasni, de leszedtem egy cuccot és azzal meg nem boldogul.
Nekem ez se mûködik.... Bejön egy kis ablak, hogy gigastudio 3 , és ott meg is halt a cucc... De azért kösz!
Sziasztok!
Tudna nekem ajánlani bárki olyan tascam giga studio-t ami mûködik, és nem "fizetõs"? Eddig csak nem mûködõket találtam.
Köszi!
Tudna nekem ajánlani bárki olyan tascam giga studio-t ami mûködik, és nem "fizetõs"? Eddig csak nem mûködõket találtam.
Köszi!
Köszi szépen!
Amúgy tényleg nem volt egyszerû a dolog, eléggé nyálgép a szöveg, ahogy mondod 😊 Populárisra akartam megcsinálni, kisebb-nagyobb sikerrel.
Elõször próbáltam valami keményebbet, de nem akart összejönni ezzel a baromi dallamos/nyálas 😊 szöveggel. Azt hiszem csak úgy lehetett volna, ha kikukázom a szöveg 80%-át. 😊
Amúgy tényleg nem volt egyszerû a dolog, eléggé nyálgép a szöveg, ahogy mondod 😊 Populárisra akartam megcsinálni, kisebb-nagyobb sikerrel.
Elõször próbáltam valami keményebbet, de nem akart összejönni ezzel a baromi dallamos/nyálas 😊 szöveggel. Azt hiszem csak úgy lehetett volna, ha kikukázom a szöveg 80%-át. 😊
Szavaztam! 😊
Bár én a régebbi zenéidet jobban kedvelem. Hallatszik a Vini-s hangzás ami nekem egyébként is tetszik, de kissé lassú és lagymatag lett. (Bocs)
Még meghallgatom párszor, hátha hozzászokok...
Egyébként maga az alappal van gond, mármint amibõl a REmixet kell csinálnod, egy nyálgép számból marha nehéz jó kihozni.
Nézegettem az elsõ 7-8 helyezettet nem is értem mit keresnek ott, egyedül a rock-os tetszett ezek közül, majd találtam még 1-et valahol a 78.-ik helyen ami bejött.
Én lehet kicsit "keményebbre" vettem volna a figurát, az énekhangot kissé eltorzítottam volna mintha valami "szócsõ"-bõl énekelne, és aláraktam volna némi Techno-minimal vagy Trance alapot... bár a fene sem tudja mi lett volna belõle <#idiota>#idiota>
Drukkolok neked!
Bár én a régebbi zenéidet jobban kedvelem. Hallatszik a Vini-s hangzás ami nekem egyébként is tetszik, de kissé lassú és lagymatag lett. (Bocs)
Még meghallgatom párszor, hátha hozzászokok...
Egyébként maga az alappal van gond, mármint amibõl a REmixet kell csinálnod, egy nyálgép számból marha nehéz jó kihozni.
Nézegettem az elsõ 7-8 helyezettet nem is értem mit keresnek ott, egyedül a rock-os tetszett ezek közül, majd találtam még 1-et valahol a 78.-ik helyen ami bejött.
Én lehet kicsit "keményebbre" vettem volna a figurát, az énekhangot kissé eltorzítottam volna mintha valami "szócsõ"-bõl énekelne, és aláraktam volna némi Techno-minimal vagy Trance alapot... bár a fene sem tudja mi lett volna belõle <#idiota>#idiota>
Drukkolok neked!
http://pspfilez.extra.hu/
Hi megint!
Itt egy versenyre készült track
Ha gondoljátok, szavazzatok rám. Jah és jöhetnek kritikák is.
Itt egy versenyre készült track
Ha gondoljátok, szavazzatok rám. Jah és jöhetnek kritikák is.
Dánke, az megvan, de video alapján azt gondoltam (hallottam) talán az EWQL szebb/jobb.
Torley videóit nagyon szeretem youtube-on. Majd keressetek rá.
Torley videóit nagyon szeretem youtube-on. Majd keressetek rá.
