22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Vlala #132
    Ebben valószínűleg a női lélek és a férfi elvárások közötti különbség a felelős, olyat tényleg nehéz találni, akijobbanszeret, mint saját magát. Talán próbáld Teréz anyát...
    Na jó, viccet félretéve, egy kapcsolat sosem az egyik félről szól. Konfliktusok mindig voltak, mindig lesznek is, a kapcsolat sikere azon áll vagy bukik, hogy a két fél mennyire tud önzetlen lenni egymás felé.
  • AntiHero
    Hülye topik...
    Ha akarsz találsz, én is aszittem hogy csak hülye csajok vannak. De nagyot koppantam, szerencsére már találkoztam nem 1 olyan csajjal akivel most is tartom a "kapcsolatot" és mind nagyon értelmes, és normális.

© Seeley ne szedj be több lázcsillapítótamúgy igazad van...
  • Seeley
    Azért nézd azt is, hogy manapság hány férfi akar gondoskodni egy családról? A legtöbb bevállalja, oszt pár év múlva lekoccol, hogy jah, ez mégsem akkora buli. És hány férfi akar elköteleződni? Gyerek? Nehogy azt hidd hogy olyan sok. Jah, majd 40-50évesen, mert ugye ők akkor is tudnak nemzeni (más kérdés hogy flenevelni azt nem, dehát viva la önzőség). Szóval az hogy a nők mit hova helyeznek nagyban függ attól is hogy a férfiak mit tartanak fontosnak...nos nem a rendességet, hűséget, tisztességet, családot és gyerekeket, csakxólok...

Amúgy nehogy azt hidd hogy régen jobb volt..csak akkor nem lehetett kiléni a szar kapcsolatból, mert ad1 ciki volt elváltnak lenni, főleg egy nőnek, ad2 közös kassza, kisemmizve az uccán azért szar, ad3 nőnek semmi joga nem volt (emléxel, volt idő amikor savazni sem tudunk, hogyan intézhettük volna sajár ügyeinket)...de ez csak pár ad, van több is.

Minden időnek megvan a maga előnye és hátránya..én nem bánom hogy most születtem, és örülök hogy nem az anyagiak és más 'hagyományos' preferenciák szerint kell választanom, hanem pl. én is választhatok a külső és belső alapján. Nem gáz ha fontosnak tartom a fizikai vonzalmat, és szelektálhatok bőven, mert nem a megélhetésem múlik azon hogy férjhez megyek-e vagy sem.

Lehet egyedül maradok, benne van a pakliban, de inkább lesz ez saját választás, mint valami kikényszerített fos.

Rég írtam ilyen sokat, tuti a lázcsillapítok teszik...:/
  • CUCLI
    van ilyen.
  • jefferson83
    Csak az a lány foglalt akin épp fekszenek
  • endiboy
    szerintem lényegtelen hol van az ember, én pl falun lakom (igaz nemsokára város lesz :P), és ugyan az a helyzet mint bárhol
  • Vorpal
    ezdeláma f*ság - rendes lány csak Pesten ritka
  • mikike
    nekem is ilyen kéne
    aki kedves és gyerekeket is szeretne
    és nem csak 1-2-t
    nem dohányzik, nem iszik, nem hazudik
    és szeret is engem
    de ilyen nincs :(
  • DoctorJohnson
    marha :)))))
  • gabo91
    egyetértek
  • homeless
    Ugyanezt írtam én is. Sok nőt már a háziasszony szó hallatán is kiráz a hideg. A nyomorék média már 10 éve azt sugallja, hogy sikeresebbnek kell lenni a férjednél. Baromság. Nem baj ha egy nő dolgozik és az se baj ha sikeresebb a férjénél, de ne ez legyen a cél.
  • minigirl
    Tökre igazad van. Igaz, én fősulira járok, és karriert is szeretnék, de nem mindenáron. Ha a leendő férjem képes eltartani, akkor én inkább gyereket szülök neki, és gondoskodom RÓLUK. Én effektive szeretek mosnifőznitakarítani, és szivesebben csinálnám ezt, minthogy nyelvtanárként zaklassam szerencsétlen diákok idegeit...
  • sharpshooter #120
    vazze, majdnem 1 milla volt a konyha, ha valami kárt tesz benne az asszony, agyonütöm - inkább rendeljen pizzát, a doboz nem karcolja meg a mahagónit:)))
  • The FlashBack
    igaz
  • desigo
  • DoctorJohnson
    A nők megváltoztak. A világ változtatta meg őket.
    Már nem gyereket akarnak nevelni, meg mosnifőznitakarítani.
    Rájöttek, hogy nekik is lehet karrierjük, ők is lehetnek szakmailag sikeresek, kereshetnek sok pénzt, rajonghatnak értük top-csávók, etc.
    Ez van.
    Ezzel nincs is semmi gond, nagyon szép és jó.
    A gond ott van, hogy majd 35+ éves korukban néznek egy nagyot, amikor a pasijuk megelégeli az egészet, mert:

a. a pasi szeretne már gyereket de az Istennek se akar már összejönni, mert a kedves hölgynek a karrierje szétcseszte az idegrendszerét és amúgyis képtelen teherbe esni, de ha sikerülne is, kihordani már nem megy
    b. a karrier miatt már minden fontosabb, nincs otthon a nő, nincs szex se mert folyton hulla fáradt
    c. lógnak a cicik, narancsbőrös a popsi a folytonos fogyókúrától, ráncos, fáradt az arc szolitól, etc...

