4977
Minden ami a VST hangszerekkel összefügg
-
#4217 Jó akkor csak véleményeket várok, feltölthetem máshova is esetleg soundcloud-ra és nem ez a szavazós oldalon keresztül linkelem akkor megnyugszol? -
#4216 Persze szavazzon mindenki bátran, akinek tetszik, de itt nem szoktunk egymástól "cserébe" kérni semmit... -
#4215 és nyom egy szavazatot* -
#4214 Hi!
Lehet, hogy kicsit spam lesz de cserébe megosztom minden vst-s tapasztalatomat:D Akinek tetszik és nyomjon egy szavazatot azt megköszönném persze bármiféle kritikát is szívesen fogadok! -
gibson60 #4213 Sztornó! Rossz könyvtárba másoltam a preseteket. -
gibson60 #4212 IK Multimedia Amplitube használatával kapcsolatban kérnék segítséget. A 3 sz. verziót használom, ami at3p preseteket használ. Találtam egy oldalt, ahol rengeteg jó preset van ( legalábbis a nevek alapján), de ezek at2p formátumban jönnek le, amit az Amplitube 3 nem ismer fel. Kérdezném, hogy ezeket nem lehet konvertálni at3p-re? Vagy nagy hülyeséget kérdeztem? Ha netán lehetséges, megköszönném, ha valaki röviden leírná ( a gyér angol tudásom miatt)és elküldené a menetét priviben. -
#4211 Minden okés, ugyanazok vannak meg mint Neked. Annyi volt csak a bibi, hogy az 1.25 patch után nem volt pont téve, basszus nem hiszem el.
Ha nincs utána pont, akkor Mainstage patch-ként akarta megnyitni az osx...
Most próbáltam ki, minden okés!!!! Köszi Stef!! -
#4210 Honnan szedted le ezeket? - ugyan úgy kell kinézni a fájloknak mint ahogy az alábbi (4182-es)válaszomban elküldött fotókon vannak. -
#4209 De a lényeg: mit csináljak a patch-el? -
#4208 Aztán az AlchemyPlayerMac-1-25-0.dmg futtatásakor szintén elkezdi újból felülírni a kitett expansionokat. -
#4207 pkg = mpkg -
#4206 Stef!
Még mindig kűzdök az Alchemy telepítéssel :)
A végén, amikor a patch-et kell telepítenem, azt át kell nevezni pkg kiterjesztésre? Mert jelenleg nálam csak patch a vége és feszt a Mainstage-et akarja megnyitni. (ami persze szintén nem megy az update óta..) -
queensryche #4205 Csak két MIDI-sávval néztem, de nem tudtam 'előidézni' amit írtál, passz. -
#4204 -
queensryche #4203 Aha. Ilyen problémával (pillanatra megszólal, aztán kuss) még nem találkoztam. Főleg, hogy ha bezárod, akkor működik. Fura. C5-öt használsz, ugye? Mindjárt megnézem, hátha találok valamit. -
#4202 Az Editing - MIDI beállításokban nézd meg hogy nincs-e valami. -
#4201 Csak tedd rá a régire, nem kell törölni semmit. A régi felülíródik majd. -
gibson60 #4200 Még annyit hozzátennék, hogy ha elindítom, akkor egy pillanatra megszólal az összes hangszer, de csak egy pillanatra. -
gibson60 #4199 Sajna nem ez a gond. Ha kipipálom, ha nem akkor se szól a többi sáv nyitott key editornál. -
queensryche #4198 *(...) előtt szólt (...)
Asszem mostantól mindig elolvasom, mielőtt elküldöm vazze... :) -
queensryche #4197 Pezseg itt a zélet :P
gibson60: Nem kell bezárnod a key editort. A leírásod alapján - amennyiben a MIDI-szerkesztés lőtt szól a többi sáv is, csak az lehet, hogy solo-módba került az épp szerkesztett sávod. Ez nagyon triviális, de más nem jut eszembe. Ilyen:
-
#4196 Na meg is lett, ma már nem tudom de holnap így telepítem, ahogy leírtad.