Audionews? na ez is egy szép történet lehet bár én mos hallok elõször erröl. majd májusban talán lehet regisztrálni. ha jol értem a dolgokat vagy hozzá lehet férni másképp is??
köszi
zs
köszi
zs
SESSION STRINGS PRO hát ezt találtam elég müanyagde jobb mint az üres kontaktot bámulni. csak 100 eur ami azért kicsit huzós . használja valaki ér ez ennyit?
zs
zs
üdvözlök mindenkit
kezdö studiózgató vagyok inkább rock metal stilusban de nagyon sok mindent nemértek ezért ha tudtok segítsetek.
cubase sx3 m audio hangkártyával szépen fut de a vst hangszerekkel meggyült a bajom.
nem igazán találok stabilan müködõ olcsó vagy feltört hangot. orgonát férfi kórust és vonósokat keresek. egyszerü szép tiszta hangot.kontakt 5 van de mivel töltsem fel? aki tud aláljon valamit ha lehet linket vagy letöltési helyet is szívesen vennék. nagyon köszönöm.
zs
kezdö studiózgató vagyok inkább rock metal stilusban de nagyon sok mindent nemértek ezért ha tudtok segítsetek.
cubase sx3 m audio hangkártyával szépen fut de a vst hangszerekkel meggyült a bajom.
nem igazán találok stabilan müködõ olcsó vagy feltört hangot. orgonát férfi kórust és vonósokat keresek. egyszerü szép tiszta hangot.kontakt 5 van de mivel töltsem fel? aki tud aláljon valamit ha lehet linket vagy letöltési helyet is szívesen vennék. nagyon köszönöm.
zs
@Vinisounds!
Próbáld ki a Miroslav Philharmonik-ot.
Egy picit nagy,de szerintem nagyon megéri a várakozást!
Próbáld ki a Miroslav Philharmonik-ot.
Egy picit nagy,de szerintem nagyon megéri a várakozást!
A zenélés öröm.A dicsekvés, magamutogatás pedig emberi gyengeség.
Vintage Electronics féle Berna-t ismeri valaki? Egyelõre csak OSX-re van. Nincs valami hasonló Win alá? Nagyon komoly cucc!
*Demók alapján pedig az OrchestraTools - Orchestral Strings Runs szól egész jól.
Hegedálós masinából van egy pár. Persze kinek mi a gyönyörû. Sosem volt elég idõm és türelmem belemászni komolyabb komponálásokba, de az Omnisphere-ben pl. van pár frankó nagyzenekari vonós hangzás. Demók alapján pedig pár az OrchestraTools - Orchestral Strings Runs szól egész jól.
Hang
Infó
Nekem a ProjectSam - Symphobia/Symphobia 2 is bejött a maga mozis hangzásával. Ezt pl. biztos be fogom vetni, ha ilyesmi hangzás kell, mert jónak tartom. Mondjuk ez nem csak vonós.
Hang
Hang
Info
Demó szinten ez is tetszett:
Cinematic Strings
Hang
Infó
Errõl mondjuk nem tudok semmit, csak tetszik. Audionews-on elvileg meg kell lennie.
A Native Instruments-nek is vannak vonósai, csekk azt is.
Esetleg ez:
Infó
...aztán majd még írnak a többiek, vagy nem 😛
Hang
Infó
Nekem a ProjectSam - Symphobia/Symphobia 2 is bejött a maga mozis hangzásával. Ezt pl. biztos be fogom vetni, ha ilyesmi hangzás kell, mert jónak tartom. Mondjuk ez nem csak vonós.
Hang
Hang
Info
Demó szinten ez is tetszett:
Cinematic Strings
Hang
Infó
Errõl mondjuk nem tudok semmit, csak tetszik. Audionews-on elvileg meg kell lennie.
A Native Instruments-nek is vannak vonósai, csekk azt is.
Esetleg ez:
Infó
...aztán majd még írnak a többiek, vagy nem 😛
Hi!
Tudnátok nekem ajánlani egy olyan VST-t amiben gyönyõrûen szóló stringek vannak? Minél élõbb hangzást szeretnék csinálni. EWQL Orchestra-t néztem, leszedtem egy DVD-t belõle, de nem akar mûködni a dolog. 64 bites oprendszerem van de 32 bites vst-ket használok Abletonnal. 64-es nem is müxik Abletonban nekem és ez az EWQL meg nem akar felmenni 32 bit-es módban. Nyivákol, hogy 64est rakjam fel.
