22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Skill
    itt vagyok hercegnöm! ha rajtam mulik csinálhatunk kislovagokat! :D
  • minigirl
    Hát, jah, a reméyn hal meg utoljára. :)
    Fantomlovagnak és Gaarának meg annyit, hogy akkor én az a bizonyos fehér holló vok, ráadásul sosem volt "szukás" beütésem... Nem azt mondom, hogy szent vagyok, de sosem voltam ribanc. És néha úgy érzem, hogy azok a férfiemberek is kihaltak, akiket lovagnak neveztek a régi időkben...
  • Gaara
    Sajnos a normális csajok ritkák mint a fehér holló. Aki pedig már megváltozott, annak mindíg van valami kis szukás háttere, szóval szuka volt. De annyira érdekes...mindíg van menetgetőznivaló, ha éppen más farkát szopogatják...állítólag olyankor össze vannak zavarodva....:D Mekkora poén! :)
  • Fantomlovag
    Rendes lányok? Azok nem haltak ki, már úgy évszázadokkal ezelőtt? LEhet csak én mozgok rossz körökben, de még mindíg kiderült minden nőről akit ismertem hogy szuka. Van ugyan pár nőnemű barátom aki egész normális. De csak velem, mert a barátaim. Ha pasiznak azok is szukák...
  • Skill
    mindenki mást remél :)
  • minigirl
    Akkor bocs, igazad van. Ha volt kettő, lesz majd harmadik is. Én a negyediket nyúzom, és remélem, nem lesz több. :)
  • Z
    Így van, ebből baj nem lehet!
  • Z
    :DDDD

Én nem magamra értettem, hogy "de...", hanem azokra, akik szóvá tették, hogy nem találnak. Azért írtam úgy, hogy SZERINTEM de.

Én nem keresek, ha jön, jön, ha nem, nem. Eddig volt már kettő, akik ideálisak lettek volna. Csak különböző okokból kifolyólag sajna egyik sem lett happy end. És mivel már kettő volt, nem aggódom, hogy nem lesz harmadik.
  • balintART
    Tudok ajánlani, de csak virtuálisan...Abból nem lehet baj!!!

TOVÁBBIAK ITT !

• minigirl
    Márminthogy úgy gondolod, h jó helyen keresel? ... Akkor miért nem találsz???
  • Z
    szerintem de...
  • minigirl
    Hogy lehet az, hogy nem találtok korban hozzátok illő, megfelelő nőt? Nem lehet, h ti kerestek rossz helyen?
  • Skill
    egy részével egyetértek. 319 el is egyetértek. sajnálom hogy amikor lehetöségem adodott idösebb nöre nem éltem az alkalommal.
  • Max7
    Az utolsó mondat típusu nők halnak meg egyedül 2 gyerekkel a nyakukon egy albérletben kocsi és nyaraló nélkül! (és persze rengeteg hitellel amit halála után a gyerekekre hagy)
  • Z
    TÖK JÓ, ÉS MÉG IGAZ IS....

"Ahogy öregszem, egyre inkább a 30 feletti nőket értékelem. Csak néhány példa, hogy miért.

Egy 30 feletti nő sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy megkérdezze: "Mire gondolsz, drágám? Fütyül rá, mire
    gondolsz.
    Ha egy 30 feletti nőnek nincs kedve meccset nézni veled, nem ül oda melléd nyavalyogni. Csinál helyette valami olyat, amihez kedve van. Általában valami sokkal értelmesebb dolgot.
    Egy harmincon túli nő már elég jól ismeri önmagát ahhoz, hogy tudja, ki ő, mi ő, mit akar és kitől.

Kevés olyan 30 feletti nő akad, akit érdekel, hogy mit gondolsz róla vagy arról, amit tesz.
    A nőknek 30 felett tartása van. Ritkán fordul elő, hogy jelenetet rendeznének az operában vagy egy elegáns étterem kellős közepén. Na persze, ha megérdemled, gondolkodás nélkül lelőnek, főleg ha esélyt látnak arra, hogy megúszhatják.
    Az idősebb nők nem bánnak szűkmarkúan a dicséretekkel, gyakran akkor sem, ha nem érdemled meg. Tudják, milyen érzés, amikor az ember nem kap elismerést.
    30 felett egy nő elég magabiztos ahhoz, hogy bemutasson téged a barátnőinek. Egy fiatalabb nő gyakran még a legjobb barátnőjét is hanyagolja, ha partnere van, mert nem bízik meg a fickóban.
    Egy harmincon túli nőt abszolút nem érdekel, hogy tetszenek-e neked a barátnői, mert tudja, hogy azok sosem árulnák el őt.
    A nők a korral természetfeletti képességekre tesznek szert. Egy 30 feletti nőnek sosem kell meggyónnod a bűneidet. Úgyis mindig tudja.
    Egy 30 feletti nőnek jól áll a tűzpiros rúzs. Ugyanez már nem mondható el a fiatal lányokról vagy a transzvesztitákról.
    Ha eltekintesz attól a néhány apró ránctól, egy 30 feletti nő sokkal szexisebb, mint fiatalabb nőtársai.
    Az idősebb nők egyenesek és őszinték. Azonnal a szemedbe mondják, hogy mocsok disznó vagy, ha úgy viselkedsz! Nem kell törnöd a fejed, hányadán is állsz velük.
    Igen, számtalan okból dicsőíthetjük a harmincon túli nőket. Sajnos ezt fordítva már nem lehet elmondani. Minden ragyogó, okos, ápolt, szexis 30 feletti nőre jut egy kopaszodó, pocakos őskövület sárga nadrágban, aki bolondot csinál magából valami 22 éves kis pincérlánnyal az oldalán.
    Hölgyeim, elnézést kérek érte.
    És minden olyan férfinak, aki azt mondja: "Miért vegyek meg egy egész tehenet, amikor csak tejet akarok inni?", üzenem, hogy változnak az idők.
    Manapság a nők 80%-a ellenzi a házasságot. Miért? Mert a nők rájöttek, hogy nem érdemes megvenni egy egész disznót azért a kis kolbászért."
  • Skill
    nekem mondod? de hol vannak azok a csajok akiknek pasi?
  • minigirl
    Neked nő kell, sürgősen.
  • Skill
    én a kis lányokat is csipem ;)
  • minigirl
    Talán majd egyszer, ha nagy leszek.
  • Skill
    igy van. te bevállalsz? ;)
  • Vlala #312
    Tisztelt hirdetőnk!
    Örömmel értesítem, hogy birtokunkban van az, amit keres.

