22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Skill #372 amugy én sem birom ha egy csajjal már járunk és nem fizethetek semmit. nekem ez is a gondoskodáshoz tartozik. -
Skill #371 na ja meg kell beszélni. sajnos én sem tettem azzal a lánnyal. talán legközelebb. sok minden probléma megoldott volna ha egymásnak elmondjuk a gondolatainakt. a problémák nagy része elö se jött volna. pl járunk? ez egy nagy halom problémától kimélt volna meg. -
Adler #370 szeretnék fiatal lenni:)
-
#369 Ezt neki is elmondtad? -
#368 Épp ez az hogy én meg nem azért adom mert ezzel akarok bevágodni egyszerű baráti billiárdozásról van szó és mostmár azért nem jön el mert mindig én fizetek hozzáteszem 720ft-ről van szó / óra általában 3 órát toljuk meg lecsuszan mellete valami üdcsi......
Nem azért fizetek hogy ő jol érezze megát hanem azért hogy én és ha nincs pénze akkor is jól tudjam érezni magam az mellékes hogy vele szeretném jólérezni magam! -
#367 Ne essen sehova az önérzeted. Vannak olyan csajok, akik nem a pénzt nézik. Én sem járok sehova, ha nincs pénzem, mert nem vagyok élősködő. Még a barátaimtól sem várom el, hogy fizessenek helyettem. -
#366 Engem az bosszant hogy a lány "barátomat" sem tudom meghívni mert egy rohadt biliárd meghívást nem fogad el és nem azért mert rossz társaság vagyok legalábbis nem ez jött le nekem hanem mert rosszul esik neki hogy mindig én fizetek, pedig ha elhívok egy lányt alap hogy nem fizet pláne nem ha egy coláról vagy egy óra billiárdról van szó és amikor fizetni akar akkor az önérzetem a béka segge alá esik mert ha egyszer meghívtam nehogy má ő fizessen! -
Skill #365 kérlek ird le mi a romantika. -
Skill #364 fiatal vagy még. majd idövel megérted. -
#363 Tévedsz! Van olyan nő, akit nem lehet meghódítani pénzzel. Volt egy pasim, aki mindent megvett nekem, ahányszor csak kinyitottam a számat. Három hétig bírtam. -
Adler #362 én nem hamburgerezésre gondoltam, bár lehet valakinek az is romantikus.
hány éves ez a lány?
olyan nő nincs akit ne lehetne pénzzel meghoditani, csak az a kérdés mennyivel:) -
#361 Attól még, h tudod róla, h szereti a hamburgert, nem biztos, h ismered. És a barátaimtól én sem fogadok el meghívást... Még a barátomtól is ritkán. :) -
Skill #360 nem vagyok gonosz. ismerem. tudom hogy szereti a hamburgert. 3 man elmentünk a városba szorakozni meg minden éhesek lettünk. nem sok pénze volt mondtam neki meghivom. nagyon nehezen fogadta el és még igy is valami 100ftt adott. ez az egyik ok ami miatt mostanra tudom hogy vele boldog lehetnék. nem azon kéne fáradoznom hogy minnél több pénzt szerezzek. csak simán törödni kéne vele és boldoggá tenni. igy nem kellene napi 8-10 órát dolgozni. :) -
#359 Ejj, de kis gonosz vagy! -
Skill #358 minden nöt meg lehet hóditani ,de ezt a lányt semmi olyannal ami pénzbe kerül. ha majd hozájuk megyek viszek mint anno ,de csak ugy utcán nem. mi van ha hegyetmászni viszem? egyik keze tele. ;) -
Adler #357 virágot vigyél és foglaltas asztalt, max egyedül kajálsz:) -
Skill #356 nem hiszem hogy a börtönben olyan jó ;)
ráprobálok mielött teljesen elfelejtem. ki tudja lehet neki is hiányzom :D -
Adler #355 ugyan, lépj tul a dolgon, feleslegesen foglalkozol vele, ha ő nem látja meg a változást.