Olyan verzát találtam ami 4 részbõl áll: Part 1,2,3 és Egy Play V3.0.30-as rész, nem akar mûködni. Help mííí. 😊
Tudnátok nekem ajánlani egy olyan VST-t amiben gyönyõrûen szóló stringek vannak? Minél élõbb hangzást szeretnék csinálni. EWQL Orchestra-t néztem, leszedtem egy DVD-t belõle, de nem akar mûködni a dolog. 64 bites oprendszerem van de 32 bites vst-ket használok Abletonnal. 64-es nem is müxik Abletonban nekem és ez az EWQL meg nem akar felmenni 32 bit-es módban. Nyivákol, hogy 64est rakjam fel.
Olyan verzát találtam ami 4 részbõl áll: Part 1,2,3 és Egy Play V3.0.30-as rész, nem akar mûködni. Help mííí. 😊
Csak akkor találkozhatott akárki is, ha megvette... mivel nincs törve.<#wave>#wave>
Sziasztok!
Valaki találkozott már a Steinberg Halion Sonic-al?
Esetleg vélemények? 😊
Valaki találkozott már a Steinberg Halion Sonic-al?
Esetleg vélemények? 😊
Ez a Future Retro cég Revolution nevu szintije. Mar nehany eve lehet kapni.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A tótok is valami rejtvénynek adták fel... ez valami új termék lehet...
hello....valaki tudna segiteni, hogy mi ennek a neve?
Hát igen... Egyetértek. 😊
Már csak kiváncsiságból..leszedtem a DiNAMICS-os változatot az audionews-ról (7,26 G😎 Native.Instruments.Abbey.Road.Modern.Drummer.KONTAKT.DVDR-DYNAMiCS
- nálam teljesen hibátlan...
- Az NCore-t inkább használjuk filmekhez,<#hamm>#hamm> nem egy igazán szakmai audio oldal...
- nálam teljesen hibátlan...
- Az NCore-t inkább használjuk filmekhez,<#hamm>#hamm> nem egy igazán szakmai audio oldal...
Ncore-ról szedtem le, de még a hozzászólásokból sem derül ki, melyik féle fajta a feltöltés...
Legjobb tudomásom szerint nincs, sajnos.
Nem talál könyvtárat? Hogy lehet? Innentõl van az, hogy látnom kéne 😊
Ez a két feltöltés létezik:
Native.Instruments.Abbey.Road.Modern.Drums.KONTAKT.DVDR DYNAMiCS
Native.Instruments.Abbey.Road.Modern.Drums.KONTAKT.DVDR-AudioP2P
(Gondolom TÖRT Kontaktot használsz)
Ez a két feltöltés létezik:
Native.Instruments.Abbey.Road.Modern.Drums.KONTAKT.DVDR DYNAMiCS
Native.Instruments.Abbey.Road.Modern.Drums.KONTAKT.DVDR-AudioP2P
(Gondolom TÖRT Kontaktot használsz)
Valami miatt nem talál könyvtárat, ha pedig az nki fájlokat szeretném behúzni a Kontaktba, akkor azt az üzit dobja ki, melyet lentebb írtam.
Na mindegy, majd próbálkozom. Csak bosszant, hogy a többi mûködik. Nekem egy nagy könyvtárban van elhelyezve az összes Kontakt fájl... Ezért sem értem!
Na mindegy, majd próbálkozom. Csak bosszant, hogy a többi mûködik. Nekem egy nagy könyvtárban van elhelyezve az összes Kontakt fájl... Ezért sem értem!
Nincs benne program könyvtáraiban, melyik törés ez...😞
Ha a TPB-en nincs tort Cubase 6-os, akkor mashol sincs, ugye?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Add hozzá te a könyvtárat:
'Add Library' gomb és utána add meg a könyvtár helyét, ahol a fájlok vannak.
'Add Library' gomb és utána add meg a könyvtár helyét, ahol a fájlok vannak.
Két változata is van a Modern Drums-nak. Az egyik az DiNAMICS a másik pedig AudioP2P törés...neked melyik van meg?
Szia Stef! Régen dumáltunk...😊
Az a baj, hogy a 4-essel sem mûködött pontosan ezért frissítettem a Kontaktot. A 4-es is ugyanezt írta ki! Nem baj, próbálkozok még erõsen!
