• Zóanagyvarázsló
    Láttam, és örültem is ezeknek, de ezek valóban csak hangulati elemek, visszautalások, az általam hiányolt feature-ök viszont kőkemény játékmenetet jelentenek.

Magamat idézve:

"Eddig az NPC-k lereagálták a cselekedeteinket, nem díjazták, ha fegyvert rántottunk, ha bemászkáltunk a házukba, ha megloptuk őket, egyáltalán bárkit meg lehetett támadni, most csak azt, akit meg is kell. Továbbá kivették az úszást, láthatatlan falak fognak fel, ha olyan helyre mennél, ahová a fejlesztők szerint nem kéne, ennek megfelelően eddig még sehol nem volt lehetőség alternatív megoldásra. A G2 elején a városba be lehetett jutni vagy négyféleképp (már a NotR-t alapul véve, az alapjátékban talán csak háromféleképp...), itt pedig az utolsó parasztnak sem tudunk mondani semmit, mert jön a szkript, és nem enged tovább.

A tőmondatos überprimitív, klisékkel operáló párbeszédekről már nem is beszélek, ha legalább egy kis minőséget és filmszerűséget is kapok a butításért cserébe, talán elnézőbb lennék. És eddig questekből is csak a szokásos menj ide, azt gyakd le szintűekkel találkoztam.

A karakterfejlesztés soha nem volt mély a szériában, de a tanítók szükségessége adott neki egy egyedi ízt, most ezt lecserélték egy uncsi, sablonos skill "tree"-re."

Na mindegy, biztos be fogom fejezni ettől függetlenül is a demót, és talán valamikor 500-1000 Ft környékén a teljesnek is adok egy esélyt, de addig inkább hanyagolom.