4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
  • DNDN
    Jó akkor csak véleményeket várok, feltölthetem máshova is esetleg soundcloud-ra és nem ez a szavazós oldalon keresztül linkelem akkor megnyugszol?
  • stef666
    Persze szavazzon mindenki bátran, akinek tetszik, de itt nem szoktunk egymástól "cserébe" kérni semmit...
  • DNDN
    és nyom egy szavazatot*
  • DNDN
    Hi!
    Lehet, hogy kicsit spam lesz de cserébe megosztom minden vst-s tapasztalatomat:D Akinek tetszik és nyomjon egy szavazatot azt megköszönném persze bármiféle kritikát is szívesen fogadok!
  • gibson60
    Sztornó! Rossz könyvtárba másoltam a preseteket.
  • gibson60
    IK Multimedia Amplitube használatával kapcsolatban kérnék segítséget. A 3 sz. verziót használom, ami at3p preseteket használ. Találtam egy oldalt, ahol rengeteg jó preset van ( legalábbis a nevek alapján), de ezek at2p formátumban jönnek le, amit az Amplitube 3 nem ismer fel. Kérdezném, hogy ezeket nem lehet konvertálni at3p-re? Vagy nagy hülyeséget kérdeztem? Ha netán lehetséges, megköszönném, ha valaki röviden leírná ( a gyér angol tudásom miatt)és elküldené a menetét priviben.
  • pityu0718
    Minden okés, ugyanazok vannak meg mint Neked. Annyi volt csak a bibi, hogy az 1.25 patch után nem volt pont téve, basszus nem hiszem el.
    Ha nincs utána pont, akkor Mainstage patch-ként akarta megnyitni az osx...

Most próbáltam ki, minden okés!!!! Köszi Stef!!
  • stef666
    Honnan szedted le ezeket? - ugyan úgy kell kinézni a fájloknak mint ahogy az alábbi (4182-es)válaszomban elküldött fotókon vannak.
  • pityu0718
    De a lényeg: mit csináljak a patch-el?
  • pityu0718
    Aztán az AlchemyPlayerMac-1-25-0.dmg futtatásakor szintén elkezdi újból felülírni a kitett expansionokat.
  • pityu0718
    pkg = mpkg
  • pityu0718
    Stef!

Még mindig kűzdök az Alchemy telepítéssel :)
    A végén, amikor a patch-et kell telepítenem, azt át kell nevezni pkg kiterjesztésre? Mert jelenleg nálam csak patch a vége és feszt a Mainstage-et akarja megnyitni. (ami persze szintén nem megy az update óta..)
  • queensryche
    Csak két MIDI-sávval néztem, de nem tudtam 'előidézni' amit írtál, passz.
  • pityu0718
  • queensryche
    Aha. Ilyen problémával (pillanatra megszólal, aztán kuss) még nem találkoztam. Főleg, hogy ha bezárod, akkor működik. Fura. C5-öt használsz, ugye? Mindjárt megnézem, hátha találok valamit.
  • stef666
    Az Editing - MIDI beállításokban nézd meg hogy nincs-e valami.
  • stef666
    Csak tedd rá a régire, nem kell törölni semmit. A régi felülíródik majd.
  • gibson60
    Még annyit hozzátennék, hogy ha elindítom, akkor egy pillanatra megszólal az összes hangszer, de csak egy pillanatra.
  • gibson60
    Sajna nem ez a gond. Ha kipipálom, ha nem akkor se szól a többi sáv nyitott key editornál.
  • queensryche
    *(...) előtt szólt (...)

Asszem mostantól mindig elolvasom, mielőtt elküldöm vazze... :)
  • queensryche
    Pezseg itt a zélet :P

gibson60: Nem kell bezárnod a key editort. A leírásod alapján - amennyiben a MIDI-szerkesztés lőtt szól a többi sáv is, csak az lehet, hogy solo-módba került az épp szerkesztett sávod. Ez nagyon triviális, de más nem jut eszembe. Ilyen:

• pityu0718
    Na meg is lett, ma már nem tudom de holnap így telepítem, ahogy leírtad.
    Gondolom le kell törölnöm mindent előtte..?
  • pityu0718
    3. AlchemyPlayerMac-1-25-0.dmg

