4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
#4177 Na, jól be is szoptam a frissítést a Logic-nál. Újra kérte a serialt, aminél persze most már nem jó a régi. Francba!!! -
#4176 A Logic-ot is akarja most frissíteni 9.1.8-ra. Az is mehet? -
#4175 Jó lett az update eddig legalábbis nem mutat semmilyen hibát.
De az imposcar 2 sajnos nem nyílik meg így sem.
impOSCar2_Mac.app a kiterjesztés de rákattintás után a a korábban leírt szöveg jelenik meg. Nem lehet, hogy valami program hiányzik a megnyitásához? -
#4174 Okés, köszi!! Mindjárt kiderül jó lett-e? -
#4173 Az update nagyon alaplapfüggő, minden esetre én kipróbálnám, max teheted ujra az egészed, de legalább tudni fogod hogy a jövőben uppolhatod vagy sem. - az ASUS P5QPL-AM -el simán frissítheted, nem lesz vele gond. -
#4172 Kipróbáltam a 10.6.8-on, fut rendesen Presonus SO. 2.5-el és a Protools-al is. -
#4171 Kérdés, merjem-e updatelni 10.6.8-ra??? -
#4170 Ja nem, bocs.. 10.6.3
-
#4169 10.6.8 -
#4168 "Sérült a fájl, vagy nem kompatibilis a jelen OSX-el". -melyik rendszerrre akarod tenni? -
#4167 Stef!
Ez mit jelent, mi a hiba? Nem tudom telepíteni.
"You can't open the application impOSCar2_Mac.app because it may be damaged or incomplete" -
#4166 Értelemszerűen vissza kell, hogy ugorjon, ha upgrade alatt csatlakozol remixversenyhez. -
queensryche #4165 Nem mondom, hogy vicces szitu, mert neked nem az, de néhány hozzászólással korábban pont miditech-szopás volt nálam is, bár nekem a Midicontrol pro 49-cel gyűlt meg a bajom. A Miditech i2 szériáról van szó? Ja nem, most nézem, és ez elvileg egy korábbi dolog lehet, mert a képkereső megtalálja úgy is, hogy 'Miditech Midicontrol 2', de ilyen a hivatalos honlapon nincs. Egyébként ránézésre ugyanaz, mint az enyém volt - tehát elvileg a Midicontrol Pro49 elődje lehet.
Honlapról letölthető driver csak xp-re van (32/64), ebből kiindulva tehát ez alapból sem Win 7 konpatibilis. Azért mondom, hogy alapból, mert a Midicontrol Pro 49 nálam máig megmagyarázhatatlan módon nem működött normálisan. A rendszer felismerte (Win 7/64), a kjubéz látta, de folyamatos bemeneti MIDI-jelet adott és a pitch kerék sem volt jó. Volt viszont olyan gép - hasonló szoftverkörnyezettel -, ahol nem volt gond a MIDI-jellel. Nemrég oldódott meg a dolog, így első kézből tudok tippet adni. Én az Alesis qx 49-re cseréltem, ami bár nem a non plus ultra, de MIDI-bevitelre tökéletesen megteszi, erre van kitalálva ugyanis. A keretedbe is belefér és garantáltan szereti a Win7-et. -
Feared #4164 Kis segítségre lenne szükségem.
Van egy Miditech Midicontrol 2 billentyűm, amit win7 alatt nem tudok használni, mert nincs driver hozzá, Reason pedig nem ismeri fel.
Vennék újat, tudtok mondani olyan midi billentyűt, ami 100%, hogy win 7 kompatibilis és max 30-40 ezer között mozog? -
#4163 Vegulis ezt Traktorban is megcsinalhatod.. ha mar bulirol van szo. ;) -
gibson60 #4162 Köszi a tanácsot! -
queensryche #4161 Nézd, ez sosem egyszerű. Én például mp3-mal már csak végső esetben vesződöm kjubézben (referenciaként szoktam csak mp3 sávot betenni az eredeti felvétellel, ha remixelek), mert - és ez nem zárja ki, hogy meg lehet valahogy oldani, én nem jöttem rá - a PONTOS tempózással és metronómra-illesztéssel MINDIG gond volt. Ha lehet, wav-val dolgozz. Fülre persze meg lehet oldani, meg igazából akár ütemenként is lehet "tempóra húzni", de én ilyenekbe sosem ástam bele magam.
-
gibson60 #4160 Végül is nagyjából összejött, de csak fülre. -
gibson60 #4159 Jó ez a tutorial, de itt loopokkal dolgoznak. Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam a refrénnel kapcsolatban. Inkább úgy írom, hogy van egy háttérzeném ének nélkül( Hair Let the Sunshine), amit két részletben tudtam megszerezni. A szám első része 3perc 21 mp, a másik fele 44 mp. Ezeket szeretném összefűzni, de a 44 mp-es rész kicsit gyorsabb. -
#4158 A cubase timestretch-hez itt találsz videot Cubase Timestretch -
#4157 A sávokat nem lehet külön-külön tempózni, egyszerűbb ha a timestrach-el addig húzod, amig egy tempóba nem kerülnek. -
#4156 Automap szoftvert használ valaki? Novation cuccokhoz. Logic-hoz használnám de eddig kevés sikerrel jártam :( -
gibson60 #4155 Köszi, megint tanultam valamit. Köszi, megint tanultam valamit. Lenne még egy problémám. Bulira készülök és össze kéne hozzak egy számot Cubaseben. Csak két részletben tudtam megszerezni. Külön az alapot és külön a refrént. Na most a refrén jóval gyorsabb az alapszámnál. Kijelölöm a refrént, Ctrl+T és változtatom a tempót, de ugyanolyan gyors marad. -
queensryche #4154 Gondolom 32 bites kjubézt használsz és a program files x86-ban van a .dll. A hangkönyvtár megfelelő helyen van? (Ha van...mert ezt nem ismerem.) -
gibson60 #4153 Sziasztok!