sose légy nagy és jó fiu, magad légy, amilyennek Te magad jól érzed magad. -
Skill #354 ezt magyarázd el a volt osztálytársnömnek kérlek :D mond meg neki hogy már nagy és jó fiu vagyok. :D -
Adler #353 minden változik
idővel -
Skill #352 a rendes lány rád vágyik. innentöl ugy viselkedik veled hoyg rendesnek látod.a csaj nem igen változik meg csak másként látod. -
Adler #351 milyen a rendes lány?
szvsz jobb, ha kicsit romlott:) -
#350 Nyugodtan, van egy bátyám is, tehát jól viselem a dolgot. -
#349 Na jólvanna...csak cukkoltalak kicsit! -
#348 Örülnék, ha ez lenne (utálok mosogatni), de szerencsére nincs ez. Ha ilyen lenne, nem velem lenne, mert úúúúútálom a mamuszokat. :) Mint mondtam, csak akkor van az, amit én akarok, amikor nem azt mondom, amit szeretnék. :) De általában ugyanazt akarjuk. ;) -
#347 Köszi!! -
#346 Óóó... ez esetben elnézést kérek. xD Hát ez marha aranyos! :))) Tulajdonképpen elmondhatjuk, hogy gyerekkori szerelem. :) Ilyet esküszöm, csak a japán animékben láttam, hogy a későbbi szerelmespár tagjai már kiskoruktól fogva ismerik egymást... ^^ -
#345 8 évesen? Dzsízüsz!
És csak egyetlen esetben mer határozott hangnemet megütni Veled szemben:
- Drágám! Azonnal engedj vizet...mosogatni akarok! -
#344 Még jó, hogy különböznek az emberek. Az egyik nőnek ez, míg a másiknak az a típusú férfi jön be.
De vannak olyan lányok olyan is, akiknél nem találkozik a kínálat a kereslettel... -
#343 Te má' most is menő vagy! -
#342 8 évesen szerintem még minden pasi "tanítható"... Én akkor kezdtem.:) Aztán egy időre abbahagytam, nem is találkoztam a sráccal, aztán ő volt 17, én pedig 19, amikor újra összefutottunk... Azóta "dúlaláv". -
#341 Íjjj ennek picit olyan "szaga" van, mintha idomítva lenne... xD Bocsi.
/Szerénységem jobb szereti a határozott, önálló férfiakat, akiket még véletlenül sem nekem kell "tanítgatni". xDDD -
#340 Akkor már csak 3 év, és menő leszek! :D -
#339 Ha megnézed a bazi nagy görög lagzit, akkor megtudhatod a másik nagy titkot... ;) -
Skill #338 a tökéletes pasi! LOL azt csinálja amit nem szabad! -
#337 Volt eszem, cseszik rám hallgatni. Ha azt mondom neki, h legyen nálam mondjuk 4re, akkor TALÁN 8ra nálam is van... És 5x felhívom, h hol a francban vagy??? És pont ezt imádom benne, hogy nem hallgat rám egy kicsit sem. :) Véletlenül sem. Szal, ha vmit tényleg el akarok érni nála, az ellenkezőjét mondom neki, és akkor az van, amit én akarok. :) -
#336 "És az én Hercegem is csak azért olyan, amilyen, mert én tanítottam csajozni (amikor még nem érdekelt a srác)... :))" --- papucsférjet megkérdezik egy partin:
- És hogy érzed magad?
Mire ő odafordul a feleségéhez:
- Drágám, hogy érzem magam? -
#335 Épp ellenkezőleg! Nagyon is tudják, mit csinálnak! -
Skill #334 az esély az esély bár milyen csekély is ;) -
#333 Jajjaj, de hát én már megtaláltam a Hercegemet... Ne csinálj úgy, mintha nem tudnád. :)
És az én Hercegem is csak azért olyan, amilyen, mert én tanítottam csajozni (amikor még nem érdekelt a srác)... :))