Szóval én értem az egészet, hogy miért ilyenek manapság a nők, csak ők nem értik, hogy elődeik nem véletlenül éltek boldog, teljes életet HÁZIASSZONYOKKÉNT éveszázadokon át, karrier nélkül.
    És ezért nem feltétlenül a női nem a hibás, hanem ez az elkúrt társadalom.

Tisztelet a kivételnek és a jelenlevőknek of korz
  • TothLaci
    Osztom a véleményed ;)
  • TothLaci
    Hallgassak az ösztöneimre? Húha, akkor aztán már PC-m sem lenne, mert ennek az árát elköltöttem volna tudod milyen csajokra...

Lehet rendes lányt találni, nem is keveset, de már foglaltak.
  • Mirk
    elolvastam a topikot és hát néhol már átment ki a nagyobb fasz a nő vagy a férfi szájkaratéba...
    én nem írom le a véleményem mert már sokan megtették, tanulni mindegyikből lehet, aki nem akar az nem fog, aki akar az se, mert tanulni csak tapasztalatból lehet:)
    de egy dologra azért reagálnék, és most nem Seeley-t akarom kioktatni csak éppen ő volt az aki leírta ezt a manapság divatos életfelfogást

"nem éri meg rendesnek lenni"

persze nem éri meg mert más se rendes meg nem becsülnek meg meg nem vesznek figyelembe meg etc.
    ja
    de azért elég rossz világ lenne ha mindenki ilyen lenne nem? ha mindenki azt mondaná hogy előbb mutass fel valamit addig leszarlak. senki se akar elsőként rendes lenni, mindenki azt várja hogy majd a másik ad nekem valamit majd aztán én...
    fenéket
    ez egy nagyon önző életfelfogás
  • bcrics
    inkább olyan árust nehéz találni aki nem basz át!!
  • magus
    valahol kompromisszumot kell kötnöd, akit keresel nem létezik
  • minigirl
    lehet ám rendes lányt találni, csak oltári nehéz... főleg, ha még oltárhoz is akarod vinni
  • The FlashBack
    én remélem megtaláltam:)
  • endiboy
    osztom a véleményt
  • Wolfsnack
    egy családanyát nem neveznék cselédnek
    de tudod a sok incim-fincim kikent csajból annyit nem nézek ki hogy egy rántottát összedobjon
    persze ágyban biztos jó, de azon túl is fel kéne tudni mutatni valamit
  • Wolfsnack
    lehet hogy kevesebbet teszünk az asztalra, de bűnhődünk is mert nincs rosszabb mint egy sértődött csaj
  • Wolfsnack
    igazad van, én egyszer találtam egy rendes lányt csak elszúrtam a dolgot, azóta keresek

amúgy megéri rendesnek lenni
  • Carlos
    Metallica-n kivül egyetértek! :)
  • bcrics
    minek ilyen gagyi topik???
    azért hogy aki a gép előtt ül egész np inenn merítsen erőt,ötletet???lófaszt!ki kell mmozdulni és odamenni a csajokhoz ,barátkozni velük és ennyi!
    jön az magától!!
    épp úgy ahogy a szüzesség elvesztését sem lehet topikokból ellesni me az idiot fórumozok tanácsait megfogadni/sosemn tudod meg hogy ki ül a vonal másik végén/!!!

épp ezért hallgasson mindenki csak az ösztöneire!!!
    meg metallicát)

nincs normális lány!!!!!majd az lesz ha hozzád idomul es te is őhozzá!!!
  • Shadow_THH
    ritka rendes topikot találni
  • CattiBrie
  • TVelvet
    Nőt megütni férfinak olyan mintha, egy (csunyán fogalmazok), 80 éves embert ütnél meg, na persze vannak kivételek, amikor a nő +30 kilóval nehezebb, és mondjuk 2x akkora válla van mint neked, akkor a fagyi visszanyal. :) És akkor már nem csak ganéságot csináltál, hanem be is égtél... Bár nálam alap, hogy az egy hitvány ember aki a gyengébbet bántja, akár nő akár férfi...

Az meg hogy kiprovokálja, más téma...

Visszatérve a kicsit offból. :) Lehet rendes lányt találni, csak ne olyan helyen keresd, álá Plázapicsák, agyonszolizott agyonsminkelt, agyonbabuzsgatott lányok. Főzni meg mindenki tud, csak akarni kell, az hogy most te nemtudsz megcsinálni egy pástétomot, vagy egy kacsát zsírul megsütni, nem éppen világtragédia.

Catti, jöhetek hozzád fűvet nyírni?:DDD
  • zoolee
    Nah, ez igaz...:)
  • TothLaci
    Van olyan szerelem, ami később visszajön.
    Örök szerelem nincs, mivel örök élet sem.
  • jefferson83
    " ...a szerelem olyan, hogy idő után el is veszhet."
    Nem veszik el hanem egyszerűen elmúlik, örök szerelem nincs. Pont.
  • gordon 24
    Jahh Értem :D
  • TothLaci
    Igen, ezt tényleg poénnak szántam, de remélem senki sem sértődött meg ezért :D
  • franc0
    Na dejó, itt az x-edik nem tudok bánni a nőkkel topik.
    Wolfsnack, tanácsokat, ötleteket vársz?
    Feleslegesen. Attól hogy itt tanácsokat (mégha jók is) olvasol, nem fog változni körülötted semmi. Majd az élményeid változtatnak.
    Vagy csak jól esik rimánkodni egy kicsit? Jabocs.

Egyébként van ilyen lány, #7-es hozzászóláshoz csatlakozom.
  • CattiBrie
    Ezért emeltem ki, hogy MÉG! :)))
  • viizo
    már az is megy ki a divatból, szerencsére :)