22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Kabuki #252 Ritka okos vagyok -
#251 LMAO -.- -
#250 jaj sznék, olyan csilivil cukker logód van... -
#249 :DDDDDDDDD -
#248 ez most nekem szólt?:O
mert ha igen,csak szólok,férfi vagyok nem nő... ^^ -
Seeley #247 de örök optimista :D -
ugot2know #246 én is,csak én már nem is élek! -
#245 De a remény kis csírája még bennem van, hogy legalább az integető szmájlit érteni fogja. :D -
Seeley #244 Szerintem akkora értelmet ne várj tőle, hogy majd megtanulja értelmezni a leírt szöveget. -
Seeley #243 szerintem ha hozzárénék akkor az neked lenne rossz, barom. -
#242 Mielőtt leosztasz valakit, tanulj meg olvasni. Ő a "kretén fiacskájuk" jelzőt olyan "pasira" (én nem nevezném pasinak az ilyet) használta, aki megüt egy nőt. Az meg már más dolog, hogy szerinted az mekkora macsó. Pfff.
-
Zenszkij #241 kretén fijacskájuk...ebből látszik mennyire lenézed a pasikat és még te osztod az észt lúzer, mernél csak hozzáérni a tökömhöz, repülnél haza afrikába -
Zenszkij #240 hmmm, ne is tanulj meg főzni, mekkora gyalázat, családanyaként, nem feleségként hangsúlyozom, életképtelen lennél, de majd rájössz erre te is kiscsikó -
#239 NC :) -
#238 megcsinál? -
#237 16évesenyhéndepislány! Mit szeretsz akkor?? Lehet,hogy egy művész lélek vagy?? Vagy csak nem rúgtál még igazán be? Pórbáld ki;) A Pia segít:)) Ha a discot nem szereted az nem baj, van más randi/szórakozás lehetőség. Pl.: kávézóban szép lágy muzsika mellet jó beszélgetések; Kirándulás/horgászás/túrázás/főzőcskézés a sráccal. Sztem te feszült vagy és kicsit filozófus/depis típus. Elhiszem hogy érettebb vagy néhány téren a kortársaidhoz képest,de lazíts kicsit,oldódj,ismerkedj,és élvezd az életet! Más is azt csinálja;) -
lord nihilus #236 az se lett volna rossz :D
komolyra fordítva a szót, sokkal szebb nála az a bizonyos leány...de elég sz*r ügy asszem a dolog :(:( -
#235 Szépen megfogalmaztad. -
#234 Hilary Duff? -
deedee01 #233 megismered megszereted kihuzod a szarbol minden szép és jo kőzős szarba vagytok ott álsz mellette mikor te vagy szarba megcsinál vagy ha van attol elválaszt 1 fél világ vagy a másik verzio ha van az biztos nem kell -
#232 [caourier]Catti: siránkoztál, hogy most lenne aktuális a dolog.... (gyerkőc).... ma hívot egy kedves rokonom, hogy hogy vagyok gondolkozok-e már a családalapításon, szeretnék-e gyereket.... kínomban nem tudtam mit mondani mint hogy csőre van töltve :)
Szal már csak lövöldöznöm kell csakhát ügyebár valami céltábla is kéne :D
Válalnád a céltábla szerepét vagy ingyyunk meg egy kólát elötte? :D[/courier] -
#231 lol -
#230 És a "Jössz topogni?"-val mi lesz? :DDD -
#229 azért nincs mert nem ismersz engemt -
#228 esetleg vegyél nullásgépet meg kreatint a bmw mellé -
Landor #227 aki még nem ismerné pilu - szanaszét -
#226 add el a lakást és vegyél egy 6-os BMW-t.
Egyből tapadnak rád a ritka rendes lányok:))) -
#225 -
#224 mindenki találja meg maga. hanekemis sikerültna:P
-
#223 a kiválasztódás azért nem így működik : D -
#222 Figyelj, én is szabad vagyok! Én vagyok a te ideális jelölted!
-pasi vagyok
-van lakásom
-keresek is
Minden megvan. Jöjjünk össze! -
#221 rendes lány nem pénzre megy, buta -
#220 Jaja, valaki nekem is passzolhatna egyet. -
#219 most akkor találj egyet nekem is, ha már így belejöttél -
#218 hát van egy pár ilyen, és ami a meglepő, hogy nem is csak bercegistenujkapufaluleanyoroszfalva lakói produkálnak ilyet, sőt, nem is csak 16 évesen, néha annyira meg tudok lepődni.
snake01 : disco is for white people who can't dance, ezt tarts észben-.-
annyi normális szórakozóhely van, nem kell diszkóba járni, persze ha nem vidéken élsz -
#217 vegyél neki egy új Audi TT-t:) -
lord nihilus #216 Én megtaláltam fél éve azt a bizonyos lányt, de elutasított :(:(:(
sajna azóta is kicsit depis vok miatta, pedig mindent megtettem volna érte -
#215 nincsizs :DDd -
CUCLI #214 deigendeign. csak amit találtam az saját, na. :D -
#213 vigyázz, mert a túl sok só egészségtelen :)