Egy Piano One vsti-t szeretnék Cubaseben megszólaltatni! Bemásoltam a dll fájlt a Steinberg\VstPlugins mappába, frissítettem Cubaseben a vst mappát, de még se látja. Mi lehet a gond? -
queensryche #4152 *elírtam az első mondatban: szóval 3 lehetőség/év -
queensryche #4151 Az a jó kérdés, hogy ha upgradelek egy hónapra, akkor ha letelik, vajon visszakerül-e a 3 lehetőség/hónap? Van 2-3 frankó téma, meg lehetne nézni őket, de akkor ki is fogyok nagyjából. Borzasztóan kevés ez az évi 3, nyugodtan feltornászhatnák 6-ra, még az is nagyon kevés, ha azt nézed, mennyi opportunities van. -
#4150 Várj vele, hátha küldenek megint promotional code-ot. -
queensryche #4149 Köszi. Most 5$/mo. (gondolom month), ami teljesen jó lenne, ha minden hónapban remixelnék. -
#4148 Indaba-t használom én is. Kaptam egyik hónapban egy kupon szerű cuccot, így 10 dollárért Pro user lehettem 1 évre.
Egyébként meg http://www.remixcomps.com/ Itt összegyűjtenek elég sok mindent. -
queensryche #4147 Nincs mit, talán másnak is jól jön majd. Te gyakorlott remixelő vagy, tudsz mondani ilyen helyeket? Beatportot és indabát ismerem, utóbbi tetszene is csak lekorlátoz 3 lehetőségre évente az ingyenes és ahogy nézem, nem viszi át a következő évre, tehát most is csak 3 van. -
#4146 Stef már írt privit, de Neked is nagy THX!! :)) -
queensryche #4145 Megoldódott már?
VC2A: katt (jelszó: morz@pluginaudio)
Softube: katt
(jelszó ugyanaz)
PSPaudioware: katt (jelszó ua.)
Waves Pie : A komplett wavesre gondolsz?
Solid state: katt
-
queensryche #4144 Van egy zongora expansionja, ami azért jött be, mert néhány preset gyakorlatilag szinte már úgy szól, mintha egy poplemezen hallanád őket. Nem a nyers zongorahang, nem is csak annyi, hogy egy kis plusz reverb, hanem egy teljesen poposra 'behangolt' zongorahangzás. Nekem az ilyesmi nagyon bejön. A Red Wings-et csekkolom és van még vagy 4-5 olyan cucc a gépen, amiben vannak zongora-hangzások, ezek még kipróbálásra várnak. Tök jó egyébként, hogy egyből jönnek az ötletek a billentyűzettel, nem kell klikkelgetni. Nem tudom, hallottad e az EZkeys-t a Toontrack-tól, nem egy óriási hangkönyvtár, az pl. bejönne, ha nem lenne kontrollálhatatlan a sustain pedál. Ja, mert én ugye nem használok valós pedált, amit ki-be kapcsolok, nekem előre állítható sustain kéne.
Zene: csináld, ahogy gondolod, de egy részt szerintem hagyj meg tisztán ennek a dallamnak. Ezek úgyis hosszabb tételek szoktak lenni, van rá bőven idő :) -
Sütifutár #4143 Ez még csa egy hírtelen felindulás volt amit össze tetem,szinte biztos,hogy más zene lesz belőle még:-) szerintem Trance:-)))
Nexus az nálam is bejön,pláne egy két pluszban letöltött presettel kiegészítve.
A nexus zongorák nagyon nem tetszenek.Ez a Red Wings számomra eddig a legjobb.Vagy még az acoustic piano nagyon jó,csak miután leregisztráltam nem szólalt meg.Meg sokszor az adott projectet befagyasztotta,nem töltötte be a zenét.
Amiket még szeretek használni VST-k: Gladiator,Minimoog,Z3TA,Sylenth-ek...meg ami egy új nálam az egy bizonyos JP6K....jó basszusok
-
queensryche #4142 Idei év...tavalyi év! :) -
queensryche #4141 A dallamok megvettek. Valamit csinálj még vele szerintem; egészítsd ki, vagy legyen egy intró esetleg, persze ezek csak tippek :P Mennyivel jobban bejön nekem ez, mint néhány korábbi dolgod, mármint stílusilag.
Red Wing-et csekkolom, a Nexus az idei év nagy felfedezése számomra. Szinte rögtön használható hangok vannak benne, főleg az expansionok és nem csak a 'dizsis' dolgok. Látom, a zongorát nem onnan vetted, pedig meglepő mód ezek is egész jók benne. Sajnos sok zongora vsti-nél ha benyomom a sustain pedált, nem állítható annak lecsengése (biztos van kivétel, nem ismerem az összeset), Nexus-ban pedig minden paraméter állítható. Oké, elvileg megoldható pluginnal is a lecsengés csökkentése, de kényelmesebb, ha nem kell vele külön foglalkozni.
-
Sütifutár #4140 köszi...
RED WING Piano Vst
NEXUS -
queensryche #4139 Ez jóféle. Mivel készült? -
#4138 Nagyon szép!Nekem bejön. Jó lenne nekem is egy midi bill bár haverom szintije is megteszi:)