22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#452 ez az amit tenni kell az ilyenekkel -
#451 Igazad van, de nézzük máshogy: ha nem lenne rossz, akkor minden tökéletes lenne. :P :) -
#450 Ehh, ez a story elég gáz. Sajnálom Grétát... Ha engem megcsalna a barátom, nem elég, hogy kidobnám, de meg is aláznám annyira, hogy ne akarjon visszajönni. És ha rossz hangulatban kap el, talán meg is verném. :D -
#449 "Nincs édes keserű nélkül." (Vanília Égbolt) ;) :) -
Skill #448 ha nem lenne rosz nem tudnád mi a jó ;) -
#447 hogy tele van ilyen szemét emberekkel?:O
hát ettől kúrvára kerek lesz,inkább csak egyre szarabb... -.- -
Skill #446 szerintem meg igy kerek a világ. :) -
#445 na az ilyeneket kellene lemészárolni mint aza bizonyos "krisztián",én sohasem tennék ilyent a barátnőmmel,és becsülném,persze mégsem én vagyok szerencsés hanem az ilyen szar értéktelen fos alakok. -.- -
Adler #444 mert Gréta nő, s ugy gondolja, majd Ő, "embert" farag Krisztiánból, de valószinű neki sem fog menni, s igy Ő lesz a nagy vesztes, jellem ide vagy oda Niki elfogadta az állapotot, lehet Ő már feladta küzdelmet. -
#443 Nagyon sok ilyen srác van...csak hát ezek a srácok általában nem rendelkeznek azon - egyéb - tulajdonságokkal, melyek az általuk vágyott(!!!) nőknél a sikert biztosíthatnák. És az ilyen csajoknál ők jó esetben, mint beszélgető partner, vagy mint barát jöhetnek szóba. Viszont azok, akik lazán válogathatnak a csajok közt, azok általában tényleg nem becsülik meg a barátnőjüket.
Van egy barátom (nőnemű), legyen a neve a sztori kedvéért: Gréta, aki mellesleg iszonyatosan jó csaj. Köztünk (sajna, vagy szerencsére) soha nem volt a barátságon kívül semmi. És legutóbb összejött egy eléggé jóképű, nagydumás, vagány, menő, laza, stb faszival, legyen a neve: Krisztián. Aztán két év után kiderült, hogy Krisztián három éve (tehát az ő kapcsolatuk indulása előtt már egy évvel) kefél egy másik csajjal (legyen ez a lány Niki)...viszont Niki nem tetszik a srácnak annyira, hogy a barátnője lehessen, de úgy második nőnek jó. Ezt Nikivel akkor tudatta is, mikor Grétával összejött, és Niki el is fogadta (hogy ez milyen jellemvonásokat tükröz, azt hagyjuk). Viszont ugye a barátnőjének, Grétának elfelejtett szólni. Nos kiderült a dolog, és Gréta of course dobta Kriszt. DE!!!! Krisztián a nagy dumás vissza tudta magát könyörögni. És itt a baj. Csomó rendes srác van, akik a büdös életben nem csalnák meg Grétát...de bennük nincs meg az a plusz, ami miatt képes a mocsok Krisztiánt visszafogadni, és saját magát kitenni egy újabb potenciális megcsalatásnak. Ott van Péter, Béla, Géza, Ákos, stb...de nem! Grétának az kell, aki őt megpörgette csúnyán! -
#442 A második kérdésedre írtam. -
Adler #441 hát te irtad, biztos ezt tapasztaltad. -
#440 Ez a kérdés számomra is megválaszolatlan. -
Adler #439 mit értesz normális és rosszindulatoktól mentesnek?
az ember nem azért ismerkedik meg egy lánnyal, hogy rosszindulatú legyen vele, annak mi értelme volna? -
Skill #438 jelentkezem a tesztre. amugy ha mindez amit leirtál kalapol akkor más nem... -
#437 Megjegyezném, hogy nagyon ritkán találni normális, rosszindulattól mentes, nem bunkó srácokat is. -
Adler #436 önbizalom:)
de mindenkinek más a szép -
Skill #435 ez az egyik ok amiért a "túl" "szép" lányokat kerülöm. lehet pszihologushoz kéne forudlnom. :D mind1 legalább valaki törödik a kevésbé szép lányokkal is. =) -
Skill #434 najo a nagy melle is közrejátszott. :P~
jo volt vele lenni. sose volt olyan hoyg butának éreztem magam. -
Adler #433 vagy inkább másért:) -
Skill #432 akkor téged is az agyad mozgat mint a nöket? ajjaj baj van. :DDD -
#431 -
Skill #430 amugy minden nönek megvan a jó oldala. csak tudd forgatni! :)
volt egy osztálytársnöm aki nagyon buta volt. szerettem érte. ;) -
Skill #429 összehozlak anyámmal! :D
bocs ezt nem hagyhattam ki -
Adler #428 én pl. az érett nőket szeretem -
Skill #427 nem rosz. rólad mikor lesz hasonló kép? ;) -
#426 Csak ahhoz képest sok, hogy kismama. ;) Szvsz. :D -
#425 Szerintem ez még bőven belefér talán pont elég amit mutat (fiu létemre nem a farkam beszél belölle :) ) -
#424 Itt van például egy nem gyengén magabiztos kismama.
(szerintem már túl sokat is mutat...) -
#423 Nem vagy te olyan öreg, és vannak gyönyörű kismamák (mint a két uncsitesóm). Szal, te is nyugodtan "mutogathatod" magad. Nem hiszem, hogy csúnya lennél. :) -
Golodin #422 http://s3.bitefight.hu/c.php?uid=33840
-
#421 Már írtam ide, csak mostanában nem nagyon ment a topik. :)
(Vagy az volt a téma, hogy ki fizessen. ) -
Skill #420 van akinek az érett nök is bejönnek ;) -
#419 Csak egy öcsém! xDDDDDDDDDDDDDDDD -
Skill #418 ahh! van hugod? :P~~
-
#417 Inkább a minitől! xDDD A story amit meséltem 9 (!!!) éve volt. xD Sz'al szerintem csalódás lenne, ha most látnál. :P
[De fent vagyok amúgy a képtárban. :P Igaz a legfelső kép - a pocakos - még márciusi, azóta már megszületett a Babó. :)] -
#416 képet mostmár -
#415 Nem. :DDD Azért annyira durvák nem voltunk. :D Csak pajzánkodtunk (smaci, "topográfiai gyakorlatok"... :DDD), és élveztük, hogy ott járnak-kelnek az emberek. =))))))))) -
#414 Úgy tettétek egymáséivá magatokat, hogy mindenki látott benneteket? -
#413 Úúú... de jó fiatalnak lenni! xDDD [Oké most se vagyok 100 éves, de annyira ifijonc se sajnos. xD]
Mi azért ilyeneket már nem tuti, hogy be mernénk vállalni. :)) De 18 évesen a Margit-szigeten ölébe ülni (lovagló pózban) egy szál kis spagetti-vállpántos miniruhában (úgy, hogy mindenki látott)... az azért jó volt. =DDDDDDDDDDDDD
*Flórika nosztalgiázik* :DDD