Köszi szépen! <#awink>#awink>
Az a baj, hogy a 4-essel sem mûködött pontosan ezért frissítettem a Kontaktot. A 4-es is ugyanezt írta ki! Nem baj, próbálkozok még erõsen!
Köszi szépen! <#awink>#awink>
Próbáld Kontakt 4-el, az 5-ösnek még gyenge a törése, nem tölt be mindent másnak sem, pláne windows alatt.
Sziasztok,
sikerült beszereznem az NI Modern Drums-ot a Kontakthoz...
De sajna valami oknál fogva nem tölti be a hangmintákat! Ezt a kellemetes szöveges üzit dobja nekem: "This patch is encrypted and cannot be loaded, unless the respective Library is registered properly"
Mi lehet a problémája? Megköszönném, ha valaki esetleg leírná.
A régebbi Kontakt-os fájljaimat szépen betölti, csak ezt nem! Nem létezik, hogy Kontakt 5-be nem lehet betölteni ezeket a mintákat, hiszen ez egy viszonylag új mintakészlet!
Üdv: Chris
sikerült beszereznem az NI Modern Drums-ot a Kontakthoz...
De sajna valami oknál fogva nem tölti be a hangmintákat! Ezt a kellemetes szöveges üzit dobja nekem: "This patch is encrypted and cannot be loaded, unless the respective Library is registered properly"
Mi lehet a problémája? Megköszönném, ha valaki esetleg leírná.
A régebbi Kontakt-os fájljaimat szépen betölti, csak ezt nem! Nem létezik, hogy Kontakt 5-be nem lehet betölteni ezeket a mintákat, hiszen ez egy viszonylag új mintakészlet!
Üdv: Chris
Ettõl tartottam én is! Ahogy olvastam külföldi fórumokon is, hogy sokak problémája ez, de igazán jó megoldást sehol nem találtam.
Köszönöm válaszod!
Köszönöm válaszod!
Ezek a régi H2O-s törések nem futnak Win7-esen , csak Xp-n. - Vannak újabb AIR-os változatok, azokat próbáld meg leszedni.
Sziasztok!
Találkozott már valaki a CLED Error problémával? Win7-en próbálom futtatni a Halion 3-t és a The Grand-ot (H2O-s), de egyszerûen nem hajlandó elindítani egyiket sem. Tudtok erre valami megoldást?
Találkozott már valaki a CLED Error problémával? Win7-en próbálom futtatni a Halion 3-t és a The Grand-ot (H2O-s), de egyszerûen nem hajlandó elindítani egyiket sem. Tudtok erre valami megoldást?
@stef666 koszonom,meglesem,remelem bevalik.
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíten?Fixed Noiuse Kreate kontakt hangkönyvtárra lenne szükségem.Sajnos sehol nem lelem.
Ha valaki adna egy fülest honnan tudom beszerezni azt nagyon klöszönöm!
Minden jót nektek!
Tudna nekem valaki segíten?Fixed Noiuse Kreate kontakt hangkönyvtárra lenne szükségem.Sajnos sehol nem lelem.
Ha valaki adna egy fülest honnan tudom beszerezni azt nagyon klöszönöm!
Minden jót nektek!
Micsoda rafinéria! Köszönöm a segítséget!
Igen, csak olyan dolgokat lehet feltenni ami még nincs az oldalon. - Ha nem akarsz Ratiomastert vagy más csaló módszert használni, akkor érdemes sûrûbben benézni az oldalra, és válassz ki egy olyan letöltést amit frissen tettek fel, csak 1 Seedere van, és a mérete nem túl kicsi (300 MB vagy több) , -leszeded, aztán benne hagyod a kliensben, ha sikerül az elsõ 10 letöltõ közé bekerülnöd, akkor tuti pozitív arányod lesz vele. Mind addig hagyd a kliensben amíg szedik tõled!
Tudna nekem segíteni valaki, hogy miképp tudom – külsõ manipuláló programok nélkül - fájl feltöltéssel növelni a ratio-mat az Audionews-on? Próbáltam már, de a sikeres feltöltés követõen ½-1 óra múlva mindet leszedték: duplikáció okán. Jól értelmeztem, csak olyan prg-kat lehet feltenni, amik még nem szerepelnek az oldalon?