Na ilyen nekem nincs csak az 1.04 dmg és a végén az 1.2.5 patch.pkg
    Akkor utánanézek ennek a Player 1-25-0 dmg-nek is.
  • gibson60
    Sziasztok!
    Ha a Cubaseben midit szerkesztek és meg van nyítva a key editort, visszajátszáskor csak az éppen szerkesztett midisávot hallom, a többi sávot nem. Ha együtt akarom az egészet hallgatni, akkor be kell zárjam a key editort. Ez így természetes, vagy lehet csinálni vele valamit?
  • stef666
    1. Alchemy v1.04.dmg - ebből a 4 factory contentet kitezsed az asztalra-majd futtatás.
    2. ami expansionod van, azokat kiteszed a 4 factory mellé az asztalra
    3. AlchemyPlayerMac-1-25-0.dmg futtatás - nem nyits meg semmit utána!
    4. Alchemy 125 patch.pkg futtatás.
    Ez az egyik legegyszerűbb telepítés ....
  • stef666
    Elfelejtetted a patch fájlt lefuttatni a végén. (Alhemy 125 patch.pkg)
  • pityu0718
    Hát nem egyszerű az élet :)

Megnyitom a Logicban az Alchemy-t és nincsenek presetek majd ha egy expansiont akarok megnyitni akkor dobja ezt az üzit: Keyfilelicense for this preset not found.
  • stef666
    -elég ha a v1.25-öt lefuttatod, az a setup be fogja olvasni az összes asztalon lévő .rar hangkönyvtárat. -majd a patch és kész.
  • pityu0718
    Igen de az expansionok telepítéséhez újból meg kell indítani az 1.04 dmg-t? És szintén kitenni az asztalra az expansionokat?
    Mert hiába nevezem át rar.-ra nem történik semmi.
  • pityu0718
    Ennyire egyszerű lenne??
  • stef666
    Az .exe-ket egyszerűen nevezd át .rar fájra és kész.
  • pityu0718
    Valahonnan leszedtem az expansionokat is de attól tartok mind exe. fájl a fenébe is.
    Köszi a tippet, szedem az 1.25-öt!
    Köszi a segítséget Stef!!
  • stef666
    Csak ezek kellenek. Az v1.25-öt meg szedd le a news-ról.
  • pityu0718
    ja és nálam nincs 125 patch. pkg.
  • pityu0718
    Van egy másik mappám is, amiben van egy 1.08 mpkg is azt később fel kell vagy érdemes feltenni?
  • stef666

install

expansions

• stef666
    Az Alchemy telepítéséhez az alábbi fájlok kellenek:
    -Alchemy v1.04.dmg - ezzel kezded a telepitést., első lépésban a .dmg fájban lévő 4db .rar-t ki kell másolni az asztalra, és utána indítod a .mpkg-t.
    -Ezek az expansionok hozzá, amiket kibontás nélkül szintén felmásolsz az asztalra.

- és végül telepíted ezeket

- természetesen a patch az utolsó

Amikor kész, akkor az asztalon lévő összes .rar.t letörölheted.
    Remek szinti, fut RTAS-ban is és 64 bit-es verzióban is.

A logichoz meg elküldöm a számot priviben.

• pityu0718
    Natürlich érdekel a serial, kérdés, akkor most ismét updatelnem kell a Logicot? Mert visszatettem a régit, ami az "eredeti" serial-al ment eddig.

Két verzióm van az impOSCARból, de nekem sem megy egyik sem. Le van tojva, annyira nem érdekel pedig nagyon jó hangja van a szintinek.

Most éppen az Alchemy-t szeretném feltenni de emlékszem voltak gondjaim korábban is vele.
    Van egy ilyen: Alchemy v1.04.dmg és egy ilyen: Alchemy v1.08.dmg
    Előbbi 1,41 gb, utóbbi 17,9 mb.
  • stef666
    -van a Logic 9.1.8-hoz is serial, tudok adni ha kell. Az impOSCar meg nem megy Logic-al nálam sem.- egyszerűen nem ismeri fel a .component fájlt, meg sem jelenik azn AU-managerben, viszont minden más DAW-ban működik.
  • pityu0718
    Na újratettem a régit, az most működik, tehát ezek szerint nem szabad updatelni a Logic-ot? Tanulság megvan ismét :)