Itt van álmai hölgye, aki a sírig megértő, gyönyörűszép kék szemei vannak, gondosan tartósítva a legtisztább formaldehidben, és a lány szegycsonttól hasközépig nyitott is. Kívánságára a szemeit visszahelyezzük. Komoly kapcsolatokra vágyik, előző nagy találkozása egy száguldó kamionnal történt.

Üdvözlettel:
    Patológia, Szent Rák kórház

[apro](bocs, ezt nem lehetett kihagyni.[/b]
  • Z
    Hányan jelentkeztek a hirdetésedre?
  • minigirl
    LOL! Te vagy aztán már csak bevállalós!
  • MECRATS
    ez is jó :D
  • MECRATS
    :DDDD
  • Skill
    keresek egy megértö, nyitott,szép szemü komoly kapcsólatra vágyó lányt. :D
    továbbá elöny ha elhivatott és szenvedélyes. :D
  • sapkafej
    ez jó! :D
  • minigirl
    Ez tényleg így van??? lol...
  • Skill
    Ez a netes, egy furcsa világ.. a szavakhoz, kifejezésekhez sajátos jelentések kapcsolódtak,, pl:
    laza kapcsolat - dugjunk amikor neked jólesik
    komoly kapcsolat - akkor is dughatunk ha én igénylem
    lelki társ - dugjunk guminélkül
    szép a szemed - szivesen nézném, miközben szopsz
    beszélgessünk - a dugásról
    küldök képet - a farkamról (akár dugás közben) -> mármint nem dugás közben küld képet, hanem dugás közben készült képet küld el :)
    legyen humora - ne sértődjön meg, ha paraszt vagyok
    legyen megértő - ne röhögjön ki, mikor megmondom mekkora a farkam
    legyen nyitott - dugjunk az utcán
    legyen bevállalós - délben a főutcán
    legyen kisugárzása - hasonlítson anyámra
  • minigirl
    lol
  • Kata
    :D
  • Z
    Tessék egy kis útmutató a nem megfelelő lányok kiszűréséhez:

Női hirdetések értelmezése
    40-es......................... 49 éves
    Kedveli a kalandokat... Már az összes haveroddal lefeküdt
    Atletikus.................... Nincsenek mellei
    Átlagos...................... Olyan az arca, mint egy tacskóé
    Feminista................... Kövér ripacs
    Szabad szellemű........ Narkós
    Megértő..................... Majdnem autista
    Hagyománytisztelő..... Lámpa lekapcs, kizárólag hagyományos pozíció,
    furulyázás nincs
    Társaságkedvelő......... Hangos és zavaró
    Szenvedélyes............. Érzelgős alkoholista
    Elhivatott.................... Profi kurva
    Romantikus................ Gyertyafénynél jobban néz ki
    Szívében fiatal............ Öreg, mint az országút

És persze a csajoknak is egy kis segédlet:

Férfi hirdetések értelmezése
    40-es......................... 25 évesekre vadászó 52 éves
    Atletikus.................... Mindig megnézi a Forma1-et
    Átlagos...................... Feltűnően szőrös az orra, a füle és a háta
    Művelt........................ Folyton kioktat mindenkit
    Szabadszellemű......... Lefeküdt a húgoddal
    Baráti kapcsolat.......... Amennyiben a baráti kapcsolatba belefér a
    kefélés...
    Szórakoztató.............. Jól elvan egy távirányítóval és egy láda
    sörrel
    Ragaszkodó............... Túlsúlyos, szőrösebb, mint egy medve
    Érett.......................... Idősebb, mint az apád
    Fitt............................ Minden héten bowlingozik a haverokkal
    Költői......................... Felírta az ex-barátnője nevét legalább
    egy férfimosdó falára
    Érzékeny................... Elbőgi magát, ha rászólsz
    Nagyon érzékeny........ Homoszexuális
    Megérintette Isten....... Kefélt már temetőben
  • Zoli007
    Na, már csak egyet!
  • minigirl
    Attól lesz tökéletes, ha vannak benne pici veszekedések. :)
  • Flamer
    hát ike. elég nehézkes..:|
  • Flórika
    Sz'tem abszolút nincs ilyen, hogy "tökéletes" kapcsolat. Sőt nem csak kapcsolat, hanem általában véve sem szoktak a dolgok tökéletesek lenni. De miért is kellene, hogy az legyen...?! A tökéletesség az én szememben egyenlő az unalommal. Én pl. megőrülnék, ha néha napján nem lehetne egy jót pörölni emberrel. xDDD Bőven elég, ha a felek kölcsönösen őszinték egymással és hajlandóak kompromisszumokra. :)
  • minigirl
    Pontosan. :) Az enyémről még nem derült ki. :)
  • Skill
    ott a pont.
  • balintART
    Tökéletes kapcsolat az, amelyről még nem derült ki, hogy nem tökéletes!
  • minigirl
    Inkább ne, úgyis tudom. :)