Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A rendszerkövetlemény egyébként sincs még véglegesen megállapítva.
Ez most mit jelent? Most be, vagy ki van kapcsolva minden?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szeptember 24-én meglátjuk, bár egyelõre még csak a német nyelvû demót jelentették be.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Lost Planet 2 is elõrendelhetõ volt Júliusi megjelenéssel!
Next PC upgrade: 2022
" Toronto, ON, September 3rd 2010: Today DreamCatcher Games and JoWooD Entertainment officially confirm the release date of the demo version of ArcaniA – Gothic 4 for September 24th, 2010 for Xbox 360 and PC. After thousands of gamers had the chance to play it at GamesCom 2010 in Cologne, Germany for the first time, the demo version will now be released for all fans and the rest of the gaming community.
The demo comprises the first two hours of the game and shows the beginning tutorial level on Feshyr Island featuring selected quests. Fight off demons, hone your skills and prepare for a bloody battle fueled by vengeance. Get your first taste of ArcaniA: Gothic 4. "
Itt majd kiderül az igazság a minimum konfigról.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Tanuljanak meg optimalizálni...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
3gb ram , quad proci nem normális banda
bár a dzsúvúd mindig is a köcsög bandákhoz tartozott a 2. rész óta egy korrekt megmozdulásuk nem volt erre most ez ...
- Mire veszek alá 2 magosnál jobb procit addigra lesz már patch + magyarítás is<#banplz>#banplz>
Jelen esetben meg is értem a warezt.
Annak a játéknak a következõ az ajánlott gépigénye:
* CPU: Intel Core 2 DUO @ 2.2 GHz / AMD Athlon 64 X2 4200+
* RAM: 1 GB
* HDD: 8 GB free disk space
* Graphics: 256 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9.0c
Tényleg nagyon a Gothic 3 útján halad ez a játék....
Ez orbitális bukta lesz.
Marad a Risen. Addig me NWN vagy inkább nem is játszok. Minek..
ez a játék nem ér ennyit.
Bár nekem ugyan megvan a minimum, sõt az ajánlott konfig is, de ezen félelmek miatt én sem vagyok nyugodt, mivel az eddigiekbõl sem az jött le, hogy a fene nagy MI miatt kell az erõs proci.
Ettõl függetlenül még továbbra is várom, de lehet hogy megvárok egy "review"-t mielõtt megrendelem.
Ugye ez vicc? Egy 2,5-3 éves kétmagos procin nem fog menni úgy, hogy van egy elég durva VGA és 4GB RAM a gépemben?1
Na jó, akkor szopják le a brét. Asszem szarok erre a vacakra. A képek alapján egy fos a harcrendszer és a Gothic lélegzõ világa is a múlté.
Bye, bye Gothic név. Ez lement a WC-n...
Elindul 1-2 magoson is, csak játszhatatlan. Konkrétan a következõ konfigon mindent minimumra véve is folyamatosan egyszámjegyû az fps:
Core 2 Duo E6700
Geforce GTX 285
2 GB RAM (32 bites Win XP miatt) -> de nem emiatt akadt
Amúgy a 3 procimag minimum következhet abból, hogy a fõ platform a konzolok voltak, azonbelül is az Xbox 360, ami 3 magos.
Legjobb úton haladnak afelé, hogy újra elkövessék a Gothic 3 féle hibát.