Gondolom le kell törölnöm mindent előtte..? -
#4195 3. AlchemyPlayerMac-1-25-0.dmg
Na ilyen nekem nincs csak az 1.04 dmg és a végén az 1.2.5 patch.pkg
Akkor utánanézek ennek a Player 1-25-0 dmg-nek is. -
gibson60 #4194 Sziasztok!
Ha a Cubaseben midit szerkesztek és meg van nyítva a key editort, visszajátszáskor csak az éppen szerkesztett midisávot hallom, a többi sávot nem. Ha együtt akarom az egészet hallgatni, akkor be kell zárjam a key editort. Ez így természetes, vagy lehet csinálni vele valamit? -
#4193 1. Alchemy v1.04.dmg - ebből a 4 factory contentet kitezsed az asztalra-majd futtatás.
2. ami expansionod van, azokat kiteszed a 4 factory mellé az asztalra
3. AlchemyPlayerMac-1-25-0.dmg futtatás - nem nyits meg semmit utána!
4. Alchemy 125 patch.pkg futtatás.
Ez az egyik legegyszerűbb telepítés .... -
#4192 Elfelejtetted a patch fájlt lefuttatni a végén. (Alhemy 125 patch.pkg) -
#4191 Hát nem egyszerű az élet :)
Megnyitom a Logicban az Alchemy-t és nincsenek presetek majd ha egy expansiont akarok megnyitni akkor dobja ezt az üzit: Keyfilelicense for this preset not found. -
#4190 -elég ha a v1.25-öt lefuttatod, az a setup be fogja olvasni az összes asztalon lévő .rar hangkönyvtárat. -majd a patch és kész. -
#4189 Igen de az expansionok telepítéséhez újból meg kell indítani az 1.04 dmg-t? És szintén kitenni az asztalra az expansionokat?
Mert hiába nevezem át rar.-ra nem történik semmi. -
#4188 Ennyire egyszerű lenne?? -
#4187 Az .exe-ket egyszerűen nevezd át .rar fájra és kész. -
#4186 Valahonnan leszedtem az expansionokat is de attól tartok mind exe. fájl a fenébe is.
Köszi a tippet, szedem az 1.25-öt!
Köszi a segítséget Stef!! -
#4185 Csak ezek kellenek. Az v1.25-öt meg szedd le a news-ról. -
#4184 ja és nálam nincs 125 patch. pkg. -
#4183 Van egy másik mappám is, amiben van egy 1.08 mpkg is azt később fel kell vagy érdemes feltenni?
-
install
expansions
-
#4181 Az Alchemy telepítéséhez az alábbi fájlok kellenek:
-Alchemy v1.04.dmg - ezzel kezded a telepitést., első lépésban a .dmg fájban lévő 4db .rar-t ki kell másolni az asztalra, és utána indítod a .mpkg-t.
-Ezek az expansionok hozzá, amiket kibontás nélkül szintén felmásolsz az asztalra.
- és végül telepíted ezeket
- természetesen a patch az utolsó
Amikor kész, akkor az asztalon lévő összes .rar.t letörölheted.
Remek szinti, fut RTAS-ban is és 64 bit-es verzióban is.
A logichoz meg elküldöm a számot priviben.
-
#4180 Natürlich érdekel a serial, kérdés, akkor most ismét updatelnem kell a Logicot? Mert visszatettem a régit, ami az "eredeti" serial-al ment eddig.
Két verzióm van az impOSCARból, de nekem sem megy egyik sem. Le van tojva, annyira nem érdekel pedig nagyon jó hangja van a szintinek.
Most éppen az Alchemy-t szeretném feltenni de emlékszem voltak gondjaim korábban is vele.
Van egy ilyen: Alchemy v1.04.dmg és egy ilyen: Alchemy v1.08.dmg
Előbbi 1,41 gb, utóbbi 17,9 mb. -
#4179 -van a Logic 9.1.8-hoz is serial, tudok adni ha kell. Az impOSCar meg nem megy Logic-al nálam sem.- egyszerűen nem ismeri fel a .component fájlt, meg sem jelenik azn AU-managerben, viszont minden más DAW-ban működik. -
#4178 Na újratettem a régit, az most működik, tehát ezek szerint nem szabad updatelni a Logic-ot? Tanulság megvan ismét :)