22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Seeley #52 Én tudok, de azért mert szeretem a jó kajákat, és hát étterembe menni vagy rendelni egy idő után unalmas. De azt én sem tűröm el, hogy ez mint preferencia legyen, annak tényleg olyan 'cseléd' szaga van, szvsz. -
#51 Hirtelen mennyi rendes pasi, és csaj került elő :D
-
viizo #50 pedig a főzés nagyon fontos dolog egy nőnél, fordítva kb olyan, hogy a pasi viszont tudjon mindent megcsinálni a ház körül.
ha nem elvárható egy nőtől, hogy tudjon főzni, akkor miért is lenne elvárható egy pasitól hogy mondjuk nyírja le a füvet? -
Ronny #49 Ezért sem lehet csak úgy kiemelni valamit a régi rendszerből, ami tetszett és azt számonkérni. Régen nem volt divat lecserélni a feleséget fiatalabbra, a kapcsolatok többsége egy életre szóló volt(NEM KÉNYSZER, sokkal inkább közös egymásra utaltság).
Gyökeres változások kellenek mindkét oldalon.
-
Nuki #48 Nincs problémád hogy egyedül laksz de nem tudsz főzni? :P
(már ha van ilyen) -
#47 Én nem tudok, de a lényeg, hogy nem is akarok tudni főzni, mert vannak pasik, akiknél ez elvárás. Viszont nem várom el pasitól, hogy tudjon főzni.
Te tudsz főzni, te elvárhatod egy nőtől, hogy tudjon főzni.
Ettől függeltenül még nem kéne így besézlned. -.-
Ha falra mászol a betűimtől, akkor inkább ne olvasd el, minthogy jössz a sértegetéseiddel!
kösz
pont -
Seeley #46 Miért, neki ezt nem mered megmondani? Márha ez a véleményed.... -
#45 Erről van szó! Asszonynak a konyhában a helye meg amúgy is kuss a neve!!!
(szerencsére nem olvassa a fórumot a drága ) -
#44 :DDD
lol -
carmen25 #43 Erre azt is lehetne mondani, hogy ritka rendes pasit találni... -
Seeley #42 Nem nehéz...nekem is alapfeltétel hogy a férfi életképes legyen. Legjobb ha már egyedül él, albérletben stb. Akkor azért rászorul a saját ellátásra, megtanul főzni, rájön hogy a ruhák nem maguktól mennek be a mosógépbe, és ki sem jönnek, az edények sem öntisztulnak, és a porcicákat sem lakva ismeri meg az ember....mindkét fél köteles a házimunkát végezni..
Karrier meg kell, manapság kire bízhatod rá magad anyagilag? senkire, lecserél egy fiatalabbra, vagy egész egyszerűen dirigál, hiszen Ő keresi a zsét, és a kutyát nem érdekli hogy az asszony meg a családi hátteret teremti meg.
Én sem tudnék függeni férfitől.... -
Nuki #41 persze mindenkinek ez az álma, de szerencsére vannak, akik beérik kevesebbel is. :) -
homeless #40 Pfff szerinted aki főz a családjára az cseléd? Nekem nem is kéne olyan nő aki nem tud főzni, annak ellenére, hogy én tudok. A mai világban kicsit megváltoztak az értékrendek. A mai csajoknál már inkább az a cél, hogy 30-40 éves korig építgesse a karrierjét, saját maga megnyutatására keressen 2szer annyit, mint a férje, stb... Inkább tanúlnának meg főzni, mosni, takarítani, mint 3 nyelvet.
Aki meg szemmel láthatóan buta, de szép azt meg az anyja fogja kúrvának öltöztetni 13 évesen, hogy minél előbb találjon magának egy gazdag férjet.
Tudom, hogy vannak normális nők is, de a falra mászok az ilyen "Cselédet keresel?" beszólásoktól. -
Seeley #39 Mindegy, lényeg hogy ne csak a másikkal, ahnem elsőnek magunkkal szemben fogalmazzuk meg az igényeinket. És ha nem találjuk a nekünk megfelelő nőt/férfit, az nem azt jelenti hogy nincsen, hanem ad1 velünk nincsen minden rendben, ha mi igénylünk dolgokat, ők is fognak, ad2baromi szar környezetből akarjuk kifogni, ad3sosem egyszerű :DDD
Mentem haldokolni :S -
Seeley #38 Persze, a hajtóskurvák, de valahogy van erre kereslet... -
Seeley #37 Mondtam hogy nem kell magatokra venni, általánosságban irtam azt amit, csak egy-egy hsz-re reagálva...akinek nem inge. -
Seeley #36 Semmi sem tart örökké, de akivel nem érzed jól magad, azzal felesleges erőltetni, Ő is találjon mást, Te is. -
#35 és azt ki mondta, hogy mi ilyen "kívül-belül szar" alakok vagyunk? ja, hogy minden férfi innen indul, és küzdheti fel magát a magasabb megbecsülési szintekre?
nem tudom honnan veszitek hogy nem, de egy férfinak is gyorsan lejön az, ha egy hölgy minden ellenkező neműt hülye ösztönlénynek tart, és az intelligensebb fajta az ilyen egyedeket elkerüli. -
viizo #34 azt azért ne felejtsük el, hogy a nőknek is kissé megváltozott az igényszintjük az elmúlt pár évben: legyen tele a srác pénztárcája, legyen jólöltözött (sokaknak ez egyenlő azzal hogy legyen vagy 100 rugó érték a srácon ha kimegy az utcára), legyen vagány a verdája, nem árt ha saját lakása is van, természetesen legyen jó fej, jó kiállású, nem árt ha gyúr is egy kicsit, stb stb... :)
buliban a lány odajön hozzám, második kérdése a nevem után kb az volt, milyen kocsim van, és hogy reméli, tuningolt a cucc... ehhh... :D
-
#33 Én úgy gondolkodom, hogy inkább egyedül, mint egy olyan sráccal, akivel még az eleje előtt tudom, hogy nem lesz "örökkétartó". Tehát ha már az elején látom, h enek egyszer úgy is vége. -
Seeley #32 Én is, ne aggódj :) Baromi magasak az igényeim, de magammal szemben is. És inkább egyedül mint szar, kompromisszumban, viszont kihasználni sem fogok senkit, sem áttaposni, mint mellékes szálon. Egyedül sem rossz, így is pörög az életem, durván, kivéve ma, amikor dátha meg láz is van :(( -
#31 Igaz..
