Gothic 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Lehet, hogy kimaradt az "antialias". Örömteli lenne, mert én is ekkorában játszom, valamivel gyengébb konfigon.

wedge31
Az egészböl az a tanulság azoknak akik elhiték ezt a marhaságot, hogy nem kell minden nem hivatalos infót tényként kezelni amit valaki felbüffög a neten valahol egy fórumon...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Illetve, azóta finomitották a kijelnetést is, hogy csak bizonyos core 2 duo modelleknél (6400-6850) van még problémájuk, ami nem azt jelenti, hogy ne futna rajta jól, csak éppen nem a legjobban. Ebbõl azt szûröm le, hogy ha a megjelenõ verzióban nem is, de késõbb egy patch-csel remélhetõleg korrigálni tudják ezt.
A rendszerkövetlemény egyébként sincs még véglegesen megállapítva.
grebber
Ezen én is gondolkodtam.

Next PC upgrade: 2022

Molnibalage
minden max.kikapcsolva.

Ez most mit jelent? Most be, vagy ki van kapcsolva minden?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

rotator
Nos, a Dreamcatcher elismerte, hogy bizonyos CPU-kkal gondok vannak, amit tesztelés közben is észrevettek, konkrétan a Core 2 Duo 6400-6850 szériával (az újságírónak meg pont ilyen gépe volt), más dual core rendszereken fut problémamentesen. Amit minimum ajánlott igényként írtak a tesztelõnek, azt meg úgy értették, hogy a maximális beállításokhoz az a minimum... <#fejvakaras>
Szeptember 24-én meglátjuk, bár egyelõre még csak a német nyelvû demót jelentették be.

dante3
Az egyi Béta tesztelõ, aki honosítás miatt kapta a gamet, azt írja, hogy tökéletesen fut 1920x1200, minden max.kikapcsolva. Ezen a gépen: Gigabyte EP35-DS3R, 3 Ghz Core 2 Duo, 4 GB RAM, ATI 4870 512M. <#buck> Akkor talán van remény!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

grebber
Zavvi az milyen dátumokat tud lol.<#levele>
Lost Planet 2 is elõrendelhetõ volt Júliusi megjelenéssel!

wedge31
Egy hete rendeltem a Zavvin akkor szept 17 volt most tényleg igazad van és átirták okt 15-re...<#szomoru1>

wedge31
Hogy legyen már egy valodi hir is :

" Toronto, ON, September 3rd 2010: Today DreamCatcher Games and JoWooD Entertainment officially confirm the release date of the demo version of ArcaniA – Gothic 4 for September 24th, 2010 for Xbox 360 and PC. After thousands of gamers had the chance to play it at GamesCom 2010 in Cologne, Germany for the first time, the demo version will now be released for all fans and the rest of the gaming community.

The demo comprises the first two hours of the game and shows the beginning tutorial level on Feshyr Island featuring selected quests. Fight off demons, hone your skills and prepare for a bloody battle fueled by vengeance. Get your first taste of ArcaniA: Gothic 4. "

Itt majd kiderül az igazság a minimum konfigról.

grebber
Nemtudom de bármilyen oldalra megyek fel mindenhol október 5 szerepel mind ps3,pc és xboxra is.Van ahol október 15 van!

wedge31
Hol ?

grebber
Igen október 5-én jön!

wedge31
Szept 17-én jön a második rész.

balee4
Októberben vmikor, fogalmam sincs én toltam az elsõ részt, elég sokat, de már sztori szinten semmire nem emlékszem, nem lehetett nagy szám, hiszen nem hagyott mély nyomokat. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hát nekem ez az egész egyre kevésbé tetszik, mindenestre.
rotator
Ezt az oldalt marha ritkán frissítik, emiatt "pöttyet" le van maradva, egyébként a Dreamcatchertõl (a játék kiadója az USA-ban) kapta az infót egy újságíró, ld. #518.

dante3
mindenki azt gondol, amit akar...

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

wedge31
Amig nem hivatalos addig az...

dante3

És ezt így mégis honnan veszed????
wedge31
Egyáltalán hol van ennek a hirnek a forrása ? mert azt illene megjelölni ilyenkor, egyáltalán hivatalos e vagy sem...

Molnibalage
Az mikor jön? Mennyire kell hozzá ismerni az elsõ részt? A demójával anno játszottam, de egyenesen borzalmas volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

balee4
Na igaz, ez a jó oldala, bevallom msotmár szinte semmenyire nem érdekel a játék.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Na jah, Two Worlds 2 messze szebbnek tûnik a képek, videók alapján és ez a gépigény igazán baráti, ha persze igaz.

