2688
-
sirdond #967 nem ez most egy másik, amit a ma megjelent eusról csináltak -
ricsa008 #966 Clone volt eddig is vagy most nem 1ről beszélünk? -
sirdond #965 egyébként, van egy orosz verzió ami működik, csak azért nem törték fel a "nagyobb" csapatok, mert elvileg van valami patch a megjelenés napján, azaz ma -
sirdond #964 kamu
már van clonedvd, csak még nem került ki torrentre
de ami késik nem múlik :) -
#963 Elsőre fake sehol máshol nincs fent! -
ricsa008 #962 http://www.torrentreactor.net/torrents/5902821/Arcania-Gothic-4-SKIDROW
ki mit mond? -
Drizzthsz #961 Ez nyilván megmagyarázná, hogy egy hasonló képességű ATI miért lehet gyorsabb. -
Drizzthsz #960 Arra tudok még gondolni, hogy esetleg van valami Physx-es dolog, ami nagyon lassú, viszont menüben nem láttam kikapcsolási lehetőséget. -
ratgab #959 Nálam remekül futott az angol demó: 5770-es videókártyával. -
Drizzthsz #958 És az angol is ugyanilyen szarul fut? 20-30 fps között van GTX275-tel. Ez így eléggé élvezhetetlen. Nem fogom erőltetni a dolgot, nem győzött meg, hogy megérné. -
ratgab #957 Én is ilyen dolgokban gondolkodom, mint te, továbbá ránézek a teljes virág kiadásra is, hátha okosabb leszek! Demó nekem is tetszett a boszorkányos résztől (konkrétan a barlang és kazamata), amiről ugye tudjuk, hogy a teljes játékban nem lesz benne, csak promóciós célt szolgált a demóban.
Nekem többnyire mostanában játék vásárlás azon múlik, hogy előveszem-e még valaha is az adott programot (amennyiben 1 végigjátszás elég, akkor a virág végigvitele után az törlésre kerül, vásárlás nem lesz), Ha látok benne még 1-2 végigjátszást, akkor megvétel. Ilyen kategória nálam a sandbox és az RPG-k! -
xido #956 Szerintem a felirat jó...de a többi elég lagymatag..az a 10 éves repülő ugrás..meg a figurák beszéd közben..meg a hangok...háát... -
#955 Igy mulik el a vilag dicsosege. -
#954 Igen ezt valaki megszakérthetné,mert sokunkat érdekelne! -
#953 nekem is így néz ki a főszereplő ruhája és karja. az angol nyelvú demóban nem csinálta ezt -
#952 Igen! -
Man19 #951 És ez a teszt már e teljes játékot tesztelte? -
#950 hinnye, ezt nem kamelom annyira idesöcsém...
vizumódot váltottál már, vagy nem lehet váltani ámerikáskirály csudaszínes meg ojrópénisesz termeszetkozelibbe (vagy minek nevezzem)? akkor is csinál ilyeneket? -
MrTwister #949 Én is. Holnapra itt van! -
Szeszmester #948 Próbálta más is?
Milyen a fordítás? -
#947 Ezzel a ungarise dömóval valami nem sukár
Az englishel nem voltak iylen gondjaim. -
#946 Valaki próbálja már majd meg ráoperálni az oroszra a magyar nyelvet :) Elképzőlehetőnek tartom hogy bent a teljese magyar lokalizáció. (a fájlszerkezetet még nem néztem) -
Zoliz #945 Risen igenis jó game volt. Én 1 évig játszottam ki megszakításokkal. Az új Gothic remélem nem lesz 9 és fél óra alatt áttolható, mert akkor naon nem éri meg az árát és nem szabad megvásárolni. -
#944 A játék holnap már megvásárolható lesz a CD Galaxisban, ráadásul magyar nyelven. Mindenesetre én megvárom a teszteket, illetve a játékot megvásárlók véleményét és ha jó, még az is lehet, hogy megveszem. A demó alapján bizakodó vagyok. :) -
Nos #943 szóval a játékidő valahol 15 és 80 óra között lesz :)
ok -
#942 Olvastam én már 40 órás játékidöröl is tesztet, majd meglátjuk. -
Sunrider924 #941 Akarmilyen kozepkategorias hack and slash vagy rpg minimum 45-60 ora jatekido ez alatt nem sok minden van, dehat tudjuk, vannak a jo kiadok es van a Jowood... -
#940 A forditás minöségét ellenörizendö tölthetö a magyar nyelvü demó. -
#939 xboxra is magyarul jelenik meg? -
Nos #938 neked legyen igazad, remélem nem egy prince of persiat kapunk -
#937 általában az ilyen játékoknál alapból sem sietek, szóval ha a 'tökölős' játékmenet 25 óra, akkor mondjuk nálam a valós idő olyan 32-34 órára jön ki (sok időm nincs is játszani mondjuk)...újrajátszhatósága miatt az eddigi részek is kitartottak egy ideig, szerintem ezzel sem lesz gond.. -
#936 A 16 óra vérlázítóan kevés! Főleg, ha összehasonlítjuk a G3 kb. 150 órás végigjátszásával... -
mike01010101 #935 Most rendeltem meg a cdgalaxistol, holnap at lehet venni. Kivancsi leszek ra. Igy hirtelenjeben keveslem a 16 órát. -
#934 VGA sem kutya GTX 295.
-
nagypite #933 Az szép min 2 magos 2.8ghz ajánlott a 4 magos 3ghz -
#932 Gépigény kavarás a full szarabbul fut majd mint a demó? -
ratgab #931 Na de mindegy nem temetem, csak keveslem! Majd meglátjuk milyen lesz!
(Bevallom töredelmesen a Dragon Age-től eltérítettek más játékok, így még nem játszottam végig, majd az Ultimate Edition meglétekor egyben végigjátszom.) -
#930 Pont azt hozták fel a tesztben is hogy az 80 órás. -
ratgab #929 Hát akkor nem egy Dragon Age... 16 óra.... csak.... -
#928 Pozitivumok és negatívumok német nyelven!
Kevés bug!Szép grafika.
Monoton küldetések.Rövid ha sietsz kb 16 órás ha tépelődsz lesz kb 25.