Én PONT ANNYIT várok el egy pasitól, mint amennyit én is nyújtok..
És egyedül vagyok. :) -
#30 Nem tudom!! Sok igazságod van persze hogy a lányokba ilyet meg olyat kerseünk.
De! Én pl nem a pláza cica hiper szuper bombázokra hajtok, mert egy nincsen kb 3millám rájuk kettő hányingeremvan azoktól a csajoktól.
Mindigis a kinézet alapján értelmes szép lányokat keresgéltem több kevessebb sikerel. Az viszont igaz hogy a komolyabb kapcsolataimból sose én kurtam félre pedig a te véleményed szerint a pasik ilyenek.
Én kicsit fordítva látom a témát. Én pl sokkal többet megtettem értük amit kellett volna és mégis átbaszta az agyamat szó szerint.
Szóval tényleg nem szabad álltalánosítani. Mind2 oldalból vannak normális kulturált és igényes emberek csak nem feltétlenül a kirakatban. Kicsit kutakodni kell utánnuk. A Mostni barátnőm szerintem ilyen, (legalábbis nagyon remélem!) -
#29 "olyat aki forgatná a fakanalat és kinézni belőle hogy jó feleség lenne"
Cselédet keresel??? -
Thanatos #28 régen rossz ha ez a célja..., kinek van ideje ábrándokat kergetni manapság? :D -
Seeley #27 Nem is feltétlen rád értettem, általánosságban besztéltem, nyugi :) -
Seeley #26 Jó, én ugyanezt láttam fiúktól... -
Seeley #25 Neeeemis, csak álca :P -
viizo #24 én nem síránkozom, világéletemben el voltam kényeztetve nők terén, és ezt nem nagyképűségből mondom ;) :D
viszont amit kaptam, azt vissza is adtam, és aki jól ismer személyesen, az tudja hogy nem egészen a pasiknak a "mai, modern" vonulatát képviselem, akik úgy reppennek nőről nőre, mint méhecske a virágokra... -
viizo #23 hidd el, nekem nem egy olyan ismerősöm van, LÁNYOK, aki hiába voltak szerelmesek a pasijukba, mégis valami óvatlan alkalommal félreléptek, csakmert elcsavarta a fejüket buliban valami bájgúnár nagydumás, esetleg összejöttek egy nyári este az ex-szel, stb... aztán persze sírás rívás a bocsánatért, hallgattam barátoktól elég ilyet és akadt saját tapasztalat is...
mindkét oldalon vannak nagyon rossz képviselői a nemeknek, általánosítani sztem végképp nem érdemes. -
#22 Különben is Sarat cereti:) -
Seeley #21 Nézd, elhiszem, de tudod mit, ne csak ábrándozzatok, ne csak a nőkkel szembeni igényeket fogalmazzátok meg (az van sok, tudjuk!), magatokkal szemben is legalább ugyanilyen szigorúak legyetek, utána kedzjetek el keresgélni. Mert ha ti rakás kakik vagytok külsőre-belsőre, akkor ne csodálkozzatok hogy a szép/okos/rendes/wahetever nő még a közeletekbe sem megy...és nem azért mert nincs, hanem nézzetek tükörbe, önvizsgálat önkritika.
Én pl. tudom hogy Scofield azért nem jött még ide hozzám, mert éppen a Sona-ból kell megszökdösnie :D -
Seeley #20 még rosszabb....e igények, nah azok aztán vannak, csak nem önmaguk felé :D -
viizo #19 igen, mindenre van példa, többek között arra is számtalan, amit írtál.
de hidd el, messze nem minden pasi félrek*rós, sőt meg merném kockáztatni, hogy a csendes többség nem az... az hogy vannak selejtes pasik, akik minden bokorban félreképnek, nem titok, de sokan vannak akik összeteszik a kezüket egy rendes barátnőért, és ha megvan, a tenyerükön hordozzák amíg csak lehet ;) -
#18 "nem éri meg manapság rendesnek lenni."
És ez a mi szerencsénk, elég csak benyögni, hogy "nem vagy bevállalós" és már mehet is a party. :) -
lábretek #17 Ez így van , rossz példákat látnak és sajnos azokat követik. -
#16 A pasikkal ugyanez van-.- -
Seeley #15 Nézd, tapasztalat...nem vagyok nem rendes, de semmit sme ér el vele az ember.
csak picsognak a rendes csajért, de közben legyen címlaplány, közben szolgálja ki őket...ők semmit sem tesznek le az asztalra, nem címlapfiúk, nem tudnak megtenni semmit a rendes nőért..jah, és ha véletlen megvan, akkor is félrekúrnak, csakmert csak. -
#14 "nem éri meg manapság rendesnek lenni"
példa az elcseszett értékrendre :P -
#13 "Főleg inkább vidéken, és nem pesten"
itt a főfaluban és környékén eléggé elcseszett a kiscsajszik értékrendje sztem is...bár azért a nagy számok törvénye még működik :)