Jupííí! Minimumon el fog menni q6600-osomon. (Irónia rulez)
Tanuljanak meg optimalizálni...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én nem próbáltam! Mindig megnézek 1-2 kedvcsináló gameplay-t és amikor meglátom a harcrendszert (darabos kardozás), akkor mindig elmegy tõle a kedvem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
De nézzük más oldalról akinek 3vagytöbb magos procija van végre örülhet hogy +1 (az amugyse sok) game között ami ki is használja!

ugynézki ezek nem hallottak a sokakat sujto gazdasági válságról
3gb ram , quad proci nem normális banda
bár a dzsúvúd mindig is a köcsög bandákhoz tartozott a 2. rész óta egy korrekt megmozdulásuk nem volt erre most ez ...
Az még jó lenne, mert a Gothic 3 legalább jó játék volt (lett) 😊
De gépigénye nem volt kicsi...

grebber
Ha valóban nem fut csak 20 fps alatt 2 magos procin akkor legalább jól járok,mert:
- Mire veszek alá 2 magosnál jobb procit addigra lesz már patch + magyarítás is<#banplz>

dante3
Október 12.-én jön a demó, elvileg! Azt kipróbálom, és levonom a saját következtetéseimet, egy esélyt azért kap, hátha!

grebber
Lehet PC-re lepaktáltak a HW gyártókkal, hogy kicsit fellendítik az ipart nekik,ha már pc-re lötéri kutya sem veszi majd hanem agyonwarezolja.
Jelen esetben meg is értem a warezt.

Molnibalage
A G3 nem volt túl rossz. Most meg már egy igazi gyöngyszem.

Szerintem a Two Worlds 2 is lesz ilyen szép, sõt még szebb is.
Annak a játéknak a következõ az ajánlott gépigénye:

* CPU: Intel Core 2 DUO @ 2.2 GHz / AMD Athlon 64 X2 4200+
* RAM: 1 GB
* HDD: 8 GB free disk space
* Graphics: 256 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9.0c

Tényleg nagyon a Gothic 3 útján halad ez a játék....

dante3
Az hát, nem hiszem, hogy bárki is ezért fog vásárolni új procit, fõleg itt MO-n nem!<#szomoru2>

Molnibalage
Bocs, de ez szánalmas. Gigaerõs konfigot igénylõ cuccok is elfutottak minimális kompromisszimokkal a gépemen. A G4 szépnek néz ki, de ennyire azért nem.

Ez orbitális bukta lesz.

dante3
Azt írják, hogy core 2 duo-n is fut a játék, csak nem ajánlott, 10 fps-eket produkál! Állítólag kipróbáltak 150 konfigot, és így következtettek arra, hogy a Core 2 Duo volt a probléma.

grebber
Errõl hol van info hogy tesztelték?

Molnibalage
Ha tévednék, akkor utólag elnézést kérek. Ezt ki sem adták, de már látszik, hogy elkúrták. Sírok. Nem fogom megtudni, hogy Diego és többiek sorsát hogyan képzelik el. Ezért én nem veszek új CPU-t és esetleg alaplapot. Vicc.

Marad a Risen. Addig me NWN vagy inkább nem is játszok. Minek..

azt a qrva

ez a játék nem ér ennyit.
balee4
Nevetséges, 8800GTX mióta egy kategória a HD 2600 Pro-val? A 8800GTX olyan HD4850 szinten mozog...

Gyanítom, hogy mivel a megjelenés kõbe vésett (Jowood), már nem lehet eltolni > nincs idõ a további optimalizálásra, vagyis az a legegyszerûbb, ha megemelik a minimális konfigot. A ps3-as verziót még el tudták/merték halasztani, ezt már nem.
Bár nekem ugyan megvan a minimum, sõt az ajánlott konfig is, de ezen félelmek miatt én sem vagyok nyugodt, mivel az eddigiekbõl sem az jött le, hogy a fene nagy MI miatt kell az erõs proci.
Ettõl függetlenül még továbbra is várom, de lehet hogy megvárok egy "review"-t mielõtt megrendelem.
rotator
Vannak 3 magos procik is (Phenomból), azokkal állítólag szépen fut, csak a quad elterjedtebb. 😊 A videókártya igénye nem nagy a játéknak, bár ha van egy atom videókártyád, akkor a grafikája helybõl kiüti a Risenét.

Molnibalage
A quad az mióta jelent három magot? Most akkor 3 vagy négy mag a minima?

Ugye ez vicc? Egy 2,5-3 éves kétmagos procin nem fog menni úgy, hogy van egy elég durva VGA és 4GB RAM a gépemben?1

Na jó, akkor szopják le a brét. Asszem szarok erre a vacakra. A képek alapján egy fos a harcrendszer és a Gothic lélegzõ világa is a múlté.

Bye, bye Gothic név. Ez lement a WC-n...

rotator
Mármint a kiadó JoWood? Mert ugyebár a fejlesztõk már mások.

Elindul 1-2 magoson is, csak játszhatatlan. Konkrétan a következõ konfigon mindent minimumra véve is folyamatosan egyszámjegyû az fps:

Core 2 Duo E6700
Geforce GTX 285
2 GB RAM (32 bites Win XP miatt) -> de nem emiatt akadt

Amúgy a 3 procimag minimum következhet abból, hogy a fõ platform a konzolok voltak, azonbelül is az Xbox 360, ami 3 magos.

Három magos CPU, mint minimum?

Legjobb úton haladnak afelé, hogy újra elkövessék a Gothic 3 féle hibát.

rotator
A minimum gépigényt módosították, az alábbira:

Intel Core 2 Quad 2.4Ghz vagy AMD Phenom X4 2.2Ghz (legalább 3 magos CPU kell a futtatáshoz)
3 GB RAM
Geforce 8800 GTX vagy ATI HD 2600 Pro

Hát sajna nincs meg a minimum, úgyhogy majd leközelebb.