2688
  • sirdond
    nem ez most egy másik, amit a ma megjelent eusról csináltak
  • ricsa008
    Clone volt eddig is vagy most nem 1ről beszélünk?
  • sirdond
    egyébként, van egy orosz verzió ami működik, csak azért nem törték fel a "nagyobb" csapatok, mert elvileg van valami patch a megjelenés napján, azaz ma
  • sirdond
    kamu

már van clonedvd, csak még nem került ki torrentre
    de ami késik nem múlik :)
  • grebber
    Elsőre fake sehol máshol nincs fent!
  • ricsa008
    http://www.torrentreactor.net/torrents/5902821/Arcania-Gothic-4-SKIDROW

ki mit mond?
  • Drizzthsz
    Ez nyilván megmagyarázná, hogy egy hasonló képességű ATI miért lehet gyorsabb.
  • Drizzthsz
    Arra tudok még gondolni, hogy esetleg van valami Physx-es dolog, ami nagyon lassú, viszont menüben nem láttam kikapcsolási lehetőséget.
  • ratgab
    Nálam remekül futott az angol demó: 5770-es videókártyával.
  • Drizzthsz
    És az angol is ugyanilyen szarul fut? 20-30 fps között van GTX275-tel. Ez így eléggé élvezhetetlen. Nem fogom erőltetni a dolgot, nem győzött meg, hogy megérné.
  • ratgab
    Én is ilyen dolgokban gondolkodom, mint te, továbbá ránézek a teljes virág kiadásra is, hátha okosabb leszek! Demó nekem is tetszett a boszorkányos résztől (konkrétan a barlang és kazamata), amiről ugye tudjuk, hogy a teljes játékban nem lesz benne, csak promóciós célt szolgált a demóban.

Nekem többnyire mostanában játék vásárlás azon múlik, hogy előveszem-e még valaha is az adott programot (amennyiben 1 végigjátszás elég, akkor a virág végigvitele után az törlésre kerül, vásárlás nem lesz), Ha látok benne még 1-2 végigjátszást, akkor megvétel. Ilyen kategória nálam a sandbox és az RPG-k!
  • xido
    Szerintem a felirat jó...de a többi elég lagymatag..az a 10 éves repülő ugrás..meg a figurák beszéd közben..meg a hangok...háát...
  • Jakuza001
    Igy mulik el a vilag dicsosege.
  • grebber
    Igen ezt valaki megszakérthetné,mert sokunkat érdekelne!
  • Tehasut
    nekem is így néz ki a főszereplő ruhája és karja. az angol nyelvú demóban nem csinálta ezt
  • grebber
    Igen!
  • Man19
    És ez a teszt már e teljes játékot tesztelte?
  • gfreak
    hinnye, ezt nem kamelom annyira idesöcsém...

vizumódot váltottál már, vagy nem lehet váltani ámerikáskirály csudaszínes meg ojrópénisesz termeszetkozelibbe (vagy minek nevezzem)? akkor is csinál ilyeneket?
  • MrTwister
    Én is. Holnapra itt van!
  • Szeszmester
    Próbálta más is?
    Milyen a fordítás?
  • Maxtreme
    Ezzel a ungarise dömóval valami nem sukár

Az englishel nem voltak iylen gondjaim.
  • Maxtreme
    Valaki próbálja már majd meg ráoperálni az oroszra a magyar nyelvet :) Elképzőlehetőnek tartom hogy bent a teljese magyar lokalizáció. (a fájlszerkezetet még nem néztem)
  • Zoliz
    Risen igenis jó game volt. Én 1 évig játszottam ki megszakításokkal. Az új Gothic remélem nem lesz 9 és fél óra alatt áttolható, mert akkor naon nem éri meg az árát és nem szabad megvásárolni.
  • balee4
    A játék holnap már megvásárolható lesz a CD Galaxisban, ráadásul magyar nyelven. Mindenesetre én megvárom a teszteket, illetve a játékot megvásárlók véleményét és ha jó, még az is lehet, hogy megveszem. A demó alapján bizakodó vagyok. :)
  • Nos
    szóval a játékidő valahol 15 és 80 óra között lesz :)
    ok
  • wedge31
    Olvastam én már 40 órás játékidöröl is tesztet, majd meglátjuk.
  • Sunrider924
    Akarmilyen kozepkategorias hack and slash vagy rpg minimum 45-60 ora jatekido ez alatt nem sok minden van, dehat tudjuk, vannak a jo kiadok es van a Jowood...
  • wedge31
    A forditás minöségét ellenörizendö tölthetö a magyar nyelvü demó.
  • akyyy
    xboxra is magyarul jelenik meg?
  • Nos
    neked legyen igazad, remélem nem egy prince of persiat kapunk
  • gfreak
    általában az ilyen játékoknál alapból sem sietek, szóval ha a 'tökölős' játékmenet 25 óra, akkor mondjuk nálam a valós idő olyan 32-34 órára jön ki (sok időm nincs is játszani mondjuk)...újrajátszhatósága miatt az eddigi részek is kitartottak egy ideig, szerintem ezzel sem lesz gond..
  • Tehasut
    A 16 óra vérlázítóan kevés! Főleg, ha összehasonlítjuk a G3 kb. 150 órás végigjátszásával...
  • mike01010101
    Most rendeltem meg a cdgalaxistol, holnap at lehet venni. Kivancsi leszek ra. Igy hirtelenjeben keveslem a 16 órát.
  • grebber
    VGA sem kutya GTX 295.
  • nagypite
    Az szép min 2 magos 2.8ghz ajánlott a 4 magos 3ghz
  • grebber
    Gépigény kavarás a full szarabbul fut majd mint a demó?
  • ratgab
    Na de mindegy nem temetem, csak keveslem! Majd meglátjuk milyen lesz!
    (Bevallom töredelmesen a Dragon Age-től eltérítettek más játékok, így még nem játszottam végig, majd az Ultimate Edition meglétekor egyben végigjátszom.)
  • grebber
    Pont azt hozták fel a tesztben is hogy az 80 órás.
  • ratgab
    Hát akkor nem egy Dragon Age... 16 óra.... csak....
  • grebber
    Pozitivumok és negatívumok német nyelven!

Kevés bug!Szép grafika.
    Monoton küldetések.Rövid ha sietsz kb 16 órás ha tépelődsz lesz kb 25.